Cricketvision Bewertungen

1. Reise-Aggregator
  2. Flugsuchmaschine
  3. Hotel
  4. Luxushotel

CricketVision is a global travel platform where travelers can compare and book hotels and flights worldwide with a Lowest Price Guarantee. Originally built around the world's biggest cricket events, CricketVision now combines travel and cricket in one destination for travelers worldwide.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Otroligt bra med enkelheten i filtret…

Otroligt bra med enkelheten i filtret och den snygga designen på hemsidan. Det är förinställt på 4-5 stjärniga hotell och redan där kan man hitta hotell till bra priser. Ändrar man till färre stjärnor kommer man till ännu bättre priser och ändå bra rum i city. Stort tack! Väldigt nöjd med servicen på Elite Hotel Palace & Spa i Stockholm också, i både disken och den trevliga restaurangen med italiensk meny.

21. August 2026

Lättsam.

Väldigt nöjd med hela upplevelsen! Det var både lätt och smidigt att boka, med en tydlig och lättnavigerad sida. Dessutom håller de bra och konkurrenskraftiga priser.

Jag var i kontakt med Cricketvision efter min bokning eftersom jag hade några frågor och fick snabbt svar. Väldigt trevligt och hjälpsamt bemötande, vilket känns extra tryggt efter att bokningen är gjord.

Kan absolut rekommendera Cricketvision och bokar gärna genom dem igen!

11. August 2026
Cricketvision-Logo

Antwort von Cricketvision

Stort tack! Vi är väldigt glada att du hade en bra upplevelse med oss. Ni är välkomna nästa gång ni ska ut och resa!

Bra priser, enkel bokning och en tydlig webbplats som gör det lätt att hitta det man behöver.

Bokningen var verkligen smidig från början till slut. Webbplatsen är ren, enkel och tydlig, med all information man faktiskt behöver utan att det känns krångligt. Det som imponerade mest på mig var priset – jag fick ett betydligt bättre pris än om jag hade bokat direkt via hotellet. Allt fungerade precis som det skulle och hela processen kändes väldigt enkel. Jag skulle absolut använda tjänsten igen.

11. August 2026
Cricketvision-Logo

Antwort von Cricketvision

Tack för de fina orden Pedro! Härligt att höra att allt fungerade smidigt.

/Marcus