Snabbheten är överlägset bra!! Priset också. Dock finns det nackdelar att poängtera. Jag köpte fel toner till min skrivare. Jag fick det jag beställde. Dock när jag skulle returnera beställningen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kundbemötande - snabb, hjälpsam, vänligt. Laser Toner som inte fungerade bra. Efter att skickade email och beskrev vad som var problemet, så efter et antal email mellankundtjänst(Lis), och råd vad j... Mehr ansehen
Extremt oseriösa! Dom skickade en toner som var i princip TOM och den var väldigt smutsig och uppenbart använd. Tonern läker även svart pulver. Med andra ord: Jag blev totalt blåst. Även deras t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Detta var första gången vi beställde från Printaway, och vi har hört att vår Siemens laserprinter kan vara lite kinkig med off brand toner-patroner så vi började med att beställa den gula som skriva... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- www.printaway.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställde 4 färg patroner varav 2 var…
Beställde 4 färg patroner varav 2 var fel. Fick efter kontakt två nya, men tyvärr var även de av samma sort. Dom fungerade heller inte. Kontaktade er igen och fick besked om att ni skulle utreda detta och återkomma. Har efter en dryg vecka ännu inte hört något från er. Då jag anser att det inte är lönt att fortsätta skriftväxla, så betalar jag fakturan, men kommer att uppsöka annan leverantör.
// Janne.

Hälsningar
HeJ! Varan som jag hade beställt kom efter några dagar efter det att jag skrev till er. Så vad det berodde på att varan kom så sent vet jag inte, men kan bero på den postgång som vi har nu.
Vänligen
Britta
Lätt att beställa
Lätt att beställa
Snabb leverans direkt hem
Billigt och bra
Köpt toner och det fungerade alldeles utmärkt
Beställde gul färg men den passade inte…
Beställde gul färg patron till min skrivare HP Office 9020. Jag kunde sätta in patronen som jag fick från er men skrivaren godkände den inte. Det stod i display att patronen inte var godkänd och jag kunde inte använda skrivare förrän jag satte tillbaka den tomma gula patronen jobbigt. tillbaka.
Hur hanterar jag patronen från er. Slänga den eller skicka tillbaka och i så fall hur
Hälsningar
Bengt Enehammar
AME-service Hb

Antwort von PrintAway.se
Hur ska jag kunna ge en kommentar när…
Hur ska jag kunna ge en kommentar när jag inte fått leveransen än ?

Mycket nöjd
Mycket nöjd! Laserpstronen funkar perfekt🤗!
Snabbt leverans och bra kvalitet

Toppen!
Toppen snabb leverans o billigast på marknaden 👍🏻
Snabb leverans och tillmötesgående…
Snabb leverans och tillmötesgående firma.
Beställde Toner och Papper
Beställde Toner och Papper. Toner kom men inget papper. Bolaget gör sig omöjliga att nå. Skräp!

Antwort von PrintAway.se
Postnord är inte så bra med leverans varor till adress.
Beställning via hemsidan gick utmärkt men vid leverans funkar inte så bra med leverans-företag Postnord som paket kom aldrig fram pga finns inte namn på paket som postnord skyllde på det.

Snabbt och bra
Snabb leverans och enkelt att ha att göra med.
Jag är nöjd med med allt. Kan rekommenderas.
Snabbt
Snabbt enkelt beställa.
Leverans till brevlådan.
Väldigt snabb leverans och det bästa är…
Väldigt snabb leverans och det bästa är att den kom direkt hem till min brevlåda.
Sparsamt positiv
Synd ni skickar med PostNord, det gör att man får gå 15km för att hämta när alla de andra större speditörena finns i närområdet, skulle gärna återkomma men detta gör att jag kommer avstå

Kom snabt
Kom snabt. Bara post nord som strular. Beställde till skåp, men dom ändra till utlämningsställe, vilket tog en dag extra.
Fantastisk service då jag beställt fel…
Fantastisk service då jag beställt fel toner.
Tack för hjälpen kommer alltid att handla av er
Mvh
Leif
Bra och tydlig information!
Bra och tydlig information!
Enkelt att hitta rätt med beställningen!
Snabb leverans!
Utmärkta priser!
Tack!
Med vänlig hälsning!
Bengt Kluge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.