Markiseeksperten Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har tidligere købt en markise hos Markiseeksperten, som I sig selv har været en god oplevelse. En markise som vi har været enorm glade for. Desværre knækkede begge arme i en kraftig storm. På mege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste anbefalinger herfra! Vi ringede til markiseeksperten med ønsket om at få installeret en markise på under 2 uger. Og det lykkedes - efter to besøg af deres meget venlige montør var der de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Markiseeksperten mener ikke, at "Boblerne" på min dug kan undgåes i sammensyningen af flere stykker stof, og de kan derfor ikke gøre noget ved dette. Jeg mener at de skal stolt beskrive og viser i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At handle markise er en bekostelig affære, men jeg vil ikke tøve med at anbefale markiseeksperten til andre. Alt er gået snorlige, og begge aftalte tider med montøren er blevet overholdt pu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks skarpeste priser og laveste leveringstider på kvalitetsmarkiser.

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

98 Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

lækker markise

Fik for 14 dage siden monteret en lækker Markise fra markiseeksperten
Den blev monteret af brian som har ekspertise på dette område
Så nu hænger der en lækker markise som er monteret tip top
john nørgaard vejle

8. Juli 2017

Flot markise efter 6 år

Efter 6 års brug var der problemer med vindsensoren og jeg kontaktede derfor telefonisk Benjamin fra markiseeksperten, der guidede mig igennem så jeg fik skiftet batterierne og nu fungerer det perfekt igen.

Markisen fremstår fortsat overalt næsten som ny, det gælder både markisedug, kassetten samt øvrige metaldele.

Hvert forår rengør jeg kassetten og metaldelene samt polerer efterfølgende alle markisens metaldele med autopolish, så markisen fremstår som en nypoleret bil og er samtidig beskyttet mod vejr og vind.

Bjarne Rasmussen

8. September 2016

Fantastisk markise

Vi fik en virkelig stor markise, med en flot dug, grøn som haven!!
kraftig stofkvalitet, fin service ved opsætning...
og den fungerer bare hver gang!
vi har ligesom fået et ekstra "rum" i haven, i stedet for en udestue....

Peter og Bente Kjær

1. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uden tvivl bedste markise til prisen

Arbejder til daglig med indkøb, så derfor var det helt naturligt for mig at sætte mig grundigt ind i markisemarkedet (og priserne) inden jeg købte en markise.

Konklusionen var klar: Hos Markiseeksperten får du helt klart mest valuta for pengene.

Jeg fandt flere konkurrenter, hvor kvaliteten faktisk var lavere på trods af dyrere pris.

Har allerede anbefalet dem til flere andre :-)

28. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitetsmarkise og yderst seviceminded personale fra sælger til montør!

Vi har nu haft markise i et par uger og vi er ovenud tilfredse.

Kvaliteten og finish er god. Den giver god skygge og man modstå kraftigere vind og regn end forventet!

Vi undersøgte markedet en del og der der i første gang ledte os til Markiseeksperten var at de kunne levere 6x3m.
Fra første kontakt til montering har de været imødekommende, vejledt og overholdt aftaler!

Ville aldrig overveje et andet mærke. God kvalitet i forhold til prisen

27. August 2016

Super lækker markise

Skøn markise, hvor vi virkelig kan mærke at det er høj kvalitet. Fjernbetjening til både lys og markisen fungere perfekt. Samme med vindsensoren så vi trygt kan have den ude, mens vi er på arbejde.
Alt fungerede nemt fra bestilling til installationen.

22. August 2016

Meget tilfreds

Har i dag fået leveret og monteret en 6 m. markise på 2. sal. Flot produkt. Hurtig levering. Fantastiske montører Brian og Rene. Kan klart anbefales.

22. Juni 2016

Dejlig og hurtig service

Fik god vejledning til hvordan jeg får en god løsning til terrassen. Vores terrasse er lidt speciel, da den er ekstra bred i den ene side, og jeg var i tvivl om hvorvidt vores elskab kan trække de watt det kræver med varme, men det fandt vi hurtigt ud af. Det bliver 5/5 herfra :)

3. März 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse

Jeg fik en rigtig fin service og er godt tilfreds med markisen. Kan kun anbefale andre at anvende markiseeksperten

10. September 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig leverance til skarp pris

Er ovenud tilfreds med Markiseeksperten.
Kontaktede dem for 14 dage siden, og der har nu været en montør forbi til opmåling og markisen er nu monteret. Glimrende service fra butikkens og ikke mindst montøren, Renés side. Og så er det en superkvalitet.
Kan varmt anbefale at benytte Markiseeksperten.

14. April 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er glad for min markise, men processen skabte usikkerhed undervejs

Efter handlen er overstået har jeg så godt som fået alt det som jeg købte. Så alt i alt er jeg tilfreds med købet. Processen derhen var ikke helt som forventet og derfor står jeg ikke med armene i vejret. Det står i kontrast til de venlige ansatte jeg mødte undervejs og den gode og professionelle hjemmeside, der giver indtryk af at der er godt styr på tingene. Helt specifikt oplevede jeg to ting, som kunne være blevet håndteret bedre og som efter min mening er væsentlige.

Når man vælger at købe en dyr markise og betaler for montering, forventer man at der bliver sørget for det hele. Da montøren var færdig måtte jeg konstatere at markisen ikke virkede. Der var ikke tilsluttet strøm. Det betød at der alligevel skulle bestilles en håndværker til at færdig gøre arbejdet. Så kunne jeg lige så godt have booket en håndværker til at ordne det hele og nok sluppet en del billigere. Når man henvender sig til Markiseeksperten, henviser de til vilkår og betingelser som man har accepteret ved købet. Der står ganske rigtigt at montøren ikke tilslutter el. De har retten på deres side, men tilbage står en kunde der kun er hjulpet halvvejs. Det kunne derfor være rart hvis deres standard monteringsløsning inkluderede hele monteringspakken.

En anden ting som ikke helt gik som forventet er betalingen. Når markisen er bestilt for man at vide at man skal overføre et større beløb til et kontonummer inden de går videre med bestillingen. Jeg er normalt opmærksom på risikoen for phising og derfor virker det forkert at overføre penge på et kontonummer der står i en mail. Det eneste man på det tidspunkt har haft kontakt med virksomheden er hjemmesiden og en flink mand i telefonen. Det kunne sagtens være fup og fidus. Jeg vælger alligevel at betale pengene, men venter nogle dage uden at høre noget. Så vælger jeg selv at ringe ind og spørger til ordren. Til min glæde får jeg igen fat i nogle venlige ansatte, der hjælper mig videre. Dog ender jeg med selv at tage fat i montøren, da jeg på det tidspunkt gerne ser at der snart sker noget, så jeg får sikkerhed for den anseelige sum jeg allerede har sendt ind til firmaet. Her ville det have været rart med en kvik betjening, hvor initiativet var hos Markiseeksperten, og løbende informationer undervejs, så man er tryg ved ordren.

20. Juni 2013

Perfekt

Rigtig gode produkter, fornuftige priser og et super godt service niveau!
Kan klart anbefales.

2. April 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr