Jag åkte till Magaluf med hela min skola genom Nordic Invasion och vi hade en sjukt bra vecka. Tror faktiskt inte att jag hörde någon som var missnöjd. Alla verkade ha riktigt kul. Allt var bra... Mehr ansehen
Gabby bästa guiden ge henne löneförhöjning. Dock fixa flygen och så att transfer inte blir 1 timme sen. Isa ändå helt okej och Adde kan få en klapp på axeln men han är ju ändå skön så kanske en liten... Mehr ansehen
Fantastiska guider, kontakbara 24/7, organiserade upplevelser. Rekommenderar verkligen dessa resor till vänner och bekantas ungdomar.. Tack Nordic !
Jag tycker Nordic Invasion inte levde upp till det dem lovade. Personalen va lika fulla som oss ungdomar och jag uppfattade inte att man fick den hjälp man behövde. Allt var ganska otydligt gällan... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Nordic Invasion är en svensk researrangör som arrangerar ungdomsresor och studentresor till utvalda resmål i Europa. Vi erbjuder paketresor för unga resenärer och arbetar med boende, aktiviteter, reseledare och praktisk information inför och under resan. Vår målsättning är att skapa välplanerade resor där resenärerna får en kombination av sol, bad, aktiviteter, gemenskap och nöje. På våra resmål arrangerar vi populära aktiviteter och evenemang för våra resenärer. Trygghet och tydlig information är en viktig del av vår verksamhet. Vi arbetar med skandinaviska reseledare på plats, informationsmöten vid ankomst och rutiner för att resenärer och anhöriga ska kunna komma i kontakt med oss vid frågor under resan. Nordic Invasion har även resegaranti ställd hos Kammarkollegiet.
Olof palmes gata 11, 111 37 , Stockholm, Schweden
- 010-3300655
- info@nordicinvasion.se
- nordicinvasion.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fantastiska guider
Jag åkte till Magaluf med hela min klass!
Allt var bra uppstyrt från början till slut. Vi fick ett veckoschema med massor av aktiviteter och det fanns alltid något att göra, oavsett om man ville festa eller bara hänga med kompisarna. Guiderna var grymma, lätta att snacka med och fanns alltid på plats om man behövde hjälp.
Hotellet var också bättre än vad vi hade förväntat oss och läget gjorde att det var nära till allt. Hela veckan flöt på hur bra som helst och det blev verkligen ett minne för livet.
Kan varmt rekommendera Nordic Invasion till alla som funderar på en studentresa. Vi hade en fantastisk vecka och hade lätt gjort om den!
Min dotter reste med Nordic Invasion…
Min dotter reste med Nordic Invasion till Magaluf i somras och som förälder var jag till en början lite orolig. Men efter resan kan jag säga att den oron var helt obefogad.
Hon bodde på ett väldigt bra hotell som höll hög standard och låg perfekt till. Det som imponerade mest på mig var dock guiderna. En kväll hade min dotter tappat bort sina vänner på bargatan och blev både stressad och osäker på hur hon skulle ta sig tillbaka. Hon kontaktade en av guiderna som snabbt kom och mötte upp henne och följde henne hela vägen tillbaka till hotellet. Det gav både henne och oss föräldrar en enorm trygghet.
Hela resan verkar ha varit välorganiserad och det märks att guiderna verkligen bryr sig om ungdomarna och finns där när det behövs. Min dotter hade en fantastisk vecka och har redan börjat prata om att resa med Nordic Invasion igen nästa år. Som förälder känns det väldigt skönt att kunna rekommendera ett resebolag som kombinerar roliga resor med ett genuint ansvarstagande.
Rekommenderar inte
Vi kände oss mycket lurade, guider som påstår sig inte vara säljare men allt de försökte göra var att sälja på oss saker. Vi fick felaktig information om ”VIP-bandet” där vi lovades gratis inträde 6 av 7 kvällar vilket det sedan inte var. Många av deras partners som vi skulle få rabatter hos med detta VIP-band nekade dessutom till detta och vi fick betala fullt pris. Vi upplevde att de utnyttjar ungdomars ovisshet och tillit och stressade oss till att snabbt ta beslut om att köpa dels detta VIP-band, men även inträde till olika event för att de exempelvis skulle sälja slut direkt, vilket aldrig var fallet. Utöver det samarbetar de bland annat med en privatklinik i Magaluf, vilket var den som en vän blev hänvisad till av Nordics ”guider”. Där blev hon felmedicinerad vilket bekräftades efter ett senare besök på ett kommunalt sjukhus i Palma. På denna privatklinik som Nordic rekommenderade fick hon ingen som helst dokumentering på vilken läkare hon hade träffat eller vad hon behandlats för. Vi blev väldigt besvikna.
Fett som tusan
Världens bästa resebolag!!
Världens bästa resebolag!!! Båten var det bästa jag gjort och personalen är så sjukt sköna!!! BOKAAA NUUUU DIREKT ANNARS MISSAR NI NÅGOT!!
Extremt bra upplevelse
Extremt bra upplevelse, bra guider så som Olivia och Philip som hjälper till när man behöver.
Snälla och bästa guiderna
Snälla och bästa guiderna, bäste redan någonsin
Extremt bra personal
Extremt bra personal, bryr sig om sina resonörer. Gör allt för att alla ska ha det roligt och bra. Riktigt feta e dom allihopa
Extremt god personal allting känns som…
Extremt god personal allting känns som en stor familj bryr sig om sina resonörer rekommenderar till alla
Nordic är bäst svär båten var helt sjuk…
Nordic är bäst svär båten var helt sjuk skumpart var galet alla här är chefar Filip på Nordic är en rejäl broder han har koll, livets resa boka Nordic
Isa är den bästa guiden
Isa är den bästa guiden, förtjänar löneförhöjning, Magaluf är bra de är bra event
Isajätte skön guide och ska fortsätta…
Isajätte skön guide och ska fortsätta varandra här och ska få mer lön, jätte kul bra eventer och har bra koll på oss boende!
Sebastian på nordic är kung
Sebastian på nordic är kung, han är rolig och tar extremt ansvarig, de är alltid ett samtal iväg om så skulle behövas
En jätte bra upplevelse dem som jobbar…
En jätte bra upplevelse dem som jobbar är väldigt sköna och enkla att prata med vilket gör festerna roligare.
Olivia på nordic invasion var en bra…
Olivia på nordic invasion var en bra guide då hon hjälpte oss mycket, rekommenderar att ta hjälp av henne väldigt stort.
Jättebra o snälla guider som alltid…
Jättebra o snälla guider som alltid hjälpte till när man behövde hjälp. Jag var i Ayia napa och de var superroliga events och fester!
Yihooo
Så snälla guider, bra event. ALLA måste åka partybåt!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️
Grymma guider!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.