Efter att jag bokade på nätet så var det omöjligt att betala resan. Ringde upp och fick en förklaring och hjälp att söka efter en liknande resa till ungefär samma pris. Jag behövde inte vänta i luren... Mehr ansehen
Äntligen en site som från början visar hur mycket bagage som ingår ! Snabbt och smidigt avslut med betalning. Dock fick jag en väldig massa spam-mejl med helt icke-relaterade erbjudanden (typ nagels... Mehr ansehen
Ris & ros från luttrad resenär Bra att bagage ingår och att det inte kommer 19 tilläggskostnader som en konkurrerande sajt hade. Tar betalt för att begära specialkost. Lämnat en Irriterande bism... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Resfeber helt OK ! Sämre dock med flygbolaget BRA. Arrogant flygvärdinna. Jag är 2 meter lång, och måste sitta på en plats där det är extra benutrymme. Trots att den var ledig, vägrade hon mig att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vill du göra verklighet av resan du drömmer om, så har du kommit rätt. Hos oss kan du själv sätta ihop och boka din egen resa oavsett om du söker äventyr, storstadspuls eller strandhugg. Ett smidigt paket, unikt utformat av dig. Är du redo? - Vi ger dig resfeber.
Kruthusgatan 17, 405 23, Göteborg
- 0771-575757
- order@resfeber.com
- www.resfeber.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
allt var mycket bra och gick smidigt…
allt var mycket bra och gick smidigt med bra information, förutom man fick ta med 8 kg i kabinväskan. jag tycker att det var lite och jag fick köpa extra bag och checka in.
Lätt och smidigt att boka
Lätt och smidigt att boka! Bäst pris!
Mycket bra och lätt att beställa.
Flygbokning utsn större problem
Flygbokning funkar bra även om det ibland blir omstart av sökningar
Lätt att boka samt trevlig folk som…
Lätt att boka samt trevlig folk som svarar på frågor.
Bra webbplats
Sittplats bokning bör göras av Resfeber…
Sittplats bokning bör göras av Resfeber när man betala för det och inte hanvisa man till att göra den själv som tar tid.
Trevliga och hjälpsamma
Trevliga och hjälpsamma.
Ringde flera ggr men ingen blev irriterad trots många frågor.
Resan blev superbra. Transfer fungerade perfekt
Tjejen jag pratade med var engagerad…
Tjejen jag pratade med var engagerad och snabb och inte krystat trevlig, utan fokuserad och positiv.
Jag hade migrän när jag ringde men hon var konkret och tydlig och lugn och upprepade saker när jag hade svårt att koppla. Mkt bra bemötande.
Det negativa som var med det hotell jag hade valt nämnde hon själv (låg en bit utanför) vilket var bra att hon reflekterade över för det hade jag inte tänkt på.
Jag hade samma dag talat med Ving och ticket.se men jag kommer garanterat återkomma till er nästa restillfälle.
Snabbt och enkelt att köpa en resa med…
Snabbt och enkelt att köpa en resa med många destinationer
Tydligt och enkelt
Bokade flyg och hotell via webben. Det var lätt att jämföra olika alternativ. Inga oklarheter vid bokningen.
Problemfritt
Annonsering med fel pris, flyg avbokades
Hittade relativt billiga flyg via Resfeber, bokningen genomfördes och t.o.m. betalades direkt via internetbank. Fick dock en stund senare ett mail från resebyrån att det hade uppstod ett fel med systemet och jag skulle behöva betala över 3000kr extra för att kunna behålla mina bokade biljetter. Fick sedan ingen ursäkt och inget svar på min fråga hur de överhuvudtaget kan sälja flygbiljetter som inte ens existerar. Återbetalning skedde trots allt smidigt men ingen bra kundservice annars.

Antwort von Resfeber.se
Utmärkt service!
Fick muntlig hjälp på resfeber…
Fick muntlig hjälp på resfeber kundservice så jag kom vidare i bokningen, nöjd med supporten.
Funkade bra att boka.
Smidig hemsida
Smidig hemsida med klart markerade alternativ (flyg + hotell). Vi har beställt via Resfeber flera gånger. Beskrivningen av hotell har hittills stämt mycket bra.
Enkelt och billigaste.
Enkelt och smidigt att använda
Enkelt och smidigt att använda. Hittar lätt bra och billiga flyg snabbt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.