Peter Beier i Frederiksberg Centret for ca. en time siden. Jeg står ved disken med min dreng og venter på at blive betjent. Der står ikke andre i kø. Medarbejderne er optaget af noget. Ud af det blå g... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Choklad med hemleverans beställdes. Chokladen är den bästa vi vet och ville förära en ask i gåva. Tyvärr fick gåvomottagaren åka och hämta den på utlämningsställe då leverantören påstod att mottagen i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte en æske med valgfri chokolade stykker, det var en gave til min mand, han udtaler “Jeg har aldrig smagt så godt chokolade før” ‘Min mand er meget kvalitets bevist, så den udtalelse må... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pga af en kedelig oplevelse den første gang ( juli 2025 ) vi havde købt chokolade brunch i city afd., fik vi tilbudt en erstatningsbrunch samme sted. Tingene var virkelig blevet forbedret. En fin og r... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.
Kontaktinformationen
Ørsholtvej 35, 3000, Helsingør, Dänemark
- kundeservice@pbchokolade.dk
- www.pbchokolade.dk
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Forfærdelig service
Jeg bad om en milkshake, og da jeg spørger om jeg kan få flødeskum på toppen, hælder hun halvdelen af min milkshake ud i vasken 😭
Rigtig ærgelig oplevelse.. Jeg betalte 76 kr. for knap en deciliter milkshake og noget flødeskum.
(Jeg spurgte ind til hvorfor hun hældte min milkshake ud i vasken foran mig, hvorefter hun siger, at det er sådan de gør når der skal flødeskum i)
Medarbejderen var enormt uvenlig og virkede i det hele taget som en, der ikke gad at være der. Hun hverken smilede eller sagde hej 😕
Jeg har aldrig skrevet en dårlig anmeldelse, men her følte jeg mig altså direkte snydt..

Mega små kugler..dyrt!!!!
Mega små kugler..dyrt!!!!Kommer aldrig igen! Anbefaler ikke!!!!

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Vi besøgte cafeen i Frederiksberg…
Vi besøgte cafeen i Frederiksberg Centeret og syntes den er under alt kritik. Deres surdejs boller var så seje at de ikke var til at tygge hverken for mig med egne tænder eller min ledsager dame med gebis. Personalet frækt svar ved påtale og chef der ruller med øjne.
Vi sætter aldrig vores ben der igen og kan kun fraråde andre at bruge penge på mad som ikke kan spises.

Skuffende oplevelse.
Det var ærlig talt en noget skuffende oplevelse at besøge caféen i Frederiksberg Centret. Irriterende med menukort der skal skannes, irriterende selv at skulle gå op og bestille.
Vi bestilte Afternoon menuen. Dyr og den levede desværre ikke op til prisen.
Mini mini sandwich der var seje, små stænger ost osv. og bagefter opdagede vi at de surdejsboller der skulle være med, ja dem fik vi ikke.
Så alt i alt kan jeg ikke anbefale et besøg. Vi følte os ærlig talt snydt.
Tried two different locations and the…
Tried two different locations and the service in both was truly awful. First place had a very young and clearly inexperienced worker in charge, who was so overwhelmed that it was really hard to get a simple request fulfilled. The second time the workers refused to sell us a waffle because they were closing in an hour. Like, ok. I can see that you don't want to work, so I'll take my business elsewhere. Management of this chain must be thoroughly inept.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Det er ikke muligt at købe et påskeæg…
Det er ikke muligt at købe et påskeæg kun med bitter chokolade. Man kan kun købe prepakkede påskeæg og æsker med blandinger af fløde- og bitter chokolade. Bad om at få pakket en æske med mørke marcipanæg, dette var heller ikke muligt, kan kun pakkes i papirspose, hvillet ikke kan benyttes som gave. Generelt er butikkens persolale kun unge personer, som hverken har viden om butikens varer eller viser interesse for kundernes ønsker. Samtidig er chokoladen extrem dyr, hvorfor en højere kvalitet af betjeningen kunne forventes. Chokoladen er extrem dyr, ca. 10 kr blot for et lille bitte stykke fyldt chokolade.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Overpriced og slet ikke samme kvalitet…
Overpriced og slet ikke samme kvalitet som Friis-Holm eller Summerbird.

grå og sur chokolade
der var også gnavemærker efter rotter.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Er der problemer med oplæring af…
Er der problemer med oplæring af personale i Arkaderne i Hillerød?
Det sker desværre ofte at vaflerne ikke bliver fyldt helt op.
Vi bestilte 2 vafler med to kugler.
Den første var ok. Nr 2 fik kun 1 1/2 kugle.
Prisen pr vafler var stadig den samme.
Der fi des en,anden is forretning 2-300 meter fra Arkader hvor isen koster mindre og der er ingen problemer med at få fyldt vaflerne!!

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Oplevet gammel chokolade flere gange! Øv!
Øv!
Denne anmeldelse vedrører flere køb.
Tilbage i 2018 smagte jeg Peter Beier-chokolade for første gang, da min nye kæreste, som idag er min mand, købte en lækker æske chokolade til mig fra Peter Beier, for at give mig noget ekstra lækkert.
Jeg blev meget vild med chokoladen, og har lige siden yndet at give det som gaver, og køber selv i ny og næ relativt stort ind af deres fyldte chokolader, når vi skal have gæster. Til min 40 års fødselsdag i 2023 benyttede vi fx fyldte chokolader fra Peter Beier som dessert til kaffen.
Men! Det tror jeg desværre stopper. Jeg har lagt så mange penge på det sted, fordi jeg værdsætter at vide at tingene er i orden, og at jeg får det bedste.
Men pludselig i november sidste år, da jeg havde købt PB’s chokolader til et mindre arrangement, jeg skulle stå for, havde jeg en rigtig dårlig oplevelse.
Jeg skulle bruge chokoladen dagen efter jeg havde købt den, og som altid smager jeg på hver af de forskellige stykker, for at være 100 på at alt er som det skal være. Men til min store ærgrelse opdager jeg at flere af stykkerne er helt tørre og en af stykkerne, som kun indeholdt marcipan smuldrede ligefrem. De var også grå i overfladen. Det var tydeligt at konfekten enten var for gammel eller virkelig var blevet opbevaret forkert.
Der er ikke engang gået meget mere end to timer efter jeg havde været i butikken. Jeg ringer prompte ned til butikken, som er enormt ubehjælpsomme ift problemet. De giver udtryk for at det vidste de sørme ikke om de kunne gøre noget ved.
Det var en purung pige jeg talte med. Hun vidste ingenting.
Jeg blev ret kritisk, og spurgte hende, hvad hun overhovedet mente, om hun ikke forstod at det ikke er i orden at sælge mig dyr chokolade som slet ikke er i orden.
Jeg har altid tidligere været tilfreds, og da jeg selv er chokoladeentusiast, som kreerer en del chokoladddesserter samt konfekt til jul, er jeg bestemt klar over hvordan marcipan skal opføre sig, når man sætter tænderne i et stykke kvalitetskonfekt.
Pigen blev ved med at sige, hun altså ikke vidste noget, og at hun ikke anede om jeg kunne få mine penge retur eller på anden måde få chokoladen erstattet.
Jeg kunne mærke jeg blev enormt hidsig indeni over så flabet og dårlig service, og jeg forlangte hun måtte få styr på det, og at jeg selvfølgelig kunne få min chokolade erstattet, eller for den sags skyld pengene retur. Jeg forlangte hun fik fat i en der kunne finde ud af at tage en beslutning.
I fuld tiltro til at en overordnet ville få problemet løst uden problemer, drog jeg mod Peter Beiers butik. Jeg skulle jo ligesom bruge chokoladerne dagen efter.
Da jeg ankom var der kun to piger tilstede, der selvfølgelig ikke kunne træffe en beslutning. Den ene var ovenikøbet hende der havde solgt mig chokoladen. Jeg måtte blive i butikken i næsten en halv time før de havde fundet en overordnet, der uden tøven erstattede de stykker jeg var utilfreds med. Suk!! Alt det bøvl til hvilken nytte!? Det eneste der kom ud af det var en yderst utilfreds tidligere stamkunde.
Det er simpelthen for ringe at man ikke oplærer ekspedienterne i god kundeservice. Det betyder bare alt.
Der gik mange måneder, hvor jeg ikke benyttede mig af PB chokolade.
Men en dag fik jeg så en æske af min kære far, som ville give mig lidt lækkert, og der var ingen problemer. Chokoladen var god og fin.
-Derfor ville jeg give PB-chokolade endnu en chance nu hvor jeg tilfældigvis skal holde påskefrokost for et par piger, og da jeg tilfældigvis kom forbi Frederiksberg centret, smuttede jeg forbi hvor jeg købte en smule konfekt for lidt over 200 kr. det er jo ikke alverden, men alligevel… for da jeg kommer hjem, kan jeg se at et par af chokoladerne (5stk) er revnede rundt i bunden, som om de er blevet tørre/for gamle. Da jeg så sætter tænderne i dem, kan jeg se at mine bange anelser er korrekte, fyldet var helt udtørret.
Umiddelbart virkede personalet rigtig søde der i Frederiksbergcentret, men jeg gad simpelthen ikke kontakte dem for de 5 stykker.
Men jeg er endnu engang skuffet.
Min første oplevelse med dårlige chokolader var i butikken ved Kongens Nytorv.
Jeg ved ikke om jeg finder tilbage til Peter Beiers chokolade, men ligenu er de lagt på is.
Jeg er ikke klar til eventuelt at få endnu en dårlig kundeservice, så jeg kommer ikke til at kontakte dem igen. Gider ikke bruge min dyrebare tid på sådan noget fis, som jeg blev udsat for sidst, og livet er iøvrigt også for kort til ting der reklameres.
Når jeg køber chokolade, forlanger jeg at kunne regne med en vis kvalitet.
Tingene skal simpelthen bare være i orden.
Vh. en tidligere trofast og enormt skuffet kunde,

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Dårlig og ærgerlig oplevelse med mega blød softice.
Igen en dårlig oplevelse med det arrogante personale i Stenløse butikken.
Vi købte 2 vanilje softice med grov drys. Det er onsdag i dag, der er softice til 20kr.
Isen var desværre så blød så vi måtte spise isen foroverbøjet for ikke at få isen på tøjet. Det er ikke nogen fornøjelse at spise is så hurtigt, som vi var nødt til for at få nogle bidder inden al isen lå på fortovet.
Jeg gik ind i butikken for at gøre opmærksom på at vaniljeisen var alt for blød.
Jeg fik det svar af den mandlige ekspedient, at når der blev solgt så mange is, kunne maskinen ikke følge med og så blev det blød is.
Vi synes at det er at sælge dårlige ting og vi ville gerne have været gjort opmærksom på at isen var alt for blød til at lave en is i vaffel.

Very bad service
This afternoon I stopped by the store(Carlsberg)...very bad service...for such an expensive ice cream shop...the 2 girls that were serving weren't doing anything...and they didn't care about helping me...after asking them if they could take my order...they served me poorly...they made the ice cream with very little quantity and threw it at me rudely on the counter...I asked for ice cream in a cone and she gave it to me in a cup...when it was time to charge me...she turned away and didn't say thank you or goodbye or even ask me if I needed the receipt...very bad service...we left disappointed...we will not recommend the ice cream shop to our friends and family

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Altid dejlig chokolade og service.

Bondefangeri
Var i dag (25-03-25, årets vaffeldag) inde for at købe 2 x vafler med is, som vist på dagens tilbud med -50%.
Da jeg skal betale viser det sig at det kun er vaflerne der er 50% på, og ikke hele anretningen som vist på billedet, is med chokoladesovs oven på vaffel. Det er dårlig markedsføring, og bondefangeri.
Var I forretningen i Slotsarkaderne, Hillerød.

Butikschef
Fået sådan en dårlig behandling i Stenløse caféen..spurgte efter vand til min hund, havde skål med.Men blev mødt af en skranke pave( butikschef) som mente jeg skulle bruge hendes café, inden jeg fik vand. Jeg valgte at gå, og ALDRIG sætte mine ben der, eller støtte på anden måde. Gik til anden butik, som var mere end hjælpsomme.

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Havde den bedste oplevelse hos Peter…
Havde den bedste oplevelse hos Peter Beier i Carlsbergbyen. Virkelig god betjening og et overdådigt udvalg af chokolade, varme fristelser samt de lækreste is - tror jeg talte 32 forskellige varianter. Virkelig et besøg værd!

Grå chokolade
Købte noget bland selv i butikken på Ro's Torv.
Bl.a.er Mørk diamant en af mine favoritter så dem skulle jeg selvfølgelig have med.
Hjemme konstaterer jeg at alle stykker er grå og smager absolut ikke som de plejer. PB er ikke den kvalitet det var engang

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Fantastisk service med personale som…
Fantastisk service med personale som bare har styr på deres chokolade 😍

RO’s torv
RO’s torv. Det er skidt at man ikke kan nyde ens køb af kaffe og påskeæg til i alt 140 kr ved deres café borde hos Peter Beier på grund af et køb af croissant fra andetsteds på RO’s torv.
Det må en gang være bedre at se mennesker omkring bordene, alt den tid vi var på RO’s torv sad der ingen ved disse borde.
Her har Frellsen Chokolade fået en ny kunde

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.