Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Martin Guld efter en helt uforglemmelig oplevelse, da min mødregruppe og jeg deltog i en fotobegivenhed arrangeret specielt for os. Martin tilbyd... Mehr ansehen
Martinguld
Vi har købt fodbold billeder fra vores søns deltagelse i en af årets DBU fodboldskoler. Ved modtagelsen af disse var kuverten blevet gennemblødt i posttasken og billederne ødelagte. Post Danmark frask... Mehr ansehen
Jeg har været lidt sent ude til at bestille billeder til julegaver. Firmaet henholder sig til, at billederne vil blive fremsendt i løbet af 10 arbejdsdage.. Det havde jeg ikke opdaget før jeg HAVD... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
rigtig gode billeder
har købt klassebillede, , vores computer gik i sort inden jeg nåede at printe faktura ud, skrev en mail til Jer og fik straks svar. det er god service,
super nem hjemmeside
har købt skolebilleder til min datter...
martin guld er helt i top
Det er godt nok smart hos Martin Guld. Min datter fik taget billeder i skolen og hjemme kunne jeg vælge de billeder jeg syntes bedst om. Jeg betalte med dankort og 2 dage efter kom billederne med posten. En kanon koncept!
pris
FULDSTÆNDIG sygt at det skal koste 250 kr. + esp.gebyr for 2 billeder !
Eller over 100 kr. for et klassebilled.

Antwort von Martinguld
Bestilte billeder fra gymnastikstævne d 24/2, hvor pengene også blev overført. Billederne er aldig dukket op 5/4 Henvendelserne om de manglende billeder er blevet venligt besvaret, men billederne udebliver stadig. Synes ikke i lever op til navnet :(

okay
Jeg syntes at det er nogle gode fotos Martin Guld laver, men er noget træt af at man ikke kan få forskellige fotos i en pakke, men at man er nød til at købe 2 af samme slags i en pakke, det ville være rart at kunne få lov at sammen sætte sin egen fotopakke som man kan hos fotografen inde i byen, jeg syntes jo ellers at han tager sig godt betalt for skolefoto.

Fantastiske billeder
Billederne lå på nettet lynhurtigt. Fremragende fotograferet. Selvom man godt ved, at personen er "stillet op" til foto, er der ro og afslappethed over billederne. Meget fine farver og baggrund. Desuden meget venlig respons, da jeg henvendte mig pr. mail.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af virksomheden.
Skolefoto
Enkel procedure med fotovejledningog få felter, som vinges af, når korrekt udfyldt.
Martin Guld Foto
Martin Guld Foto
god og brugervenlig side....

Super overblik og brugervenlighed
Fotograf Martin Guld - super brugervenlig med gode forklaringer og godt overblik menuer når musen bevæges henover skærmen. Rigtig flot layout!
God men dyr
Der er for lidt mulighed for selv at lave en pakke til en fornuftig pris. MANDEN KAN SIT KRAM.

Elendig bogholdning
3 mdr. efter køb fik vi en rykker, med trussel om inkasso, vi kontaktede Martin Guld ApS. for at få rettet fejlen, hvilket de også bekræftede.
4 mdr. efter købet bliver vi ringet op om vores manglende betaling, de lover at rette fejlen.
5 mdr. efter købet modtager vi så yderligere en rykker med trussel om inkasso, nu har vi sendt en kopi af bankoverførslen og igen fået en bekræftelse på, at de har rettet fejlen.

Antwort von Martinguld
rigtigt gode billeder især portrætterne
Skolebilleder og klassebilleder af mine to døtre på 8 og 12år
Super.
Nem og brugervenlig bestillingsside - det kan jo næsten ikke være bedre. Billederne kom meget hurtigt og er rigtig fine.
Anmeldelse af Martin Guld foto
Det er lidt vanskeligt ar finde ind til billederne, men herfter går det nemt og måden billederne vises på er meget overskuelig.
Fungerer perfekt - mest besværdligt - dårlig billede manipulation
Jeg giver 3 stjerner, for det er først efter at have gennemført bestillingen, at jeg har forstået og forligt mig med den "levende" bestillingsformular, som giver mig myrekryb, ligesom en negl over en skoletavle. Og det er selvom jeg har handlet dér nu 2 gange.
Jeg er skuffet over at se, at de manipulerer med billederne ved at klippe hoveder af og på på gruppefotos med mere eller mindre held.

Betalingen fungerede ikke ordentlig
Når man havde læst betalingsbetingelserner og ville lukke det billede for at fortsætte med betalingen kunne man ikke komme videre uden at standse betalingen.
Når man efterfølgende loggede ind på siden lå ordren der heldigvis og man kunne betale, for nu behøvede man jo ikke læse betalingsbetingelserne igen.
Mvh
Niels.

Antwort von Martinguld
De bedste bilelder af mine drenge nogensiden
TAK til Martin Guld Fotografi
Dette års skolebilelder slår alt hvad vi nogensinde har fået - halvfigursbillederne er utrolige flotte - sjove.
Hjemmesiden er i top - og billederne kom 3 dage efter at min kone havde bestilt dem.
Manglende overførelse af gruppefoto
Ville gerne have sparet expeditionsgebyret, men søskenen fik ikke overført gruppefoto, så to bestillinger skulle laves.
Håber at siden rettes så gruppefoto overføres mellem søskende.
hilsen Karsten

Antwort von Martinguld
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.