Nal-Medienet er arrogante, ligeglade og deres "support" er intet værd. Forretningsføreren "Keld Larsen" har mere travlt med at spille smart-i-en-fart end at sige noget fornuftigt.
Helt okay firma. Support er til at komme i kontakt med. De udsende spam meddelelser der måske ikke angår dig som kunde, fordi de er et lille firma, og ønsker at ramme bredt, i stedet for at inddel... Mehr ansehen
Manglende forståelse og dårlig service Vi overtog i sin tid internet fra tidligere ejer af bolig, hvilket ikke kan lade sig gøre i dag. NAL mener de har lavet en fejl, og vil ikke rette op på den... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en forening der levere TV kanaler og Internet til vores medlemmer
Søren Eriksens vej 15, 5270, Odense N, Dänemark
- nal@nal-medienet.dk
- www.nal-medienet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt objektivt Danmarks absolut værste…
Helt objektivt Danmarks absolut værste internetudbyder. Afbrydelser af internettet sker oftest 3-6 gange om ugen på vilkårlige tidspunkter, og kan vare alt fra 5 minutter til resten af dagen. Deres hjemmeside har et statisk banner som altid siger “Ingen driftsforstyrrelser”, selvom dette klart er tilfældet. Ringer man til dem, mødes man med uendelig inkompetence. Hvis internet betyder meget for dig, undgå for alt i verden nal-medienet.
Alt for ofte afbrydelser på internet
Alt for ofte afbrydelser på internet. Når jeg ringer - tjekker de ikke problemet, men tilbyder at få byttet modem, som er sket 3 gange og tilbudt endnu flere gange. NAL glemmer deres aftaler med kunderne flere gange, og må så ringe igen igen!
Min handicappet bror skulle flytte til…
Min handicappet bror skulle flytte til et andet sted i Odense.
Og der var nal medienet Internet og TV blev bestil så det var der til den 20-10-2020 da han skulle flytte ind det men hans flytning blev flyttet til den 27-10-2020 så da han kom der ud burde jo nal medienet havde åbnet for det hele men nej nu sidder han så i en lejlighed bundet til kørestol uden Internet og TV det er godt nok for dårligt af sådan et firma ikke kan tage sig samme til at levere til en handicappet.
NAL-Medienet er en joke
NAL-Medienet er en joke
Nu har jeg haft internet fra Nal-Medienet, i cirka 8 måneder. I de 8 måneder, har internettet drillet tæt på konstant. Når man ringer ind, bliver man mødt af en ukompetent, userviceminded, ingen form for kundeservice, totalt indelukket person. Som ikke burde have med kunder at gøre.
Jeg har ventet længe på, at få fikset mine nuværende problemer (4-5 uger). Der sker ingenting.
Når der loves af en virksomhed at der ringes igen. Så skal der ringes igen, dette sker slet ikke fra Nal-Medies side.
Ville ønske de var bedre til at tage i mod os kunder og udvikle sig. Istedet sidder de stille og intet sker.
Elendig internetforbindelse
Elendig internetforbindelse både trådløs og kabel. Der er KONSTANT afbrydelser alle døgnets timer og det er ikke bare i et par minutter, så hvis det sker for dig så kan du godt vinke farvel til din internetforbindelse i mindst et par timer - og det er hvis du er heldig. Ikke særligt fedt hvis du er igang med at skrive en opgave eller bare har brug for at nettet virker som det skal. 0/5 vil ikke anbefale.
Stor ros til nalnet herfra
Stor ros til nalnet herfra, bestilte tv pakke hos dem kl. 10.00 torsdag, kl. 16.00 var der signal. Hos Telia skal man vente 14 dage. Venlig hilsen og tak. Karen
De har fået styr på det1
Jeg har haft nalnet i mange år, og ja! der har været en del problemer med at modemmet skulle genstarte og så virkede det i 14 dage hvor efter det skulle genstartes igen.
Men det lader virkeligt til, at de har fået løst alle problemerne med de nye modems. På kabel har jeg præcist den hastighed som de lover.
Jeg har lideledes heller ikke en finger at sætte på kundeseervicen delen, når man ringer til dem har de været gode til at sende tekniker ud.
Det er det værste jeg nogensinde har…
Det er det værste jeg nogensinde har oplevet. Alt for dyrt. Alt for dårlig forbindelse. I de 7 år jeg har brugt det har der altid været meget ustabil forbindelse og nærmest i hver måned har der været et eller andet fu****g problem som tager en uge at "fikse". Bare lad vær. Ikke engang tænk over det
EKSTREMT dårligt forbindelse og ringe service
Den dårligste dækning man overhovedet kan få. Det er oftere at der ikke er forbindelse end omvendt! Utallige gange har de været at pille i ledninger i vejen, skifte modem osv. Ingenting hjælper. Keld i kundeservice er decideret uhjælpsom, nedladende og userviceminded! I 3 år har jeg ikke haft en stabil forbindelse. Magen til selskab skal man lede længe efter!
Dårlig service
Dårlig service. Det tog os en måned fra bestilling til vores internet virkede. Vi blev ikke taget seriøst i processen, og blev spist af med "jeg vender lige tilbage på det" hver gang vi ringede, hvilket dog desværre aldrig skete.
Internettet er ikke stabilt, og der kommer store udsving hvilket giver store gener. Alligevel tages samme pris som andre større forhandlere, mens flere tilbyder langt billigere tilbud. Dog holder NAL dem ude af markedet, grundet deres monopol
Dårlig forbindelse
Mange nedbrud, mange gange hvor hastigheden stort set er lig 0. Generelt set ualmindelig dårlig forbindelse.
Billigt internet og tv
Har altid fået god og hurtig support når der har været problemer.
Havde problemer med mit internet faldt ud af og til men det viste sig at være min egen installation der var fejl på.
Har købt et sæt forstærkere hos nal…
Har købt et sæt forstærkere hos nal net.
Det har udløst det bedste internet jeg har prøvet til dato.... 👍
Billigt, men ikke bedre end prisen.
Deres kundeservice har korte og uhensigtsmæssige åbningstider. Hvis du er afhængig af et stabilt internet til fx arbejde, vil jeg ikke anbefale NAL.

Antwort von Nal Medienet
Godt tilfreds
Virker fint og stabilt. Flinke og hjælpsomme medarbejder.
Jeg har kun fået god service og mit…
Jeg har kun fået god service og mit internet virker perfekt, efter de har fået det lavet. Så alt i alt er jeg godt tilfreds.
Altid imødekommende og engageret når I…
Altid imødekommende og engageret når I bliver kontaktet-SÅDAN !
Vi kom let og hurtigt på nettet
Vi kom let og hurtigt på nettet. Her det første kvartal helt uden problemer, så det tegner jo godt!
Jeg har aldrig haft et mere ustabilt…
Jeg har aldrig haft et mere ustabilt internet end ved NalNet

Antwort von Nal Medienet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.