Nal-Medienet er arrogante, ligeglade og deres "support" er intet værd. Forretningsføreren "Keld Larsen" har mere travlt med at spille smart-i-en-fart end at sige noget fornuftigt.
Dårlig service. Det tog os en måned fra bestilling til vores internet virkede. Vi blev ikke taget seriøst i processen, og blev spist af med "jeg vender lige tilbage på det" hver gang vi ringede, hvil... Mehr ansehen
Helt okay firma. Support er til at komme i kontakt med. De udsende spam meddelelser der måske ikke angår dig som kunde, fordi de er et lille firma, og ønsker at ramme bredt, i stedet for at inddel... Mehr ansehen
Manglende forståelse og dårlig service Vi overtog i sin tid internet fra tidligere ejer af bolig, hvilket ikke kan lade sig gøre i dag. NAL mener de har lavet en fejl, og vil ikke rette op på den... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en forening der levere TV kanaler og Internet til vores medlemmer
Søren Eriksens vej 15, 5270, Odense N, Dänemark
- nal@nal-medienet.dk
- www.nal-medienet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi har nu fået skiftet ruter
Vi har nu fået skiftet ruter , kom med den gamle og få den ny med hjem, det kan næppe gøres nemmere.
Jess Larsen
henvendelse om adskillige udfald af telefon modem computer o.s.v.
efter opkald til nal net blev jeg henvist til en kvik medarbejder , der fandt ud af at jeg skulle have et nyt modem og at jeg havde dårlige modtageforhold . nyt modem afhjalp problemerne og en tekniker blev sendt ud og ordnede tingene her . Siden har der overhovedet ingen problemer været . Derfor 5 stjerner . m.v.h. Ellen Thygesen
Jeg er godt tilfreds med Nal
Jeg er godt tilfreds med Nal, men savner lidt information fra jer når nettet går ned.
Jeg får altid en fin behandling når jeg kontakter jer både pr. telefon og personlig fremmøde.
Nal medienet har et godt tilbud på Tv, telefon og internet. Yder desuden god support.
Nogenlunde god internetforbindelse - tv pakke og web tv
Lidt for ustabil forbindelse!
Har haft mindre problemer med DR tv som…
Har haft mindre problemer med DR tv som flimrer i perioder.
Har været kunde hos Nal Medienet siden…
Har været kunde hos Nal Medienet siden starten.
Har aldrig søgt andre udbydere, for produkterne opfylder familiens behov til en konkurrencedygtig pris .
Endelig er servicen venlig, kompetent og hurtig.
Umiddelbart rigtig godt
Jeg er ovenud tilfreds med den hjælp…
Jeg er ovenud tilfreds med den hjælp jeg har modtaget, når jeg har ringet til Hotline internet.. Mvh. Ingrid.
Ringe og påtvunget internetudbyder
Ringe og påtvunget internetudbyder
Vi har desværre kun mulighed for at bruge NAL på vores adresse og det har bl.a. betydet at forbindelsen er røget adskillige gange på de værst tænkelige tidspunkter. Jeg ville elske at kunne skifte fra NAL.
Og i øvrigt fesent at bede brugerne om at anmelde NAL fremfor at sætte penge og kræfter ind på at skabe et solidt produkt. Hvis jeg lyder bitter, så er det fordi jeg vitterligt ikke har anden mulighed.
Jeg bor på Sukkervænget i Odense

Det fungere bare godt
Hjælpsom og venlig service i dagtimerne…
Hjælpsom og venlig service i dagtimerne og supporttiden (til kl. 21), desværre opstår problemer med forbindelse ofte om aftenen, når supporten er lukket. Nettet er afhængig af TDC, som ikke altid virker til at prioritere NAL Medienets problemer. Bindingsperiode, omkostninger og vilkår er utidssvarende (3 mdr+ og dyrt). Hvis der var alternativer i området, der kunne levere ca. samme produkter, ville vi nok overveje det.

Antwort von Nal Medienet
Egentligt ar jeg glad for nalnet
Egentligt ar jeg glad for nalnet, en internet er tæt på ubrugeligt
kundeservice er god, men produkterne er dårlige

Antwort von Nal Medienet
Der er desværre en del udfald på…
Der er desværre en del udfald på internet delen.
Ustabilt net
Ustabilt net. De får det ikke lavet. Ringer ikke tilbage selvom de lover de. Generelt bare ringe service. Kan desværre ikke skifte til så meget andet herude
Jeg er meget tilfreds med Nal medie…
Jeg er meget tilfreds med Nal medie net.
Og jeg bliver altid meget pænt behandlet.
Og røret bliver ikke lagt på før problemet er løst.
Linda Andersen 👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.