Jeg skulle på under en uge bruge et lån til at købe drømme bilen. Ansøgningen var nem at udfylde på nettet og Nordania hjalp mig med at haste det hele igennem. Jeg ventede på oplysninger fra for... Mehr ansehen
Hvorfor er i 4-5 dage om noget andre gør på 4-5 timer. Ansøgte om lån til bil to forskellige steder. Ville helst have Nordania da vi har Danske Bank. Ansøgningerne blev sendt samme aften. Ved... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg ansøgte om et billån ved Nordania fredag d. 3/7-2026. Onsdag d 8/7 følger jeg op på ansøgningen og fik at vide at jeg kunne forvente svar på dagen eller dagen efter (9/7). Om formiddagen den 1... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig fantastisk service, og lynhurtig respons. Vi købte en bil som skulle finansieres, og pludseligt ringede forhandleren og sagde at den var klar til levering om få dage istedet for 4 uger. He... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordania tilbyder bl.a. finansiering af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.
Birkerød Kongevej, 3460, Birkerød, Dänemark
- +4545121212
- nordania@nordania.dk
- www.nordania.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Joan & Marcello er absolut de bedste…
Joan & Marcello er absolut de bedste kundesupporter, der forstår kunders behov. Alt fra A-Z har været super nemt. Der er gået maks 1-2 arbejdsdage fra ansøgning til at pengene stod på min konto, og det er takket være Marcello og Joan!
De har været til rådighed med hurtig respons og sågar svaret kl 21-22 om aften.
Spørg efter Marcello eller Joan, også vil i få den bedste service. Uden tvivl

Antwort von Nordania
Vi har fået et billån gennem Nordania
Vi har fået et billån gennem Nordania. Da leveringen af bilen kom tidligere end forventet, skulle udbetalingen ske hurtigt. Vi kom i kontakt med Marcello, som ydede en ekstraordinær service og virkelig gik den ekstra mil – noget man desværre alt for sjældent oplever.
En stor tak til Marcello og teamet bag for hurtig og professionel hjælp, så vi kunne hente vores nye bil til tiden. Vi kan varmt anbefale Nordania – og især Marcello!

Antwort von Nordania
Jeg er meget tilfreds med hjælpen
Jeg er meget tilfreds med hjælpen. De fandt hurtigt den rigtige løsning med maskineriet til min virksomhed, og kundeservice var imødekommende, professionel og nem at få fat i. Kan klart anbefales.

Fejl
Fejl. Det var ikke denne side vi skulle anmelde men kan nu ikke slette

Super tilfreds !
Har intet skidt at sige om Nordania. Det fungerer som det skal, om det erhverv eller privat. Vi har altid være glade brugere. Kundeservice er i top, og specielt Marcello er yderst komfortabel at få i røret. Tak

Antwort von Nordania
God service. Personale var venlig og hjælpsomme.,
Personale var villig til at hjælpe en videre i systemet.

Antwort von Nordania
Min oplevelse med Nordania har desværre…
Min oplevelse med Nordania har desværre været blandet – og på flere punkter frustrerende.
Jeg har to billån hos dem. Det ene kører helt uden problemer, og det er jeg tilfreds med. Men mit nyeste lån har været præget af meget bøvl fra start. Jeg oplever især, at tonen i flere af de mails jeg har modtaget, virker unødigt nedladende og ikke særlig imødekommende, hvilket gør samarbejdet sværere end nødvendigt.
Derudover står jeg med en regning, som ifølge Nordania skulle være sendt i e-Boks, men som jeg aldrig har modtaget. Jeg er helt med på, at der kan ske systemfejl – men jeg savner en mere forstående tilgang og vilje til at undersøge, om fejlen kunne ligge i deres ende.
Jeg har også forsøgt at få hjælp til at oprette betaling via Betalingsservice på mit nye lån, da mit andet lån allerede fungerer sådan. Her havde jeg forventet lidt mere hjælp eller fleksibilitet – fx at man kunne bruge mine eksisterende oplysninger eller finde en samlet løsning. Desværre har jeg ikke oplevet nogen reel assistance.
Alt i alt er jeg ikke utilfreds med selve låneproduktet, men kundeservice og kommunikationen trækker min oplevelse ned. Jeg håber, Nordania vil arbejde mere på tonen i dialogen og på at hjælpe kunderne bedre, når der opstår udfordringer.

Antwort von Nordania
Super fin service ifm en afmelding af…
Super fin service ifm en afmelding af billån.

Antwort von Nordania
Jeg havde et billån i forbindelse med…
Jeg havde et billån i forbindelse med min tidligere bil, som blev indfriet i sommers.
Nu ville min bank gerne se kvittering for indfrielsen af lånet.
Jeg kom hurtigt og nemt igennem til kundeservice, som var behjælpelige med at finde og sende kvitteringen for indfrielsen.
Selve lånet, har også kørt nemt og ubeklageligt. Så alt i alt en fin oplevelse.

Glad og tilfreds
Glad og tilfreds! Kan kun anbefale nordania. Skarpe priser og god service

Antwort von Nordania
Ville gerne have bilen men fik afslag…
Ville gerne have bilen men fik afslag da jeg tre fire måneder sidste år havde et højt forbrug om måneden dog uden at gå i minus på konto det forbrug regner det med jeg får igen åbenbart så derfor afslag på lån. På trods af et rådighed beløb på 16.000. Så nu skal jeg ud og finde en anden bank.

Antwort von Nordania
Har ikke før brugt så lang tid på at…
Har ikke før brugt så lang tid på at sende oplysninger ind, ringe, sende flere oplysninger ind for så at få et afslag uden et eneste tal.
Tak for ingenting og kontakter jer ikke igen.

Antwort von Nordania
En helt igennem forbilledlig behandling…
En helt igennem forbilledlig behandling i et klart behageligt forståeligt sprog.

Antwort von Nordania
Det her er sådan det bør gøres
Det her, er sådan det bør gøres. Det kan ikke siges mere simpelt. Altid behjælpelige med spørgmål om de mere tekniske detaljer, det er nemt at rette en fejl undervejs i ansøgningsprocessen og smilende kæmper assistenterne med at give hurtig hjælp til kunden. Man bliver lidt rørt, og undervejs bliver jeg både klogere på min egen okonomi og lærer lidt om, hvad det er for en aftale man er på vej til at indgå.
Det er anden gang jeg anvender Nordania Finans, og jeg har ikke en simpel økononmi. Men det skræmmer ikke Nordanias assistenter.
Ydermere har udviklerne bag låneportalen gjort det utroligt enkelt at bringe og rapportere de rigtige data, også selvom man skulle være kommet til at taste forkert i et felt.
Det kan være skræmmende at låne penge, men her føler jeg mig fuldstændig tryg.

Antwort von Nordania
Why should automated payments be this hard?
Nordania's own form for setting up automated payments with Betalingsservice seems to be completely broken. You have to fill everything in manually, get no proper feedback whether things worked or not and the hotline does not know either.
What made it worse is that for months I kept getting "rykker" fees in my eBoks for bills they never sent. I only ever received bills with late fees but never the original bill. Every month I tried setting up Batelingsservice again only to learn that "we will see next month if it works now". This kept going for months. Eventually I was told how to set up Betalingsservice via my online banking. That finally worked.
To their credit, the people on the phone were friendly and all fees were waived. However, the customer experience and the resources spent on silly problems are absolutely ridiculous for a financial services institution. Getting money from people is one of the main things the company does and somehow they cannot get their processes straight. It's really a shame. Especially since SEPA mandates are a thing in Europe and work fine even in Germany that otherwise often lags behind in terms of digitization.

God service og hurtigt tilbage melding
God service og hurtigt tilbage melding

Antwort von Nordania
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.