Fantastisk levering
Fantastisk levering, hurtig respons på kunderservice
Kidssport.dk er en dansk webshop med sportstøj, sportsudstyr og træningsudstyr til børn. Vi hjælper forældre med at finde det rigtige udstyr til aktive børn – uanset om de spiller fodbold, håndbold eller bare elsker sport og bevægelse. Kidssport blev skabt ud fra en enkel tanke: Sport skal være en leg, og det skal være nemt og trygt at finde udstyr, der passer til børn. Derfor udvælger vi vores sortiment med fokus på komfort, funktionalitet, kvalitet og bevægelsesfrihed. Hos os finder du blandt andet fodboldstøvler, sportstøj, bolde, målmandsudstyr, træningsudstyr, benskinner og praktisk tilbehør fra kendte sportsbrands. Vi udvikler også vores egne KDS-produkter med udgangspunkt i de udfordringer, børn og forældre møder i hverdagen. Et eksempel er vores populære KDS-benskinne sleeves, der kombinerer benskinne og sleeve i én enkel løsning, som barnet selv nemt kan tage af og på. Personlig service er en vigtig del af Kidssport. Har du spørgsmål til størrelser, produkter eller valg af udstyr, står vi klar med råd og vejledning. Vi ved, at børn er forskellige, og derfor gør vi os umage for at hjælpe den enkelte familie med at finde den løsning, der passer bedst. Vores ambition er at gøre sport og bevægelse til en større del af flere børns barndom. Vi ønsker samtidig at støtte foreningslivet og de fællesskaber, der giver børn gode oplevelser, udvikling og minder gennem sport. Kidssport.dk – Når sport er en leg.
Knudlundvej 24, 8653, Them, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk levering, hurtig respons på kunderservice
God personlig kundeservice.
SUPER service. Vi oplevede at have udfordringer med benskinner. Straks var Daniel klar til at hjælpe, med råd og vejledning. Hurtigt svar via mail. Fede benskinner, som sidder perfekt. Nemt for børn selv at tage af og på. De varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von Kidssport.dk
Var lidt i tvivl om rette størrelse på sko, men Daniel svarede omgående, og vejledte mig professionelt.
Hurtig levering og flot opfølgning efterfølgende.
Der er faktisk ikke rigtig noget at sætte fingeren på.
Tak for Kidssport.

Antwort von Kidssport.dk
Fantastisk service og hurtig levering 😃
Vil klart anbefale denne virksomhed 😃

Antwort von Kidssport.dk
Havde lidt udfordringer med at få sat korrekt pakkeshop på og endte med at jeg fik sat selv-afhentning. Modtog dog heldigvis en e-mail fra Kidssport hvor de lige vil tjekke op om det var korrekt, da jeg havde købt nok til fri fragt. De fik lynhurtig rettet fejlen og sendt varerne. Sublim service - derfor 5 stjerner

Antwort von Kidssport.dk
Seriøs virksomhed der har fokus på kvalitet til en pris hvor mange kan være med.
Jeg vil klart anbefale KidsSport til andre!

Antwort von Kidssport.dk
Jeg anbefaler Kidssport, de har en nem og overskuelig hjemmeside. Et dejligt bredt udvalg. Hurtig levering. Varerene er i tip top stand.

Antwort von Kidssport.dk
Super god oplevelse med Kids Sport! Kvaliteten på varerne er i top, prisen er mere end rimelig, og leveringen gik stærkt. Kan kun anbefale! ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Kidssport.dk
Super fin og overskuelig hjemmeside 🤩
God kundeservice da vi var i tvivl om hvilken str vi skulle bruge i fodboldstøvler ⚽️
Og men ikke mindst hurtig levering ✔️

Antwort von Kidssport.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.