Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Martin Guld efter en helt uforglemmelig oplevelse, da min mødregruppe og jeg deltog i en fotobegivenhed arrangeret specielt for os. Martin tilbyd... Mehr ansehen
Martinguld
Vi har købt fodbold billeder fra vores søns deltagelse i en af årets DBU fodboldskoler. Ved modtagelsen af disse var kuverten blevet gennemblødt i posttasken og billederne ødelagte. Post Danmark frask... Mehr ansehen
Billederne lå på nettet lynhurtigt. Fremragende fotograferet. Selvom man godt ved, at personen er "stillet op" til foto, er der ro og afslappethed over billederne. Meget fine farver og baggrund. Desu... Mehr ansehen
Jeg har været lidt sent ude til at bestille billeder til julegaver. Firmaet henholder sig til, at billederne vil blive fremsendt i løbet af 10 arbejdsdage.. Det havde jeg ikke opdaget før jeg HAVD... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super proffesionelt arbejde!
Oplevede en fotoseance, hvor fotografen have den fulde styring af - og lyghørhed fra ellers kåde studenter! Styrede iscenesættelsen med fast og sikker hånd...med super gode billeder som resultat!
Tak, for smukke forevigelser!!
Venlig hilsen en stolt mor ;)
varen er rigtig god, leveringstid også ok, lige bortset fra denne gang, ordren ikke blev sendt som lovet.
lidt længe før billederne var klar, trods maiil om at de nu var klar
min søn var på fodboldskole og hurtigt fik vi en mail om at nu var billederne fra fodboldskolen klar og kunne bestilles. Til trods for det gik der en lille uge, før det i virkeligheden kunne lade sig gøre at bestille billederne.
Troværdig og overskuelig hjemmeside. Fremragende vejledning.
Portrætfoto samt gruppebilleder fra gallafest og dimmision på Vejle Handesskole. den første bestilling fik jeg leveret et døgn efter bestilling. Rigtig fin service som sjældent ses. Martin Guld Fotografi kan varmt anbefales.
Dårlig kundeservice hos fotograf Martinguld - Fodboldskolefoto
Har igennem de sidste 6 år købt billeder af min søn fra fodboldskole, og han hænger i glas og ramme til stor fornøjelse for os alle. Billederne har hvert år bl.a. haft str. 13 x 18, men i år er jeg tvunget til at købe hele forboldpakken med en masse billeder i et andet format, inden jeg kan få lov at "låse op" for str. 13 x 18, og dermed få et billede der passer til resten. Så regnestykket bliver, for at få et billede i det ønskede format, at jeg skal betale 238 kr, og modtage en mængde billeder som jeg ikke kan bruge, hvilket er helt uacceptabelt, øv. Jeg har kontaktet martinguld, men desværre kan de ikke være behjælpelige, da dette format ikke indgår i den aftale de har lavet med DBU, og de åbenbart ikke må yde service eller tage en selvstændig beslutning overfor forbrugeren.
God og hurtigt handel.
Jeg bestilte et studenterbillede og modtog det en eller to dage efter. Så kan slet ikke klage og det hele var i orden.
billeder
jeg mener ikke det er rimeligt at vi er tvunget til at købe en pakke for at kunne få nogle af billederne.
Næste gang vil vi muligvis ikke være interesseret i at få nogle overhovedet.
Hvorfor kan vi ikke bare købe et enkelt?
1 stjerne - umuligt at finde fanebladet til søsenderabat!
Et gruppebillede var ikke låst op - hvad betyder det - ingen forklaring tilgængelig. En træls tidsrøvende oplevelse med denne hjemmeside!
Brugervenlig webside, men ingen billeder - ENDNU
Har bestilt og betalt billeder fra min søns værnepligt i Varde.
Holdet sluttede 30. maj 2010, min søn gik videre i militærsystemet og forlod Varde kaserne d. 30. april. Vi har endnu ikke fået DVD og gruppefoto fra den bestilte mili-pakke. Så billedekvalitet kan vi ikke bedømme.
Hjemmesiden nem at bruge, henvendelser besvares venligt.
Ville gerne have mulighder for at vælge forskellige portrætter til pakken.
OG venter stadig på de billeder.

Antwort von Martinguld
super enkel og hurtig at bestille igennem
grp.foto og portrætfoto fra fodboldskolen i Lemvig tirsdag den 29/6-2010
Fremragende. Let at bestille.
Jeg har købt gruppebilleder.
Kanon holdbilleder
Jeg bestilte 2 holdbilleder til mine børn dag 1 og dag 2 havde jeg billederne, flot...Og det var tillige super gode billeder - alle smilede....De bedste holdbilleder jeg nogensinde har set :-) godt gået Martinguld og tak for de skønne billeder som pryder køleskabet :-)
Mvh
Annette / Esbjerg
Fantastiske portrætbilleder
martinguld.dk har taget fantastiske skolebilleder af mine børn. Jeg kunne dog ønske, at man kunne få mere end eet billede på CD-rom-pakken.

Antwort von Martinguld
Dårlig information, men god tlf service.
1. Først havde jeg fået en fokert bruger-id. Information herom givet ved henvendelse....
2. Forkert gratis grp billede. Nødt til at bestille det korrekte mod betaling, men dette skulle blive rettet ved bekræftelses mail. Men der skal betales inden ordren kan afgives! ! ! ! ! Er derfor spændt på, hvordan det ekstra betalte beløb eftergives.

Billeder fra Martinguld
Det virker bare - eleven kommer hjem med en seddel med log ind og billederne kan ses og ses igen og så bestiller man uden problemer - nemt
karakter 5
Billederne er fra Martin guld fotografi
Fik mine billeder i den rigtige kvalitet
Fra jeg bestilte og betalte billederne gik der noget tid, men da jeg gjorde Martin Guld opmærksom på at jeg ikke havde modtaget mine billeder inden for perioden de havde lovet, kontaktede jeg dem, og de fik rettet fejlen, og derefter gik der kun 5 dage så havde jeg mine billeder.
nemt.
jeg synes det var nemt nok at finde ud af, at købe billeder.
Fin service, acceptabel (men halvlang) leveringstid - men dyre leveringsomkostninger
MartinGuld har altid leveret en god service - og deres leveringstid er acceptabel - man skal som med så meget andet vente nogen tid - men dette er jo helt forståeligt.
Dog er 43 kr. i eksp. efter min mening uacceptabelt.
Så alt i alt Martinguld.dk - acceptabelt! 3 stjerner.
God købsoplevelse - vanskeligheder med visse felter
Nemt og enkelt at bestille, selvom enkelte felter var udfyldt på forhånd (med kryptiske informationer) eller blev tømt når man trykkede "TAB" for at komme videre.
Og så venter vi bare på billederne
Martinguld
har bestilt nogle skole billeder, og synes dermed at martingulds virksomhed, er et godt virksomhed, fordi de har et rigtig godt service, hvor jeg har fået nogle rigtige flotte billeder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.