Philips Danmark Bewertungen 638

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

UMULIG EMBALLAGE. I april købte jeg en Philips-pakke med 2 stk. CR2032. Batterierne er i orden, derfor 2 stjerner. MEN håbløs emballage : Der er et tykt plastik-dække over batterierne. Men de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, eller dårligere, så stinker deres kunde service og specielt deres garanti. Købte i januar 2023 en stavblender, 2650 og den brændte sammen forleden, da jeg skulle ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et fremragende Android TV - og det var det også de første par måneder, indtil de jævnlige opdateringer efterfulgte og slog fejl på fejl. En dag meldte det helt fejl, og nulstillede alt. Starte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke philips tv, man kan ikke længere efter deres opdatering se tv2 play uden man kaster fra en tlf/tablet. På Bilka hjemmeside viser de at google assistent fungere / Matter så man let kan inte... Mehr ansehen

1.6

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ambilight tv

Købte et Ambilight Philips tv for ca. et år siden. Siden da har jeg forsøgt mig med chromecast samt mobildeling for at kunne streame andet end Netflix og viaplay på mit tv. Begge dele uden held. Ville på det kraftigste fraråde alle at købe et Philips Ambrilight tv. Føler mig i særdeleshed snydt…

30. November 2022

Elendig hjemmeside

Elendig hjemmeside. Langsom reaktion på når man navigerer rundt. Man får en velkomstrabat på 75 kr., anvender den, og skriver betalingsinfo ind, men ordren afvises ved "fejl", og nu virker rabatkoden ikke længere.

25. November 2022

Vores trådløse støvsuger SpeedPro Max

Vores trådløse støvsuger SpeedPro Max, er gået i stykker af to omgange. Første gang, fik vi en ny, da den holdt sig inden for garantien. 2. gang, gik den lige præcis over garantien, inden den nye gik i stykker. Der er ingen hjælp, andet en repartitions tilbud, som er dyrere end selve støvsugeren. Sidste gang jeg køber produkter igennem Philips. Dårlig kundeservice og vil ikke stå til ansvar, for produkter der fejler af flere omgange.

18. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste service!

Jeg har aldrig oplevet så god service før.
Min kaffemaskine gik i stykker og det virkede ikke at rense den. Jeg skrev til Philips og fik professionelt svar med det samme. Desværre skulle den til reparation, hvilket var enormt nemt, da Philips sørgede for nem fragt hvor de sendte en kasse til den. Det gik super hurtigt.

17. November 2022

Dårlig kundeservice

Købte på jeres hjemmeside og tastede koden til rabat som siden accepterede.
Lang historie kort - rabatten blev ikke fratrukket. Kontaktede kundeservice som lovede at rette op på fejlen og returnere de 15%, men.... får bagefter at vide at de ikke kan og vil hjælpe.

Derimod anbefaler de mig at nægte at modtage pakken og købe igen.
Hvad er mine odds for at de returnerer beløbet hvis jeg nægter at modtage pakken? Baseret på min nuværende kontakt med kundeservice = 0 (og hvor længe vil der gå før de returnerer beløbet? Nej tak!).

Den ene hånd ved ikke hvad den anden laver. Sjældent har jeg oplevet SÅ dårlig kundeservice - baseret på fejl fra deres hjemmeside, og moralen synes at være, at de hellere vil belaste miljøet end rette en fejl manuelt.

15. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simplehent den værste kundeservice jeg…

Simplehent den værste kundeservice jeg nogensinde har oblevet, der ingen knap til deres live chat så jeg prøvede at ringe, jeg sad på min telefon in over 11 min uden at får at vide om jeg var i en kø eller noget, bare at mit opkald ville blive taget af den næste ledige medarbejder, ikke nok med det så siger de det hver 5 sekundt så du bliver bare ved med at høre den samme irreterende besked.
nå men da igen tog mit opkald tænkte jeg at jeg kunne sende dem en email, da jeg klikkede på knappen tog den mig til en webside der ikke engang fungerede.
forfærdeligt kundeservice

27. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Racism!! Worst customer service!!!

They don’t even deserve that 1 star…
My tv broke down after 1.5 years, i had to fight Philips for 2 months to get it fixed because they kept saying there’s no problem. Finally they agreed to change the tv with a new one… The day the tv had to be delivered their technician came without the tv…. They are arrogant, never reading the emails, snapping at you for no reason and trying to make it out like you are just another crazy customer that has a problem with their perfect products. Oh and if you are a foreigner woman with a funny accent they consider you stupid and they treat you with the most disgusting racism possible
So yeah please stop buying Philips products!!!!!!!!!

20. September 2022

Philips OLED 4K TV

Har igennem 6 måneder været i kontakt med Philips support for at løse en fejl på mit nye TV. Det har været en fuldstændig ligegyldig mailkorrespondance og jeg er ikke kommet et skridt videre med løsningen af problemet.
Jeg kommer på baggrund af denne oplevelse aldrig til at købe et philips produkt igen og kan kun anbefale andre at holde sig langt væk fra dette mærke.

10. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi er trætte af vores Philips støvsuger…

Vi er trætte af vores Philips støvsuger da den ikke kan holde, skruerne falder ud og gør ledningerne går i stykker. Støvsugeren er købt i Power til 6000,- med en ekstra forsikring så vi har den i 4 år, det svare til vi købte en ny støvsuger til 1500,- om året?
Det er godt nok for dårligt at en så dyr Philips støvsuger ikke holder bedre, da når den er 4 år er den til at smide ud.

31. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

philips speedpro max 8000 series not recommend.

Bought our philips speedpro max XC8045/01 and from the beginning it had so many issues.
First of all this vacuum cleaner is very high maintenance. Even when we clean the filter and the maintain after every use the suction power even in turbo mode has gotten worse and worse.
We have cleaned the brush in the vacuum head after every use. Like it is so much work and still the functionality of it is poor.
Furthermore - the lid kept coming off until it fell once and of course broke. I have had so many vacuum cleaner less expensive but so much more resilient. My family and friends bought the dyson handheld and are all so happy with their purchase. We definetly regret buying ours.
Furthemore now every time we turn the engine on - it makes a horrible smell as if its going to burn out or explode. Like how is this even possible when you have only had it for such short period of time.
WOULD never recommend anyone to buy this vacuum cleaner it is such a waste of money.

18. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en god service ved Philips…

Jeg har fået en god service ved Philips i går, skidet virkede ikke 55 tommer fra 2019 og hun snakkede med en fra England og kunne så fortælle at hvis jeg havde tiden så sætte tv tilbage til fabriksindstillinger og starte forfra. Og det virker bare alle streaming tjenester virker bare, tv2 play, HBOmax, Viaplay, Amazon Prime, C More og alle de andre.

28. Juni 2022

Hold jer væk

Tillader ikke negative anmeldelser ifm deres Saphi OS.

Hold jer langt væk, deres smart tv platform understøtter kun af en brøkdel af tjenesterne. Det er et døende OS.

18. Juni 2022

Amatøragtig ombytning!

Jeg fik en Philips OneBlade i fødsesdagsgave af mine forældre i januar 2021. Lidt over et år efter går den i stykker, og kører ikke, men klikker blot når man tænder den.
Jeg kunne læse på Philips hjemmeside, at jeg kunne sende den ind og få en ny i stedet.

D. 7. april 2022 opretter jeg en servicesag og får tilsendt en returlabel.
D. 21. april 2022 får jeg en mail om, at mit produkt bliver ombyttet, og det nye produkt er afsendt. Levering forventes indenfor 3-4 dage.
D. 3. maj 2022 har jeg ikke hørt mere og ringer derefter til kundeservice, som fortæller, at mit produkt er leveret i en UPS-pakkeshop. Jeg har ikke modtaget noget trackingnummer, og spørger derfor efter det, så jeg kan hente pakken. Det bliver tilsendt pr. mail samme dag.
Da jeg tjekker linket, og vil hente kan jeg se, at pakken er blevet sendt retur til Philips, da den ikke er blevet hentet indenfor fristen for afhentning.
D. 12. maj 2022 ringer jeg igen til Philips for at forklare situationen, og får af vide, at sagen skal ind forbi hovedkontoret for at jeg kan få tilsendt et nyt produkt igen, og at jeg vil høre fra dem.
D. 31. maj 2022 har jeg stadig ikke hørt fra Philips, og ringer derfor til dem igen, for at rykke for et nyt produkt, hvor jeg får oprettet en ny sag på det, og får bekræftet pr. mail, at et nyt produkt sendes afsted til mig. Levering er 3-9 arbejdsdage, og hører jeg ikke mere, skal jeg kontakte dem efter 7 dage.
D. 7. juni 2022 skriver jeg en mail tilbage, da jeg igen ikke har modtaget trackingnummer.
D. 9. juni 2022 får jeg en mail om, at min nye enhed er afsendt, og leveres indenfor 3-4 dage. Jeg modtager stadig ikke et trackingnummer.

Nu er det d. 14. juni, og jeg har stadig hverken svar fra Philips, trackingnummer eller et produkt. Processen har varet mere end 2 måneder.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt!

14. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr