Nal-Medienet er arrogante, ligeglade og deres "support" er intet værd. Forretningsføreren "Keld Larsen" har mere travlt med at spille smart-i-en-fart end at sige noget fornuftigt.
Dårlig service. Det tog os en måned fra bestilling til vores internet virkede. Vi blev ikke taget seriøst i processen, og blev spist af med "jeg vender lige tilbage på det" hver gang vi ringede, hvil... Mehr ansehen
Helt okay firma. Support er til at komme i kontakt med. De udsende spam meddelelser der måske ikke angår dig som kunde, fordi de er et lille firma, og ønsker at ramme bredt, i stedet for at inddel... Mehr ansehen
Manglende forståelse og dårlig service Vi overtog i sin tid internet fra tidligere ejer af bolig, hvilket ikke kan lade sig gøre i dag. NAL mener de har lavet en fejl, og vil ikke rette op på den... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en forening der levere TV kanaler og Internet til vores medlemmer
Søren Eriksens vej 15, 5270, Odense N, Dänemark
- nal@nal-medienet.dk
- www.nal-medienet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Nal-Medienet er arrogante
Utrolig dårlig netforbindelse.
Utrolig dårlig netforbindelse, og de er næsten ikke til at kunne få fat på. Altid udenfor åbningstid, og supporten kan man vente i timer på tager den
Søg alle andre veje, hvis du kan
Utroligt ustabilt internet
Utroligt ustabilt internet. Hold jer væk. Sidder for 10000 gang forgæves foran computeren uden forbindelse. Så træt af det🤢🤢

Kan ikke anbefales!
NAL Medienet har desværre monopol på min addresse i Odense C, hvilket betyder det er den eneste mulighed jeg har for internet.
Ekstremt ustabil forbindelse, ekstremt dårligt informationsniveau, både på email og telefonisk.
Ringer man til dem bliver man afværget med "Det finder jeg ud af og vender tilbage", eller "Prøv at ringe igen senere". Naturligvis er der aldrig nogen der vender tilbage.
Hvis man er heldig at få et svar på e-mail er det heller ikke til meget nytte.
Hvis du har mulighed for at vælge en anden udbyder en NAL Medienet vil jeg på det kraftigste anbefale det.
Fantastisk service og hjælp til…
Fantastisk service og hjælp til installation af nyt WI-FI MODEM.
God service. Havde problemer med tvet. Det viste sig at være min datadåse der skulle skiftes.
Værste internetudbyder!
Det gør næsten ingen forskel hvad jeg skriver her da de på de fleste adresser er det eneste der tilbyder bredbånd, de har tilmed investeret penge i at lukke ned for at andre selskaber kan tilbyde internet til disse adresser.
Det er det værste internetselskab jeg har oplevet, ustabil forbindelse på både kabel og wifi. Ringer man til dem bliver man enten mødt af en sur gammel mand eller nogle teknikere der faktisk ikke rigtig kan gøre noget for at forbedre signalet. Jeg har i 5 måneder nu haft det værste internet.
Hold jer væk hvis i har muligheden. De er ikke pengene værd.

Elendigt signal
Elendigt signal, de gør intet for at oprette. Elendig kundeservice. Til trods for at de ikke kan levere , tager de alligevel løbende måned og en ekstra måneds betaling ved opsigelse.
Lidt misforståelser ift
Lidt misforståelser ift. lukketider oplyst på hjemmesiden gjorde at jeg måtte sidde i telefonkø i 30 minutter. Men efter at have skrevet på mail, fik jeg hjælp og alt var oppe at køre på ingen tid. 😊 Rigtig fin service
Manglende forståelse og dårlig service
Manglende forståelse og dårlig service
Vi overtog i sin tid internet fra tidligere ejer af bolig, hvilket ikke kan lade sig gøre i dag. NAL mener de har lavet en fejl, og vil ikke rette op på denne. Vi har derfor ikke opsagt vores internet en indeværende måned + næste måned, og mister for en måneds internet.
NAL er ikke imødekommende, har dårlig service og snyder folk. Vi anbefaler ikke at bruge dem ellers deres ydelser.
Ustabil forbindelse
Problemer på problemer, de har uden sammenligning den ringeste mulige forbindelse.
Flere teknikere været på besøg, intet hjulpet.
Problemet kommer og går, som man også ser i anmeldelserne er det jo ikke ligefrem et enkeltstående problem.
En skam det ikke fungerer.
Worst ISP I have ever seen
It's the worst ISP I have ever seen, I am a network engineer who couldn't talk with a technical person there. I am using their service for more than two years now, because there is no service provider available at my address, I am paying for 400Mbps internet, but based on iperf results, it barely can go up to 10Mbps. Needless to mention again, I can't find a technical person there to talk with. Avoid to use their service as much as possible, trust me a mobile broadband service provider do better than this damn cable service provider.
AVOID AT ALL COSTS
AVOID AT ALL COSTS.
Having experience with numerous internetproviders in different countries, Nal medienet is by far the most unprofessional, slow and irregular provider I have come across. Their customer service is a web of different departments and providers with no cross-talk in between, this leads to the slowest service I have ever experienced. Should you have any problems with the initial setup, expect at least 2 weeks before a fix is at least attempted. Overall a horrible experience, should you have an alternative provider accessible definitely go for it.
Aldrig haft en internet udbyder hvor…
Aldrig haft en internet udbyder hvor nettet ryger så ofter af 5 min varrighed, kan ikke anbefales til nogen
Jeg skal genstarte mit modem på daglig…
Jeg skal genstarte mit modem på daglig basis, uden udsigt til at det hjælper. Jeg har haft besøg af en teknikker 3x og der er skiftet og justeret på alle parametre. Stadig uden noget resultat.
Jeg glæder mig til der kommer fiber i området, så der kommer hurtigt og stabilt net.
Altid god service
Altid god service, når man henvender sig. Stor hjælpsomhed.
Jeg er netop flyttet til Næsby
Jeg er netop flyttet til Næsby, hvor Nal-net har monopol. Nogle ganger fungerer internettet ok, men langt oftest kan man ikke bruge det til noget. Der er konstante kortvarige nedbrud (på 5 sekunder) som gør at man ikke kan spille eller streame stabilt på deres internet. Absolut noget værre bras!
Langsomt og ustabilt
Langsomt og ustabilt, mere behøver man ikke vide.

Antwort von Nal Medienet
Har haft navnet i 17 år og kan ikke…
Har haft navnet i 17 år og kan ikke sige at jeg har oplevet Andersen god service og at det altid har virket perfekt!
Undtagen dengang der var hul på mit antenne kabel ud til Boxen og den var fyldt med vand😉😉 det var så ikke deres skyld.
Kan varmt anbefale deres perfekte produkt.
Danmarks mest ustabile internet
Danmarks mest ustabile internet. Det er alt for ofte at der er noget der ikke virker. Hvis man kan lide stabil forbindelse så hold jer langt væk

Antwort von Nal Medienet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.