Forfærdelig service. Vi kommer 2 personer og vil bestille taske away Sur inder bag skranken - som ikke svarer på vores spørgsmål selvom han selv henvender sig til os - vi bestiller butter chicken m... Mehr ansehen
Vi var i dag inde og spise hos Pappali Indisk Restaurant i Herlev, hvor vi prøvede deres Ramadan-menu – og det var virkelig en god oplevelse! 🌙✨ Maden var utrolig velsmagende og fuld af aute... Mehr ansehen
Nej under ingen omstændigheder. Vi kom fire voksne og to børn, og blev vist til vores bord vi ventede en halv time på betjening uden held. Så fik vi øjenkontakt med en tjener og lavede tegn hvor han... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
behandler kunden som l**t
de fortjener ikke en stjerne
ringer du stille og roligt og siger der begået en fejl så går de amok på dig og fortælle du de ikke skal råbe af dig lægger de på!
har bestilt igennem just et som intet kan gør.
jeg bestilt nan brød med hvidløg fik uden hvidløg..
bestilt børnemenu med pomfritter der fik vi rå pomfritter.
bestilt en Pepsi og fik en Pepsi max..
er i chok over de sådan nogen sv** og snakker sådan til kunderne
har optaget samtalen hvis i vil høre den
og barerolig jeres mad er smidt i skralde spanden selv rotter fortjener en bedre service.
kazim er meget og bedre 👌
Spild af penge..
Forfærdelig service… vi ventet på maden i over 70 min, alt maden smagte af det samme, var koldt og uden ris, da man åbenbart skulle bestille det ved siden af, selvom man betaler 110 kr pr ret…
Bestiller aldrig der fra igen.
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse. Butterchiken smagte af tomat pure, og deres naan brød var uden smag, blødt og ikke gennembagt. Ligeledes var kyllingen rød og heller ikke gennemstegt
2 timer og 30 minutter
Elendig service...bestilte mad på deres hjemmeside til levering.
Efter halvanden times ventetid ringer vi til restauranten der siger den er på vej.
15 min. senere ringer vi igen til restauranten og nu får vi afvide at de vil ringe tilbage om er par minutter.
10 min. mere går og intet sker.
Vi ringer igen, men nu bliver der lagt på. Ringer derefter fra en anden telefon og kommer igennem. Der er nu gået næsten 2 timer siden vi bestilte maden og nu gider vi ikke mere og beder dem derfor afbestille ordren, hvorefter min mand henter noget andet til os.
30 min senere ringer det pludselig på døren der står chaufføren med maden, som vi havde annulleret. Han har altså ikke fået besked af restauranten. Helt ærligt, ring dog til jeres medarbejdere!!!
Jeg er faktisk meget ked at denne oplevelse, for var ellers rigtig glad for deres mad, men jeg vil aldrig bestille noget der igen.
Vi var 4 der havde bestilt forskellige…
Vi var 4 der havde bestilt forskellige retter på forhånd, som var fint pakket og stod varmt og klar da vi kom. Vi var alle mere end begejstrede for den gode smag og lækre råvarer. Vi er dem der kommer igen.
Denne første gang valgte vi takeaway, men næste gang bliver vi, da selve restauranten også var rigtig indbydende. Indisk på den mere fashionable facon. Absolut et besøg værd.
Helt igennem fremragende mad
Helt igennem fremragende mad! Er indisk gift og godt vant, så er lidt kræsen når det kommer til indiske restauranter, men her kan du ROLIGT spise! Vidunderlig mad, fine (faktisk store) portioner og super betjening! Lad dig ikke afskrække af Herlev - bare kom afsted!
God mad & god betjening
God mad - der var rigeligt. Faktisk kunne vi ikke spise op : den søde servitrice tilbød at vi kunne få resten med hjem. Så det blev pakket fint ind.
God betjening - og mange gode ting at vælge imellem i forskellige styrker.
Super god mad og fantastisk betjening.
Super god mad og fantastisk betjening.
God størrelse portioner.
Vi gik mætte og tilfredse herfra
Noget skuffet over maden vi bestilte…
Noget skuffet over maden vi bestilte derfra. Karrysovs i den klassiske chicken masala smagte mest af alt af tomatpure med lidt chili. Langt fra god indisk kvalitet.
Kan varmt anbefale Pippali
Kan varmt anbefale Pippali Indian Grill i Herlev. Super betjening og lækker mad i rigelige mængder. Så kan man jo ikke forlange mere.
Virkelig god og lækker mad til passende…
Virkelig god og lækker mad til passende priser, samt super betjening!
Dejlig mad og god service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.