Banner for Sahva A/S

2'369
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en god oplevelse fra første færd. Jeg fik desværre indlæg, der var for store og skulle bytte til en mindre størrelse. Jeg sendte den forkerte vare retur og få dage efter modtog jeg d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget uflexibelitet i forhold til stive firmaformalia. Når man laver en fejl bør man gøre sit yderste for at hjælpe en kunde der har et specielt behov. Svaret her fra Sahva lyder jo fint, men jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte støtte strømper som kom dagen efter. De var desværre for små, så jeg tog ud og afleverede dem. Pengene var ført retur inden for 2 timer efter. Personale i Brøndby, er altid søde og imødekommen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været nemt og hurtigt at bestille og modtage varer fra Sahva, også selvom Sahva i første omgang sendte den forkerte vare. Processen med at send en ikke ønsket vare retur, er dog en helt a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Mobilitätsausrüstung
  2. Fachhandel für orthopädische Schuhe
  3. Orthoptist
  4. Orthopädietechnik
  5. Prothesentechnik

Über Sahva A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Sahva Ottobock Care er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 30 klinikker fordelt over hele landet, og vi hjælper dig til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov.

Vi hjælper hvert år over 50.000 kunder. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har over 150 års erfaring. Vi rådgiver og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter.

Med dig i centrum udvikler og designer vi højteknologiske ben- og armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsbehandling og vejleder i sunde sko med optimal komfort til dine fødder. Vi hjælper dig til at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet.

Sahva er en del af Ottobock, en global tysk virksomhed med mere end 9.500 medarbejdere. Ottobock sælger bl.a. proteser, ortoser og andre hjælpemidler.

Se sahva.dk for mere information og inspiration.

Sahva A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Sahvas Webshop
Lav fragtpris - 2-3 dages levering - sikker betaling - fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kontaktinformationen

Promotion box for Sahva A/S

Hjælpemidler lavet til din krop

Vi hjælper både med benproteser, kompressionsprodukter, indlæg og sko.

Hervorragend

(2'369)

127 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, let at finde rundt.

9. Januar 2026

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for du har været tilfreds med vores hjemmeside og service.
Vi håber at kunne ekspedere dig en anden god gang.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Produkt der holder i årevis. God hjemmeside

8. Januar 2026

Hej Rikke

Vi takker mange gange, for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at læse, at du er tilfreds med vores service og hjemmeside.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk

Ubeskriveligt dårlig kundehåndtering eller for den sags skyld interesse i at levere et fagligt/håndværksmæssigt produkt.
Her er der desværre tale om et firma der er sat i verden for at malke det offentlige system.

15. Januar 2026

Hej Jesper,

Vi er rigtig kede af den oplevelse, du har haft. Vil du ikke kontakte klinikchef Lise Wraae via vores hovednummer telefon 70110711, så vi kan høre om din oplevelse og finde en god løsning til dig?

Lise Wraae

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var nemt at finde rundt på hjemmesiden

Var nemt at finde rundt på hjemmesiden, fandt hurtigt det jeg søgte.
Jeg fik relevante om, at de var ved at gøre klar, til at afsende min bestilling.

6. Januar 2026

Hej Susanne

Vi takker mange gange, for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det gør os altid meget glade at høre, når vores kunder har haft en positiv oplevelse hos os og vi ser frem til at kunne betjene dig igen en anden gang.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Både godt og skidt!

Jeg har været kunde hos dem i over seks måneder nu, både for ortose og indlæg. Mit forløb minder mig om filmklassikeren “Den gode, den onde og den grumsomme”, da det stadig ikke er afsluttet.

Det gode er deres konstante venlighed, rådgivning og imødekommenhed. Det onde er den altid lange ventetid på at komme til i alle ting. Det grumsomme er den ekstremt lange leveringstid på selv små ekstra dele. Det virker til, at de har mistet forståelsen for, at vi alle har fysiske udfordringer døgnet rundt, som kræver hjælpemidler, og at hjælpemidlet først fungerer, når alle dele er leveret og fungerer. En bedre kommunikation til kunden kunne måske hjælpe lidt, så det ikke altid er mig, der skal komme tilbage, når der ikke er sket noget. Hvad der ofte ikke er!

Et eksempel, jeg bestilte i starten af november fem clips og en rem til min ortoseskinne. Efter flere opkald i december modtog jeg to clips og remmen. Derefter hørte jeg intet, og jeg måtte ringe to gange mere for at få leveret én ekstra clip. I mellemtiden havde jeg bestilt et hell bumper kit (nødvendigt til nogle sko) hos deres kundeservice, noget de ikke havde på lager da jeg fik skinnen, sættet var ikke med sammen med clipsen og jeg fik ingen information om, hvorvidt det var glemt eller i rest. Jeg mangler desuden stadig to af de fem clips bestilt november! Det er helt uforståeligt, at en standarddel til et hjælpemiddel, der i øvrigt er standard og ikke specielt tilpasset, ikke er på lager, da vi alle har brug for det.

10. Januar 2026

Kære Steen,

Vi er glade for du ringede ind tidligere på ugen, så vi kunne få styr på den ene del af udfordringen.

Jeg har dertil lige fået bekræftet ved vores lager, at de sidste 2 clips er på vej og sendes til dig, så snart de kommer til os.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive til os, så vi kunne rode bod på det.

Venlig hilsen
Daniel Brøgger
Sahva

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Man skal nok gentænke hvad man laver.

Havde en tid hos dette meget specialiserede firma. Og mødte en der ikke viste hvad jeg skulle der og nok ikke viste ret meget om det, men det dækkede hun flot over med en portion arrogance.

6. Januar 2026

Hej Palle

Vi beklager, at du har oplevet at du ikke fik den service, som du havde forventet, da du bestilte en tid hos os.
Vi vil meget gerne høre om din oplevelse og gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.
Du er meget velkommen til, at ringe til os på tlf. : 70110711

Vi ønsker dig en god dag.

MVH Sahva Kundeservice

Dygtig medarbejder

God vejledning i produktet og hurtig levering

30. Dezember 2025

Hej Bendt

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Christien

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt vi kunne hjælpe dig så hurtigt og at du syntes det var nemt, at bestille produktet.

Fik lavet indlæg

Fik lavet indlæg. Desværre var de dårlig fremstillet og behandleren klippede dem til. Dette gjorde så de flossede ret meget.
Ved næste besøg valgte behandleren at lave helt nye indlæg. Dem har jeg fået nu, sammen med en yderst behagelig service.

6. Juni 2025

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig behandlet.

Vi vil gerne understrege, at vi altid står klar til at hjælpe, og vi beklager, hvis du har haft indtryk af, at vi har glemt dig. Siden din anmeldelse har du været forbi klinikken, og vi har sat et nyt indlæg i produktion for at sikre, at du får den bedst mulige løsning.

Hvis der er noget, du fortsat er utilfreds med, eller hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – så finder vi en løsning med det samme. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre.

Thomas A.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt som det skulle Være :-)

Alt som det skulle Være :-)

16. Dezember 2025

Hej Nicole

Vi takker mange gange, for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det gør os altid glade at høre, når vores kunder har haft en positiv oplevelse hos os og vi ser frem til at kunne betjene dig igen.

Vi ønsker dig en god dag og et godt nytår.

god service

Hej Vivi

Vi takker mange gange, for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det gør os altid glade at høre, når vores kunder har haft positive oplevelser hos os og vi ser frem til at kunne betjene dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig betjening i webshop

Altid hurtig betjening i webshop. Hurtig og fin hjælp i Aalborg afdeling.

Hej Birgit

Vi takker mange gange, for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det er rigtig dejligt at læse, at du er tilfreds med vores service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Super fin service

Hej Kim,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for du har været tilfreds med vores service.
Vi håber at kunne ekspedere dig en anden god gang.
Du ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Superhurtig levering

Superhurtig levering, tak.

11. Dezember 2025

Hej Kirsten

Det er rigtig dejligt at læse, at du er tilfreds med vores service.

Du ønskes en rigtig glædelig jul.

Leveringen!

5. Dezember 2025

Hej Jørgen

Tak for de fem stjerner.
Dem sætter vi stor pris på.
Ønsker dig en god dag.

Hej Jette
Vi takker mange gange, for at du har taget dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Det gør os altid glade at høre, når vores kunder har haft en positiv oplevelse hos os og ser frem til at kunne betjene dig igen.
Du ønskes en rigtig dejlig dag.

God behandling

Du kan trygt kontakte dem
hvis du har brug for et af
Deres produkter
Du bliver mød i receptionen af
Smilende -hjælpende- piger
DISKRETION en selvfølge
I deres shop er der altid nedsatte
Sko /støvler m.m til nedsatte Priser
aftaler bliver overholdt
TAK FOR GOD BEHANDLING

8. Dezember 2025

Hej Conni.

Mange tak for din anmeldelse, for de 5 stjerner og for at dele denne gode oplevelse med os.

Det glæder os, at du har haft en meget positiv oplevelse i vores afdeling i Brøndby, og dine rosende ord vil blive givet videre til dem.

Du ønskes en god dag.

Hurtig levering

24. November 2025

Hej Leif.
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt vi kunne hjælpe dig så hurtigt.
Sahva Kundeservice

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr