PrintAway.se Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3.9

Snabbheten är överlägset bra!! Priset också. Dock finns det nackdelar att poängtera. Jag köpte fel toner till min skrivare. Jag fick det jag beställde. Dock när jag skulle returnera beställningen... Mehr ansehen

Kundbemötande - snabb, hjälpsam, vänligt. Laser Toner som inte fungerade bra. Efter att skickade email och beskrev vad som var problemet, så efter et antal email mellankundtjänst(Lis), och råd vad j... Mehr ansehen

Extremt oseriösa! Dom skickade en toner som var i princip TOM och den var väldigt smutsig och uppenbart använd. Tonern läker även svart pulver. Med andra ord: Jag blev totalt blåst. Även deras t... Mehr ansehen

Detta var första gången vi beställde från Printaway, och vi har hört att vår Siemens laserprinter kan vara lite kinkig med off brand toner-patroner så vi började med att beställa den gula som skriva... Mehr ansehen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Alle Bewertungen

103 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fel typ av patron

Fel typ av patron, fick 8600 men det skulle varit 8620.
HP OfficejetPro

Kan ni ge mig en bra lösning ?

2. Oktober 2024

Hej Maths,

Tack för din recension.

Bläckpatronen, som du har beställt, är lämplig för både HP OfficeJet Pro 8600 och HP OfficeJet Pro 8620.

Om du har problem med patronen, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Sen leverans

Produkten, bläckpatroner i originslförpackning, inga problem med det. Däremot tog leveransen 5 dagar, inte 1-3 som itlovades på hemsidan. Ordern packades på beställningsdagen enligt uppgift i mail. Sedan tog postnord över. Beställning: måndag 16/9
Lexerans: fredag 20/9
Trist, tycker jag.

20. September 2024

Hej Kerstin,

Tack för din recension.

Jag kan se att paketet blev försenat i PostNords paketterminal. PostNord uppger tyvärr inte varför, men jag måste självklart be om ursäkt för förseningen å deras vägnar.

Med venlig hilsen

PrintAway.se

En vecka sen beställningen gjordes

En vecka sen beställningen gjordes. Jag har inte fått något besked om när grejerna kommer.

2. September 2024

Hej Eilert,

Tack för din recension.

Vi tog emot din beställning söndagen den 25 augusti och skickade den måndagen den 26 augusti. Tyvärr verkar försändelsen ha gått förlorad hos PostNord, vilket vi givetvis får beklaga.

Jag ordnar så att en ny försändelse skickas till dig.

Vid oegentligheter i leveransen är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan hitta en lösning omgående.

Jättenöjd

Jättenöjd! Det tog någon dag längre än lovat men i övrigt var det ett superbra köp.

30. Juli 2024

Fick aldrig det jag beställt.

25. Juli 2024

Hej Magnus,

Tack för din recension.

Jag ser att din beställning skickades den 22. juli, alltså samma dag som du skapade den i vår webbshop.

Enligt PostNord Track&Trace levererades beställningen den 7. augusti.

Tyvärr har jag ingen förklaring till varför PostNord har tagit så lång tid att leverera, men jag krediterar frakten som kompensation för den långa leveranstiden.

Hoppas du är nöjd med denna lösning.

PrintAway.se

Lätt att beställa produkten snabb…

Lätt att beställa produkten snabb leverans men tyvärr fick jag inte den toner jag beställde väntar på hur jag ska sända tillbaka den felaktiga produkten,samt få den toner jag betalat.
Mvh/ Hans Olsson

18. Juli 2024

Hej Hans,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har fått fel toner. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda.

Jag kan se att min kollega Ketil har kontaktat dig angående några ytterligare uppgifter för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi hoppas att vi snart kan lösa detta problem åt dig så att du får den korrekta tonern du har beställt.

Med vänliga hälsningar
Mark Borup
Printaway.se

Jag hade vissa problem att hitta min…

Jag hade vissa problem att hitta min skrivare och gjorde en felbeställning.
Leveransen var dock snabb utan problem. Har returnerarat produkterna och hoppas det ska fungera. Kundservicen är bra, fick svar relativt snabbt på mina frågor

15. Juli 2024