Forfærdelig service. Vi kommer 2 personer og vil bestille taske away Sur inder bag skranken - som ikke svarer på vores spørgsmål selvom han selv henvender sig til os - vi bestiller butter chicken m... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi var i dag inde og spise hos Pappali Indisk Restaurant i Herlev, hvor vi prøvede deres Ramadan-menu – og det var virkelig en god oplevelse! 🌙✨ Maden var utrolig velsmagende og fuld af aute... Mehr ansehen
Helt igennem fremragende mad! Er indisk gift og godt vant, så er lidt kræsen når det kommer til indiske restauranter, men her kan du ROLIGT spise! Vidunderlig mad, fine (faktisk store) portioner og su... Mehr ansehen
Nej under ingen omstændigheder. Vi kom fire voksne og to børn, og blev vist til vores bord vi ventede en halv time på betjening uden held. Så fik vi øjenkontakt med en tjener og lavede tegn hvor han... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
En meget dyr oplevelse
En meget dyr oplevelse. Dårlige service. Meget dyret mad.
Bestilte vegansk daal
Bestilte vegansk daal, fik hvad der svarede til en halv plastik bøtte af retten og risen skulle bestilles ved siden af. En meget dyr oplevelse 🙃
Maden smagte dejlig
Maden smagte dejlig. Hurtig og venlig betjening.
Fantastisk mad oplevelse
Fantastisk mad oplevelse, især forretterne.
Prisen er ok og du går ikke sulten hjem
Det var desværre en dum oplevelse.
Det var desværre en dum oplevelse. Vi bestilte "mild" mad - 3 retter. 2 af retterne var så stærke, at de var nærmest uspiseligt. Vi havde også bestilt 3 * naan brød - de var slet ikke med i ordren. De blev dog efterleveret. Alt i alt en dårlig oplevelse.
Pipalli's inconsistency ruined what could've been a loyal customer.
At the time of Takeaway, it showcased authentic Indian flavors, leaving me impressed. However, my in-person dining experience was a complete disaster. The food was evidently tainted with soda, leaving my stomach bloated and uncomfortable. It's disheartening to think of foreigners seeking genuine Indian taste, only to encounter such disappointment. Pipalli needs to maintain its standards consistently. My second visit was a stark reminder of how easily a good impression can be shattered. I won't be returning, and I can't recommend it to others after such a disappointing experience.
Fantastisk indisk mad
Fantastisk indisk mad! Jeg var inde for at spise efter en anbefaling fra en kamerat og jeg har aldrig spist en bedre butterchicken!!
Butterchicken hos dem skal bare spises med deres garlic naan. Jeg sluttede naturligvis aftenen af med en lækker chai!
Jeg takker mange gange for besøget😁
🔥🔥Virkelig virkelig dårlig mad🔥🔥
🔥🔥Virkelig virkelig dårlig mad🔥🔥
stop med at handle derfra
støt overhovedet overhovedet ikke den butik
Fire mennesker blev halv dårlige af maden efter en halv time virkelig dårlig kvalitet smagte så dårligt at vi måtte opgive og alligevel blev dårlig
fræk og flabet service når man ringer de er fuldstændig ligeglad
vender aldrig tilbage til det dårlige sted
IKKE SPIS DERES MAD!
IKKE SPIS DERES MAD!! Bestilte i Butterchicken i fredags d. 1/3 og vågnede op med mad forgiften som resulteret i feber og opkast hele weekenden og som jeg stadig har. Så på Google at de havde cirka 4 stjerne og tænkte det bliver her men så tjekkede man trustpilot og forstår så bedre hvorfor jeg ligger med mad forgiftning.
Altid superlækker indisk mad
Altid superlækker indisk mad, hurtig og venlig betjening. Vi har spist der flere gange de sidste ca.5 år.
Ubehøvlet service
Jeg giver 1 stjerne, da jeg under mit ophold på restauranten oplevede ubehøvlet og nedladende behandling af en WOLT-medarbejder. En kvindelig tjener skældte en Wolt-medarbejder ud, fordi han kom ind ad den forkerte dør. Det skabte meget dårlig stemning i restauranten. Flere kunder udover mig selv forlod restauranten kort efter. Jeg vil absolut ikke besøge denne restaurant igen. Alle mennesker fortjener ordentlig pli uanset status. Anbefaler ingen at besøge dette sted.
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad, en kvindelig tjener var ubehøvlet og hensynsløs.
Derudover var der hår i maden som desværre først blev opdaget i saucen efter endt af måltid.
Uanstændigheden længe leve😡
Jeg har aldrig oplevet så elendig service. Bestilte mad til afhentning, og de havde ikke husket det hele, det er hvad det er, det kan ske. Da jeg så snakker med restauranten, vil de have mig til at hente det manglende mad, hvortil jeg takker nej da alt så er koldt. Jeg beder om pengene retur, og får at vide at det er fint, det skal bare godkendes af chefen. Ringer en time senere da pengene ikke er sendt retur, og får at vide at det skal nok blive ordnet med det samme. Dagen efter hvor jeg stadig ikke har pengene retur, ringer jeg igen. Det er samme tjener der tager telefonen, og hun lægger på da jeg siger hvad det handler om. Efterfølgende ringer ejeren og fortæller mig at jeg ikke kan få mine penge retur, for mad jeg har betalt men ikke fået. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Hvad der er mest ærgeligt, er at vi har spist der en håndfuld gange, så selv fra restaurantens side, ville det ikke kun mest anstændige, men også mest økonomisk fornuftige have været at refundere beløbet, for så var jeg glad og tilfreds, og kommet igen en anden god gang. Det kommer ikke til at ske nu.
Bedste indiske restaurant
Bedste indiske restaurant. Retterne er autentiiske; simpelthen bare hilmelsk. Og personalet er imødekommende, venlige og professionnelle.
Butter chicken and naan are the best…
Butter chicken and naan are the best here
Vi kommer rigtigt tit på Pippali og er…
Vi kommer rigtigt tit på Pippali og er altid super tilfredse. Der er personlig og yderst venlig service. Maden er super lækker og hjemmelavet. Rigtig lækker indisk mad.
Fantastisk oplevelse da jeg havde…
Fantastisk oplevelse da jeg havde inviteret hele mit Crew / hold ud for min isbutik service og maden var i topklasse kunne ikke være mere end glad for det hele
Disgusting place to eat at.
Disgusting place to eat at, bad attitude and crazy price for what you are getting.
The older man and waitress woman are constantly looking at you as though you need to order more and more food,
I decided to order no meal and went to eat sushi instead.
I'll never in my life be back and i wouldn't recommend this place.
Uprofessionel
Jeg spiste hos jer for lidt over 3 uger siden. Efterfølgende udfyldte jeg jeres spørgeskema, hvor jeg beskrev hændelsen og bad jer kontakte mig. Yderligere skriver jeg direkte til jer, at jeg er skuffet over at I ikke svarer.
Der er tale om konstruktiv kritik og 2 chancer får I til at "rette op" på mine smerter og opkast.
Yderst uprofessionelt at ignorere en ellers tilfreds kunde som var blevet dårlig!
Hasarderet kørsel
Utroligt dårlig reklame at jeres chaufføre kører over 100kmt og meget hasarderet i en byzone og over for rødt i et meget befærdet lyskryds!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.