Waardeloze provider, mijn zakelijke(!!!) websites zijn sinds midden vorig jaar herhaaldelijk uit de lucht. Ik word er moedeloos van, te meer daar ze opeens extra maandelijkse facturen sturen om 'sec... Mehr ansehen
meer dan 25 jaar veel diensten afgenomen van dit bedrijf. We waren erbij toen ze net begonnen, en uit zijn gegroeid tot een groter bedrijf. daarmee werd de service steeds iets minder: bereikbaarheid... Mehr ansehen
Ooit een fijne hostingpartij (hoewel zeker niet de goedkoopste), maar inmiddels weggezakt naar het type bedrijf dat haar klanten onder het mom van 'security' een verplichte (en ongewenste) dienst teg... Mehr ansehen
protagonist.nl brengt dezelfde dienst twee keer, op twee verschillende facturen. Wanneer ik om een correctie vraag, krijg ik geen reactie.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Protagonist B.V. biedt sinds 2000 internetdiensten aan met een focus op webhosting, (virtuele)serverhosting en domeinregistraties wereldwijd. Of het nu gaat om een persoonlijke website, een bedrijfspresentatie of complexe toepassingen wij zorgen ervoor dat het werkt. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van de website. Inmiddels meer dan tien jaar zorgen wij er voor dat er vele duizenden websites op het internet te vinden zijn. Protagonist B.V. is een onafhankelijk, schuldenvrij en winstgevend bedrijf. Protagonist staat voor continuïteit. Onze support is zes dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar. De service houdt niet op bij het uitleveren van ons product. Een ieder van onze medewerkers is een enthousiaste professional met een jarenlange ervaring op zijn/haar eigen vakgebied.Protagonist webservers zijn ondergebracht in een groen-datacenter waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en tevens uitsluitend wordt gewerkt met groene stroom. Lees meer over onze c02 neutrale aanpak. Binnen deze serverruimte bevindt zich ons volledig redundante netwerk. Protagonist controleert het gehele traject van server tot backbone zodat wij continue diesntverlening kunnen garanderen. Protagonist is een van de weinige provider in Nederland die standaard een SLA (Service Level Agreement) levert bij haar webhosting produkten, zo weet u wat u koopt. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.
Protagonist BV Support
Vom Unternehmen geschrieben

Westblaak 100, 3012 KM, Rotterdam, Vereinigte Staaten
- 31883334444
- sales@protagonist.nl
- www.protagonist.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Topprovider
Afgelopen weekend heeft protagonist weer een storing binnen enkele uren verholpen. Zoals altijd zijn ze snel, hulpvaardig en accuraat. Al bijna 15 jaar topservice.
Aanvraag aanpassing doorvoeren; binnen 10 minuten gedaan.
Ik heb Protagonist een vraag gesteld voor een aanpassing.
Binnen 10 minuten respons en geregeld. Dat is snel, TOP!
Betrouwbare kwaliteit en service
Ik ben al ruim tien jaar een klant bij Protagonist, en dat was altijd met grote tevredenheid. Ik ben altijd zeer snel geholpen bij eventuele problemen rond mijn website(s), op een heel professionele en vriendelijke manier. De website(s) die Protagonist voor mij heeft gehost hebben eigenlijk nooit serieuze storingen ondervonden - iets dat nu terugkijkend over de jaren ineens opvalt. Kortom: zeer aan te bevelen.
Snel en helder antwoord
Laatst moest ik na computerproblemen mijn FTP-software opnieuw installeren en het lukte mij maar niet om de instellingen zo te krijgen dat ik de server van protagonist weer kon benaderen. Eén mailtje aan de Helpdesk van Protagonist was voldoende: ik kreeg snel een kort en helder antwoord terug en daarmee was mijn probleem in één keer opgelost. Fijn!
Een dynamisch maar toch zo vertrouwd adres!
Al jaren laat ik mijn websites tot volle tevredenheid hosten bij Protagonist. Eindelijk een webhost die oplossingsgericht meedenkt met zn klanten. Niet eerst door een zware papiermolen heen om iets gedaan te krijgen. Hele snelle helpdesk. Een vertrouwd adres!
Top!
De Protagonist biedt snelle service, denkt mee en biedt goed werkende oplossingen. In één woord: Top!
Sylvia Maessen
Zeer tevreden over de goede service en snelle antwoorden.
Al 4,5 jaar blij met Protagonist
Het maakt niet uit wat voor probleem ik ondervind met mijn website. Altijd kan ik terecht bij Protagonist en word ik goed geholpen. Dank je wel, jongens en meisjes van Protagonist. Ik ben heel tevreden met jullie service en hulp! Gewoon even mailen of bellen en het wordt opgelost. Af en toe vergt het wel wat heen en weer bellen en mailen, maar uiteindelijk is er altijd een goede oplossing!
Geweldig!
Voorheen werd ik geholpen door een ander hosting bedrijf. Sinds ik ben overgestapt naar protagonist gaat alles super, ik heb telefonisch nog nooit hoeven wachten en problemen worden serieus en direct aangepakt.
Snel een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Op mijn vraag over de opzegtermijn kreeg ik heel vlot antwoord met daarbij ook vermeld welke stappen ik daarvoor moest ondernemen.
vlot, klantvriendelijk
Telkens als er zich een probleem voordoet wordt ik snel geholpen.
Ze zijn ook vriendelijk in de omgang, dus ik hoef nooit te aarzelen om contact op te nemen.
Zij denken met je mee!
Recent wilde ik graag, een nieuwe domeinnaam, voor mijn nieuwe, nog te ontwikkelen website, registreren.
Daar ben ik uitstekend bij geadviseerd en geholpen. Tot mijn grote verassing was er even later, ook al een pagina aangemaakt, op mijn nieuwe domeinnaam, met de tekst, website onder constructie. Dit is echt geweldig en zeer service gericht.
Met Protagonist komt het goed.
Ik heb als webmaster 2 websites in beheer bij Protagonist.
Problemen worden op een professionele manier afgehandeld en op een vlotte manier. Zowel per mail als met de telefoon.
Ik ben een tevreden klant en kies voor nieuwe websites ook weer voor de hosting bij Protagonist.
Snel en goed
Protagonist reageert snel en adequaat als er een probleem is. Geen gedoe, ze regelen het gewoon voor je. Bovendien zijn ze vriendelijk en beleefd, wat tegenwoordig ook heel wat is.
Precies wat ik vroeg én meer
Al enige jaren ben ik klant bij Protagonist. Alles draait soepel en - vooral - ononderbroken. Wel zo prettig voor een bedrijfssite.
Ik had een vrij lastig probleem rondom een nieuwe website, Een keer uitleggen was voldoende om met een oplossing te komen die verder ging en beter was dan wat ik zelf bedacht had. Dat vind ik een mooie manier van pro-actief meedenken.
Uiteindelijk had ik ook nog wat 'doorzeurvragen', misschien voor sommigen geneuzel in de marge, maar ook die werden zonder mankeren prima afgehandeld.
Ik kan gewoon mijn eigen ding doen: mooie (web)teksten schrijven. Protagonist houdt ondertussen de technische conditie van mijn site optimaal!
En dit was niet de eerste keer dat ik zo goed geholpen ben...
Super service
Ik ben totaal niet op de hoogte van websites en mail, hier word ik altijd super geholpen. Chapeau
Zeer tevreden!
Protagonist werkt heel plezierig. Als we vragen hebben worden die snel en correct beantwoord, zodat we het ook begrijpen. Onze ervaring is dat er altijd bereidheid en kundigheid is om de klant verder te helpen. Eindelijk een bedrijf die je niet als nummer ziet. Top!
Afhandeling foutmelding
Technische problemen worden snel en adequaat opgepakt en verholpen. Duidelijke uitleg wordt erbij gegeven. Het is ook fijn om vaste contactpersonen te hebben.
Goed luisterend oor
Men luistert goed naar de klant en komt daarna met een antwoord
vragen telkens is het duidelijk zo of zijn er nog vragen.
Bij protagonist wordt je als mens , klant te woord gestaan, TOP !
Men spreek correct en spreek je altijd met U aan , klasse. normen en waarde.
Bij Protagonist weet je zeker dat de web site / hosting goed beheerd wordt
ga niet shoppen maar kies voor kwaliteit bedrijf !!
Snel en accuraat
Geen eindeloze muziekjes maar snelle en accurate dienstverlening!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.