Salt & Peber Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den mest ringe service og useriøse firma, vi har oplevet længe. Kommer 2,5 time for sent, uden at gi besked, vi holder konfirmation og står med 60 sultne gæster. Den mad vi har bestilt er enten mang... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er dybt i chok over, at man kan tage en bestilling til en konfirmation og ikke møde op med maden. Hvor er det helt igennem respektløst, at man på en sådan dag, hvor alt er nøje planlagt, og hvor f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Præcis levering og maden var stort set i orden og smagte godt. Den glaserede skinke var dog lidt sej da skinnet ikke var fjernet før glassering. Kartoffel rösti var meget salt og flødekartofler skull... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

8 dage før konfirmationen får man en mail hvor de beklager at de ikke kan levere varen, jamen flot det vidste de sgu nok også for en måned siden. Vi skal aldrig bruge dem igen uanset om de lukker hel... Mehr ansehen

1. Catering

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lækker mad ud af huset til den uformelle middag eller den uforglemmelige fest

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Levering af julefrokost.

Skrevet tirsdag den 4/12-2018 til Salt og Peber.
Jeg er lige hjemkommet fra en ellers dejlig julefrokost, som jeg har været med til arrangerer med mad fra jer.
Vi havde glædet os til denne levering af en julefrokost, hvor vi intet selv skulle købe/lave, troede vi, lige indtil at maden blev leveret.
For at starte forfra, så faldt valget af mad fra jer for at prøve noget nyt, Da jeg har arbejdet i PostNord, hvor vi mange gange med fuld tilfredshed fik leveret mad fra jer, bl.a. mit eget jubilæum og min afsked.
Og som jeg skriver, vi skulle vi intet lave/købe da vi også valgte brød og smør med.
I begyndelsen af november måned efter at have tjekket jeres hjemmeside - syntes jeg at jeg havde sat mig rigtig godt ind i hvad i tilbød, så min bestyrelse og jeg blev enige om, det gjorde vi (i år skulle vi have mad udefra hvor vi intet selv skulle lave/købe) - troede jeg, indtil jeg dagen efter får en bekræftelse på min bestilling, hvorpå der står: ribbenssteg skal lunes ved x antal grader i ovn, grønlangkålen skal lunes i egen gryde, rødkålen skal lunes i egen gryde og brødet skal bages i ovn på x antal grader + mere. Hov, det stod der jo intet om på jeres hjemmeside ? Jeg ringer til jeres kundeservice og forelægger det, hvorefter jeg siger, at så må jeg afbestille min ordre, da vi ikke har adgang til køkken, ovn eller komfur. Jeg får at vide, jamen I kunne godt levere det hele varmt, hvis det var det jeg ønskede. Jeg spørger så hvad det koster ekstra så (jeg har et budget) og får at vide, at det ikke koster noget, men at maden f.eks svær og lign måske ikke var sprøde. Dette siger jeg så ok til, vi har de sidste mange år fået leveret fra en anden leverandør, hvor dette aldrig har været et problem, så jeg tager chancen og er glad igen, for nu er julefrokosten i hus, nu mangler vi bare det rigtig antal og betalingen. Alt det sidste bliver klaret og vi er klar til at modtage dejlig mad fra jer idag.
Maden bliver leveret til tiden af en sød chauffør, så vi er glade - lige til vi begynder at kigge maden efter hvad vi får leveret.
Til 19 personer 2 rugbrød ???? 3 hvide brød - øh hvad var de lige til de hvide brød ? Måske leverpostejen, det var vel også det eneste de kunne bruges til (hvem gider at spise ribbenssteg eller for så vidt fiskefilet på hvidt brød ?) Rugbrødet behøves jeg vel ikke at fortælle, næsten kun forslog til lidt efter silden til 19 personer?
Videre i vores udpakning, 1 halv plastic bøtte (stadig til 19 personer) noget KOLDT som skulle være stuvet grønlangkål til julemedister (hov, vi skulle jo modtage maden varmt, hvem har lyst til at spise kold grønlangkål ?) Så åbner vi 2 STORE foliebakker med varme hvide kartofler ???? Vi siger til hinanden, hvad skal vi bruge hvide kartofler til og så i den størrelsesorden (i forhold til levering af f.eks flæskestegen, rødkål, rugbrød som jeg nævnte tidligere stadig til 19 personer) så kunne vi konkludere, at vi kunne blive mætte i hvide kartofler, rødbeder, remoulade og sennep.
Da jeg opdager kartoflerne (er kl 11.15, vores frokost var fastsat til start 11.30) ringer jeg straks til jeres kundeservice, som siger at de vil undersøge sagen. Der bliver ringet tilbage, at man har talt med køkkenet og fået at vide, at det var brune kartofler der var blevet leveret. Jeg kigger på kartoflerne samtidig med jeg taler med jeres kundeservice og siger, at sådan ser mine brunede kartofler ikke ud, de har aldrig været brune de kartofler. Så siger kundeservice til mig om jeg ikke kan se om at der ligger sukkerlage i bunden og nej det kunne jeg faktisk ikke se at der gjorde. Kartoflerne virkede tørre at se på, hvilket brune kartofler kun gør hvis de har fået for meget. Jeg vedlægger et billede taget af den ene foliebakke kartofler - vurder selv om de er brune ? Vi var 9 damer som alle har lavet brune kartofler mange gange, men ikke brune kartofler som er hvide !
Hvis der blev spist 10 kartofler ud af de 2 store foliebakker vi fik leveret af kartofler, så var det det, men det kan I jo ikke gøre for. Der var nogle som var glade for at de fik kartofler med hjem til brassede kartofler imorgen. Da vi kommer kartoflerne i poser og foliebakken er tom for kartofler, ligger der ikke en gang 1/2 dl vand som muligvis har fået 2 dråber smør/margarine intet sukker (eller skal jeg til Louis Nielsen ?).
Vi får hurtigt spist det "sild/kød" som var leveret og kommer til Ris ala manden.
1 stor foliebakke "suppe", da jeg skal komme vores mandel i til mandelgaven, troede jeg virkelig at det var en hvid suppe eller 1 hvid sovs jeg havde fået fat i, indtil jeg begyndte at røre rundt og jeg fik øje på risengrynene, jubiiiii, så måtte det jo være Ris ala mande.
Folk tager Ris ala mande (der var meget) og så var der kirsebærsovs (hov der var vist ikke til alle ? Vi taler stadig til 19 personer),
Nå men det går lige indtil vi begynder at spise denne Ris ala mande-suppe, jeg vil vurdere den til, som sagt tynd, sur som var den eneste smag. Ingen vaniljesmag eller i det hele taget en sød smag af vanilje og mandler (kunne godt se at der var mandler i) som Ris ala mande plejer at være prikken over i'et til jul, bar denne bare, lige til at smide ud. Behøver jeg at sige, at denne foliebakke med Ris ala mande ikke blev spist op ?
Jeg kan konkludere, at det at vi valgte at prøve en ny leverandør var en skidt vurdering. Jeg ved godt, at 118 kr ikke er mange penge for julefrokost, så med tillæg af Ris ala mande og brød, er det stadig ikke dyrt i forhold til mange andre leverandører. Meeeeen man kan også købe for billigt og få en lang næse, så det alt i alt bliver en dyr affære. At betale lige godt 150 kr. for rødbeder, sennep, hvide kartofler og sur Ris ala mande, det er meget.
Jeg behøver vel ikke at fortælle, at det nok ikke bliver Salt og Peber vi vælger igen til arrangement i vores Klub.
Tak for mad, fiskefileerne og rødbederne, det lidt rugbrød som der nu var smagte ret godt. Ligesom jeg tror at dem som skal have brassede kartofler til aften onsdag er glade.
Mange hilsener
Kirsten
Svaret fra Salt og Peber er, at vi har fået leveret det vi har bestilt og betalt for. Så hvis en julefrokost til 19 personer skal bestå af 5-6 kg hvide kartofler og 1/2 liter kold Grønlangkål, ris alamande suppe osv, så er det rigtigt, men så skriv det på jeres hjememside

6. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte mad til 30 personer til min…

Bestilte mad til 30 personer til min mands 50 års fødselsdag. Da vi hentede maden var den varmerøgede laks ikke portionsanrettet, som bestilt, men smidt op midt på et fad i et stort uappetitligt bjerg. Vi måtte så selv portionsanrette det. Årstidens salat var RUSTIKT skåret!!! Hele gulerødder og kvarte grønne peberfrugt. Det lignede mest af alt en mødding! Ikke særligt appetitvækkende! Og den rosastegte oksefilet var absolut ikke afpudset! Der var stykker der var mere fedt og sener end reelt kød.
Så mit bedste råd er at undlade at bestille her, og hvis du gør, så vær forberedt på et chok!

19. November 2018

Forsinket maden til bryllup

Fik leveret maden til mit bryllup 1 1/2 time for sent.
Fik flere gang besked om at maden ville komme om lidt eller om 15 min. Og til sidst blev vagt telefonen slet ikke taget. Det er under al kritik.
Får en dårlig undskyldning på problemet (nyt leveringsfirma) og en refusion på sølle 190 kr (leveringsprisen) for deres fejl og dårlige service. Jeg havde altså betalt over 5000 kr for maden som var blevet overtilberedt pga den lange leveringstid.
Bruger dem ikke igen med den dårlige service på både akut telefonen og håndteringen af min reklamation efterfølgende.

10. September 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte mad hos salt og peber

Jeg bestilte mad hos salt og peber, forrige weekend, til afhentning idag, nu har de netop ringet og sagt at de ikke kan levere maden :(

Det er fuldstændig uacceptabelt at de annullerer ordren samme dag som man skal bruge maden, og de kan ikke engang give en grund.

8. August 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Konfirmation ikke for sarte sjæle

Vi havde bestilt mad til ca 50 til en konfirmation. For det første leverede de som følgeseddel en kopi af ordfen, med antal kasser på. Hvad der var inde i kasserne var ikke til at vide. Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde fået alt for mange kartofler og alt for lidt kød til hovedretterne. Vi opdagede desuden, at de havde glemt kagene. Vi prøvede og prøvede at ringe til vagt telefonen, men ingen svarede. Efter et styk tid ringede de endelig tilbage, og sagde at de vil komme med kagerne. Det gjorde de så, men vi nåede i mellem tiden at købe noget på egen hånd, bare for at være på den sikre side. Alt i alt, synes jeg at vores oplevelse afspejler rigtig dårlig logistik arbejde. Hvordan kan man glemme at levere kage til 50 personer uden at opdage det? Og mængde af de forskellige retter var ikke ordentlig planlagt. Vi har fået alt for lidt kød, og vi har måtte smide ud så meget tilbehør, natmad og kage, at man tror, at det er løgn. Jeg var heller ikke imponeret over smagen.

1. Mai 2018

super lækker mad

super lækker mad, og rigeligt af den, den ankom på det helt rette tispunkt . er virkelig rigtig glad og positiv over deres service og kvaliteten af maden.
Bestemt et firma jeg vil vælge at bruge igen :-) vh Miriam

1. März 2018

Smagløs og fuldstændig uinspirerende

Smagløs og fuldstændig uinspirerende! Vi fik mad til 12 personer og hvor skal jeg næsten starte... der var aaalt for lidt ked, og det der var, var ekstremt tørt og kedeligt. Kyllingen smagte af frost og virkede egentlig som en ret der var lavet og frosset ned og derefter taget op til at tø! Salaterne var så kedelige og lignede en omgang frosne grøntsager der var smækket på et fad. Kartoflerne i de 2 forskellige kolde retter var heller ikke kogt nok og smagte rå. Vi skal aldrig have derfra igen (odense).
Dog skal det siges at vi blev mødt af nogle meget søde og venlige medarbejdere ved bestilling og afhentning af maden.

29. Januar 2018

Dårligste julefrokost til dato! #seriøst

Håbløs mad!

Har aldrig oplevet en fiskefilet, der var så svær at skære i. Så kan man jo selv gætte sig til, hvordan den smagte.
Man håber/tilstræber altid efter sprød svær på sin ribensteg. Denne var historisk blød og slatten. Usædvanlig godt klaret. Og så kan man selv gætte, hvordan stegen smagte.
Leverpostejen var det rene grød.

Med andre ord - en kæmpe ommer.

13. Dezember 2017

God mad og god service

Vi har nu brugt Salt og Peber i København fire gange i perioden juni til oktober 2017. En studenterfest på 16 kuverter, en fællesspisning med kollegaer fra jobbet på 10 kuverter, en 50 års fødselsdag ude i det fri på 30 kuverter og en 18 års fødselsdag på 14 kuverter. Vi valgte buffet hver gang, men forskellige buffeer. Der har været mad nok. Det har smagt godt, og gæsterne har været tilfredse. Service fra kontoret har været fin. Den ene gang, hvor vi valgte selv at aflevere kasser og service, var lidt bøvlet. De andre gange valgte vi at få kasser og service hentet. Det var super nemt. Vi har ledt efter et sted, der hverken er for dyrt eller for billigt, og det har vi fundet. En god kombination af pris og kvalitet.

28. Oktober 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forkert tilberedt og utilstrækkelig mængde mad.

Forkert tilberedt og utilstrækkelig mængde mad. Vi havde valgt klassisk buffet. Den indbagte mørbrad havde fået al for lang tid. Vi havde bestilt til 26, men kunne kun skære 17 skiver skinke, hvoraf flere var meget små pga. stegenes form. Mixed salat skålen var pludselig tom, broccoli-salaten sejlede i en meget flydende dressing - ikke som forventet! Vi er ikke en familie af stor-spisere, men dette skrabte bunden!
Vi er meget skuffede og kommer ikke igen :-(

25. September 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker buffet til en særdeles god pris

Lækker velsmagende buffet til en særdeles god pris.
Der var rigeligt med mad og det var færdigt til tiden
Jeg vil klart anbefale andre at bestille mad her - Aalborg afdelingen, september 2017

4. September 2017

Ikke mad nok!

Vi har fået leveret mad til 70 gæster til en konfirmation, desværre oplevede vi at der ikke var mad nok, på trods af at vi havde bestilt ekstra forret til 50 personer. En meget dårlig oplevelse :(

10. Juli 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin service og flinkt personale

Fin service og flinkt personale. Desværre var kartoffelsalaten næsten uspiselig da den smagte overdrevet meget af sennep og de tilhørende rødbeder var "funky" i smagen (Enig med flere af mine gæster), kødet i hovedretten var noget tørt og kedeligt.

Alt i alt en under middel oplevelse.

9. Juli 2017

Rigtig lækker mad

Rigtig lækker mad. Fint anrettet og tilmed var maden varm, da det blev leveret.

Jeg havde bestilt dét antal kuverter, til lige nøjagtig det antal gæster, som skulle komme. Der var to af mine gæster som ikke dukkede op, hvilket var meget heldigt, fordi der ellers så havde været for lidt kød... hvilket selvfølgelig kan betyde, at de gæster som var tilstede, må have været meget sultne... klart nok, idet maden også smagte rigtigt godt.

Venlig chauffør som leverede maden.

Ift prisen, er maden virkelig god. Jeg bestiller helt klart fra Salt og Peber, en anden gang igen.

27. Juni 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god mad og det var masser …

Fantastisk god mad og det var masser mad til overs. God kommunikation og samt imødekommende behandling. S&P var med maden lige til tiden og det så godt ud.
Hvis jeg skulle give lidt kritisk over for S&P var det lidt meget fedt på stege ben. Jaaa... det er Jo smag og behag. Det smagte Godt !!.
TAK S&P for god oplevelse
Hilsen Katarina

21. Juni 2017

Buffe til konfirmation

Dejlig mad og der er rigeligt af den.

Kan dog slet ikke anbefale deres tzaziki der nærmest ikke har set græsk youghurt og slet ingen hvidløg.
Deres salat med frisk mozzarella og semidry tomter er så totalt væltet i pesto, at den nærmest er uspiselig.

Men eller er maden god og rigtig god service, både før under og efter vi fik maden 😊

17. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr