Na de garantie periode ging mij garmin Montana 680 stuk en met hulp van seeyourheartbeat is het allemaal goed gekomen en heb ik een nieuwe geleverd gekregen mat daar ook weer een garantie periode e... Mehr ansehen
Seeyourheartbeat
Ernstig verbaasd door alle negatieve reacties hier. Zelf al een keer of 5 wat besteld (hr meter, dankoffer, 2x daksteunen en Garmin) en elke keer zonder problemen geleverd. Wellicht komt dit doo... Mehr ansehen
Woensdag 14 april jl een bestelling gedaan en betaald, bestellingnummer 13613, bedrag € 88,00. Tot op heden niets meer gehoord ondanks mailen en bellen m.b.t. verwachte levering. Telefonisch contact i... Mehr ansehen
Mijn Polar M200 horloge werd helaas niet de dag na bestelling geleverd. De problemen lagen echter bij DHL(koerier die eerst te vroeg kwam en later intern bij DHL vertraging). Seeyourheartbeat heeft... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
hartslagmeter, duikcomputer, gps, navigatiesysteem, sportkleding, sportvoeding, mountain bike, racefiets, fiets toebehoren.
Niederlande
- www.seeyourheartbeat.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Bosal drager
hallo, ik wil een iets positiever verhaal kwijt. Ik had een fietsendrager gekocht en betaald via de shop. Na een paar dagen geen levering heb ik pas naar de revieuws gekeken. Was best wel geschrokken en heb contact gezocht . De drager zou de andere dag worden geleverd en de oprijgoot enkele dagen later. De drager is inderdaad geleverd en na toch weer telefonisch contact is ook de oprijgoot na een dag of 10 geleverd. Al met al kan het beter maar heb ik toch een positief gevoel van het kopen via deze zaak tegen een redelijk lage prijs.
Nog steeds niets ontvangen.
n.a.v. mijn review hier reactie ontvangen van Medewerker per mail. Het artikel was niet beschikbaar in de door mij bestelde maat. In overleg besloten dat ze een andere maat op mochten sturen met de afspraak dat deze retour kon wanneer niet passend.
Helaas nog steeds niet ontvangen. Inmiddels helemaal klaar mee. Klacht ingediend bij Klachtenkompas en aangifte gedaan bij de politie.
Jammer dat het zo moet lopen, maar ik wil nu wel erg graag mijn geld terug.
Ik heb helaas ook aangifte moeten doen
Ik heb helaas ook aangifte moeten doen. Wel betaald. Product niet geleverd. Eenmaal telefonisch doorgedrongen tot een medewerker en teruggave beloofd maar hier is niets van terechtgekomen. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder. Klacht ingediend bij Thuiswinkel keurmerk maar in tegenstelling tot de vermelding op de website blijkt seeyourhearbeat hier niet bij aangesloten te zijn. Ordernr 11656.
-----------------------------
Vandaag (2-10-18) vriendelijk contact gehad. Probleem wordt geweten aan een ICT probleem. Geld retour gekregen en aangifte ingetrokken.
Garmin order die niet wordt geleverd
Een garmin Swim hartslagband & een Garmin Fenix 3 Sapphire HR aangeschaft op vrijdag 23-03-2018, beide op voorraad (volgens de site) en ruim vóór 18:00 besteld, dus zou volgens SeeYourHeartBeat de volgende dag geleverd moeten zijn.
Maar nadat ik 's-avonds nog geen Track&Trace had ontvangen wist ik genoeg.
Ik heb daarom zaterdag een bericht gestuurd en gebeld (geen gehoor op beide nummers). Daarom zondag nogmaals een bericht gestuurd waarop wel reactie kwam met de mededeling dat het 3-5 werkdagen levertijd was omdat artikel alleen op bestelling geleverd werd ?!?!?
Op mijn vraag daarna om een track & trace werd nog eenmaal gereageerd met de mededeling dat het 3-5 dagen indicatie was en dat ik pas een track & trace zou ontvangen nadat de bestelling aan mij zou zijn toegezonden.
Na nog een paar keer vragen om informatie. zonder daarop reactie te krijgen, vandaag besloten om de gehele order te annuleren.
Dit moet uiteraard nog bevestig worden door SeeYourHeartBeat.nl, dus ik hoop eigenlijk dat ik mijn geld niet kwijt ben

Antwort von Seeyourheartbeat
Garmin Snelheid en cadans sensor niet geleverd
Ik heb heel erg veel spijt, dat ik niet vooraf naar de reviews van Seeyourheartbeat heb gekeken, want dan had ik de Garmin Snelheid Cadanssensor set hier nooit besteld.
Inderdaad deze Webshop communiceert slecht.
Bij de betaling via Ideal schrok ik al, wel het bedrag ingehouden maar kreeg geen bevestiging.
Daarover gemaild, kreeg van die meneer Seeyourheartbeat een mail terug met de vraag; Wat is uw ordernummer.
Het nummer 11381 wat op de bankafschrift stond + kopie van het bankafschrift heb ik doorgemaild.
Daarna werd het stil, doodstil zelfs.
Gemaild, geappt, gebeld, telefoon ingesproken, gemaild, gebeld, telefoon ingesproken, enzovoort, enzovoort.
De Garmin Snelheid Cadanssensor set ligt volgens de site op voorraad, dus die moet met een paar dagen te leveren zijn.
Ze hebben volgens de site een Thuiswinkel keurmerk, ik vraag mij werkelijk af of ze lid zijn, want op die site is daar niets van vinden.
Als Seeyourheartbeat echt geen nepwebshop is, laten ze dan in elk geval op een fatsoenlijke manier communiceren, dat geeft meer vertrouwen dan deze opstelling.
Update: 10 maart 2018
Woensdag 7 maart 2012 contact met de Webshop gehad.
Ze hadden van 23 februari t/m 4 maart een “event” gehad.
Ik heb hun medegedeeld dat dit niet vermeld stond op hun site en ook niet op hun antwoord apparaat.
Was dit wel het geval geweest, dan had ik daar begrip voor gehad.
Maandag 5 maart stond het plotseling wel op hun site en alles zou die dag verwerkt worden.
Dus als er niet goed gecommuniceerd wordt loop je het risico dat er klachten op de sociale media komen.
Daar heb van de mevrouw aan de lijn onterecht voor op mijn donder gekregen.
Op dezelfde dag hebben ze nog een track en trace code aangemaakt.
Vrijdag nog maar eens gebeld dat ik de sensoren nog niet had ontvangen.
Want DHL gaf op hun site aan dat de goederen nog niet waren aangeleverd.
Volgens mevrouw waren ze dezelfde dag nog aangeleverd, maar ze zullen volgens haar wel druk zijn.
Dus DHL gebeld en die hebben alles nagezocht maar konden geen pakketje vinden.
Daarna de Webshop weer gebeld en de telefoon maar weer ingesproken.
En er ook nog maar weer eens een mailtje over heen gegooid.
Tot op heden geen reactie ontvangen, om er moe van te worden.
Als ik de sensoren donderdag netjes had ontvangen, dan had ik mijn klacht in kunnen trekken.
Update 16 maart 2018
Ik moest er flink aan trekken om het pakketje binnen te krijgen, maar het is uiteindelijk door DHL vandaag afgeleverd.
Het predicaat communiceert slecht gaat niet van tafel.
Wel wil ik die meneer van seeyourheartbeat meegeven dat de communicatie in de breedste zin van het woord, naar zijn klanten veel en veel beter moet.
Geen les maar wel enkele tips.
Stuur een bevestiging.
Geef de juiste leverdatum op.
Meldt wanneer de levering vertraging oploopt.
De levering bij u is Franco huis, dus voor dat stuk bent u ook verantwoordelijk.
Nodig klanten uit voor een beoordeling op de levering, u kunt uw eigen performance ermee verbeteren.
Nu loopt u het risico dat mensen u gaan beoordelen op klachten die op verschillende forums komen te staan.
Doe er wat mee zou ik zo zeggen.
Zeer trage levertijd ipv volgende dag in huis
Bestelling was op de site aangemerkt als 'op voorraad' en zou daardoor de volgende dag al in huis kunnen zijn.
Anderhalve week later was het nog niet binnen.
Na een aantal keer bellen (telefoon werd steeds niet opgenomen), werd telefonisch beloofd dat de bestelling er woensdag zou zijn.
Ook dat werd niet waar gemaakt. De bestelling was uiteindelijk donderdag binnen, anderhalve week later dan beloofd op de website.

Antwort von Seeyourheartbeat
Hallo ik 13 /2 weer gebeld rond 10u en …
Hallo ik 13 /2 weer gebeld rond 10u en heb ik mijn bevestiging gekregen het word zo spoedig mogelijk opgestuurt dat vind ik fantasties. .harry van der lans
problemen met snelheid levering netjes afgehandeld
Seeyourheartbeat heeft mij steeds netjes te woord gestaan. Uiteindelijk na 3 dagen mijn horloge ontvangen.
Ik denk dat de belofte op de site mbt de levering misschien iets te ambitieus is, verder prima
Ongeloof maar werkelijkheid
Ongeloof ! Ze hadden een aanbieding voor een fiets en de fiets zou snel geleverd worden. Echter.
De fiets werd niet geleverd, ik bellen. Hij kon nog komen, de leverancier had vertraging. Dit herhaalde zich twee keer, toen heb ik geannuleerd, in combinatie met een mail om dit aan te geven.
Echter er gebeurde weer niets. Ik bellen. Oeps zit in de spam ?
Ik zei als het nu vanmiddag niet op mijn rekening staat, stuurik een advocaat op jullie af.
Een Ster is nog teveel, want zeer moeilijk bereikbaar en lang wachten en vragenlijstjes aflopen want zij moeten de bestelling controleren.
Slecht voor je hart ...

Antwort von Seeyourheartbeat
Ik had de 10e januari een Bosal …
Ik had de 10e januari een Bosal fietsenrek besteld en hem vandaag na veel inspanning van Seeyourheartbeat en zijn leverancier aangeboden gekregen via DHL. Normaal gesproken had ik hem vrijdag de 11de al binnen gehad of zaterdag de 12de, maar hij scheen zoekgeraakt bij DHL in Schiedam. Slechte zaak voor mii en SeeYourHeardBeat, dus wat ik wil zeggen de oorzaak lag bij DHL.
Ook had (Seeyourheartbeat) gisteren een extra fietsenrek bij zijn groothandel besteld uit voorzorg wanneer de 1 ste niet binnen zou komen ( de eerste was nog steeds niet gevonden bij DHL), deze zeker aangeboden werd door DHL.
En ook deze fietsendrager werd heden middag aangeboden, maar deze direct retour laten nemen door de chauffeur van DHL.
Resumerend een dikke 10 voor Seeyourheartbeat en zeker aan te raden voor de volgende keer daar te kopen
Garmin navigatie tot op heden niet geleverd
3 weken geleden een Garmin navigatie besteld en betaald. Tot op heden niet geleverd. Na een aantal keren reclameren kreeg ik als antwoord dat het druk was en dat het product naar het bedrijfr onderweg was. Dat is het blijkbaar nog, want tot op heden dus niets ontvangen.
Ik heb aangegeven dat het product voor mijn zoon is die vandaag een half jaar naar het buitenland gaat. Na vele telefoontjes die niet beantwoord worden (altijd zijn ALLE medewerkers in gesprek en krijg je een bandje of de voicemail staat vol en kun je niet inspreken) kreeg ik ze dinsdag 3 januari aan de telefoon. Ik moest me geen zorgen maken, het product zou voor vandaag worden geleverd....tja....
Afgelopen zaterdag naar het bedrijf geweest waar niet werd opengedaan. Ik heb een briefje achtergelaten met het verzoek dit op een goede manier op te lossen, maar ook hier geen reactie op ontvangen.
Ik heb het bedrijf tot slot een ultimatum gesteld om uiterlijk dinsdag het product te leveren of mijn geld terug te storten, anders ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
Na vele mails, telefoontjes (voicemail), whatsapp en SMS berichten heb ik zojuist een track and trace ontvangen. Morgen zal het apparaat dan ws alsnog worden geleverd ?
Mijn advies aan SEEYOURHEARTBEAT:
*lever je producten op tijd,
*kom je afspraken na,
*communiceer duidelijk en voldoende (zeker als een product niet tijdig geleverd kan worden)
*zorg dat je (beter) bereikbaar bent én
maak geen valse beloften!

Nooit meer...
Ai... had ik maar eerder op trustpilot gekeken.
Ik laat zelf altijd een positieve reactie achter als ik tevreden ben, maar deze keer moet ik helaas een ontevreden reactie achterlaten.
Vorige week een paar sokken besteld :
Sealskinz Thick Mid Length Sock Zwart t.w.v. 46,99 euro.
Ze werden een dag te laat besteld, kan gebeuren.
Maar toen ik ze thuis kreeg, zat er geen originele verpakking om de sokken. Ze waren in een plastic zakje gedaan, en zo in een doosje verstuurd.
Toen ik de sokken uit de verpakking haalde, zaten deze onder de hondenharen. Alsof er een hond op had liggen slapen. Ze zien er een beetje smoezelig uit.
En als je belt, dan kunnen ze daar niets aan doen. Het is immers een aanbieding, en op de site stond vermeld dat ze los verpakt waren.
"Los verpakt", dan denk ik niet direct aan verpakt zonder originele verpakking, en vol met hondenharen.
Kortom..
alle beoordelingen die je bij dit bedrijf leest zeggen denk ik genoeg.
UPDATE :
En dan ook nog het lef hebben om op mijn beoordeling te reageren dat ik smoesjes verzin....
Ik heb opgebeld met de mededeling dat de sokken niet in originele verpakking zaten zodat ik dus ook niet kon zien hoe warm deze gewassen moeten worden, en dat ze vol zaten met hondenharen en er smoezelig uitzien. Waarom zou ik dat verzinnen?
Maar daar moet je het gewoon mee doen.
Terug sturen lijkt geen verstandige keuze als je de reacties hier op TrustPilot leest.
En als je ze met deze slechte score op TrustPilot confronteert dan zeggen ze doodleuk dat er niets van klopt. Deze firma gelooft nog in het fabeltje dat alleen negatieve reacties worden geplaatst, en dat ze daarom gemiddeld worden beoordeeld met een 2,3.
Waarom zouden webwinkels dan uberhaupt nog met beoordelings-websites samenwerken als je daar alleen maar slechte reviews door krijgt?
Ik ben zelf ook eigenaar van een webwinkel. Van de ruim 350 beoordelingen die wij ontvangen, krijgen we gemiddeld een 9,4 en 100% van deze klanten beveelt ons aan.
Lieve mensen, als ze je vervolgens ook nog uit maken voor iemand die smoesjes verzint, dan zegt dat volgens mij genoeg over dit bedrijf. Maar die reactie zullen ze nu wel snel verwijderen of aanpassen.

Even geduld hebben.....
Niet het snelst met reageren en moeilijk bereikbaar, echter wel geleverd!
Had ATB schoenen besteld, na een week maar gemaild (telefonisch lastig bereikbaar) of ik ze voor het a.s. weekend zou kunnen hebben. En ja hoor ze kwamen. Helaas het verkeerde model, maar daarover weer contact gehad en afgesproken om ze ter plaatse op afspraak om te ruilen. Werd vriendelijk ontvangen en koffie aangeboden. Omruiling, gepast en naar huis met mijn nieuwe schoenen. Ik geef daarom 3 sterren want het kan zeker beter maar had het idee dat men hun best probeert te doen. Het is geen bol.com, maar de prijzen zijn scherp.
Na op 25-10 een negatieve beroordeling …nu iets positiefs
Na op 25-10 een negatieve beroordeling te hebben gegeven wil ik nu toch nog iets positiefs toevoegen.
Vorige week vrijdag contact gehad met een mw van de firma over mijn tomtom oplader, gehoor dat ze met allerei problemen te maken hebben gehad o.a. Dat de site gehacked was.
Mw beloofde dat na 6 dagen het artikel binnen zou zijn en opgestuurd zou worden. Zo niet dan zou ik binnen 2 weken mijn geld terugkrijgen.
Tot mijn verbazing vandaag bestelling binnengekregen .
Had haar een positieve reactie beloofd als het zou lukken. Bij deze wil ik me daaraan houden.
Ben er heel bij mee dat het zomis afgelopen
Product nooit geleverd en mijn geld ook niet retour
Product nooit geleverd en mijn geld ook nog niet terug.
Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar en als je ze dan aan de lijn heb wordt je niet netjes geholpen en je komt geen stap verder dan alleen valse belofte.
Mail wordt geheel niet op gereageerd en inspreken voicemail ook niet.
Een zeer communicatie gestoord bedrijf die dingen doet waar een naam voor is maar deze mag ik hier niet noemen.
Ik begrijp niet dat dit bedrijf nog mag bestaan.

Contact met verkoper onmogelijk
Ondanks de slechte reviews toch afgelopen zondag een bestelling geplaatst. Wel bewust de optie om te betalen bij het ophalen aangeklikt. Ik kreeg netjes een bevestiging en er zou contact worden opgenomen om een afspraak te maken mbt het ophalen.
Ruim 3 dagen later heb ik nog niks vernomen. Ondertussen nog 2 mailtjes gestuurd, maar geen reactie. Gelukkig heb ik nog niet betaald, maar ga hier ook zeker nooit meer iets bestellen!
De reactie hieronder toont aan dat de verkoper het bericht niet eens leest........ Eerste keer dat ik wat hoor sinds ik mijn bestelling VIA DE WEBSHOP heb gedaan in november.
Deze verkoper kun je niet serieus nemen.

Seeyourheartbeat - NIET DOEN
Product, wat volgens de site op voorraad is, besteld en betaald maar artikel is niet geleverd. Ik heb beide telefoonnummers op de contact pagina van de site gebeld maar werden niet beantwoord. Ik heb wel mijn bericht ingesproken met verzoek tot terugbellen, maar is niet gebeurd. Ook mails worden niet beantwoord. Eigenaar heeft meerdere webshops die te herkennen zijn aan gelijke contact-telefoonnummers. Deze websites hebben vrijwel allemaal "247"in de naam dus let ook daar op.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie
UPDATE: artikel is nu ontvangen, twee maanden na bestellen van een op voorraad zijnde artikel In twee maanden tijd geen enkele reactie van eigenaar webwinkel op mails en telefoon. Ik heb de aangifte bij de politie ingetrokken omdat er geen sprake meer is van een misdrijf, maar ik bestel hier nooit meer. Wat een waardeloze service. Wees gewaarschuwd!
Eigenaar webshop reageert op mijn review met "Artikel is gewoon verzonden" maar dit is dus twee maanden na besteldatum zonder enige uitleg of reactie van de webshop
Eigenaar webshop reageert op nu weer met dat het artikel op "wordt verwacht" zou staan. Dat is niet correct, het artikel stond op voorraad. Bovendien is twee maanden niet reageren op mails en voicemails onacceptabel what ever de status op de webshop is

Antwort von Seeyourheartbeat
Op 24-08 twee regenjassen besteld en …
Op 24-08 twee regenjassen besteld en via creditcard betaald. Geen bestelnummer ontvangen, dus gebeld na twee weken waar mijn bestelling bleef. Hier werd aangegeven dat ze gehackt waren en alle data verloren.
De regenjassen zijn wel dezelfde dag naar mij verstuurd. De juiste maat heb ik gehouden en de andere jas per aangetekende post verstuurd. Hier is op 20 september voor getekend, maar je raadt het al, nog steeds geen cent terug. Meerdere emails, telefoontjes, voicemails etc. Morgen maar eens naar Nijkerk rijden.

Pakket bij seeyourheartbeat
2 detoxpakketten besteld bij Seeyourheartbeat. Echter doordat wij de pakketten niet snel genoeg ontvingen contact gehad aangezien wij de detox niet meer konden doen voor onze vakantie. Mevrouw van de winkel gaf aan dat de pakketten retour konden en dan moest ik een mail sturen. Dit gedaan en contact gehad met DHL. Pakket zou bij niet ophalen automatisch retour gaan, dus dit ook gedaan. Meerdere malen contact met Seeyourheartbeat en DHL. Seeyourheartbeat blijft verzender aangezien ik heb pakket niet opgehaald heb. Meneer moet dus een onderzoek instarten als het pakket niet gevonden wordt. Echter na nieuw telefonisch contact geeft DHL aan dat het pakket bij hun ligt, alleen nooit door opgehaald is. Maw; Het bedrijf heeft geld in zijn zak zitten nu dat niet van hem maar van mij is. Wees slim en bestel niet bij dit bedrijf, ze verdienen hun geld op een verkeerde manier!

Geen Product geleverd
Geen Product geleverd
Online een product besteld en betaald. TomTom Rider 450.
Een week later na tig keer bellen, en emailen geen enkele reaktie.
Slechtste service sinds decennia.
M.H.H.

Antwort von Seeyourheartbeat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.