Peter Beier Chokolade A/S Bewertungen 302

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Peter Beier i Frederiksberg Centret for ca. en time siden. Jeg står ved disken med min dreng og venter på at blive betjent. Der står ikke andre i kø. Medarbejderne er optaget af noget. Ud af det blå g... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en æske med valgfri chokolade stykker, det var en gave til min mand, han udtaler “Jeg har aldrig smagt så godt chokolade før” ‘Min mand er meget kvalitets bevist, så den udtalelse må... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pga af en kedelig oplevelse den første gang ( juli 2025 ) vi havde købt chokolade brunch i city afd., fik vi tilbudt en erstatningsbrunch samme sted. Tingene var virkelig blevet forbedret. En fin og r... Mehr ansehen

1. Schokoladengeschäft
  2. Schokoladencafé

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.

2.8

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en roulade med marcipan og blød…

Købte en roulade med marcipan og blød nougat til jul. Det var ikke nogen god oplevelse, langt fra, marcipanen var så tør, at end ikke den bløde nougat kunne få fat, den var virkelig TØR......

18. Dezember 2025

Hej Lisbet

Jeg er ked af at høre at rouladen var tør, det skal den bestemt ikke være! Du må rigtig gerne skrive til mig på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare så lækker chokolade…mange…

Bare så lækker chokolade…mange varianter, at vælge imellem. Kan varmt anbefales.

14. Dezember 2025

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S

Tak for den fine anmeldelse. :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Choklad med hemleverans beställdes

Choklad med hemleverans beställdes. Chokladen är den bästa vi vet och ville förära en ask i gåva. Tyvärr fick gåvomottagaren åka och hämta den på utlämningsställe då leverantören påstod att mottagen inte varit på plats. Det hade de varit och då erkänner fraktmannen att de försökt leverera på fel ställe. Ytterst pinsamt att vi fick meddela gåvomottagaren att de själva skulle hämta ut gåvan. Så det blir bara tre stjärnor och ni bör se över de ni anlitar till frakt.

15. Dezember 2025

Hej Annika
Tak for din anmeldelse. Vi beklager at der har været problemer med leveringen. Vi tager den selvfølgelig videre til vores leveringsservice, så det ikke sker igen.
Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade.

Skøn oplevelse

12. Dezember 2025

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S

Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at tage imod jer en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid var chokoladen frisk og…

Som altid var chokoladen frisk og lækker med et dejligt fyld

1. Dezember 2025

Hej Vibeke
Tak for din anmeldelse, det glæder os at høre at chokoladen leverede op til forventningen.
Med ønske om fremtidige gode chokoladeoplevelser.
Christine, Peter Beier Chokolade

Dejlig chokolade

Dejlig chokolade, leveret som forventet

28. November 2025

Hej Jacob
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🍫 Vi er glade for at høre, at chokoladen levede op til dine forventninger, og at leveringen gik som planlagt.
Med ønske om fremtidige gode chokoladeoplevelser. Christine, Peter Beier Chokolade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skal give chokoladen som værtindegave…

Skal give chokoladen som værtindegave til jul. Regner med, at modtageren bliver begejstret. Det har jeg selv altid været for Peter Beier Chokolade.

12. Dezember 2025

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse 🎄🍫 Vi er glade for at høre, at du har valgt chokoladen som værtindegave til jul – det er vi sikre på, bliver et hit. Dejligt også at høre, at du altid har været begejstret for Peter Beier Chokolade. Rigtig glædelig jul!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker chokolade som gør en glad i…

Lækker chokolade som gør en glad i hjernen
Du kan sagtens smage at der er blevet kælet for chokoladen Vi er vilde med chokolade fra Peter Beier

28. November 2025

Antwort von Peter Beier Chokolade A/S

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🍫😊 Det gør os virkelig glade at høre, at chokoladen rammer lige i hjernen, og at I kan smage den kærlighed, der er lagt i den. Dejligt at høre, at I er vilde med Peter Beier chokolade – tak fordi I deler jeres begejstring!

Always good to be here

I frequent the one at Lyngby Storecentre, always great service, even when they are extremely busy like today. Amazing pancakes, they have an offer 4 pancakes and 1 litre icecream for kr. 300, you need to try this!
Awesome service from Lily and her colleague- both with beautiful smiles 😊

6. Dezember 2025

hey Joanne
Thank you for your review.
We hope to see you again soon. 🍫
Best Regards Christine, Peter Beier Chokolade

Dårlig betjening

Min mand og jeg bestilte hvert sit, det bestilte kom ikke på samme tid, så enten blev min pandekage kold eller også kunne jeg ikke vente på min mands servering. I det hele taget er betjeningen både lad og doven.

30. November 2025

Hej Birthe

Jeg er ked af at læse om din oplevelse hos os. Det er selvfølgelig ikke den service vi ønsker at give.
Du må rigtig gerne skrive til os på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance. Jeg ville også rigtig gerne vide hvilke af vores butikker du har besøgt.

Gennemført lækker og delikat chokolade

Gennemført lækker og delikat chokolade
🍫

26. November 2025

Hej Søren
Tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det glæder os at læse du kan lide vores produkter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flere medarbejder og bedre kurser

Jeg var inde på Peter beier i dag og havde et gave kort som medarbejderen ikke kunne finde ud af at indtaste.
Så siger hun jeg tager lige den næste. Så kommer der 10 menesker før mig i køen så da det endelig er mig der er tilbage kommer der to kæmpe grupper ind hun vælger at tage før mig. Jeg endte med at gå fordi jeg allerede havde ventet i 30 min. Hvorfor der ikke flere medarbejdere???

6. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte i dag 4 klassiske pyramide…

Jeg købte i dag 4 klassiske pyramide flødeboller. Man tænker det er en lækker og super frisk flødebolle - når prisen er 100 kr.
Men øv øv øv - chokoladen var ok, men skummet indeni smagte gammelt og var helt tørt. Det er sgu en ommer!
Temmelig skuffet oplevelse. !

27. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi var til afternoon te i Store…

Vi var til afternoon te i Store Kongensgade i dag og havde reserveret bord og købt og betalt for det hele på forhånd idet vi først havde været på Arndal spa. Vi måtte vente i 30 min på at få noget som helst, personalet var stressede og kunne slet ikke følge med da de kun var 2 unge piger på arbejde. Vi måtte rykke flere gange for vores bestilling og de virkede nærmest helt modløse og uden overblik over hvem der skulle have deres bestilling. Dog skal det siges at afternoon te anretning var lækker og der var rigeligt med lækkerier. Så det er årsagen til de 2 stjerner vi har givet oplevelsen.

Desværre måtte vi også konstatere et beskidt toilet hvor der var støvet og snusket, en lidt træls oplevelse.

17. Oktober 2025

Hej Mette
Jeg er ked af at læse om du oplevelse hos os i Store Kongensgade.
Du må rigtig gerne skrive til Kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance, så vi kan finde en passende kompensation for din oplevelse.

For lidt og for dyrt

Jeg købte et bæger med 3 kugler hos Peter Beier på Ros Torv i Roskilde.
Isen var, som sædvanlig, fantastisk, men de 3 kugler var meget små. Der var meget luft i bægeret.
Det er ikke i orden når man medregner prisen : 70 kr. Så skal det som minimum være til kanten.

16. Oktober 2025

Hej Annemarie
Jeg er ked af at læse om din oplevelse hos os i Roskilde. Har du eventuelt et billede af din is?
Du må rigtig gerne skrive til os på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance, og hvis du har billedet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var for lang ventetid og hjemmesiden…

Var for lang ventetid og hjemmesiden viste ikke hvad det kostede og vi blev fortalt af de havde en plads men så skiftede de meningen

16. Oktober 2025

Hej Dagmar,
Jeg er ked af at læse om den oplevelse.
Du må rigts gerne skrive på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance. Vi kunne også godt tænke os at vide hvilken af vores butikker du har besøgt.

Rigtig god service

Store Kongensgade - høfligt personale, dejlig mad, rigtig god service, pænt og rent - det spillede bare.!!!

13. Oktober 2025

Hej Bent
Tusind tak for din anmeldelse, butikken blev så glad for at læse den.
Vi håber at tage i mod jer igen snart. 🍫

Peter Beier lyngby- håbløs isbiks

Deres andre butikker er gode nok men der er problemer med Lyngby HVER gang jeg er der. Mega lang vente ventetid på at blive ekspederet. 4 mennesker bag kassen kun en ekspederer og hele to taler i telefon.
Bestiller to softice drys. Så klatter hun en lille mundfuld softice is i vaflen. Mega grim og sjusket og fornærmende lidt is. Jeg spørger hende pænt om hun kan lave den lidt pænere. Hun siger ja men laver bare det samme nummer igen. Men min der er med mig bliver sur og spørger om hun laver sjov - 45 kr for en mundhaps?
Hun tilbyder at lave den om igen men der har vi ventet så længe så vi tager bare videre.
Forrige gang var det samme historie. Bestilte en stor softice og hun fyldte med softice ned i vaflen- intet over. Der var så lidt softice is at hun ikke kunne dyppe den i kakao pulver og måtte stå og hælde det i med en ske. Det blev et kæmpe svineri for mig da der væltede kakaopulver ud og mit tøj blev helt beskidt. Har seriøst aldrig været i isbiks der har fucket en softice op. Kunne slet ikke forestille mig hvorfor man skulle have noget at klage over ved en softice bestilling men Peter beier lyngby har simpelthen formået det to gange.
Deres andre butikker laver dem fine og normale hver gang. Jeg ved ikke hvad socialt eksperiment de har gang i Lyngby

3. Oktober 2025

Hej Emilie
Jeg er ked af at læse om din oplevelse i vores butik i Lyngby.
Henvend dig gerne på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance.
Christine, Peter Beier Chokolade

Super lækre flødeboller

Fik tilsendt 2 pakker super lækre luksus flødeboller med ekstrem gode smage. En speciel oplevelse hvor smage, chokolade, skum m.m. er godt afstemt. Ikke sidste gang vi bestiller dem. Blev endda ringet op, da de ikke kunne nå at sende samme dag, da fragtmanden havde hentet pakker for den dag. Sendt næste dag og modtag dagen efter. God emballage og ingen problemer overhovedet.

24. September 2025

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse det glæder os at læse du havde en god oplevelse med vores onlineshop.
Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr