Jeg er fuldstændig blæst bagover på den helt igennem fantastiske service jeg har fået i forbindelse med mit billån 🙏🏻 Jeg har virkelig følt mig tryg og vigtig hele vejen igennem. Søde til at følge... Mehr ansehen
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg ringede i morges. Jeg blev hurtigt hjulpet, og ekspeditionen var effektiv fra start til slut. Medarbejderen Marcello var meget venlig og guidede mig sik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Nordania Finans , især tak til Marcello for en professionel og imødekommende service. Fra start til slut var processen tryg og effektiv. Marcello var hjælp... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordania tilbyder bl.a. finansiering af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.
Birkerød Kongevej, 3460, Birkerød, Dänemark
- +4545121212
- nordania@nordania.dk
- www.nordania.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg er fuldstændig blæst bagover på den…
Jeg har virkelig følt mig tryg og vigtig hele vejen igennem. Søde til at følge op på min sag . Det er gået så nemt og smertefrit 🌸🙏🏻 tusinde tak herfra 🙏🏻
Hurtige og dygtige medarbejder hos…
Hurtige og dygtige medarbejder hos Nordania. 5 stjerner her fra - stor anbefaling
Jeg vil gerne give en helt særlig ros…
Jeg vil gerne give en helt særlig ros til Jeanette Carlsen, der hjalp mig med alt papirarbejdet i forbindelse med mit billån og registrering.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg havde svært ved at finde rundt i alle dokumenterne og de forskellige oplysninger, der skulle udfyldes. Men hun mødte mig med en tålmodighed, venlighed og ro, som jeg sjældent har oplevet.
Hun tog sig god tid, forklarede tingene stille og roligt, lyttede oprigtigt og sørgede hele tiden for, at jeg følte mig tryg gennem hele processen. Jeg følte aldrig, at jeg var til besvær, selvom jeg havde mange spørgsmål og brug for ekstra hjælp undervejs.
Det er ikke bare god service, det er menneskelig omsorg og professionalisme på et meget højt niveau. Hun var utrolig dygtig, behagelig, hjælpsom og nærværende fra start til slut.
Man mærker tydeligt, når et menneske virkelig brænder for at hjælpe andre, og det gjorde hun. Jeg er meget taknemmelig for hendes hjælp og vil gerne sige et stort tak for den fantastiske behandling.
Sådanne medarbejdere fortjener virkelig stor anerkendelse.
Mvh. Jacob
Fantastisk god og hurtig service.
Vi har fået et billån igennem Nordania og alt er bare gået super fint.
Fantastisk god og hurtig service både online og på telefon.
En kundeserviceoplevelse i topklasse
Jeg vil gerne give en stor ros til Joan Klint Johansen i kundesupport. Hun var utrolig venlig og imødekommende – man blev helt glad af at tale med hende. Hun håndterede min henvendelse professionelt og med stor overskud. Og hendes stemme – wow, virkelig behagelig at lytte til!
Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Nordania
Utrolig hurtig og virkelig behagelig…
Utrolig hurtig og virkelig behagelig behandling! Stort 5 tal herfra.

Antwort von Nordania
Frisk og sød betjening af Joan
Frisk og sød betjening af Joan.
Jeg fik den hjælp, jeg søgte. Jeg er vældig tilfreds

Antwort von Nordania
Nemt bekvem hurtigt mlm finansiering
Nemt, bekvemt, mellem fiansiering afhjulpet, elektronisk og hurtigt. God rådgivning.

Antwort von Nordania
Mindste man kan gøre er at svare på…
Mindste man kan gøre er at svare på folks henvendelser, har sendt 2 ansægninger nej jeg er ikke en dårlig betaler eller registreret alle mulige steder.

Antwort von Nordania
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Medarbejderen Marcello var meget venlig og guidede mig sikkert igennem hele processen. Han sørgede også for, at vores sag blev behandlet hurtigt bagefter, hvilket jeg satte stor pris på.
Tak for en rigtig god service!

RIGTIG GOD KUNDE-SERVICE
Jeg havde foretaget en bestilling af noget ekstra udstyr på mail. Marcello ringede mig op og han gav mig en rigtig god rådgivning, hvilket førte til at jeg kunne spare nogle penge. Nordania kunne jo bare have eksekveret min mail, men Marcello valgte at kontakte mig så jeg var bevist om alle mine muligheder - se det er hvad jeg kalder:
RIGTIG GOD KUNDE-SERVICE

God og hurtig kommunikation
Jeg talte med Joan. Hun var så imødekommende og jovial. Fornøjelse. Jeg fik mit svar hurtigt og præcist. Dog lang ventetid før jeg kom igennem

Antwort von Nordania
Talte med en rigtig sød og dygtig medarbejder.
Jeg talte i dag med en medarbejder (Ebru).
Det var en utrolig behagelig samtale og det var helt klart at hun virkelig havde den baggrundsviden der skulle til for at jeg følte mig forstået men også for at jeg forstod mange af de ting hun talte om.
Hun var meget omhyggelig, og havde en behagelig og tydelig telefonstemme.
Det var virkelig en rar oplevelse :-)

Antwort von Nordania
Super gode medarbejdere der er meget…
Super gode medarbejdere der er meget behjælpelige og behagelig med at rådgive og har en meget god tålmodighed??

Antwort von Nordania
Hele flowet var nemt at forstå og gik…
Hele flowet var nemt at forstå og gik hurtigt. havde support i røret et par gange og de var super søde og hjælpsomme.

Fejl gang på gang!
At man skal ringe ind hver måned i 4 måneder, får så lavet en aftale med dem, de sender en ny mail afsted med en ny opkrævning ,alligevel kommer der rykkere alle gange..
Jeg fik hjælp til starte med, og en ny stregkode til betalingen, men kunne ikke tilmelde betalingsservice, da det var en en gangs stregkode.
Værste er de bare siger "sådan er det bare".
Jamen selv tak !
Kundeservice og kommunikationen trækker min oplevelse meget ned!
De er slet ikke til og tale med.

5 stjernet ros til Marcello
Efter flere forfejlede forsøg lykkedes det at få gennemført låne ansøgningen ved hjælp fra Marcello. Han blev i røret, da den første fejlede i deres system og guidede os igennem til den var færdig og godkendt

Antwort von Nordania
Efter lang ventetid kom jeg igennem til…
Efter lang ventetid kom jeg igennem til Jeanette.
Venlig og servicemindet klarede min forespørgsel mens jeg blev i telefonen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Jeg kan varmt anbefale Marcello fra Nordania, som har hjulpet mig med mit billån. Han var utrolig professionel, imødekommende og hurtig til at svare på alle mine spørgsmål. Hele processen var nem og tryg fra start til slut – virkelig en service i topklasse!

Fornem service
Jeg har fået den fornemmeste service igennem Marcello. Han er virkelig god til at forklare tingene for en som mig, der ikke har prøvet at tage et billån før. Meget grundig og hver gang man ringer, virker det som de har god tid til at svare på ens spørgsmål. Samtidig har han fået tingene til gå hurtigt og let. Og følger op på tingene med mails. Jeg er ovenud tilfreds.

Antwort von Nordania
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.