Raiffeisen banka a.d. Beograd Bewertungen

3. Autofinanzierung und -kreditunternehmen
  4. Geldwechselservice
  5. Finanzinstitut
  6. Pensionsfonds

Raiffeisen banka u Srbiji uspešno posluje od 2001. godine. Deo smo Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u centralnoj i istočnoj Evropi. Kao banka sa univerzalnim poslovanjem, prema najvišim profesionalnim standardima, aktivnosti razvijamo u tri pravca: poslovanje sa građanima i malim preduzećima, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Raiffeisen Invest, naše društvo za upravljanje investicionim fondovima okuplja tim stručnjaka obučenih za kreiranje prilagođenih rešenja, kombinujući dubinsko tržišno znanje sa naprednom tehnologijom u cilju pružanja vrhunskih investicionih mogućnosti. Raiffeisen Future, društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom jedno je od prvih društava za upravljanje osnovanih u Srbiji. Dozvolu za rad dobilo je od Narodne banke Srbije 2006. godine. Kompaniju Raiffeisen Leasing osnovali smo 2003. godine zajedno sa Raiffeisen-Leasing International GmbH. Time smo proširili spektar usluga koje na srpskom tržištu za pravna i za fizička lica. Među najvažnijim postulatima rada Raiffeisen banke u Srbiji su posvećenost promovisanju prakse društveno odgovornog ponašanja i održivog poslovanja. Danas se Raiffeisen banka nalazi na jednoj od vodećih pozicija u domaćem bankarskom sistemu po ukupnoj bilansnoj aktivi, kreditnim plasmanima, ukupnim depozitima i kapitalu. O kvalitetu našeg rada svedoči više od 50 domaćih i međunarodnih priznanja.

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Koristio sam usluge Raiffeisen banke u…

Koristio sam usluge Raiffeisen banke u Srbiji sa očekivanjem da ću dobiti moderan digitalni servis i kvalitetnu korisničku podršku. Nažalost, moje iskustvo je potpuno suprotno.

Mobilna aplikacija deluje zastarelo, ograničena je brojnim tehničkim i funkcionalnim nedostacima i značajno zaostaje za konkurencijom. U vremenu kada većina banaka omogućava jednostavno i intuitivno digitalno bankarstvo, Raiffeisen i dalje ostavlja utisak da koristi tehnologiju koja nije pratila potrebe korisnika.

Još veći problem je korisnička podrška. Komunikacija je spora, zaposleni često ne nude konkretna rešenja, a stiče se utisak da je fokus na procedurama umesto na rešavanju problema klijenata. Nedostaje osnovna klijentoorijentisanost i želja da se korisniku zaista pomogne.

Banka koja sebe predstavlja kao modernu i digitalno naprednu trebalo bi da ulaže mnogo više u razvoj svojih aplikacija i kvalitet korisničkog servisa. Dok se to ne promeni, teško mogu da preporučim Raiffeisen banku bilo kome ko očekuje efikasno digitalno bankarstvo i profesionalan odnos prema klijentima.

13. Juli 2026

Najgora banka u Srbiji

Najgora banka u Srbiji, za preduzetnike. Na mejlove se ne javljaju, proslo je nedelju dana od mog mejla. Kurs im je katastrofalan ako hocete eure da prodate 114, 4.

7. Juli 2026

Awful experience.

Awful experience.
ATM "eat" my money and after 7 days they are still NOT returning my money. Just to say it is ATM at their biggest bank office in Belgrade.

2. Juni 2026

unbelievable that this bank is doing…

unbelievable that this bank is doing business in Serbia
COSTUMER SERVICE NOT EXIST!!!
PROBLEM SOLVING NOT EXIST!!!
PROACTIVE WORKING WOR COSTUMER NOT EXIST!!!!
Fire the people and leave Serbia!!!!!

4. Februar 2026

Losa banka

U gradu Boru bankomat je stalno bez para. U izuzetno malom prostoru filijale je ogromna guzva. Sada, izgleda ukidaju mogucnost placanja preko desktop racunara. Hoce da nas nateraju da koristimo mobilni telefon, verovatno zele informacije iz nasih telefona.
To je jako losa banka...
Sada posebno naplacuju i nekakve usluge vodjenja deviznog racuna, to je novo. Stalno smisljaju nacine kako da od gradjana izvuke vise novca.... na devize kod njih nikada nisam dobio ni dinar kamate

10. Dezember 2025