Vi har tidligere købt en markise hos Markiseeksperten, som I sig selv har været en god oplevelse. En markise som vi har været enorm glade for. Desværre knækkede begge arme i en kraftig storm. På mege... Mehr ansehen
De bedste anbefalinger herfra! Vi ringede til markiseeksperten med ønsket om at få installeret en markise på under 2 uger. Og det lykkedes - efter to besøg af deres meget venlige montør var der de... Mehr ansehen
Markiseeksperten mener ikke, at "Boblerne" på min dug kan undgåes i sammensyningen af flere stykker stof, og de kan derfor ikke gøre noget ved dette. Jeg mener at de skal stolt beskrive og viser i... Mehr ansehen
At handle markise er en bekostelig affære, men jeg vil ikke tøve med at anbefale markiseeksperten til andre. Alt er gået snorlige, og begge aftalte tider med montøren er blevet overholdt pu... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Danmarks skarpeste priser og laveste leveringstider på kvalitetsmarkiser.
Dänemark
- www.markiseeksperten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God oplevelse
God oplevelse
Jeg havde et par spørgsmål omkring markisen og jeg har kun oplevet god kundeservice. Vi fik leveret og monteret markisen kort tid efter bestilling. Alt gik fint og uden problemer.
Markiseeksperten kan kun anbefales
Markiseeksperten kan kun anbefales. Dels er kvaliteten den bedste den kan købes, og dels er deres kundeservice i top. Vores ordre forsvandt i cyberspace, men kundeservice fik vores ordre oprettet, og markisen var monteret ugen efter.
Tak.
Rigtig god kvalitets markise til en god…
Rigtig god kvalitets markise til en god pris i forhold til konkurrenterne. Vi fik god service og svar på vores spørgsmål pr. mail, og montøren var super flink og i godt humør.
Bemærk at man bliver faktureret særkilt af Markiseeksperten og den montør der kommer ud og sætter den op.
Flot markise
Flot markise, virker efter hensigten, kører automatisk ind ved for kraftige vindstød. Professionel opsætning.
Vi fik en super betjening
Vi fik en super betjening, levering til tiden og opsætning af profesionelle folk - så en super god oplevelse.
God betjening og levering som aftalt.
God betjening og levering som aftalt.
Kvaliteten er helt i top. Alt i alt en god oplevelse at handle med Markiseeksperten.
Rigtig godt tilfreds
Der var lidt skriveri frem og tilbage, da vi gerne ville have en anden farve dug end de to farver der følger med ’uden-for-sæson’ tilbuddet, - men vi fik fundet et godt kompromis.
Markisen er lidt mere ”klejn” end vores tidligere Faber markise, men kvaliteten virker god, og slutresultatet er flottere.
Markisemontøren afregnes direkte og særskilt, hvilket virker lidt mystisk, og gjorde at der var røget 375kr ekstra på et eller andet sted i aftalen, - men det gav omvendt muligheden for at improvisere med at lave en overdækning fra markise til tagrende.
Elegant og nænsom montage... (så jeg valgte at se igennem fingre med de ekstra 375,- :-)
Super kvalitet til prisen og rigtig god…
Super kvalitet til prisen og rigtig god oplevelse omkring monteringen, kan kun anbefale Markiseeksperten.
Maksimal værdi-for-pengene.
Ingen anmærkninger. Det hele kørte bare fra starten! God professionel betjening, superflink montør og en flot opsat markise som forlænger sommerperioden med op til flere måneder!
Rigtig god kvalitet til prisen og fin…
Rigtig god kvalitet til prisen og fin service omkring levering og montering. Selvom der var lidt leveringstid på den model vi gerne ville have, så blev vi informeret godt af Markiseeksperten og montøren var super god og hjalp endda med det sidste af nedtagningen af vores gamle markise. Kan klart anbefale firmaet!
Super go kvalitet
Købte min markise i sommers.
Service manden var og måle op og gav gode råd til opsætning, som jeg selv ville klare.
Han havde beslag og bolte i bilen som han afleverede så jeg kunne montere det inden markisen kom sidst på ugen.
Super service og en markise i den bedste kvalitet.
En længere sommer :)
Vi fik i sommers sat en ny Benchmark-markise op fra Markiseeksperten og jeg må sige, at de holder hvad de lover. Der var bare super service og hurtig levering.
Vi har brugt meget mere tid på terrassen og markisen har bare gjort sommeren 2018 endnu bedre! Her i familien glæder vi os til allerede til næste år og mange lange sommeraftener under markisen :)
Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟
Kan kun give Markiseeksperten min bedste anbefaling. Hurtige og professionelle både ved bestilling og opsætning. Vi er mega glade for vores markise, som vi fik her i sommer 2018☀️
Fremragende kvalitet
Efter lidt skriveri frem og tilbage på mail, fik vi i juni 2018 vores markise fra Markiseeksperten leveret og monteret. Det fortryder vi absolut ikke, en rigtig god investering og fremragende kvalitet, som virkelig er prøvet af med den fantastisk sommer vi har haft.
Til dem der overvejer en markise, så køb hos Markiseeksperten, det er kvalitet udover alle grænser.
Sandra & Claus, Nyborg
Har købt en markise i sommers
Har købt en markise i sommers. Er rigtig tilfreds med markisen og kvaliteten er rigtig god på den markise, vi har købt. Så alt i alt en meget tilfreds kunde. Vh Jacob Aarhus/Risskov
Fik ny markise i foråret
Fik ny markise i foråret, hurtig leveret og monteret. Vi har haft stor glæde af markisen ikke mindst i år hvor solen skinnede hele sommeren. Indtil nu intet
at klage over.
med venlig hilsen Annelise og Aage i Tilst.
Kan varmt anbefales..
Overskuelig hjemmeside og venligt personale ved bestilling. Markisen blev leveret til aftalt tid og blev monteret af venlige montører.. Markiseeksperten kan varmt anbefales..
tilfreds kunde
stege den 7-11-2018
Jeg har i eftersommeren fået leveret og opsat en stor markise fra markiseeksperten hele forløbet fra bestilling til opsættelse af markisen har forløbet meget tilfredsstillende.
jeg kan anbefale markiseeksperten.
med venlig hilsen
Anders
Super god service og et godt produkt
Kommunikationen med Benjamin fra Markiseeksperten var i top. Vi fik god vejledning og svar på spørgsmål undervejs i processen. En flot markise i god kvalitet, som bestemt lever op til forventningerne.
Alt i alt en god oplevelse, og jeg kan kun anbefale Markiseeksperten.
Dårlig kvalitet
Jeg mener at de skal stolt beskrive og viser i billeder i deres flotte hjemmeside om at de bruger tynd og billig stof og boblerne i stribe er en del af det produkt de sælger.
En anden god kvalitet de IKKE skriver i deres hjemmeside er at dugen er slap og flopper. De mener at dugen ikke rører ved markisearmene, og de vil derfor ikke mene, at der er noget funktionelt ved markisen, der er reduceret.
Nej, men det er dårlig kvalitet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.