Vi købte en dyr drone til min søn og efter 14 dage virkede den ikke. Vi skiftede motorer og propeller efter anvisning men uden held og herefter kunne vi ikke få fat på Michael mere. Har ringet og skre... Mehr ansehen
Køb af Fusion fly og Blitz helikopter hos RcFun God pris, hurtig forsendelse. Indpakning dog mangelfuld, da kassens låg havde løsnet sig, og helikopteren var på vej ud i fyldmaterialet, se foto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte en helikopter af model Redwolf. Den havde desværre en fabriksfejl der medførte den styrtede og gik i stykker. Reklamerede med det samme over email, fik lynhurtigt svar tilbage sammen... Mehr ansehen
Jeg bestilte en 1 stk. Silverlit Heli Mission RC Swat Truck til fødselsdagsgave og var presset på tid. Skrev høfligt om det kunne nåes efter 2 dage spændt venten og fik svar med det samme, at varen v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen til vores trust-pilot profil. Her kan i finde den uforfalskede sandhed vedrørende kundernes oplevelser af køb hos os. Vi forsøger altid at give den bedst mulige vejledning inden køb, ud fra mottoet: "vi vil hellere undvære et salg end have en skuffet kunde." Vi har derfor vejledninger med til hver enkelt produkttype, med hensyn til at reklamationsretten ikke dækker skader som følge af stød, slag og modifikationer, at Lithium batterier ikke kan tåle at blive fuldt afladte, at man kun må bruge opladere der er beregnet til den type batteri m.m.. Genereller vejledninger skrives også i ordrebekræftelser, ligesom de bliver udleveret sammen med produktet ved køb. Alt sammen for at sikre at man er grundigt informeret inden og i forbindelse med købet. Desværre er det ikke alle, der læser vejledninger, og synes så at det er vores skyld når der er noget der går galt. I sådanne tilfælde forsøger vi altid at vejlede eller udbedre fejlen hvis det er muligt. Vi tager alle henvendelser seriøse, både negative og positive. Vi sorterer ikke i anmeldelser, og vi er ikke modtagelige for trusler, som sagt vil vi altid forsøge at afhjælpe et problem, men at man truer med en negativ anmeldelse gør ikke, at man får tildelt mere end hvad der er ret og rimeligt, da dette ikke vil være fair overfor andre kunder. På webshoppen kommer der konstant nye varer til, som henvender sig til de små og de helt store børn. Rcfun.dk er derfor altid et besøg værd.
Østergade 26, st. tv, 3600, Frederikssund
- +4542430001
- info@rcfun.dk
- www.rcfun.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Billig lejetøj til store drenge
1 Mini RC-bil
1 Mini helecopter
Perfekt!
Handlen gik smidigt og ikke mindst hurtigt. Jeg havde nogle spørgsmål, som jeg først skulle have svar på inden mit køb, og svaret kom prompte. Absolut anbefalelsesværdigt!!
Her kan andre lære noget....
Super hurtig og effektiv gennemførsel.
Bestilte søndag, bekræftelse straks, tirsdag modtaget sms fra GLS om at varen - en fjernstyret bil HBX Racing Car 4WD - var klar til afhentning. Sådan skal et køb være.
En personlig netbuik med kvalitetsprodukter, god service og sikker levering.
Jeg har købt en del af deres produkter igennem de seneste 3 år. Der har aldrig været problemer med service, levering eller kvalitet. Sortimentet udvides ofte og hjemmesiden er inspirerende og godt bygget op.
Kan varmt anbefales
Hurtig levering og god service
Jeg bestilte min første helikopter fredag og skulle bruge den i weekenden. Lørdag morgen stod PostDanmark med pakken. Det var så fedt.
Har haft lidt tekniske spørgsmål og fik lynhurtigt svar. En rigtig god oplevelse herfra. Rcfun kan varmt anbefales.
rimelig hurtig levering
handlede hos rc-fun den anden dag fik varen rimeligt hurtig.handler der helt sikkert igen.
stort minus batterierne passer ikke til fjernbetjeningen der er simpelhen ikke plads til 8 aa batterier ,så lad os se hvad de siger til det
Altid en god oplevelse :-)
Jeg har handlet ved Rcfun.dk gennem en 4-5 år nu og har aldrig nogen sinde oplevet noget dårligt. Der er ALTID super service og hurtig levering.
Så Rcfun.dk kan varmt anbefales herfra :-)
Super virksomhed
Rigtig god kundeservice, og forholdsvis hurtig leveringstid.
Det kan varmt anbefales at handle hos rcfun.dk
4 ud af 5 stjerner.
Sådan, service i top!
Stod og skulle bruge en iWaver bil til lidt weekend race med gutterne. Bestilte bilen torsdag, og fik den fredag! Fik endda et ekstra karros med gratis ... Det er fandme god stil!
Hurtig effektivt og til tiden
Bestilte E-sky Lama V4 Helikopter til min søn, havde den dagen efter ... :o) super hurtigt, og seriøse folk at handle hos.
Jeg vil helt klart købe hos dem igen og også helt klart anbefale dem til alle i andre, der overvejer at handle ved RCFUN.DK Priserne er fornuftige og det er det som giver det sidste prik over I et 5 ud af 5 stjerner herfra Nordjylland til RcFun
Hurtig levering, og god service.
Jeg bestilte onsdag morgen 2 helikoptere, og modtog dem allerede dagen efter. Jeg havde også et par spørgsmål angående mine helikoptere, rcfun var klar på pletten.
Hurtig og professionel
Altid venlige og hjælpsomme vedr. spørgsmål etc.
Hurtig levering og rimelige priser.
Alt i alt en god service!
Rigtig god service
Jeg har nu handlet et par gange hos rcfun.dk. Begge gange er pakkerne blevet afsendt hurtigt.
Inden jeg handlede første gang hos dem, skrev jeg lidt frem og tilbage med dem og fik rigtig god hjælp/vejledning.
Så kort sagt: rigtig god service. :)
Altid meget hjælpsomme
Jeg har haft nogle spørgsmål omkring min helikopter og de svarer altid hurtigt og præcist.
For fedt
Hurtig levering. sjove udfordringer stykker legetøj til tekniksyge mænd og kvinder :D
Kun godt at sige om dette selskab
Sådan !
Udover en flot og overskuelig hjemmeside, var det først og fremmest den service jeg fik da jeg bestilte en RC bil. Lynhurtigt svar på min forespørgelse, lynhurtig levering da jeg bestilte, og lynhurtig respons da jeg skulle bruge nogle reservedele.
Hvis dette er ehandel, kan de fysiske butikker godt dreje nøglen.
No title
Jeg bestilte en helikopter fredag kl. 16, den var fremme hos mig mandag formiddag.
Da jeg havde spørgsmål til start af helikopteren svarede de min mail inden 10 minutter.
Synes desuden det er en let overskuelig hjemmeside, hvor man føler der er "mennesker bag"
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.