Vi købte en dyr drone til min søn og efter 14 dage virkede den ikke. Vi skiftede motorer og propeller efter anvisning men uden held og herefter kunne vi ikke få fat på Michael mere. Har ringet og skre... Mehr ansehen
Køb af Fusion fly og Blitz helikopter hos RcFun God pris, hurtig forsendelse. Indpakning dog mangelfuld, da kassens låg havde løsnet sig, og helikopteren var på vej ud i fyldmaterialet, se foto... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte en helikopter af model Redwolf. Den havde desværre en fabriksfejl der medførte den styrtede og gik i stykker. Reklamerede med det samme over email, fik lynhurtigt svar tilbage sammen... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen til vores trust-pilot profil. Her kan i finde den uforfalskede sandhed vedrørende kundernes oplevelser af køb hos os. Vi forsøger altid at give den bedst mulige vejledning inden køb, ud fra mottoet: "vi vil hellere undvære et salg end have en skuffet kunde." Vi har derfor vejledninger med til hver enkelt produkttype, med hensyn til at reklamationsretten ikke dækker skader som følge af stød, slag og modifikationer, at Lithium batterier ikke kan tåle at blive fuldt afladte, at man kun må bruge opladere der er beregnet til den type batteri m.m.. Genereller vejledninger skrives også i ordrebekræftelser, ligesom de bliver udleveret sammen med produktet ved køb. Alt sammen for at sikre at man er grundigt informeret inden og i forbindelse med købet. Desværre er det ikke alle, der læser vejledninger, og synes så at det er vores skyld når der er noget der går galt. I sådanne tilfælde forsøger vi altid at vejlede eller udbedre fejlen hvis det er muligt. Vi tager alle henvendelser seriøse, både negative og positive. Vi sorterer ikke i anmeldelser, og vi er ikke modtagelige for trusler, som sagt vil vi altid forsøge at afhjælpe et problem, men at man truer med en negativ anmeldelse gør ikke, at man får tildelt mere end hvad der er ret og rimeligt, da dette ikke vil være fair overfor andre kunder. På webshoppen kommer der konstant nye varer til, som henvender sig til de små og de helt store børn. Rcfun.dk er derfor altid et besøg værd.
Østergade 26, st. tv, 3600, Frederikssund
- +4542430001
- info@rcfun.dk
- www.rcfun.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har købt en helicopter, som jeg modtog 2 dage efter betilling. Hurtigt og effektivt
Fremragende!
Jeg bestilte et 'han' stik til min RC bil hos rcfun.dk og jeg fik nærmest inden jeg trykkede 'Bestil', så jeg var glad, da jeg ikke kunne vente med at få dette stik! Så super arbejde and keep up the good work!
Med venlig hilsen, en meget tilfreds kunde:)
som det skal være
jeg bestilte en helikopter fra RCFUN, og 2 dage senere havde jeg dem.
god service.
jeg handler der igen.
Super betjening
Hurtig og proffessionel levering af go' vare
Det fungerede godt
Købte en RC El-bil - den kom som lovet og i den forventede stand. Vi brugte GLS pakkeservice, alt ok !
rcfun
Varen kom straks og til rigtig modtager af gaven.
Og flyet virker.
Har købt en helikopeter og en fed bil.....ingen problemer, hurtig levering
God service og tilbagemelding ved forspørgsel fra utålmodig kunde
Jeg bestilte en 1 stk. Silverlit Heli Mission RC Swat Truck til fødselsdagsgave og var presset på tid. Skrev høfligt om det kunne nåes efter 2 dage spændt venten og fik svar med det samme, at varen var undervejs. Efter kun 3 arbejdsdage fra bestillingen havde jeg modtaget varen. Kan uden problemer anbefale Rcfun
god service og levering
havde nogle spørgsmål og ringe til deres kundeservice, fik en medarbejder i røret der hurtig og precis kunne svare på mine spårgsmål.
ellers ikke noget at nævne. :-)
Flere oplysninger om varen, tak
Når tingene ikke er klar til brug, så bør der stå hvilke ting man skal købe udover. Det er irriterende at stå med en oplader og så mangle en strømforsyning og batteristik.

Antwort von Rcfun
Top Dollar
Alt var i orden og som det skal være ved en handel.
helikopter handel
Købte en heli kom ok punktlig levering 5 point.
Jeg vil gerne rose jer for jeres gode service, det var med til at gøre min oplevelse af mit køb meget positivt, selvom i ikke havde den vare som jeg ønskede på lager. Jeg valgte at købe en anden vare og modtageren er fuldt ud tilfreds.
Vi købte 2 motorbåde og var i tidpres, fordi det skulle bruges som gave. Vi fik en personlig levering og er MEGET tilfredse.
Levering til tiden
Har købt en del. To helikoptere, batterier og div. reservedele. Alt leveret hurtigt. Og meget god service, da en af mine helikoptere skulle til rep. Også meget fin service ifbm. tekniske spørgsmål.
rc båd + rc udstyr
Jeg har handlet en rc båd (mini Y) og en fjernbetjening. Varen kom extrem hurtigt. Desværre var der fejl på varen, men efter en par mails frem og tilbage fik jeg byttet mine vare og de virker nu. Der blev sendt en pakkeseddel så der ikke var nogle udgifter og det er nemt at udfylde de reklamations sedler de har på deres hjemmeside. Jeg handler hos dem igen.
5 stjerner for god service og venlig betjening..
Jeg har købt 2 stk magic cat + batterier lader sender modtager og andre ting. Når jeg har haft ting jeg ikke var tilfreds med så er RCFUN.DK til at snakke med og jeg har aldrig fået en dårlig behandling..
super handel
en super handel hurtig til at levere og varen er bare toppen
Køb af Fusion fly og Blitz helikopter hos RcFun
God pris, hurtig forsendelse. Indpakning dog mangelfuld, da kassens låg havde løsnet sig, og helikopteren var på vej ud i fyldmaterialet, se foto. Vil henvende mig til hvis der er skader.
Til RcFun: brug et par ekstra stykker tape næste gang....

Antwort von Rcfun
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.