Vi købte en dyr drone til min søn og efter 14 dage virkede den ikke. Vi skiftede motorer og propeller efter anvisning men uden held og herefter kunne vi ikke få fat på Michael mere. Har ringet og skre... Mehr ansehen
Køb af Fusion fly og Blitz helikopter hos RcFun God pris, hurtig forsendelse. Indpakning dog mangelfuld, da kassens låg havde løsnet sig, og helikopteren var på vej ud i fyldmaterialet, se foto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte en helikopter af model Redwolf. Den havde desværre en fabriksfejl der medførte den styrtede og gik i stykker. Reklamerede med det samme over email, fik lynhurtigt svar tilbage sammen... Mehr ansehen
Jeg bestilte en 1 stk. Silverlit Heli Mission RC Swat Truck til fødselsdagsgave og var presset på tid. Skrev høfligt om det kunne nåes efter 2 dage spændt venten og fik svar med det samme, at varen v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen til vores trust-pilot profil. Her kan i finde den uforfalskede sandhed vedrørende kundernes oplevelser af køb hos os. Vi forsøger altid at give den bedst mulige vejledning inden køb, ud fra mottoet: "vi vil hellere undvære et salg end have en skuffet kunde." Vi har derfor vejledninger med til hver enkelt produkttype, med hensyn til at reklamationsretten ikke dækker skader som følge af stød, slag og modifikationer, at Lithium batterier ikke kan tåle at blive fuldt afladte, at man kun må bruge opladere der er beregnet til den type batteri m.m.. Genereller vejledninger skrives også i ordrebekræftelser, ligesom de bliver udleveret sammen med produktet ved køb. Alt sammen for at sikre at man er grundigt informeret inden og i forbindelse med købet. Desværre er det ikke alle, der læser vejledninger, og synes så at det er vores skyld når der er noget der går galt. I sådanne tilfælde forsøger vi altid at vejlede eller udbedre fejlen hvis det er muligt. Vi tager alle henvendelser seriøse, både negative og positive. Vi sorterer ikke i anmeldelser, og vi er ikke modtagelige for trusler, som sagt vil vi altid forsøge at afhjælpe et problem, men at man truer med en negativ anmeldelse gør ikke, at man får tildelt mere end hvad der er ret og rimeligt, da dette ikke vil være fair overfor andre kunder. På webshoppen kommer der konstant nye varer til, som henvender sig til de små og de helt store børn. Rcfun.dk er derfor altid et besøg værd.
Østergade 26, st. tv, 3600, Frederikssund
- +4542430001
- info@rcfun.dk
- www.rcfun.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke så ringe endda
Havde en dårlig oplevelse, men firmaet er ærligt og vil tilsyneladende løse problemet nu, så blev en god købsoplevelse.
Super god service og hurtig levering
Retunering af vare, og manglende svar på mail
Jeg købte en Silverlit Stingray 3D til en julegave, den nåede at flyve samme aften, og fald så fra hinanden og var til sidst ubrugelig. Jeg ved at det er noget billig kinesisk skrammel, men mere end 1 aften skulle det gerne holde.
Jeg forsøgte at sende den retur, den kom bare tilbage, med besked om at modtager ikke havde afhentet den.
Jeg sender så en mail, den lader de bare være med at svare på, så købet må sættes på tabskontoen.
Palle Hytting

Antwort von Rcfun
Manglene oplader
ca 24 Januar 2001 Har købt en monster truck (til julegave)af rcfun,modtog bilen d 17 dec,der manglede en oplader,mailer til rcfun samme dag og gør opmærksom på problemet,rcfun svare næste hverdag at de ville sende mig en, men så sker der ikke mere, har gentagne gange ringet og mailet uden svar, det er idag over en måned siden jeg modtog bilen
Den 26 januar har jeg omsider fået kontakt til rcfun,de havde bøvl med mail mm. De lovede endnu engang at sende mig en oplader, idag d 22 februar har jeg ikke fået nogen
Jakob

Antwort von Rcfun
Næsten lige så godt som pakkepost
Pakkepost leverer til døren. Denne pakke skulle hentes på en nærliggende benzinstation. Hurtig levering. Fik en sms og en mail om afhentningstidspunkt. Alt ok.
super service
Jeg købte en E-sky modtager hos RCfun.dk og fik varen 2 dage efter. de var hurtige præcise nemt opsat hjemmeside og billigst. super
Super hurtig og nemt
Vi bestilte en fjernstyret bil hos RcFun og fik med det samme mail om ordre, mail med afsendelse, samt mail om at varen var til afhentning, alt sammen inden for 3 dage. Det er meget dejligt når et firma på nettet får tingene gjort, og det yderst tilfredsstillende!!!
Rigtig god oplevelse
RCfun.dk levede op til mine forventninger
Superservice
Har købt op til flere el-helikoptere hos RC-Fun. Alle leveret senest 2 dage efter at ordre er afgivet.
Har haft problemer med en enkelt heli., men efter en hyggelig tlf.-samtale, blev den sendt tilbage til
RC-Fun, og efter 2 dage kom den retur. Repereret og klar til brug. (Godt gået)
Bestilling af helikopter fra Rcfun
Første gang, at jeg handler der.Rcfun får 5 stjerner for hurtig og problemfri levering samt god information om leveringen. Pakken bærer ikke præg af pakketransport.
God, hurtig betjening
Købt en lille dims som kom dagen efter med posten, ingen dikkedarer, og nem hjemmeside.
Intet at udsætte på handlen
Bestilte varerne i løbet af formiddagen og fik besked lige over middag at de var sendt. Kunne afhentes næste dag efter 16 hos kiosken (GLS pakke shop).
super
bestilling - levering - betaling alt i løbet af 2 dage. det da kaldes hurtig fejlfri ekspedition. alt perfekt!
Første oplevlse af køb hod RC fun Heli Red Eagle
Det er et super professionelt koncept. jeg fandt dem på nette og udvalgte en Helikopter til ca 700,00kr . Bestillingen og leveringen kunne ikke være næmmere og bedre. Efter en dags brug opstod en fejl som jeg prøvede at løse via deres hormail service . Desværre lykkedes det ikke så Hleikopteren gik retur for rep. Dagen efter meldte de tilbage at den var ok. Det var en dårlig beskrivelse i manualen så gjorde at jeg ikke lykkedes. Alt er fint men manualen virker noget sløret , incl dårlig engelsk i perioder. Problevet var Bindeing på side 28.
Hurtig og super effektiv service hos rcfun
Jeg har købt 3 minihelikoptere i 2 omgange, og de kom dagen efter, og var alle som lovet. God hjemmeside med masse af nyttige informationer.
Skal jeg handle igen i denne kategori, så bliver det helt klart hos rcfun.
Rc-Fun..
dav.Jeg bestilte nogle reservedele til min hellicopter hen på eftermiddagen,og de var der med posten dagen efter.Det kan man da kalde service..Hilsen John Nielsen fra Hirtshals af...
Bare tilfreds!
Varen kom til tiden og var 100% i orden.
god betjening
2 stk fjernstyrede maskine, dog med lidt forsinkelse men OK.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.