Müllers Guldsmedje Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har gennem årene købt mange smykker hos Müllers Guldsmedje og har derfor haft stor tillid til dem. For ca. 1,5 år siden fik vi monteret to ekstra diamanter i min kones alliance-ring hos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak…. bare tak for at indfri en drøm om 2 fantastisk smukke ringe af guld med stor affektionsværdi. Enestående service og professionalisme fra første møde med super oplagte vurderingsspecialist C... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fantastisk service og hjælp. De har flere gange hjulpet mig med skift af rem/batteri på mine ure - også mærker de ikke selv forhandler. Derudover har de utrolige smukke smykker i deres egne kol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service Jeg købte en håndlavet signetring og skulle have håndgraveret min søns initialer i den. Da jeg bor i Jylland og butikkerne er på Sjælland, var jeg ikke fysisk i butikken, men... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen hos Müllers Guldsmedje. Vi er en nytænkende smykkekæde med 3 fysiske butikker, samt en webshop på www.mullersguldsmedje.dk hvor du kan shoppe løs. I vores butikker bliver du altid mødt med et smil af vores veluddannede personale som vi holder opdaterede på tidens trends og nyheder. Vi forhandler førende ur- og smykkemærker og forsøger altid at finde nye spændende mærker til jer. Vi har samtidig egen import af kvalitetssmykker i forskellige materialer og styles, hvilket giver dig et bredt udvalg af smykker i alle prisniveauer og forskellige stilarter. Fælles for alle vores mærker er, at de er moderne og i høj kvalitet. På vores værksted i Roskilde butikken sidder vores dygtige faglærte guldsmede, som hver dag hjælper vores kunder med at få lavet personlige smykker, præcis som kunden ønsker det. Guldsmedene guider også vores kunder ved omforandring af arvesmykker til moderne smykker og de reparerer smykker som er gået i stykker eller trænger til en opfriskning. Vi gør alt hvad vi kan for at give kunden en god oplevelse - hver gang og vi opfordrer vores kunder til at give ris og ros så vi hele tiden kan arbejde på at blive bedre til det vi gør- at hjælpe jer med at finde det helt rigtige smykke eller ur.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

275 Bewertungen

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter har lige fået lavet huller i…

Min datter har lige fået lavet huller i ørerne, af den sødeste ekspedient i Sillebroen.
Ekspedienten tog sig sig, så god tid og min datter fik lidt sødt til ganen imellem hullerne, virkelig en super god oplevelse 🌟🌟🌟🌟🌟
Fem flotte stjerner herfra 🍀

22. Oktober 2022

Hej Nancy.
Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os i har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.
God dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig hjælp, og søde medarbejdere

Fik med det samme hjælp, og af den sødeste og rareste medarbejder. Møder altid super glade medarbejdere.

Hej Malte.
Tak fordi du tog dig tid til at sende fem flotte stjerner.
Det glæder os du har haft en god oplevelse, det er det vi ønsker at yde til alle vores kunder.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er muligt at købe gavekort online, når man først henvender sig personligt :)

Lidt længe om at svare på mail - men super hurtige da der først var hul igennem. Fuld tilfredshed herfra :)

5. Oktober 2022

Hej Tina.
Det glæder os du er tilfreds med aftale om køb af gavekort, som ikke tilbydes online.
Vi er klar til at tage imod, modtager af gavekort og være behjælpelig med personlig service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg spurgte efter en vurderingsekspert

Jeg spurgte om vurderingseksperten var tilstede og jeg fik så fin en ekspedition, jeg fik vurderet 4 ringe og en halskæde. Flot service, Fakta blev skrevet ned, så jeg kunne huske det. Dejligt.

7. Oktober 2022

Hej Susanne.
Tak for den fine anmeldelse og fem flotte stjerner.
Det glæder os du fået den service vi ønsker at yde til alle vores kunder.

Venlig og god service

Ved en henvendelse hos Mullers i Frederikssund ønskede jeg blot at få afmonteret min urrem. Tina klarede det hurtigt og ville ikke have noget for det, og jeg sagde ingengang, at jeg havde købt uret hos dem. Super service!

Hej S.Noer.
Tak fordi du har sendt fem stjerner til vores butik i Frederikssund. Det glæder os du har haft en god oplevelse. De fem stjerner er videresendt til vores Tina.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk venlig og medlevende…

Fantastisk venlig og medlevende betjening i butikken i Sillebroen.
Fik meget mere service end forventet !

Hej Jørgen.
Tak for de fem flotte stjerner til vores butik i Sillebroen.
Det glæder os det har været en god oplevelse, vi ser frem til at kan hjælpe igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Guldsmed Karina har lavet den flotteste…

Guldsmed Karina har lavet den flotteste ring til mig😃 Vi talte sammen flere gange i processen, og jeg har fået en meget smuk og personlig ring. Kan varmt anbefale Mullers.

15. September 2022

Hej Annika.
Tak fordi du tog dig tid til at sende fem flotte stjerner.
Det glæder os du har haft en god oplevelse med vores guldsmede i Roskilde, som altid glæder sig over at yde lige præcis det ønskede resultat.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang, og at du vil anbefale Müllers.
Rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse

Kom ind for at sælge noget guld til jer (butikken i Stenløse) Der sad åbenbart noget emalje foran guldet (vidste jeg ikke da jeg ikke er professionel) ekspedienten (en ældre kvinde) smed guldsmykket ned på disken og sagde højt at sådan noget sammensat noget skulle i ikke have. Hvorefter hun højt udbrød NEJ TAK. Mage til uforskammet kundebetjening skal man lede længe efter.... har aldrig oplevet så arrogant og nedladende service....

10. September 2022

Hej Christina.
Vi er kede af at du har haft den opfattelse af dit besøg i vores butik. Hos os er man altid velkommen til at komme og få en samlet vurdering af sine smykker.
Rigtig god dag.

Superfin betjening

29. August 2022

Hej Henrik.
Tak for de fem flotte stjerner du har sendt. Det glæder os du har haft en god oplevelse. På gensyn en anden gang.

God service i Stenløse

Hurtig og professionel service af Tina Stenløse.

20. August 2022

Hej Heidi.
Tak for de fem flotte stjerner du har sendt.
Vi glæder os over du har haft en god oplevelse. De fem stjerner er videresendt til Tina i Stenløse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjælp og service Kiki i…

Fantastisk hjælp og service Kika i butikken -TAK - GERNE igen

5. August 2022

Hej Axel.
Tak for de fem flotte stjerner du har sendt.
Det glæder os du har haft en god oplevelse. De fem stjerner er videresendt til Kika som er klar til at hjælpe igen en anden gang.

God, hurtig og professionel

God, hurtig og professionel betjening. Jeg fik taget diamant test på nogle arvesmykker.

9. Juli 2022

Hej Line.
Det glæder os du har haft en god oplevelse, vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.
God sommer og på gensyn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I Stenløse afd får man bare bedste…

I Stenløse afd får man bare bedste service. Jeg støtter den butik når det er muligt. Tina gir mig bedste behandling.

9. Juli 2022

Hej Thomas.
Tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os du har haft en god oplevelse i Stenløse.
Vi sender de fem stjerner og de pæne ord til Tina.
Rigtig god sommer og på gensyn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget venlig og fin service

Meget venlig og fin service i Stenløseafdelingen - det bliver ikke bedre!

4. Juli 2022

Hej Christian.
Tak for de fem flotte stjerner.
Vi glæder os over du har haft en god oplevelse, det er det vi ønsker at yde til alle vores kunder. Vi videresender de pæne ord til pigerne i Stenløse.
God sommer.

Helt igennem professionel service

Helt igennem professionel service. Venlige medarbejdere og man bliver som kunde ledt igennem processen. De forstår virkelig at genskabe det smukke ved antikke smykker!

2. Juli 2022

Hej Jennifer.
Tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os du har haft en god oplevelse. Vi ser fem til at hjælpe dig igen en anden gang.
God sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig kundebetjening og hurtig…

Venlig kundebetjening og hurtig ekspedition med gravering og forsendelse

27. Juni 2022

Hej Helene.
Tak for de fem stjerner.
Det glæder os du har haft en god oplevelse, vi ser frem til at hjælpe igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået god og professionel hjælp med…

Har fået god og professionel hjælp med at få lavet to ringe af vores gamle guld. Karina ( guldsmed ) har virkelig været en god og tålmodig hjælp. Lyttede og forstod vores ideer, og har lavet to fede og lækre ringe.
Det er ikke sidste gang vi benytter Mullers guldsmedje

12. Juni 2022

Hej Eva.
Tak for de fem flotte stjerner til guldsmedene i Roskilde. Dejligt i sammen med Karina kom frem til det perfekte resultat, med de ideer i kom med. Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for god og hurtig service…

Tusind tak for god og hurtig service Tina. Du reparerede mit armbånd med det samme - og så fik jeg også et par guldkarmeller oven i 😋👌🏻
Vælger altid Müllers Guldsmedje når jeg skal kigge-købe-el have lavet noget. De er så flinke og gode til at hjælpe.

8. Juni 2022

Hej Mia.
Tak for de fem flotte stjerner og pæne ord du har skrevet. Vi ser frem til at yde præcis den samme service en anden gang. De fem stjerner er videresendt til vores Tina.
Müllers Guldsmedje

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr