Na de garantie periode ging mij garmin Montana 680 stuk en met hulp van seeyourheartbeat is het allemaal goed gekomen en heb ik een nieuwe geleverd gekregen mat daar ook weer een garantie periode e... Mehr ansehen
Seeyourheartbeat
Ernstig verbaasd door alle negatieve reacties hier. Zelf al een keer of 5 wat besteld (hr meter, dankoffer, 2x daksteunen en Garmin) en elke keer zonder problemen geleverd. Wellicht komt dit doo... Mehr ansehen
Woensdag 14 april jl een bestelling gedaan en betaald, bestellingnummer 13613, bedrag € 88,00. Tot op heden niets meer gehoord ondanks mailen en bellen m.b.t. verwachte levering. Telefonisch contact i... Mehr ansehen
Mijn Polar M200 horloge werd helaas niet de dag na bestelling geleverd. De problemen lagen echter bij DHL(koerier die eerst te vroeg kwam en later intern bij DHL vertraging). Seeyourheartbeat heeft... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
hartslagmeter, duikcomputer, gps, navigatiesysteem, sportkleding, sportvoeding, mountain bike, racefiets, fiets toebehoren.
Niederlande
- www.seeyourheartbeat.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Zoveelste klacht
Zoals alle andere hier ook in juni een bestelling gedaan twv 320 euro. Artikel was niet leverbaar maar tot op heden nog steeds geen geld ontvangen. Ook op verzoek rekening nr etc doorgestuurd maar je krijgt nergens reactie op. Via sms heeft Jan beloftes gedaan om het geld te retourneren maar dit blijft uit. Herkenbaar probleem dus. Ze hebben ook een winkel dus daar ga ik maar naar toe met wat versterking om verhaal te halen. Twee maanden aan het lijntje gehouden worden is wat mij betreft onaanvaardbaar. Er komen ook geen reacties meer van het stel op de klachten dus het lijkt er op dat ze het geld gewoon niet kunnen terugbetalen. Het geld zelf persoonlijk gaan halen lijkt mij enige oplossing als ik alleen hier het aantal klachten al zie stijgen.
Ik heb nu het geld retour ontvangen

Uiteindelijk opgelost
Ik voelde me belazerd door seeyourheartbeat. Op 26 juli een trainerstas voor een tacx type T1996. Het bedrag van euro 64.99 is netjes van mijn rekening afgeschreven maar ik nooit een orderbevestiging van de bestelling mogen ontvangen. Dit is op zich al vreemd. Laat staan dat er een levering heeft plaats gevonden. Vervolgens heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen wat niet is gelukt. Ook via de mail komt geen reactie. Nu ben ik op internet meerdere slechte ervaringen tegen gekomen is mijn hoop op een oplossing fors gedaald. Ik wil dan ook middels mijn ervaring te delen andere kopers te waarschuwen. Rest mij alleen nog aangifte te doen bij politie maar twijfel of dit serieus wordt genomen.
Uiteindelijk toch reactie gekregen via mail. Gewenste product was niet meer leverbaar. Er is mij toen een alternatief aangeboden waar ik mee akkoord ben gegaan. Dit product is netjes geleverd. Al met al een moeizame bestelling met uiteindelijk een positieve uitkomst.
Grt. Ralph Moonen
Oplichter. Communicatie onmogelijk.
Is niet in staat een voorraadartikel binnen 30 dagen te leveren.
De enige mail die ik heb ontvangen is dat de betaling binnen is. Artikel is nooit verzonden. Eigenaar reageert niet op telefoon, e-mail, voicemail of aangetekende brieven.
Na 30 dagen niet leveren (en niet communiceren) mag ik volgens de wet de koopovereenkomst ontbinden. Dit heb ik per aangetekende brief gedaan en hem de kans gegeven om binnen 14 dagen het geld terug te storten. Wederom geen reaktie. En geen geld terug ontvangen.
Zojuist aangifte gedaan bij de politie
Een geduldig mens kent zijn grenzen....
Op 20 juni 2017 heb ik bij Seeyourheartbeat een Compex SP 6.0 besteld en betaald, maar inmiddels zijn we al 5 weken verder en tot op heden nog steeds niets ontvangen.
Ik heb Seeyourheartbeat een paar keer geprobeerd telefonisch te bereiken maar niemand neemt op, heb toen maar besloten om ze een paar keer te mailen,
Uiteindelijk kreeg ik 4 juli een reactie op mijn mail terug waarin Jan vertelde dat mijn bestelling rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden zou moeten zijn.(maar als dat het geval is heb ik daar nooit een bericht over gekregen laat staan een Track & Trace code in mijn mailbox)
Na zijn reactie had ik nog wel het vertrouwen dat het binnen een week nog wel bezorgt zou worden maar tevergeefs een week later nog steeds niets binnen gekregen.
Toen nog maar is een paar keer gemaild waar mijn bestelling blijft, maar daar wordt niet op gereageerd,
Ik vind het heel spijtig dat ik hier een klacht over moet indienden maar een geduldig mens kent ook zijn grenzen....
Oplossing*.
Uiterlijk a.s. zaterdag 29 juli 2017 wil ik mijn pakket binnen hebben zo niet dan wil ik mijn geld terug!!!

Antwort von Seeyourheartbeat
Ernstig verbaasd door alle negatieve …
Wellicht komt dit doordat ik nog geen 500 meter van hem vandaan woon, en hij dat meeneemt in zijn servicelevel (anders sta ik direct voor de deur).
Maar zoals gezegd, hier voor de afwisseling een erg tevreden klant.
Product teruggestuurd, geld nooit meer terug gekregen
Ik heb een product aangetekend terug gestuurd, weet dus dat het is ontvangen, maar wacht nog altijd op mijn geld. Bestel hier niet! Het is om moedeloos van te worden. Meerdere keren gebeld en gemaild, iedere keer weer met een volgende smoes.
Update 05-08-2020: onzin reactie van see your heartbeat, bedrag nooit meer ontvangen
Update: 06-05-2021: wat een regelrechte leugenaars. Het geld is nooit gecrediteerd. Ronduit schandalig

Antwort von Seeyourheartbeat
25 juni 2017 een Bosal Traveller 2 …
25 juni 2017 een Bosal Traveller 2 fietsendrager besteld bij Fietsdrager247.
Deze is op 30 juni geleverd, de gratis oprijgoot is op 1 juli geleverd.
Prima geregeld. Telefonisch contact gehad over de exacte leverdatum.
Een tevreden klant.
Frans Hammersma
Op 2 mei 2017 een fietskar besteld met …
Op 2 mei 2017 een fietskar besteld met adapter bij #SeeYourHeartBeat.com, op site stond "op voorraad".
Ok, besteld en betaald (€276,94) doch alles wat ik krijg, behalve het bestelde! Op 90% van de reacties, zowel met mail, sms, of voicemail wordt niet gereageerd. 1x na telefonisch contact werd mij verteld dat product bij leverancier pas week 21 binnen kwam, ok, kan gebeuren. Week 21 voorbij, doch geen fietskar! Voicemail ingesproken waarna eveneens mijn voicemail ingesproken werd met de mededeling dat het bestelde de week erna bezorgd ging worden. Wederom niks binnen gekregen! Er wordt op de site gerefereerd naar "thuiswinkel keurmerk" doch bij betreffende organisatie kent men geen SeeYourHeartBeat.com ???? De wettelijke verplichting om na 30 dagen een online besteld product geleverd te hebben wordt zelfs niet nagekomen! Vind dat ik coulant genoeg ben geweest en heb al aangegeven dat ik volgende week aangifte ga doen.

Ik heb op 3 mei een slaapzak besteld
Ik heb op 3 mei een slaapzak besteld, na hun advertentie op marktplaats te hebben gezien. Die slaapzak heb ik komende week nodig. Verwachte levertijd 2 dagen. Het is nu een week later. Nog niets gezien, op de website staat dat mijn status is dat ik heb betaald (sic). Ook geen verdere communicatie mogelijk.
3 keer gebeld, 1 keer ingesproken, een sms gestuurd en een mail. Geen enkele reactie, op een (standaard?) sms na dat Jan onderweg is en verzoekt een mail te sturen. Op de site staat duidelijk: snelle levering; snelle reactie op mail. Tot nu toe niks vernomen. Had ik maar eerder op deze site gekeken.
Hoe zij aangesloten mogen zijn bij thuiswinkelwaarborg snap ik niet. En dat ze op marktplaats mogen adverteren is ook een gotspe.
Ik ga actie ondernemen!!
Update: slaapzak is inmiddels geleverd. Essentie van review blijft: niet doen wat wordt beloofd en geen enkele communicatie mogelijk.

Top service!
eerst via de mail nog vraag gesteld over product, snel antwoord zodat ik kon gaan bestellen, eigenaar dhr Gerritsen was toevallig in de buurt dus hij heeft product meegenomen en bij me langs gebracht! Wat een top service! Echt een aanrader! Vervolgens nog een garmin voor mijn vriendin gekocht, natuurlijk ook bij dhr Gerritsen!

Antwort von Seeyourheartbeat
Niet nakomen van een zakelijke verplichting
Vanaf nov. 2016 bezig om of geld terug of product geleverd te krijgen
Diverse telefoontjes , e-mails van het bedrijf . Ik heb het nu overgenomen van een inmiddels overleden vriend ! Zelfs ondanks deze trieste omstandigheden geen reactie .
Gewoon het niet nakomen van een verplichting naar mijn idee . Heb gesommeerd om iets te laten horen . Anders doe ik aangifte .
Dat ga ik ook doen .
Ben van Vliet
Antwoord van See yourheartbeat dat het in bestelling staat bij de leverancier is het eerste antwoord dat komt na 4 maanden . Aan het lijntje houden is kennelijk de strategie , als ik de vele andere reviews zie is dit kennelijk de methode .
Gewoon geld terug 300, - is de goede oplossing , nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf ( voor zover je van bedrijf kan spreken)
Ik geef ze 2 weken dan volgt aangifte

Antwort von Seeyourheartbeat
Ik heb afgelopen vrijdag een Garmin …
Ik heb afgelopen vrijdag een Garmin edge 810 besteld via uw site. Heb inmiddels 5x gebeld zonder gehoor met verzoek een mail te sturen. Mail is inmiddels ook 3x verstuurd en nog altijd geen reactie. Wees eerlijk en kom na wat je belooft.

Geen reactie meer van SeeYourHeartBeat
Op de website Van SeeYourHeartBeat stond een hartslagmeter op voorraad (80 euro), maar deze bleek toch niet meer leverbaar te zijn. Telefonisch slecht bereikbaar, nog wel 1 keer mailcontact gehad waarbij werd aangegeven dat geld teruggestort zou worden als ik mijn rekeningnummer door zou geven.
Na 3 weken is het geld nog steeds niet terug gestort en telefonisch en per mail wordt niet meer gereageerd!
Na publiceren van negatieve reviews werd er binnen 1 uur wel gereageerd door SeeYourHeartBeat. Er werd aangegeven dat het persoonlijke omstandigheden betrof (overlijden).
Het geld is vervolgens alsnog overgemaakt.

Antwort von Seeyourheartbeat
NOOIT MIJN GELD TERUG GEHAD BIJ RETOURZENDING!!!
Ruim een half jaar heb ik een Garmin weegschaal bij seeyourheartbeat gekocht. Bij ontvangst bleek onmiddellijk dat het product niet werkte wegens een technisch mankement. Hierbij heb ik gelijk de klantenversie van see yourheartbeat gebeld. Waarbij ik door hen direct naar klantenservice Garmin werd gestuurd (vond ik al niet kloppend aangezien dit een derde partij is waar ik niets mee te maken heb). Toch maar gebeld waarbij Garmin bevestigde dat het product technisch iets mankeerde waar ik helemaal NIETS aan kon dien. Zij adviseerde mij het product te retourneren om daarbij mijn geld terug te krijgen of een nieuw product toegezonden te krijgen.
Dit heb ik dan ook netjes binnen de 14 dagen die hiervoor staan gedaan. Vervolgens niets.... Ik hoorde niks meer van seeyourheartbeat.. weer contact opgenomen, waarbij ze bevestigd hebben het product ontvangen te hebben. ''er mee bezig te zijn''
Na veel mailverkeer bleek wel dat seeyourheartbeat niet van plan was mij ook maar een nieuw product of mijn geld terug te geven. Reden die ze opgeven (totaal belachelijk) ik zou het product technisch stuk hebben gemaakt.
Seeyourheartbeat weet best dat ik volledig in mijn recht sta om mijn geld terug te krijgen. Maar ze weigeren gewoon.
IK KAN FLUITEN NAAR MIJN 139 EURO.
EN DAAROM SCHRIJF IK DEZE RECENSIE OMDAT IK IEDEREEN AFRAAD BIJ HEN OOK NOG MAAR IETS TE KOPEN!!!
Waardeloze webwinkel.
Waardeloze webwinkel.
Tacx Flux aangeschaft aangezien alleen bij seeyourheartbeat stond dat deze op voorraad zou zijn. Vooraf mailcontact gehad en ik was nummer 8 van de 10 stuks die een week later geleverd zouden worden.
Toen al beter moeten weten natuurlijk, maar door de toezegging de bestelling geplaatst en betaald.
Helaas bleken er leveringsproblemen te zijn waarop ik de koop wilde ontbinden, andere winkels hadden deze trainer inmiddels op voorraad. Dit werd geweigerd vanwege een pre -order.
Heel vreemd natuurlijk dat zodra blijkt dat de genoemde levertijd niet nagekomen kan worden je niet kan annuleren en je geld terug krijgt. Op het aanbod dat ik best nog even geduld heb maar graag in de tussentijd het bedrag (750€!) retour ontvang en wil betalen zodra geleverd wordt niet gereageerd.
Pas na schriftelijk dreigement om gerechtelijke stappen werd er geleverd ; 'slechts' 4 maanden na aanschaf en incasso van het volledige aankoopbedrag.
Waardeloos, NOOIT MEER !

Waardeloos bedrijf, slechte service. NIET KOPEN
In november een fietstrainer besteld. Na heel veel slecht contact word je steeds aan het lijntje gehouden. Nu, na hem in gebreke te hebben gesteld via een advocaat, geleverd. Drama. Wat een waardeloos bedrijf

Verschrikkelijke ervaring met Seeyourheartbeat.com
December vorig jaar bij de seeyourheartbeat een duur Garmin horloge besteld. Site gaf aan 2 dagen levertijd en deze snelle levertijd was voor mij de rede om voor deze site te kiezen. Echter 2 dagen na bestelling was er geen horloge, hierover mail contact gehad en te horen gekregen dat het nu maximaal 10 werkdagen zou gaan duren. Echter, 10 werkdagen na de bestelling nog altijd geen horloge, nogmaals contact gehad en het was ineens niet meer duidelijk wanneer het horloge nu wel geleverd zou worden. Ik had het horloge echter op korte termijn nodig en er waren al 2 leverafspraken niet gehaald dus wilde de bestelling graag annuleren, dit was echter niet mogelijk volgens het bedrijf en hij wilde er niets van weten.
Bekend met de wet kopen op afstand besloot ik het horloge maar bij een wél betrouwbare verkoper te kopen en indien het horloge via seeyourheartbeat ooit nog geleverd zou worden me te beroepen op mijn wettelijk toegestane bedenktijd van 14 dagen en het product netjes terug te sturen.
Maarten uiteindelijk blij het het dure Garmin horloge gekocht bij de beversport toen globaal een maand na bestellen het horloge alsnog door seeyourheartbeat geleverd werd.
Conform de voorbeeld brief van Consuwijzer mij ontbonden van de koop en het horloge verzekerd terug gestuurd via PostNL.
Echter volgens seeyourheartbeat had ik geen recht om mij te ontbinden van de koop, hij zou het horloge speciaal voor mij besteld hebben en aangezien ik akkoord was gegaan met hun algemene voorwaarden zou ik afstand gedaan hebben van mijn recht op bedenktijd.
Contact gezocht met het ACM en de ConsuWijzer en kreeg daar de bevestiging van wat ik al vermoede, dit was de grootste kletskoek en ik stond volledig in mijn recht om me te ontbinden van de koop.
Seeyourheartbeat was het hier niet mee eens en met geen mogelijkheid was heb aan het verstand te brengen dat ik me gewoon op een wettelijk recht beriep.
Horloge verzekerd en via track en trace opgestuurd en op internet gezien dat het in ontvangst was genomen en voor getekend was.
Seeyourheartbeat weigerde mij de betaalde !600! Euro terug te storten, waarbij ze ook doodleuk aangaven dat ze geen pakketje had ontvangen.
Uiteindelijk onderzoek vanuit het thuiswinkelkeurmerk en van de PostNL opgestart toen ze een aantal weken later miraculeus het pakketje had gevonden thuis, Maarja u raad het al, het pakketje was open gesneden en het horloge zat er niet meer in volgens Seeyourheartbeat.
Moraal van het verhaal: Seeyourheartbeat is totaal niet op de hoogte van de wettelijke regelingen betreft kopen op afstand, of weigert deze gewoon na te leven voor eigen gewin. En uiteindelijk moet de PostNL opdraaien voor de kosten van mijn horloge, terwijl het nu weer doodleuk op zijn website staat met een 2 dagen levertijd en de mogelijkheid tot ruilen en retourneren.
In reactie op het antwoord van Seeyourheartbeat:
Op het moment van bestellen als ook nu staat op de website een levertijd voor het product van 2 dagen en dat ruilen en retourneren mogelijk is (op de product pagina zelf).
Waarschuwing voor iedereen, Seeyourheartbeat is er snel met hun woorden en kan heel overtuigend over komen, echter worden simpele zaken als een wet kopen op afstand gewoonweg niet nageleefd.
Nogmaals VRESELIJKE ervaring die veel te lang heeft moeten duren.

Product retour
Bestelling geplaatst, netjes geleverd. Product geretourneerd, waarbij het, blijkt later, ivm persoonlijke omstandigheden even misliep met de communicatie. Daarna netjes afgehandeld.
Absoluut afraden deze winkel
dak dragers gekocht. blijken niet te passen keurig terug gestuurd. Reactie terug van een drager van beschadigde set. Verkoper weigert nu terug te betalen. Schande. Ik zal een ultimatum stellen. Bij geen terug betaling aangifte en melding maken bij Vara en politie en de consumentenbond

Heel slechte ervaring
Ik heb op 30 november een Tacx Flux Besteld, die op de webshop op voorraad stond. Per mail de bevestiging gekregen dat er 10 stuks binnenkwamen binnen de week. Als ik bestelde, was ik nummer 9. Ik heb dus besteld en volledig betaald, incl verzendkosten. Nooit de Tacx Flux ontvangen. Begin dit jaar heb ik de bestelling geannuleerd en geld teruggevraagd, maar dit wordt pertinent geweigerd. Seeyourheartbeat spreekt van een 'pre order', wat het duidelijk niet is. Het stond op voorraad en pre order komt zelfs niet voor in de algemene voorwaarden. Wat er ook beweerd wordt, dit product wordt niet voor mij op maat gemaakt. Verkoper had het reeds besteld, voor ik het aankocht.
Ik ben 720 euro armer, en heb er niets voor in de plaats. Een check op het internet leert dat ik helaas niet de enige ben met deze ervaring. Het verhaal dat de Flux niet leverbaar is, versterkt alleen maar de vraag om te annuleren. Waarom zou je een bestelling van een niet leverbaar product niet annuleren. Vecht dat uit met je distributeur!

Antwort von Seeyourheartbeat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.