Jeg skulle på under en uge bruge et lån til at købe drømme bilen. Ansøgningen var nem at udfylde på nettet og Nordania hjalp mig med at haste det hele igennem. Jeg ventede på oplysninger fra for... Mehr ansehen
Hvorfor er i 4-5 dage om noget andre gør på 4-5 timer. Ansøgte om lån til bil to forskellige steder. Ville helst have Nordania da vi har Danske Bank. Ansøgningerne blev sendt samme aften. Ved... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg ansøgte om et billån ved Nordania fredag d. 3/7-2026. Onsdag d 8/7 følger jeg op på ansøgningen og fik at vide at jeg kunne forvente svar på dagen eller dagen efter (9/7). Om formiddagen den 1... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig fantastisk service, og lynhurtig respons. Vi købte en bil som skulle finansieres, og pludseligt ringede forhandleren og sagde at den var klar til levering om få dage istedet for 4 uger. He... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordania tilbyder bl.a. finansiering af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.
Birkerød Kongevej, 3460, Birkerød, Dänemark
- +4545121212
- nordania@nordania.dk
- www.nordania.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk oplevelse
Fantastisk service hele vejen igennem fra start til slut. Tak til jeres behjælpelige medarbejdere.

Meget høflige servicemedarbejdere
Meget høflige servicemedarbejdere
Aldrig oplevet problemer

Antwort von Nordania
Hurtig svartid og høj service
Jeg fik godkendt og udbetalt et billån - effektivt, hurtigt og smidigt. Selvom jeg havde valgt at søge om lån op til helligdage. Og svartiden i telefonerne var endda hurtig og de gav en god service.

Alt spillede
Sjældent - eller måske rettere aldrig - har jeg oplevet en SÅ god kundeservice, som da jeg i dag den 29. december kom i kontakt med Marcello.
Marcello var på job, mens vi andre går hjemme i hyggebukser, og han ekspederede min henvendelse med et højt humør og en venlighed, som man bare desværre sjældent oplever i denne verden.
Jeg er fan af Marcello - bedre kan jeg ikke udtrykke det.
Opgaven blev løst, og jeg er taknemmelig og glad. RIGTIG GODT NYTÅR 🥳

Nemt og ingen bøvl
Nemt og ingen bøvl. Ringer man med et spørgsmål er der venlig personale i den anden anden af røret. Ingen problemer nemt.

Ærgerlige rykkergebyr
Vi har ad flere omgange leaset igennem Nordania, den del kan der ikke sættes en finger på og vi har alle dage været glade for samarbejdet.
Desværre stopper det her. Nordania har opkrævet rykkergebyrer for breve vi aldrig har modtaget. Da vi blev gjort opmærksomme på problemet, betalte vi naturligvis samme dag. Alligevel fastholder de gebyrerne.
Vi har gentagne gange anmodet om dokumentation for at disse brevene faktisk er afsendt, fx kvittering fra postvæsen eller lignende. Det afvises. I stedet kan vi få kopier fra deres elektroniske system, hvilket i den henseende ikke dokumenterer det store.
Nordania hævder de kan "dokumentere årsagen til rykkerne", det betvivler vi ikke, men det er ikke det samme som at dokumentere modtagelse. Det er en gennemskuelig argumentationsfejl og ærgerlig af største kaliber.
Som mangeårig kunde uden betalingshistorik, finder vi det principielt urimeligt at blive mødt som dårlige betalere. Når tre separate forsendelser angiveligt ikke når frem, burde det give anledning til refleksion, ikke stædigt gebyrpålæg.
Vi er fuldt ud klar over at beløbet er for beskedent til at kunne behandles af nogle instanser. Det virker Nordania også klar over, desværre.
For at slutte af på en positiv tone, har kommunikationen altid været høflig og ordentlig, og det er på alle måder værdsat.

Antwort von Nordania
Har haft et bil lån gennem Nordania som er forløbet ganske fint og der var ingen problemer ved indfrielsen af restgæld.
Hurtig og hjælpsom besvarelse på mail.
Ringede til jer for at få en opdatering…
Ringede til jer for at få en opdatering af mit billån hos jer og kom til at snakke med en sød og rolig og venlig kvinde som virkelig tog samtalen alvorligt og tog sig tid til at hjælpe mig.
Jeg fik svar på det jeg ville og det køre bar at have billån hos jer.
I gør det godt og i er til at snakke med så de bedste anbefalinger herfra.

Kompetent behandling.
Hurtig, venlig og kompetent behandling af vores ansøgning fra start til slut.

Behagelig og tålmodig medarbejde
Behagelig og tålmodig medarbejde. fik en god guidning i brug af hjemmeside

Lynhurtigt svar
Er ny kunde og havde spørgsmål - som blev lynhurtigt besvaret i et let forståeligt sprog.

Fremragende service
Fremragende service. Der opstod en misforståelse ved oprettelse af lånet, som de hurtigt hjalp med at afhjælpe.

Godt tilfreds.
Godt tilfreds.
Hurtigt samt god service.

Antwort von Nordania
Super kompetent og venlig betjening

Alt har været godt
Jeg har haft billån. Hele forløbet har været uden udfordringer. Nu da billånet skal indfries, har jeg talt med de sødeste mennesker, der har hjulpet mig godt igennem.
Det er ikke sidste gang, at vi låner penge her.

Super fin Service
Super fin Service. De medarbejdere arbejder for service.
Tak til Marcello😀

Antwort von Nordania
Kundeservice i top og Konkurrence dygtige priser
Konkurrence dygtige priser på billån og ikke mindst en fantastisk service oplevelse! Vi kom i en situation hvor det hastede og det blev respekteret og håndteret meget meget professionelt og hurtigt. Både på mail og med telefonisk opfølgning og hjælp.
Virkelig en god oplevelse. Tak!
Highly recommended.

Havde billån ved Nordania Finans
Havde billån ved Nordania Finans. Er tilfreds med afviklingen og behandling ved dem. Indfrielsen af restbeløb er afregnet uden problemer. Dog med et lille gebyr på ca. 1000kr.

Antwort von Nordania
Altid super søde og hjælpsomme…
Altid super søde og hjælpsomme medarbejdere

Antwort von Nordania
Nemt at lave ekstra indbetaling på billånet
Havde fået opsparet lidt penge jeg gerne ville have nedskrevet mit billån med. Et telefonisk opkald klaret nemt dette, Ingen gebyr eller besværligheder. Har haft billån hos andre og syntes bestemt at Nordania er klart de bedste jeg har haft billån hos

Antwort von Nordania
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.