Som selger av bil- styr unna Nordeas sin digitale løsning. Du blir oppfordret til å sende salgsmelding før man kan ferdigstille kontrakten, og når den digitale løsningen får problemer på siste side et... Mehr ansehen
Haft billån i flere år, bare kørt, og ved besked at vi gerne vil indfri restbeløb, så har vi fået hurtig svar samt sendt det konkrete restbeløb indenfor få timer.
Når man ringer for at få hjælp og spøger indtil en pant de har i en bil, bliver man udskammet og bliver irriteret over at man har ringet til dem.
Nordea Finans kan varmt anbefales, ment at låne fik hurtig svar Ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber Deres service er i top, deres priser og renter er billige end alm. bank... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordea Finance finansierer, gennem en lang række partnerskaber med detailkæder og importører, stort som småt – lige fra høreapparater og briller til cykler og biler. Vi er et 100 % ejet datterselskab af Nordea, og tilbyder også løsninger inden for leasing og factoring til din virksomhed. Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Helgeshøj Alle 33, 2630, Taastrup, Dänemark
- nfd-kundeservice@nordea.com
- www.nordeafinans.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig kommunikation om manglende betaling
Virkelig dårlig service og meget af 'det-med-småt', som let kan overses. Virker til at de prøver at få så mange penge ud af folk som muligt.
Jeg har i løbet af min sag ikke mødt én dygtig kundeservicemedarbejder. Jeg har talt med Oscar, Taia og Mie, som slet ikke var behjælpelige.
Amatør forretning
Nordea finans oplyser på deres hjemmeside, at de følger finanstilsynet vejledning vedr. rådighedsbeløb, men det er lodret løgn, da de ifølge en af deres inkompetente medarbejdere regner individuel på folks økonomi, og at det der står på deres hjemmeside ikke følger deres interne retningslinjer, som sjovt nok ikke er beskrevet.
Så det må da læne sig op af vildledende markedsføring, som vist nok er ulovligt
Skørt og firkantet!
Kunne pludselig ikke få et brilleabonement da jeg havde haft 1071 kr I restskat, hvilket var betalt. Der er intet at stille op når man snakker med dem hos Nordea Finance. Kommer ALDRIG til at købe hos steder der bruger Nordea Finance igen!
I foråret tvang de mig til at lukke min…
I foråret tvang de mig til at lukke min kredit på 20000 jeg havde på mit mastercard jeg sagde godt nok jeg ville ha den lukket men fortrød kort efter og ringede pg fik lovning på den ikke blev lukket senere ringer en anden at den var lukket mid min vilje hsrcalfrig dat en underskrift på at den sku lukkes
Ingen stjerner
Ingen stjerner! Forfærdelig kundeservice, det tager omkring 40 minutter at komme igennem, kun for at blive mødt af en ung arrogant........ Afvist at låne 9000 kr for en cykel, hvor afdraget er 250 kr om måneden fordi, vi de sidste 12 måneder har brugt flere penge end vi har tjent. Vi har lige købt hus og bil. Vores rådighedsbeløb er på 20.000 kr. Det er helt hul i hovedet...
Faktisk 0 stjerner
Faktisk 0 stjerner.
Ansøger om finansiering af høreapparat over 4 år.
~500 kr. om måneden. Er offentlig ansat embedsmand.(leder) gift med skolelærer. Ingen lån ud over ca 50 % i hus og 50 % i bil. Rådighedsbeløb 25.000 kr pr måned når alt er betalt.
INGEN gæld i øvrigt.
Finanisiering afvist fordi vi har brugt mere inden for de sidste 12 måneder end vi har tjent. Vi har nemlig brugt ca. 150k af opsparing på rejse til vores børn og børnebørn samt en stor fest da vi holdt sølvbryllup og 60 år.
Kundeservice: Sådan er vores politik. Det er der ikke noget at gøre ved.. bare ærgerligt.. det kan jeg godt se men det kan jeg ikke gøre noget ved..
KOMPLET UFORSTÅELIGT.
Har nu skrevet mail for et par dage siden, men der ønsker man ikke at svare på henvendelsen.
De kan bestemme hvem de vil låne ud til. Det er de i deres gode ret til.
Det er fremtiden
Det er fremtiden, hvis man har et stort rådighedsbeløb kan du låne ?
Men hvis du har et stort rådighedsbeløb hvorfor så låne ?
Tror der er mange der mister deres arbejde ved finanseringsselskaber for der vil ikke være flere der skal låne ?
PS.
Ekstra bladet søger flere personer der bliver afvist at låne penge til briller værksted konto, og andet man gerne vil købe rentefrit og gebyrfri
Nyt Syn nævner blandt andet at før i tiden blev 95 % godkendt men nu er det kun 45 %
De nye stramninger skulle gøre op med de såkaldte "pizzalån"
Jeg er selv blevet afvist nu selvom jeg har købt briller i 20 år ved samme optiker
En fornøjelse hele vejen igennem
En fornøjelse hele vejen igennem. Kan kun anbefales
Vh
Bent
Altid god service
Har haft et billån igennem Nordea og det har været meget fint. Den eneste kritik jeg har er at deres web portal godt kunne have lidt flere selvbetjening funktioner da det ofte har været nødvendigt at ringe til deres kundeservice. Jeg har dog altid oplevet at kundeservice har været meget behjælpelig.
Talt med en dame som var smart og hører…
Talt med en dame som var smart og hører på. Hører pænt om jeg kan slippe for en anbefaling da jeg skal på en ferie . Så siger hun så kan du da ikke rejse hvis du ikke kan betal. Hun skal bare sige ja eller nej hun er ikke min mor da skal sige hvad jeg skal og sådan opdragen på mig. Håber hun får en anden måde at tale til mennekser på. Mandag den 17/9 2023 omkring 0930 ca. t. Jeppe Mo
Nordea finance mangler kompetente medarbejdere !
Jeg har også forsøgt pr. Telefon, ventede forgæves i over en time, der er plads til forbedringer 🫵🏻
Så sendte jeg en mail (I lover at svare indenfor 24timer), Der kom bare et standart svar pr. mail retur, uden at I svarede på hvad jeg skrev.
I har jo slet ikke læst hvad jeg skrev.
Efter 5 år med værkstedskonto skal man…
Efter 5 år med værkstedskonto skal man pludselig søge igen og får afslag efter en fuldstændig uduelig computer program prøver at sige noget om din finansielle forhold. Man navner problemet, at der ikke passer og ville gerne hjælpe med at sende fornuftige oplysninger, som kontoudtog, rådighedsbeløb beregning fra banken osv. . men nej ...computer har sagt. Jeg forklarer at det ikke kan virke pga. kombinationen af deløkonomi og fælleskonto med konen, men nej... computer siger. Og det efter 5 år uden problemer, hver krone betalt. Rådighed ifølge min Bank af 25000 om måned!?
Mærkelig måde at behandle kunder (gamle kunder).
Har fornemmelsen at nu at rente stiger er man ikke så tilfreds med 0 % rente værkstedskonto mere, og søger en måde at komme af med folk.
Billigt billån som jeg har været yderst…
Billigt billån som jeg har været yderst tilfreds med.
Gerne igen hvis det blir aktuelt.
5 stjerner herfra.
Vh. R. O
Jeg skulle låne til briller
Jeg skulle låne til briller - 25000.- i alt.
Det kan jeg ikke få lov til, fordi jeg skylder for meget væk. Har gæld på 4.500.000.- i tre huse, mit eget hus samt to udlejningshuse ( forældrekøb) Nordea udregnede mit rådighedsbeløb til 55.000. Ringede til dem, men der var ikke noget at gøre. Det er helt ufatteligt, at få afslag.
De er bare gale og dumme
Mange brukere av dette forumet har uttrykt sin frustrasjon over svindel, spesielt de som investerer i kryptovaluta her. Jeg er et offer for det de gjør, som er å holde tilbake alle midlene dine fordi de mangler et dyktig team eller klar visjon. For å unngå problemer med bitcoins og for å forhindre tap, kan du bruke ̲̅A][̲̅S][̲̅S][̲̅€][̲̅T][̲̅R][̲̅€][̲̅T][̲̅R][̲̅I][̲̅€] [V][̲̅A][L][̲̅•][̲̅I][O], som praktisk talt beskytter dine data og midler. De hjalp meg med å hente alle ventende midler fordi de ofte oppdaterer for å gi deg de nyeste krypteringsnøklene for beskyttelse, noe som inspirerer til tillit til tjenestene deres.
Har nu haft en god oplevelse med Nordea…
Har nu haft en god oplevelse med Nordea finance nu har jeg så lige betalt lånet ud til håber det går lige så godt som det andet
Tak for denne gang kan da være vi ses igen
Sidder der nogle i den anden ende
Sidder der nogle i den anden ende? Skrev tre mails til jer i februar, da jeg ikke kunne logge ind på jeres hjemmeside og se mit lån. Der vendte I aldrig retur. Nu har jeg skrevet igen for 5 dage siden i en anden henseende, og jeg har stadig ikke hørt noget selvom der står at I vil vende tilbage inden for 24 timer. Det er den dårligste service (eller det er jo faktisk en ikke-eksisterende service) jeg nogensinde har oplevet. Jeg kommer ikke til at låne igennem Nordea Finans igen.
Låneansøgning
Skulle ibm brille løb lave en låneansøgning. Så kommer jeg til pkt hvor jeg skal udfylde mine banker. Her kommer Santander ikke frem og jeg kunne ikke manuelt skrive den bank?
Så ville jeg ringe til det nr som står i låneansøgningen 70330430 - der ventede jeg i kø i først 10 minutter uden at komme igennem. Så aftalte jeg med butik at de lagde brillerne til side til vi havde hørt noget. Ringede så op igen, og kom igennem efter 12 minutters venten! Damen “J” kunne ikke give mig svar på om låneansøgningen var gået igennem og jeg kunne i få svar på hvor længe der går. Hun kunne hellerikke svare på hvorfor jeg ikke kunne tilføje Santander bank men som hun sagde “jeg kunne ringe ind mens jeg udfyldte den” eller “trykke hjælp” der var ikke umiddelbart nogen hjælp knap og ventetiden i telefonen gør at det orker man knap.
Så nu ved jeg ikke om jeg bliver godkendt og ved ikke hvordan jeg skal få Santander på og det kunne hun så heller ikke hjælpe med.
Men der var meget sygdom så derfor var I så længe om at besvare opkald!!!!
Minus 5 stjerner
Først ventede jeg samlet 1 time på at komme i telefonisk kontakt med en medarbejder ang. en afvisning på en låneansøgning på 20.000, og selv om jeg kun har gæld i kreditforeningen og jeg sparer løbende op ca. 4.700 om måneden er mit rådighedsbeløb iflg. Nordea for lille til at dække mit privatforbrug - de må have mistet jordforbindelsen! ALDRIG mere Nordea.
Meget lang ventetid ved opkald
Meget lang ventetid ved opkald. Deres ventetone var ovenikøbet i udu. Modtog en mail som var utydelig og gjorde mig usikker. Der var også fejl i behandlingen af min sag. Mest pinligt er dog, at jeg skulle underskrive en kontrakt, som indeholdt stavefejl og trykfejl i teksten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.