Pippali Bewertungen 72

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig service. Vi kommer 2 personer og vil bestille taske away Sur inder bag skranken - som ikke svarer på vores spørgsmål selvom han selv henvender sig til os - vi bestiller butter chicken m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i dag inde og spise hos Pappali Indisk Restaurant i Herlev, hvor vi prøvede deres Ramadan-menu – og det var virkelig en god oplevelse! 🌙✨ Maden var utrolig velsmagende og fuld af aute... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fremragende mad! Er indisk gift og godt vant, så er lidt kræsen når det kommer til indiske restauranter, men her kan du ROLIGT spise! Vidunderlig mad, fine (faktisk store) portioner og su... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nej under ingen omstændigheder. Vi kom fire voksne og to børn, og blev vist til vores bord vi ventede en halv time på betjening uden held. Så fik vi øjenkontakt med en tjener og lavede tegn hvor han... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig formidabel og autentisk…

Fuldstændig formidabel og autentisk oplevelse. Som tidligere Michelin-kok og udlands ophold i netop Indien, kan jeg varmt anbefale Pippali, som mildest talt fejer benene under en! Man kan kun håbe på det blive en af de prominente kæder og spreder sig til resten af kongeriget.

11. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i dag inde og spise hos Pappali…

Maden var utrolig velsmagende og fuld af autentiske krydderier. Retterne var flot anrettet, portionerne var gode, og man kunne virkelig mærke, at der var lagt kærlighed i maden. Især deres karryretter og naan var helt fantastiske.

Servicen var også i top. Personalet var meget venlige, imødekommende og sørgede for, at vi følte os velkomne hele tiden. Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

Ramadan-menuen var virkelig god værdi for pengene, og der var masser af lækre retter at smage på. Det kan klart anbefales til både familier og venner, der vil nyde god indisk mad.

Vi kommer helt sikkert igen – stor anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

7. März 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid en fantastisk oplevelse på Pippali. Atmosfæren er varm og indbydende, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind på restauranten.

Maden er helt i top. Retterne er fyldt med smag, perfekt krydret og tydeligt lavet med gode råvarer.

Pippali et virkelig et sted, jeg varmt kan anbefale til alle, der elsker indisk mad eller gerne vil prøve en autentisk og kvalitetspræget madoplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen! 🌟

1. Januar 2026

Great Indian Food

Went to eat with friends, food and drinks were great and the service was quick and friendly too :) would definitely recommend.

6. März 2026

Disgusting place no good attitude

Disgusting place no good attitude
Heavy prices with no quality or respect for customers. Very rude behavior and absolutely zero hospitality. The food quality has dropped significantly. Not recommended at all.”

4. März 2026

Vi spiste her nytårsaften

Vi spiste her nytårsaften, og det var desværre en meget dårlig oplevelse. Maden smagte ganske enkelt ikke godt. Endnu værre blev det, da én af os fik voldsom dårlig mave med opkastninger efterfølgende, mens de andre fik kraftig luft i maven. Det giver et klart indtryk af, at maden ikke var frisk – muligvis gammel eller genopvarmet.

Derudover blev retten markedsført som boneless chicken, men det var tydeligvis ikke kyllingebrystfilet. I stedet blev der brugt kyllingelår/kødstykker, som blev solgt som noget andet, hvilket er både misvisende og uacceptabelt.

Priserne stod slet ikke mål med kvaliteten. Portionerne var meget små, og man fik alt for lidt mad for mange penge.

Servicen var desværre også under al kritik. Den unge kvinde, som serverede, gad ikke at komme rundt om bordet og hente tallerkener. I stedet bad hun os om selv at række tallerkener og service over til hende. Det vidnede om manglende serviceforståelse og meget dårlige serveringsmanerer, hvilket kun forværrede den samlede oplevelse.

Samlet set var oplevelsen både skuffende og ubehagelig, og det er bestemt ikke et sted, vi vil vende tilbage til – slet ikke på en aften som nytår.

31. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og slet ikke prisen…

Dårlig service og slet ikke prisen værd. Vi fik forkert mad, får aldrig det vi rigtigt har bestilt og skal samtidig stadig betale for det. Personalet taler sparsomt engelsk og kan ikke forklare menukortet ordentligt til os. Fjerner vores tallerkener før vi er færdige med at spise??? Giver os en Faxe kondi med noget hvidt snask i og et ødelagt glas, wth? Portionerne er meget små, men det er hvad det er.. Alt i alt en oplevelse jeg ikke kommer til at gentage.

27. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi spiste og blev syge men ingen refundering hos Pippali

Vi spiste hos Pippali lørdag den 6. september 2025 omkring kl. 19. Vi bestilte butter chicken med naan, en grøn spinat-kyllingeret og plain naanbrød. Butter chicken smagte surt, men vi spiste alligevel. Kort tid efter blev både min kæreste og jeg voldsomt syge med diarré og mavesmerter i flere døgn. Det var det eneste, vi havde spist den dag, så der var ingen tvivl om, at sygdommen kom fra maden. Vi skrev til restauranten, som lovede at refundere beløbet. Vi sendte kvitteringen, men efterfølgende har de ignoreret alle henvendelser, og der er ikke kommet nogen refundering. Uprofessionelt og skuffende.

8. Juni 2025

Super dårlig oplevelse 😦

Super dårlig oplevelse 😦 - kyllingekødet var helt senet og svært at tygge i. Alt for lidt “sovs” i forhold til ris, og bestemt i forhold til prisen! Generelt smagsløst mad, til en alt for høj pris. De må have fået nye ejere eller kok, da jeg for år tilbage tit anvendte pippali.

18. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Owner or the man in bar not very…

Owner or the man in bar not very service minded, waiters not at all professional, can write alot about food quality but to make it short TASTELESS, it was the worst experience on a special day like valentine.

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ejeren var sur for vi druk øl selvom…

Ejeren var sur for vi druk øl selvom det var ubegrænset øl på menuen.
“Nyt års menu havde ubegrænset øl eller soda vand. “
han sagde på mit ansigt, vi kan ikke tilbyde øl til jer længere, så I skal betale. hvor vi havde drukket omkring 5-6 glas øl. ironi.
Og vi betalt over 1700kr 😂😂😂

31. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin oplevelse med både mad pris…

Meget fin oplevelse med både mad pris og service. Bestilte catering til 20 mennesker samme dag, og den presbold håndterede de overmåde fint. Virkelig god Rogan Josh og den måske bedste Chicken Tikka jeg har fået i ind- og udland. Naan også helt i top. Tak for det!

9. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

meget dårlig oplevelse af indisk…

meget dårlig oplevelse af indisk smagløs mad. Ingen salt og chili i karahi paneer, selv efter at have bedt om at gøre det ekstra spicy og ikke spice uden smag chutney. I det sidste skal vi bede om salt, så vi kan gøre det spiseligt. Mango lassi er bare tyk gul yoghurt. Madsmag er IKKE god i forhold til PRIS

12. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr