Martinguld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Martin Guld efter en helt uforglemmelig oplevelse, da min mødregruppe og jeg deltog i en fotobegivenhed arrangeret specielt for os. Martin tilbyd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt fodbold billeder fra vores søns deltagelse i en af årets DBU fodboldskoler. Ved modtagelsen af disse var kuverten blevet gennemblødt i posttasken og billederne ødelagte. Post Danmark frask... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billederne lå på nettet lynhurtigt. Fremragende fotograferet. Selvom man godt ved, at personen er "stillet op" til foto, er der ro og afslappethed over billederne. Meget fine farver og baggrund. Desu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været lidt sent ude til at bestille billeder til julegaver. Firmaet henholder sig til, at billederne vil blive fremsendt i løbet af 10 arbejdsdage.. Det havde jeg ikke opdaget før jeg HAVD... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Betaling af skolefoto

Hjemmesiden fungerer fint, men............. i betragtning af, at der ingen "spild" er overhovedet, synes jeg det er nogen MEGET dyre billeder!!

12. August 2010

Antwort von Martinguld

Hej. Priser er altid til diskussion. Vi er klar over vores priser er en smule højere end andre skolefotografer. men vi tager også mange flere billeder af den enkelte elev og yder derfor også et større arbejde. Men vores nye rabat struktur gør, at du kan handle til meget fordelagtige priser.

Øv

Jeg har netop købt et gruppebilled men ville egentlig også gerne købe et portrætbilled, det kunne bare ikke lade sig gøre at købe 1 billed, man skal købe en hel pakke. Øv Øv Øv.

Antwort von Martinguld

Kære Charlotte. Jeg kan se, det er billeder fra en fodboldskole, du har bestilt på. Aftalen med DBU er, at man skal købe pakken, inden der bliver låst op for de andre produkter. Dette kan vi desværre ikek ændre på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lettere at logge på nu

Skolefotos. Oversigten er ikke så overskuelig, men det rodes der bod på, når man kan +/- i indkøbskurven. Det er nemmere end sidst - ikke mindst at logge på..

Manglende levering - mange rykkere

Havde først en dreng på mikrofodboldskole i maj måned. Efter flere rykkere kom endelig den ønskede plakat - dog med et helt forkert holdbillede nede i hjørnet! Drengen var selvfølgelig skuffet...vi ringede og fik en helt fantastisk behandling i telefonen og blev lovet en ny levering med det rigtige gruppebillede! Intet skete, og efter en hel del rykkere og korrespondance via mail nåede vi sommerferien, hvor trykkeriet lukkede ned....vi blev så lovet at det bestilte ville blive leveret i uge 30. I mellemtiden havde vi storebroren på fodboldskole i uge 27 og har også bestilt plakat mv. til ham. Kammeraterne fik deres billeder, men ikke os....efter uge 30 rykkede vi for begge ordrer med besked om, at medarbejderen vi havde talt med, ikke var i virksomheden længere, og at ordrerne ikke var sat i gang. Nu har vi fået mail med en undskyldning og besked om, at det bestilte vil blive leveret i denne uge!! Det glæder vi os MEGET til - drengene spørger jævnligt til, hvornår deres plakater fra fodboldskolen kommer, så de kan hænge dem op på værelset!!!
Til slut skal siges, at billederne af begge drenge er rigtig gode, så hvis ellers bare leveringen havde fungeret, havde virksomheden klart fået flere stjerner!!
Birthe

Antwort von Martinguld

Kære Birthe. Jeg beklager hele forløbet med din købsoplevelse hos os. Hvis du på et senere tidspunkt skal bestille billeder hos os, skal du endelig bare kontakte mig, så hjælper jeg gerne både med at oprette ordren samt med at følge den på vejen.

Vivi Helm-petersen

Ikke anbefalelsesværdigt, desværre

Har for 3.-4. gang oplevet utroligt ringe fotos fra fodboldskole. Fotos med mere baggrund i form af træer, baner, mål mv. og et skævt placeret barn hvor man kun kunne se det ene ben og lige ane toppen af en fodbold. Det er efter min mening ærgerligt og gør, at jeg fravælger pakken fra jer.
Jeg har klaget telefonisk - efter 2 x ½ times venten i selskab med jeres ventemusik - hvorefter jeg dog fik en forstående medarbejder i røret, som hurtigt forsøgte at ændre på den elektroniske beskæring af billederne, der hjalp lidt, men desværre ikke tilstrækkeligt til at friste til køb, beklager.
Håber på bedre held næste gang.

9. August 2010

Antwort von Martinguld

Kære Tina. Jeg har kigget på din ordre og jeg har efterfølgende bestilt den igen og bedt om at få billedet beskåret anderledes, for selvfølgelig skal I kunne se mere barn end træer. Fodbolden skal naturligvis også kunne ses.
jeg kan på din ordre også se, der ikke er lagt et holdbillede i kurven, så jeg opretter en ordre på jeres gratis holdbillede også.
Er der det mindste i vejen med ordren, når du modtager den, skal du straks kontakte mig, så vi kan kigge på den med det samme.

Fint nok

Okay sted at handle. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan bruge søskendeknappen, hvis du som os, har haft børn på fodboldskole. Her skal der betales 2x leveringsgebyr. (Vi havde 2 drenge afsted) Det er for simpelt...

8. August 2010

Kære Heidi
Når du går ind på siden på fodboldskolerne, er der også en info der fortæller, at du ikke kan anvende søskendekoder ved bestilling af fodboldskole billeder. Jeg ved, mange misser denne information, men vi gør opmærksom på dette.

5 stjerner, skolefotos og fodboldskolefotos

Prøvet flere fotografer til skolefotos. Disse fotos bliver GODE! Forventeligt af en fotograf, men ikke altid tilfældet... Desuden en rigtig god bestillingsside. meget brugervenlig. Super. Det skulle andre lære af.

31. Juli 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Handler ikke efter samme regler når det er fodboldskole

På hjemmesiden kan man få søskenderabat på forsendelser skriver de, men dette kan ikke lade sig gøre når det er billeder fra DBU's fodboldskole bliver man oplyst når man ringer til dem. Dette er efter min overbevisning forkert markedsføring, når man bliver oplyst om at det kan lade sig gøre ved at læse på deres vejledning.

30. Juli 2010

Kære Bo
Når du logger ind på fodboldskolebilleder, ligger der en info på forsiden, hvor dette netop bliver oplyst. Jeg er klar over at rigtig mange får trykket ok på infoer, jeg kender det godt fra mig selv :-). men vi har ikke andre muligheder for at lægge info på.
Vivi helm-Petersen

Våd og krøllet kuvert

Kuverten var fugtig da den ankom og billederne var bøjede i kanterne. En fotograf burde sende i bedre kuverter evt. papkuverter (som dem, man får bogpakker i), der kan holde til vind og vejr, det regner jo i Danmark.

29. Juli 2010

Kære Lisbeth
Det er en skam, du ikek har ringet eller skrevet til os, for naturligvis sender vi ordren igen, når vores kunder modtager våde eller bøjede billeder.
Jeg har idag bestilt din ordre igen og den vil blive sendt indenfor en uge. Hvis der er det mindste i vejen med den, skal du kontakte mig straks.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fodboldskolefotos ved Martin Guld Fotografi

Fik tilsendt password af Martin Guld Fotograqfi, og gik i gang med at bestille billeder. Stor var overraskelsen, da jeg nåede til gruppebilledet, som koster 69,- + ekspeditionsgebyr på 26,-. I papirerne fra DBU står, at gruppebilledet er gratis (ekspeditionsgebyr på 26,- skal dog betales).
Så ringede jeg, som der står man skal, hvis man er i tvivl om noget, på telefon 86184518.
Og så ventede jeg i 7. min, uden forklaring overhovedet. Til sidst følte jeg, at de bare ikke ville tale med nogen. Og en e- mail adr. kan jeg ikke finde, så jeg kan heller ikke få kontakt den vej.
Men nu betaler jeg så bare hvad de forlanger, da barnet jo gerne vil have billederne, og de er også gode, men.... I gamle dage hed den slags bondefangeri. Døm selv!
Ulla
ulla@umbo.dk
Der gik ikke lang tid før jeg fik en opringning fra firmaet. De lovede mig, at jeg ville få gruppebilledet gratis, og de beklagede meget, at jeg ikke kunne komme igennem på telefon. Lige netop i dag havde der været meget travlt.
Fin sagsbehandling.
Ulla

26. Juli 2010

Kære Ulla
Vi har talt sammen pr. tlf. i dag og din betaling er naturligvis nedskrevet, således du ikke skal betale for holdbilledet.
Kundeservicechef

utilfredsstillende billeder

Billederne på hjemmesiden er elektronisk beskåret så det er umuligt at se hvad man reelt bestiller. Mange faldgruper for at komme til det rigtig billede. Kunne formentlig have taget dem bedre selv med et digitalkamera. Vil anbefale DBU at finde en anden fotograf til næste år.

24. Juli 2010

Kære Helene
Når billederne er uheldig beskåret, skal vores kunder bare kontakte os enten på mail eller telefon. Så retter vi billederne med det samme, så det er nemmere at beslutte sig for, hvilke billeder man ønsker.

Fodboldskole fotos

Martin Guld
Fodboldskolefotos
Ved Lunden 4
8230 Åbyhøj

Fotos OK, men enkeltbilleder kan ikke købes uden, at man har købt hele pakken til kr. 159. Det virker åndsvagt, og vi havde købt for flere penge, såfremt vi selv kunne vælge, men da vi nu var nød til at købe 7 fotos (de fleste mindre end planlagt), så nøjedes vi med dem, og så må bedste forældre m.m. tage til takke med et mindre billede end ellers påtænkt.

20. Juli 2010

Kære Bernie.
Aftalen med DBU er, at man skal købe pakken førend de øvrige pakker bliver låst op.
Dersværre har jeg heller ikke mulighed for at hjælpe med at bestille anderledes.
Jeg er naturligvis gået videre med ønsket.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Langsom kundeservice

På trods af, at der loves tilsendelse af billeder i løbet af 10 dage har vi her efter over en måned fortsat ikke modtaget billederne.

16. Juli 2010

Kære Peter

Jeg beklager, du har haft en dårlig købsoplevelse hos os. En anden gang skal du bare kontakte mig, så vil jeg hjælpe alt hvad jeg kan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

gruppebillede

rigtig dårlig gruppebillede brugerID: 956386 men pigen vil have det alligevel.

16. Juli 2010

Kære Helle
Jeg beklager meget, at holdbilledet overhovedet er blevet oploadet.
Vi vil prøve at kontakte fotografen for at høre om der er taget andre billeder af holdet.

Vivi Helm-petersen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende/vildledende oplysninger på hjemmesiden.

DBU fodboldpakker.
Ikke tilfredsstillende, at man skal bestille hele pakken inden man frit kan vælge at sammensætte fra andre formater.
Der står på hjemmesiden, at man kan benytte søskende fanebladet, men dette fandtes ikke. Åbenbart gælder dette ikke DBU fodboldpakken, hvilket ikke fremgik nogle steder, og der er endda benyttet DBU log-in. Så det bliver lige 2 gange eksp. gebyr - ikke fair.
Flere af billederne er taget med barnet placeret helt ude i siden, så 60% af billedet udgøres af en doucet baggrund.
2 af billederne kan man ikke se hele ansigtet på.

14. Juli 2010

Kære Henrik
Vi skriver på forsiden af fodboldskolernes side, at søskendebestillinger ikke kan anvendes. Aftalen med DBU er, at man skal bestille pakken, inden der åbnes for andre produkter. Det kan vi desværre ikke ændre på. På vores side gør vi opmærksom på, at billederne er elektronisk beskåret, der kan du bare skrive til os om at croppe billederne om, så barnet er i centrum, så gør vi det starks vi ser mailen.

Vivi helm-Petersen
Kundeservice-chef

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr