Nordea Finance Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som selger av bil- styr unna Nordeas sin digitale løsning. Du blir oppfordret til å sende salgsmelding før man kan ferdigstille kontrakten, og når den digitale løsningen får problemer på siste side et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Haft billån i flere år, bare kørt, og ved besked at vi gerne vil indfri restbeløb, så har vi fået hurtig svar samt sendt det konkrete restbeløb indenfor få timer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man ringer for at få hjælp og spøger indtil en pant de har i en bil, bliver man udskammet og bliver irriteret over at man har ringet til dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nordea Finans kan varmt anbefales, ment at låne fik hurtig svar Ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber Deres service er i top, deres priser og renter er billige end alm. bank... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Nordea Finance finansierer, gennem en lang række partnerskaber med detailkæder og importører, stort som småt – lige fra høreapparater og briller til cykler og biler. Vi er et 100 % ejet datterselskab af Nordea, og tilbyder også løsninger inden for leasing og factoring til din virksomhed. Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på deres gebyr ved oprettelse af…

Pas på deres omk. ved oprettelse af billån. Eksp.gebyr. Etabl. Gebyr. Kontrakt. gebyr. I alt 10.000 kr. for at låne 170.000 kr. i billån med ca. 40 procent i udbetaling

Derudover en meget ubehøvlet kundeservice medarbejder da jeg spørger ind til det.

Bruger aldrig Nordea finans igen!

20. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mærkværdige kreditvurderingsmetoder

Gik til optiker for at få nye briller og fik tilbudt rente- og gebyrfri finansiering, som jeg har fået så mange gange før i de sidste ca. 12 år. Dog skulle jeg som noget nyt selv ansøge om det hjemmefra. Jeg kastede mig ud i det og sagde ja til adgang til skatteoplysninger, for det er vel rimeligt nok, men til sidst skulle jeg så give samtykke til, at NF måtte søge i mine kontooplysninger i banken. Her tøvede jeg lidt, for det virkede noget grænseoverskridende, men klokken var mange, og jeg tænkte, Lad os nu bare få det overstået. Frem på skærmen kom min og min mands konto og vores fælleskonto samt min gamle mors konto, som jeg har fuldmagt til, men som står i hendes navn - ikke mit. Til gengæld var min virksomhedskonto, som er den hele min indtægt går ind på, ikke at se. Jeg skyndte mig at fjerne mors konto, og trykkede videre. Systemet tænkte lidt over det og spyttede så nogle tal ud, som jeg ikke rigtig kunne genkende, men pyt, jeg gik videre, og så kom der en besked frem på skærmen om, at min ansøgning var afvist! Dvs. med en husstandsindkomst på ca. en og en kvart million og ingen anden gæld end lånet i huset, som er belånt op til ca. halvdelen af dets værdi mener NF ikke, at jeg er i stand til at betale 616 kr. pr. måned i to år? Altså med en husstandsindkomst, der er så høj, at vi kun kan få den allermindste statsstøtte til vores søns efterskoleophold, må jeg ikke få mine briller finansieret via NF? Jeg kan fint betale brillerne på stedet, men hvad med alle dem, der virkelig har brug for det her tilbud for at have råd til nye briller? Nu sidder jeg tilbage og ærgrer mig godt og grundigt over, at jeg har ladet NF snage i mine oplysninger til ingen verdens nytte. Gudskelov for min lille lokale bank og for at jeg ikke behøver at have noget at gøre med nogen af disse finansmastodonter.

Opdatering: Der havnede et afslag på låneansøgning i min e-boks, og jeg skrev straks til den e-mailadresse, der stod i brevet, for at udbede mig en forklaring. Nu viser det sig så, at det var et fejlafslag, så jeg bøjer mig og giver 3 stjerner, fordi hele oplevelsen var træls.

15. Juni 2023

Skal købe ny bil

Skal købe ny bil, men opdager at Nordea Finans ikke har slettet pantebrev, på min gamle bil, som er udbetalt for flere år siden
Det er for DÅRLIGT...nu skal jeg vente på at i får slettet år gammel fejl..(undre mig hvorfor ingen har opdaget fejlen??)
Håber det går tjept

8. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BEDRAGERIG Vil gerne gøre alle forbrugere…

Vil gerne gøre alle forbrugere opmærksomme på at dette firma på ingen måde burde være i stand til at tilbyde kunder financering. De indhenter forbrugerfølsomme informationer og herefter efterlader kunderne hængende afventende i dage, uger med undskyldninger om it-system problemer og digital netværksproblemer. Håber at nogen i forbrugerrådet vil kigge på det her og få det lukket ned. Pas på jer selv derude.

7. Juni 2023

Hej Majbritt

Vi behandler alle finansieringer i henhold til Kreditlovningen. Vi er dog kede af din opfattelse, da vi ønsker at skabe en god kundeoplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det har været nemt at komme i kontakt…

Det har været nemt at komme i kontakt og nemt at få løst de problemer man nu havde.

6. Juni 2023

Hej Ernst

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.
Det er skønt, at du gider dele din oplevelse med os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har et billån igennem jer

Jeg har et billån igennem jer. Jeg har variabel rente og fik og vide af min bilforhandler samt en af jeres medarbejder i slutningen af april mdr. at jeg kun skulle betale 4699kr hver mdr. nu viser det sig at det er forskellig fra mdr. til mdr. det er ikke den aftale jeg troede jeg fik. Hvis jeg vidste at det er sådan ville jeg have taget fast rente på mit lån. Syntes det er meget dårligt indformeret om dette. Jeg har haft mange biler gemmen mit liv og har altid haft variabel rente og der var det altid været sådan at hvis renten stiger bliver det lagt til mit lån så jeg altid have fast beløb jeg skulle betaler hver mdr. og den medarbejder jeg snakkede med idag d. 26/5 var meget fræk og kunne overhovedet ikke se det fra min side og hvad jeg sagde. Det var bare sådan og jeg have skrevet under på det SLUT. Bare mærkeligt at jeg har snakket med en anden fra jeres kundeservice og sagde noget andet.…..

26. Mai 2023

Hej Sonny,

Tak, for din henvendelse.

Af sikkerhedsmæssige årsager og GDPR kan vi ikke kommentere på personlige forhold.

Med venlig hilsen,
Nordea Finans

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale Nordea Finance…

Jeg kan ikke anbefale Nordea Finance til nogen af disse grunde:
1. Betaling af første afdrag blev misset af mig. Jeg får så en rykker med et gebyr på 100kr. Det betaler jeg og tilmelder betalingsservice. Den efterfølgende måned får jeg et nyt rykkerbrev da de ikke har kunne finde ud af at sende det til betalingsservice. Jeg betaler denne, men kan se at næste måneds betalingsservice er dobbel så stor som den skulle være. Kundeservice kunne ikke trække anmodningen tilbage, og kunne heller ikke fortælle mig hvor meget jeg skulle indbetale manuelt. "Løsningen" fra kundeservice var: Du kunne jo bare have betalt første rate!!! En mere professionel kundeservice kunne hjælpe på det.
2. "Min side" på Nordea Finance er meget mangelfuld m.h.t. den info man kan få. Ikke nogle detaljer om lånet. Ingen oversigt over afdrag. Ingen mulighed for sikker kommunikation på siden - kun via mail.
Alt dette burde være nemt at få tilføjet hjemmesiden.
3. På betalingsservice er der et Adm. gebyr som angiveligt skulle være et girokort gebyr fra sidste indbetaling. Hvorfor var det ikke med på giroopkrævningen?

Det er meget uprofessionelt og tilmed flabet kundeservice. Tak for ingenting. Jeg har så meget fortrudt at jeg tog dette lån hos Nordea Finance

24. Mai 2023

Hej Jesper

Først og fremmest skal du have tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at du har fået denne opfattelse og oplevelse af os, da vi bestræber os på god kundeservice.

Jeg forstår udmærket din frustration, så du er velkommen til at kontakte os om din sag for at få afklaret situationen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er umuligt at få mulighed for at…

Det er umuligt at få mulighed for at betale regning, grundet af deres forsøg på at sende regningen for sent med vilje. Jeg modtager post med en regning der skal betales, den post modtager jeg først dagen efter den skal betales, og der står derfor skrevet i posten at jeg får et rykkegebyr hvis ikke betalt i tage.

De sender også regninger på eboks, så man ikke opdager det i tide.

19. Mai 2023

Først og fremmest skal du have tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at du har fået denne opfattelse og oplevelse af os. Vi bestræber os på at alle kunder skal behandles ens og ordenligt.

Det er nemlig korrekt at hvis man ikke er tilmeldt PBS, at man får sin regning på e-boks. Det tyder på at der er sket en fejl, derfor er du velkommen til at kontakte os om din sag, for at få afklaret situationen.
Vi sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 33 04 30 mellem 09.00-16.30.

Manglende service

Hvad sker der for "din side"?
Jeg kan logge ind, men jeg kan ikke se min betalingsplan på mit billån. Så jeg kontaktede jeres kundeservice i november i 2022 og der fik jeg svaret at det var nede midlertidigt. Men nu et halvt år senere kan jeg så stadigvæk ikke se det. Så har jeg efterspurgt min betalingsplan igen her den 16 april, og der skriver i at den ikke kan oplyses grundet it fejl. Føler lidt at der er nogle som prøver snyde? For ellers vil jeg gerne have en forklaring. Man har ikke en jordisk chance for at følge med i jeres opkrævninger, samt renter m.m. så man evt kan se at tingene stemmer overens med det lån man skrev under på.

16. April 2023

Først og fremmest skal du have tak for din anmeldelse.

Der er tydeligvis sket en fejl, og det beklager vi mange gange. Hvis der ønskes det, er du mere end velkommen til at kontakte os om din sag, for at få afklaret situationen og få tilsendt en betalingsplan.
Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 33 04 30 mellem 09.00-16.30.

God og hurtig betjening

10. Mai 2023

Hej Solgerd

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.
Hej,
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, da vi netop stræber efter at give gode kundeservice-oplevelser.

Tak for at dele din oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Indfrielse af lån

God service.

2. Mai 2023

Hej kennet,

Tusinde tak for dine flotte fem stjerner. Vi er super glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Rigtig god dag

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig tjeneste

Det er tydelig å se hva de driver med. Suge penger ut av kunder med renter og gebyrer, mens det er kanskje tidenes minst brukervennelige nettløsning. Virkelig det dårligste jeg har vært borti.
Oi, nå vil alle tenke bitter lånekunde, nei, jeg er klarer meg fint med lånene, men banker som ikke gidder å løfte en finger for å hjelpe kunder med å fikse ting selv er ikke kundevennelige.

29. April 2023

Først og fremmest skal du have tak for din anmeldelse.

Skulle du have lyst til at snakke med os om din sag sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 33 04 30 mellem 09.00-16.30.

Nordea - hustlervirksomhed

Jeg optog et lån hos Nordea Finance på 19.995kr, og siden da har jeg ikke haft adgang til kundeportalen. Når jeg logger ind med mitID står der, at jeg ikke er kunde. Jeg kan heller ikke se på BS hvor meget restgæld der er - kun at der er en kommende betaling. Ringer jeg til deres kundeservice, kan de ikke give mig svar, og beder mig om at lægge røret på, så de kan sende mig en besked med detaljer om lånet. Når jeg får den besked, indeholder den bare en 4-cifret kode, så jeg får adgang til kundeportalen (min side). Og der står at jeg ikke er kunde hos dem. Det har stået på i snar 1,5 år nu, og jeg aner ikke om lånet allerede er blevet betalt ud.

20. März 2023

Hej Lars

Jette

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres datasystem bliver ved med at…

Deres datasystem bliver ved med at sende en mails, trods det at tingene skulle være i orden.
Ingen hjælp fra deres kundeservice som INGEN forståelse har for at det både er stressende og nærmest chikanerende med alle de mails. Blev behandlet som næsten værende dum og tonen blev desværre ubehagelig fra begge sider.
Skal vi virkelig finde os i at der blir sendt alle de mails ud?
Vh/En ret stresset kunde :/

22. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været godt tilfreds med den…

Jeg har været godt tilfreds med den måde at låne penge på 👍🏽

20. März 2023

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse af Nordea Finans. Det er vi rigtig glade for at høre. Vi bestræber os hele tiden på at forbedre os, så det bliver en god oplevelse for vores kunder.

Nem kommunikation, god service

Nem kommunikation omkring indfrielse af kreditaftale.

15. März 2023

Hej Martin,
Tak for din anmeldelse. Det er vi super glade for at høre.
Vi gør vores bedste hver dag, for at give kunderne en god oplevelse hos Nordea Finans
Vi ønsker dig en dejlig weekend.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Muligvis omstændigt men sikkert og…

Muligvis omstændigt men sikkert og stabilt. Det jeg har bedt om har jeg opnået og ved henvendelse vedrørende rest gæld fik jeg et fyldestgørende og uddybende svar. Tak indtil videre.

15. März 2023

Hej Kim,
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores processer, så vi kan forbedre vores kundeservice, her hos Nordea Finans.
Vi ønsker dig en dejlig weekend!
Maria, kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr