Dårlig betjening.
Hver gang,man handler der, kan der være betjening ved sandwichbaren, men ingen til, at ekspederer ved udsalget. Jeg foreslog en klokke. Det havde man snakket om, men der var endnu intet sket.
Sætter du pris på kvalitetskød, økologi og dyreetik, så er du kommet til den rette slagter i Odense | Hos os kan du være sikker på at få god økologisk kød | ☎ Kontakt
1. besøg. Slagteren havde ikke fyld kølerne op inden han gik hjem og andre end slagteren måtte ikke skærer kød.
2. besøg. Ingen i butikken til at ekspidere.
3. besøg "kan du se det, kan du købe det".
Denne slagter skulle stærkt overvej at lukke og åbne en sandwich butik. Lader til at en god bøf, Entrecote kan man ikke købe, men sandwich af overskudskøb er intet problem.
Måske de skulle besøge "ALLÉGÅRDENS SLAGTER" og se hvordan en forretning skal drives.
Havde købt luksussmørrebrød, men blev godt skuffet da vi så dem.
Det er vist kun luksus i deres øjne.
Der er ikke meget fyld på iforhold til det er luksussmørrebrød.
Selv almindelige smørrebrød andre steder har mere på.
Jeg synes de skal tænke over hvor lidt de kan tillade sig at komme på, og samtidig kalde det luksus.
Man betaler trods alt ekstra for deres "luksus"
Nu har vi prøvet dem, og konklusionen er det er sidste gang.
Skulle købe noget frisk pålæg , for det første ventede jeg længe på at der kom en for at betjene mig . Da vi skulle ha det pålæg om aften blev vi slemt skuffet . Den røget rullepølse var så salt , næsten uspiselig . Roastbeefen var så sej ikke til at spise . Det eneste der var fint var kamstegen . Resten af rullepølse lå til dagen efter , der lugtede den simpelhen så sur .
Tror sgu ikke det var så friskt . Deres pålægs salater havde man ikke lyst til at købe da man kunne se det havde stået længe .
Vil ikke købe noget derfra igen .
Håber de lukker!!!
Det er så tit at der er lang kø for at få en sandwich, men ikke fordi der er mange mennesker, men fordi de stakkels forvirrede unge mennesker der skal betjene er så langsomme.
Sørgeligt som fagmand at se hvordan de smider et godt potentiale væk, og mange penge!!
Vi var flere som bare gik, og nu støtter et andet sted
Jeg har i sag Søndag D.25/2-24 købt svensk pølseret og det smagt ret meget ketchup så meget at det ikke var til at spise og jeg ved at der ikke hører ketchup til i det
INGREDIENSER
1-2 tsk. æblecidereddike
Salt og friskkværnet peber
1 lille bundt purløg
Til 4 personer
Bestilte pølsebord til 10 personer og med 10 slags pålæg - jeg blev meget skuffet over at 4 af pålægs varianterne var spegepølse. 😟 Der havde jeg forventet variation. Det er super flot anrettet men der blev ikke spist alverden da folk gik død i spegepølse.
Kødet var stadig halv råt (kalveryg og lammekølle) efter vi havde fulgt anvisningen fra slagteren på 30 min. ved 200 grader.
Kommentar efterfølgende fra slagteren var, at “det var de da kede af at høre”.
Resultat var en utilfredsstillende middag for vore gæster som IKKE spiser halvrådne kød.
Bestilte buffet til vores datters konfirmation, og det var virkelig lækkert! Maden blev leveret til tiden, var rygende varm, og det smagte utrolig godt! Virkelig en god oplevelse!
Bruger ofte denne slagter. Altid god service!
Fik et pølsebord til 10 personer, hvor skinken var sur.
Var nød til at tage maden af bordet, da det lugtede meget surt.
Var og klage over det efterfølgende, og deres kommentar var, at ja nu var det jo selvfølgeligt surt kød, for det har jo ligget siden i fredags.
Dårlig service, handler aldrig der igen.
når ens sandwich skal skæres over vil de ikke pakke sandwhichen i et ny papir. så du går hjem med en sandwich der er ved at gå fra hindanden... virklig dårligt service.
Havde bestilt smørrebrød til gæster en søndag. Hentede et par timer før og alt var klar til os. Maden var perfekt og velsmagende.
Kan klart anbefales.
Smager sgu okay, men de er sgu lidt for nærige når det angår råvare.
Anbefaler ikke!!
Købte en lille salatbar fra slagteren, og lige det med at jeg skal spise, så finder jeg 2 bananfluer i! Mistede appetitten og havde en lang arbejdsdag foran mig..
Jeg var inde og købe en stor sandwich, en morgen inden arbejde. Jeg havde pause kl 13, hvor jeg spiste den ene af dem. Kl 15 var jeg nødt til at tage hjem fra arbejde, da jeg begynder at få kvalme. Kl 17, 4 timer efter jeg har spist sandwichen, kaster jeg op og får senere alle symptomer på en madforgiftning.
Jeg ringer ind for at snakke med Chefen i slagteren, men hun fralægger sig alt ansvar og siger at det ikke kan lade sig gøre, på trods af at jeg fortæller det er det eneste jeg har indtaget og den dag og at ingen andre i familien, som jeg har spist med de forgående dage fejler noget.
Sidste gang jeg køber mad derfra ihvertfald
virkelig dårlig kundeservice
Der var fluer i maden, og de lagde ikke den ene sandwich i posen, så var nødt til at kører ud efter den, efter vi var kommet hjem.
Derudover blev der håndteret madvarer med samme handske som de betjente kassen med.
Ærgerligt der ikke er bedre styr på tingene.
Bestilte deres bland selv buffet til et arrangement. Servicen via mail var god og maden kom til tiden, var varm ved levering , til aftalt pris, smagte godt og der var rigeligt. Godt tilfreds.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.