Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Martin Guld efter en helt uforglemmelig oplevelse, da min mødregruppe og jeg deltog i en fotobegivenhed arrangeret specielt for os. Martin tilbyd... Mehr ansehen
Martinguld
Billederne lå på nettet lynhurtigt. Fremragende fotograferet. Selvom man godt ved, at personen er "stillet op" til foto, er der ro og afslappethed over billederne. Meget fine farver og baggrund. Desu... Mehr ansehen
Jeg har været lidt sent ude til at bestille billeder til julegaver. Firmaet henholder sig til, at billederne vil blive fremsendt i løbet af 10 arbejdsdage.. Det havde jeg ikke opdaget før jeg HAVD... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skolernes udvalgte fotograf
+ Sjov og underholdende fotograf
+ Hurtigt og nemt
+ Hjemmesiden er let at anvende
+ Kvalitet
+- Halvdyrt
Enkelt
MArtinguldfotografi - god oplevelse, men billederne på var ikke nemme at identificere på ordrebekræftelsen - eksempelvis havde jeg puttet billede 4A i kurven, men på ordrebekræftelsen stod blot "g-52907-01", hvilket ikke gav mig et overblik om jeg havde købt det rigtige billede.
kvalitet kontrol helt hen i vejret........4 gang
forkerte billeder og 4 gang har jeg ringet og intet sket 1 gang med e-mail stadig ingen billeder ...men fik dem efter 2 måneder....meget dårlig service....:-(
Imponerende god service
Jeg havde problemer med at bestille en elevbog på Martingulds hjemmeside, og skrev derfor en anmeldelse her på Trustpilot. Efter et par timer blev jeg ringet op af Martingulds kundeservice, som i mellemtiden havde rettet fejlen og hjalp mig med at bestille bogen. Det er vist første gang nogensinde, jeg har fået en så god service fra et firma. Tak.

Nemt, hurtigt og overskueligt
Det var fremragende med den mørke baggrund, så det var billederne som dominerede skærmbilledet
sprog og bestilling var let selv for en uøvet ( hvilket jeg ikke er ).
Mange nedbrud på siden ødelægger oplevelsen
Når man kigger på de mulige pakker, er der ingen steder, hvor der er angivet "køb" eller "Tilføj til kurv". Kun hvis man opdaterer siden eller går til kurven og tilbage igen.
Derudover nedbrud da siden krævede at brugerid blev indtastet igen.

Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt, det var bare svært at vælge mellem billederne, da de er utrolig flotte.
Stort ros.
virker ok på HTC Desire
Bestilling virker ok på HTC Desire .
Dog blev alle felter i min postadresse udfyldt med noget krimskrams om billederne jeg først måtte slette
Jeg vil helt sikkert handle her igen, da firmaet tilsyneladende har monopol på skolefoto
Særdeles kluntet opbygget bestillingsprocedure. Jeg blev sendt rundt i cirkler indtil jeg af forunderlige grunde endelig blev sluppet fri.

Ualmindelig ringe service
Har bestilt fodboldskole billeder af mine 2 drenge, der var afsted i uge 31/2010. Betalingen fandt sted næsten med det samme - trukket på mit dankort, men billederne er først kommet mig i hænde denne uge. Bare ikke de billeder, jeg har bestilt. Jeg har fået 7 billeder af min ene søn, ingen enkeltbilleder af min anden søn og gruppebilledet var også forkert.
Ualmindelig dårlig service. Heller ikke til at få fat på telefonisk. Måske skulle fodboldskolen overveje at benytte en anden leverandør af billeder til næste år.
Mvh. Lonnie Sørensen
langsommelig behandling af ordre
bestilt fotopakke som nu er forsinket næsten 14 dage, i mellemtiden har de lavet et nyt billigere tilbud på præcis de billedepakker
Nem bestilling og hurtig levering
Har købt nogle fotos af min søn som værnepligtig. Både portræt og holdbilleder. Super kvalitet, let at bestille på nettet og levering efter 2 dage. I prisen er desuden inkluderet en DVD med billederne. Rigtig god service.
Supertjekket brug af E-mail
Min søn har deltaget på DBUs fodboldskole, hvor MartinGuld har taget billederne. Man får de mest fantastiske servicemails, som i sidste ende blev grunden til at jeg endte med at købe billederne. Det var let at bestille og betale. Gennemført god usability.
Dårlig kundeservice
Jeg har haft en søn på DBU´s fodboldskole i uge 26, hvor Martin Guld tog enkelt + gruppebilleder, vi ville efter 24 timer kunne gå ind og bestille billederne, udfra udleveret login + kode!! - Der var dog ingen enkeltbilleder af min søn, hvorfor jeg ringer til Martin Guld, og de lover at vende tilbage...., jeg har nu ringet 9 gange ca. en´gang om ugen, og hver gang lover de at vende tilbage ??? har endnu ikke hørt noget !!
Endelig en internetside der bare fungerer!
Yep, der er så mange sider med handel af det ene eller der andet, hvor der er fejl og mangler, tung bruger flade eller decideret misvisende tekster.
Ok, det er et forholds simpel produkt der sælges, men det er overskueligt sat op, nemt at gå til og med tilpas mange valgmuligheder.
Skolefodbold billeder
Har bestilt billeder fra min søns fodboldskole med to plakater. En måned efter fodboldskolen og to uger efter min bestilling, sender MartinGuld mig påmindelser om at vi kan bestille fotos fra fodboldskolen. Men de allerede bestilte fotos kommer ikke. Efter at ha' gjort MG opmæksom herpå sker der noget, og jeg modtager mine fotos (næsten da). Billederne er af OK kvalitet, men der er kun leveret én plakat.
Så begynder udveklsing af emails. I starten med prompte positiv tilbagemelding om at den manglende plakat bliver leveret inden for én uge. Da plakaten stadig ikke er leveret opstår der nu tavshed hos MG og plakaten mangler stadig.
Poul Erik.
Greve

Billede bestilling
Dejligt nemt system - hurtigt og effektivt. Smart med søskende bestilling i een og samme bestilling og dermed større mulighed for at opnå de største rabatter.
Fin hjemmeside og god kommunikation
Ordresiden's mange mouse-over funktioner forvirrer og står i vejen for det perfekte resultat. Så bortset fra den detalje, en god oplevelse og ok priser. Forslag til valgmuligheder: Køb et medie med alle billeder i høj-opløsning
Fraskrivelse af 14 dages returret ved E-handel.
Glem alt om ham og find en anden til, at lave jeres skolefotos. Der findes mere seriøse virksomheder, der kan det samme, til samme eller færre penge uden, at de (ulovligt) fraskriver sig den returret der er gældende ved E-handel. Ikke nok med, at de ligger i det højeste prisleje og tager lige så gode billeder som de andre aktører på markedet, så er bestillings proceduren og garantien under alt kritik!!!!!
K O R T - S A G T - F I N D - E N - M E R E - S E R I Ø S - V I R K S O M H E D !

Antwort von Martinguld
Super service og flotte billeder
Vi har købt fodbold billeder fra vores søns deltagelse i en af årets DBU fodboldskoler. Ved modtagelsen af disse var kuverten blevet gennemblødt i posttasken og billederne ødelagte. Post Danmark fraskrev sig ethvert ansvar og Martin Guld sendte et nyt sæt uden beregning. Det er bare en ualmindelig flot service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.