Vi købte en dyr drone til min søn og efter 14 dage virkede den ikke. Vi skiftede motorer og propeller efter anvisning men uden held og herefter kunne vi ikke få fat på Michael mere. Har ringet og skre... Mehr ansehen
Køb af Fusion fly og Blitz helikopter hos RcFun God pris, hurtig forsendelse. Indpakning dog mangelfuld, da kassens låg havde løsnet sig, og helikopteren var på vej ud i fyldmaterialet, se foto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte en helikopter af model Redwolf. Den havde desværre en fabriksfejl der medførte den styrtede og gik i stykker. Reklamerede med det samme over email, fik lynhurtigt svar tilbage sammen... Mehr ansehen
Jeg bestilte en 1 stk. Silverlit Heli Mission RC Swat Truck til fødselsdagsgave og var presset på tid. Skrev høfligt om det kunne nåes efter 2 dage spændt venten og fik svar med det samme, at varen v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen til vores trust-pilot profil. Her kan i finde den uforfalskede sandhed vedrørende kundernes oplevelser af køb hos os. Vi forsøger altid at give den bedst mulige vejledning inden køb, ud fra mottoet: "vi vil hellere undvære et salg end have en skuffet kunde." Vi har derfor vejledninger med til hver enkelt produkttype, med hensyn til at reklamationsretten ikke dækker skader som følge af stød, slag og modifikationer, at Lithium batterier ikke kan tåle at blive fuldt afladte, at man kun må bruge opladere der er beregnet til den type batteri m.m.. Genereller vejledninger skrives også i ordrebekræftelser, ligesom de bliver udleveret sammen med produktet ved køb. Alt sammen for at sikre at man er grundigt informeret inden og i forbindelse med købet. Desværre er det ikke alle, der læser vejledninger, og synes så at det er vores skyld når der er noget der går galt. I sådanne tilfælde forsøger vi altid at vejlede eller udbedre fejlen hvis det er muligt. Vi tager alle henvendelser seriøse, både negative og positive. Vi sorterer ikke i anmeldelser, og vi er ikke modtagelige for trusler, som sagt vil vi altid forsøge at afhjælpe et problem, men at man truer med en negativ anmeldelse gør ikke, at man får tildelt mere end hvad der er ret og rimeligt, da dette ikke vil være fair overfor andre kunder. På webshoppen kommer der konstant nye varer til, som henvender sig til de små og de helt store børn. Rcfun.dk er derfor altid et besøg værd.
Østergade 26, st. tv, 3600, Frederikssund
- +4542430001
- info@rcfun.dk
- www.rcfun.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigere levering end lovet, god information med produktet.
Jeg kontaktede sidste år Rcfun da jeg ville købe en drone. Jeg havde en bestemt i tankerne,men Rcfun anbefalede mig en, der var ca. 500 kr. billigere, da de mente at den var den rigtige til mit niveau.
Jeg tænkte over det et par dage, og bestilte den de havde anbefalet - der stod 3-6 dages levering på nettet, men havde den allerede to dage efter.
Efter at have leget med den i et par måneder nu må jeg sige at de havde ret med hensyn til valg af model.
Da jeg modtog dronen var der der naturligvis manualer og andet fra producenten - men da dronen indeholdt et LiPo batteri havde rcfun blandt andet vedlagt en seddel med information om hvad man skal være opmærksom på med den slags batterier, derudover var der information om generel vedligeholdelse af hobbyprodukter.
Den generelle information var ikke så vigtig for mig, det siger sig selv at ting kan gå i stykker hvis man flyver/kører dem ind i andre genstande.
Batteri informationen gav mig derimod nyttig viden, som jeg gerne ville have haft sidste år, da jeg købte en fjernstyret bil hos en af rcfun's konkurrenter. Den information rcfun havde vedlagt på et separat papir stod midt på en side midt i manualen til bilen, og jeg må indrømme at jeg ikke læste hele manualen.
Næste gang jeg skal købe noget fjernstyret bliver det helt sikkert fra rcfun igen.
Go butik med altid hyggelig stemning
jeg er kommet i Rcfun lige fra første dag de åbnede i Frederikssund, og jeg kan kun anbefale at gå forbi og se om der ikke skulle være noget der kunne friste. De har meget forskelligt om man er til el eller brændstof. da jeg kører FG er det ikke altid at delene er hjemme, men jeg kan altid regne med de kommer hjem såfremt at underleverandørerne har det hjemme.
jeg kan kun anbefale Rcfun.dk
Super Butik med en super kundeservice
Rcfun.dk er et super sted til legebørn i alle aldre, har altid fået en god service og er der noget som de ikke har, gør de hvad de kan får at skaffe det.
Kan kun anbefale Rcfun.dk
Ok service - elendige produkter
Jeg har købt 3 fjernstyrede biler hos rcfun. Alle 3 produkter er gået itu ad flere omgange. Efer 1 dags brug var alle 3 biler i stykker (hjulophæng m.m.). Vi tog op til rcfun og efter en lang snak reparerede de dem uden beregning. VI har efterflg. anvendt dem igen efter de forskrifter som rcfun angav og de er igen gået i stykker og nu har jeg givet op. Jeg synes at selve beskrivelsen af produkterne er elendig. Der gøres ikke ved købet tydeliget opmærksom på hvor skrøbelige produkterne er. Det er kun angivet i den folder som følger med bilerne. Og helt ærligt hvem læser den. Bilerne koster trods alt 600 kr. stk. Jeg kan ikke anbefale rcfun.

Perfekt!
Efter et fejlet salg fra Amazon, stod jeg d. 22 uden 6 Cheerson CX-10 flyvere.
Fandt ud af at RcFun havde dem. Skrev en mail, for at høre, om de var på lager - en halv time efter, var der svar: Det var de, og de kunne leveres inden jul! Jeg skyndte mig at bestille 6. 10 minutter efter kom der en opfølgende mail om, at de havde modtaget orderen, og kunne levere i de ønskede farver.
Senere på dagen kom track-and-trace nummer, og dagen efter var pakken i hus og julen reddet!
Det var været et helt igennem perfekt forløb, og deres respons har været hurtigt og høfligt!
Det er ikke sidste gang jeg køber gadgets hos denne sælger!
KAN VARMT ANBEFALES!
Utrolig dårlig service ved reklamation
Jeg har tidligere købt forskellige mindre ting hos RC Fun. Ingen af disse har virket overvældende længe men de har heller ikke været overvældende dyre. I sidste uge købte jeg imidlertid en lille fjernstyret bil på tilbud samt en lille quadcopter. Ekspedienten fortalte at denne var super til begyndere og meget holdbar. Mine drenge legede med begge ting i ca. 30 minutter hvorefter ingen af dem virkede. Da jeg bor langt fra RC Fun måtte jeg for egen regning sende tingene retur. Efter butikken havde set på det fik jeg at vide at jeg kunne få pengene retur for bilen men ikke for quadcopteren og ej heller få en ny, da den tydeligvis var fløjet ind i noget. Naturligvis var den fløjet ind i noget - vi bor jo ikke i en tom gymnastiksal. Det er forventeligt at rotorbladene knækker, og disse kan nemt skiftes. Men her var tale om at motoren var gået i stykker blot fordi vingen havde rørt en væg. Jeg føler mig i den grad bondefanget og er mege overrasket over, at butikken vil være bekendt at sælge så ringe et produkt og ovenikøbet tale om at det er godt til begyndere fordi det er så stabilt.

Antwort von Rcfun
Ingen problemer - varen leveret dagen efter
Min første handel i butikken, sikkert ikke den sidste.
Fantastisk service og yderst god rådgivning - Dette var den første handel af mange!
Lavet en bestilling hos RC Fun, som bestod at en række forskellig ting. Nogle fælge kunne desværre ikke fås hjem på nuværende tidspunkt, og fik derfor en opringning og efterfølgende en lang række med anbefalinger på relaterede vare + rådgivning omkring hvad var bedst. Det må siges at være yderst god service - Nu venter jeg bare i spænding på at alle tingene kommer en af de næste par dage ;-)
God service ved køb – Blandet oplevelse ved reklamation!
Udpræget god oplevelse af service både telefonisk og pr. mail ved køb og bestilling af varer (5 stjerner herfor).
Desværre har der været nogle problemer ved nogle af de forskellige købte varer, hvor kommunikationen har været noget mere træg.
Uden at gå i detaljen så er jeg endt op men en personlig opfattelse af, at en reklamation siddes overhørt med mindre man kontakter virksomheden gentagende gange. Jeg siger hermed ikke at dette er firmapolitikken, det er bare et mønster der har tegnet sig for mig de gange jeg har taget kontakt herom (1 stjerne herfor).
Har sendt mail med svar på nedenstående på den oplyste mail.

Antwort von Rcfun
Super service og hurtig forsendelse!
Vi bestilte en julegave til knægten, og den var fremme på 2 hverdage. Tilmed fik vi hurtigt svar på et spørgsmål i forbindelse med ordren, samt en lille ekstra gave med.
Kan ikke være mere perfekt, vi kommer helt sikkert igen ;-)
Super professionelt firma med et stort hjerte!
Jeg skrev til Rcfun, da jeg ville overraske min mand med at få istandsat en båd, som han arvede for mange år siden, da hans bror døde alt for tidligt! Båden havde ikke virket i 22 år, og var gemt væk på loftet!
Jeg fik hurtigt svar fra Rcfun, og de ville selvfølgelig gerne kigge på den!
Jeg fik båden tilbage inden jul -perfekt istandsat med flere opgraderinger!
Kommunikationen med Rcfun var suoer hele vejen igennem! Vigtig er det selvfølgelig også, at prisen var mere end rimelig!
Tak til jer fordi I hjalp med at "redde" båden! Det var uden tvivl den bedste gave min mand kunne få!
MAXAM R10 Buggi på 4s lipo
Super maskine der droslet ned fra leverandøren, der med følger 2s lipo, men den sluger altså 4s lipo.
Meget venlige og service mindet
Jeg har fået specielle dele skaffet hjem, imellem tiden måtte jeg gerne låne fra en butiks model for at komme ud og sejle!
At en mail ikke er blevet besvaret, kan klares med at skrive en ny. Tonen er i den grad positiv, hver gang..!
Ingen vare + ingen kontakt = rcfun.dk
Jeg har bestilt en vare, som efter hvad jeg kan regne ud skulle være kommet. Jeg har betalt, fået ordrenummer osv. Nu mangler jeg bare det jeg har betalt for. Jeg har prøvet at kontakte per mail, for det opfordrer Rcfun til at man gør, med den kække efterbemærkning: Vi svarer!
Men det gør de bare ikke, så jeg har prøvet at ringe. Telefonen ringer og der er forskellige stemmer der siger jeg skal vente og vente. Mit liv er for kort til Rcfun.

Antwort von Rcfun
Forkert beskrivelse på hjemmesiden! Fik dog svar her på TP!
Bestilte for nogle dage siden en reservedel, et spurgear til min HPI Savage! På hjemmesiden er det tydeligt beskrevet som et "heavy duty steel spur gear" - Men det der kom til mig var af plastik! - Sendte efterfølgende en venlig klage via mail, og har intet hørt fra rcfun. - Det var først da jeg oprindeligt tildelte rcfun 1 stjerne her på TP at jeg hørte fra dem, min mail var åbenbart ikke nået frem.
Men de gode sider ved min handel var : hurtig levering, god indpakning.
Dårlig service, intet svar på mail.
Bestilte en vare, men har nu 5 dage efter ikke modtaget den. Jeg skrev en mail og spurgte hvor den blev af, men har ikke fået svar på den endnu.
Stadige ikke hørt fra rcfun, stadige ingen helicopter i mine hænder.!
Bestilte en helicopter herinde d. 8-7-11 og fik at vide at det var en restordre d. 11-7-11 over mailen..
inden på rcfun under ordre status, kan man så se at de skriver at den kommer medio august.. hmm.. som jeg nu kan se er det idag d. 21-9-11 og stadig ingen helicopter... faktisk har skrevet en mail til dem d. 6-9-11.. men intet hørt retur.. så indtil videre.. startede det godt, fik hurtig valgt hvad jeg ville have, men så gik den heller ik længere..
så rcfun,, savner stadige og høre fra jer.. faktisk ser jeg selv at ordre er annulleret, grundet disse omstændigheder..!
service har der ik været noget af,, så svær og bedømme..
købte en powercat båd
gik ind på nettet den 28.6.11 og fandt en båd der hed powercat ved rc fun og tænkte den måtte jeg bare have så jeg tog mit kort frem og bestillte den. og den 30.6.2011 fik jeg en sms fra gls pakke service at jeg kunne afhente min pakke ved blockbuster.så da jeg fik fri fra arbejde skynde jeg mig ind efter pakken og kørte så hjem bagefter og var glad som et lille barn da jeg kom ind af døren og fik pakket den op så den røde båd så tog jeg den røde powercat båd ud og ville kigge hvad jeg havde købt og inde i mit nye båd skrog var der ikke en bydt den var bare helt tom der var ingen ting i båden ikke en gang et hul til skruge eller noget. så jeg ringede til rcfun og sagde at jeg havde fået en båd som ikke kunne bruges til noget og han spurgte om jeg ville have mine penge igen eller en anden båd. så sagde jeg at jeg ville gerne have en anden en. så kiggede han lige på lageret og fandt ud af at der var problemer med de to andre han også havde på lager den ene manglede motor og vand køling og fartregulator og den anden båd han havde manglede bare vandkøling. så sagde han at jeg kunne bare få begge både og så det takkede jeg ja til det også sagde de derover at de ville skaffe vandkøling til mine både også ville de kontakte mig når de havde fået fat i dem. så jeg ventede på at den nye pakke kom med posten og den kom så med post danmark den 4.7.2011 så ventede jeg på at de skulle ringe og sige de havde dele til mig men hørte ikke noget så sende to mails til dem og hørte ikke igen så ringede jeg til rcfun og spurgte dem hvad de havde fundet ud af men han sagde derinde at den var udgået og at det var svært at skaffe dele til båden fordig at den var udgået og at den kom fra den anden side af jorden men han ville gøre alt for at skaffe det til mig og han sagde at de havde snakket med en i usa som også var forhandler af de både også. så jeg ventede en uge også skrev jeg en mail igen og hørte ikke noget så tænkte jeg at jeg ville ringe og spørge om de havde fundet ud af noget og han sagde så at de havde kigget på det med de dele med at de ikke kunne finde noget lige pt til den båd sagde han. så jeg sagde at jeg skulle til københavn den 22.7.2011 og at jeg ville komme op til frederikssund med båden og gerne ville have mine penge tilbage fordig at de ikke var til at skaffe dele til og han sagde det var oki jeg kunne bare komme forbi men det skulle være på hans hjemme adresse så vi tog op til ham den 22.7.2011 og afleverede båden og han sagde at han ville sende penge til min konto også da vi kom hjem søndag den 24.7.2011 skrev jeg til ham hvornår jeg kunne havde de penge på min konto også spurgte jeg hvad han skulle havde for et båd skrog uden nogen el dele i så jeg kunne bygge min egen båd op. men har ikke fået tilbage svar på min mail endnu så håber at jeg hører fra dem og at jeg får min penge og måske at vi kan finde en løsning oven på alt det her med at jeg måske kan købe en af de både billig nu når jeg har brugt så meget tid på at maile og kører derop med den. at vi så kan finde en løsning med nogen af penge tilbage og et båd skrog. så jeg kan købe nogen andre motor dele fra en anden båd og sætte i og bygge min egen. men ellers syns jeg service er god ved rcfun men ikke for godt med de mails og tilbage svar. men vil stadig gerne handle med dem frem over ville bare dele det her med jer andre så i lige får tjekket jers legetøj.
men ellers meget tilfreds med båden og det men dur bare ikke når jeg ikke kan få dem ud og sejle øv.
men rcfun i skal ikke tage den her mail for noget negativ
En ven i nøden! Hamrende go' service!
Jeg skulle bruge et stykke specielt RC-legetøj som RCfun var de eneste der umiddelbart havde. Problemet var at klokken var lidt over to, og jeg skulle bruge den den efterfølgende dag som gave! Jeg ringede til firmaet og fik fat i 'Michael', og han fortalte at både GLS og Post Danmark allerede havde været der og afhentet pakker - men han personligt nok skulle sørge for at den kom afsted, hvis jeg kørte ordren igennem.
Her til morgen kom posten forbi med kassen - og alt er i den skønneste orden! Det er dælme go' service - tak for det, RCfun!
Fine varer og hurtig levering
Super god side, hvis man står og skal købe noget legetøj til niecen eller hvem det nu kunne være.
Levering er billig og faktisk gratis for køb over 300 kr.
Derudover får man sine varer efter bare 2 dage.
Ingen klagepunkter.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.