Lytzencars Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindssygt god service, Rune var meget imødekommende og efterså mine behov ❤️ Mødte ind om lørdagen for at jeg kunne få min bil på min fridag 🙏 Kan virkelig kun anbefale Lytzen cars 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hadde kikket etter ny bil en stund, og da vi endelig fant den vi var ute etter ønsket vi en rask handel. Vi kom søndag, mandag var handelen på plass. De gjorde en stor innsats så vi fikk bilen med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlede bil tilbage i februar måned og fik en virkelig god behandling. 4 måneder senere begyndte bilen dog at larme lidt pga af et nedslidt "kødben". Det blev skiftet u/b og de skiftede også lige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Lytzen Cars for en meget behagelig og tryg bilhandel! Sælgerne Dennis Og Rune var venlige og professionelle og helt nede på jorden. Ingen smart sælgersnak - bare god og ærlig kommunikation.... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel forhandler og et fremragende køb

Jeg købte en Honda Civic Tourer i julen 2018 og der har ikke været ét eneste problem med den. Jeg er kun blevet overrasket over, hvor meget bil jeg har fået for pengene. Jeg synes at Lytzen har virkelig skarpe priser på nogle rigtig fine biler som er klargjorte og i flot stand. Handlen gik perfekt og Rune (ejeren) var meget hjælpsom og imødekommende for de behov og ønsker jeg havde for handlen. Jeg kigger helt sikkert hos Lytzen igen, når der skal handles bil. Stor anbefaling herfra.

24. Februar 2019

Fremragende køb og behandling

Vores familie har haft en særdeles fremragende oplevelse af at købe familiebilen her. Ud over at vi har fået rigtig meget bil for pengene, har der været tid og tålmodighed til alle vores spørgsmål og en meget imødekommende indstilling.
Et par måneder efter købet opstod et par problemer med bilen, men sælger har holdt garantien og ordnet det.
Vi kommer gerne helt til Hjørring for at købe igen i fremtiden.

22. Januar 2019

Fantastisk service!

Fantastisk service, højt niveau og rigtig flink ejer.

5 stjerner, intet mindre for den dejlige bil vi kunne hente på meget kort tid, hos Lytzencars :-)

16. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og topklargjort bil!

Vi har lige hentet vores VW Passat, og kunne ikke være mere tilfredse! God byttehandel, dejlig og ærlig service, topklargjort bil hvor alt bare spiller. Vi har bestemt intet dårligt at sige og vil helt klart foreslå stedet til alle :-)

11. Januar 2019

God og reel behandling hos Lytzen car

God og reel behandling hos Lytzen car
Har handlet bil hos Lytzen car Hjørring. Fik en reel byttepris for min brugte bil og modtog en topklargjort og topserviceret bil i stedet. Der opstod et problem med navigation og radio, enheden blev dog hurtigt udskiftet.
Så jeg har været meget tilfreds og fået god behandling.

22. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefangeri, dårlig service og ingen information.

Jeg købte den. 6. december 2017 min bil ved Lytzen Cars.
Jeg havde fundet en VW Passat stc. 1.9 TDI fra 2006 på deres jeres hjemmeside til 45.000, hvilket er en okay pris for den model. Jeg vælger sammen med en kammerat at tage op og kigge på bilen. Vi prøvekører bilen, og kigger den igennem som vi nu plejer at gøre, ved sådanne handler, og jeg vælger at købe bilen til 42.000 efter forhandling med sælger.

Herefter følger der så en masse problemer..
Da købekontrakten skulle laves, viser det sig bilen sælges som engros, hvilket ikke står nogen steder i annoncen. Derudover er bilen gået to måneder over syn, og kan derved ikke sælges, før der er lavet synsrapport.
Min kammerat og jeg aftaler så med sælger at vi sagtens selv kan køre den til syn ikke så langt derfra.Jeg vil ikke klage over en nysynet bil, men de ting burde være i orden inden salg!
Da vi kørte fra forhandleren, efter underskrivning, nåede vi knap 30 km på motorvej, hvor bilen mister trækkraft meget brat. Jeg holder ind til siden og ringer til forhandleren og spørg hvad det er for noget. Han siger så jeg kan komme op dagen efter, så ville de tage et kig på den.
Det viser sig så at turboen danner for højt tryk, og slår derfor fra.
Ikke nok med det, så var der diverse rudehejs, hjulleje, pærer, og en hel del andre ting, der enten ikke fungerede, eller var delvist ødelagt. INGEN gav mig information om noget som helst. Jeg har været i kontakt med forhandleren mange gange, og den samme besked fik jeg "Vi har solgt bilen som 'Engro' så vi ved intet om den". Sælger fortalte han havde kørt i den til og fra arbejde i 14 dage inden jeg købte den, så han burde vide lidt om bilen.

Nu står jeg så, et halvt år efter med en bil, hvor turboen er ødelagt, gearkassen er sprunget, hvor trækakslerne blev rykket i stykker samtidig, og knap 43.000 kr. fattigere.

Jeg ved godt en forhandler ikke kan se ud i fremtiden. Men det er DERES job at informere og servicere kunder, på nøjagtig samme måde som alle andre i sælgerbranchen.
At bilen er solgt som "engros" er ikke en gyldig undskyldning for at røvrende folk!

Det her er et lille udpluk af den behandling jeg har fået..

Elendigt l*rtefirma, længere er den ikke.

7. Juni 2018
Lytzencars-Logo

Antwort von Lytzencars

Hej Thomas Vi er meget uforstående over din kritik, da du fra start fik oplyst at det er en engrobil.Vi sælger ikke engrobiler til private. Det fremgik også tydelige i annoncen ( KUN TIL CVR). Af samme grund kunne vi heller ikke sælge den til dig. Bilen er solgt til et momsregistreret firma uden garanti og reklamationsret hvilket også fremgår meget tydeligt af slutseddelen.
Mvh Rune Mariegaard

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En fornuftig handel på trods af mangler

Jeg købte for et par måneder siden en bil hos lytzen cars.
Der stod bilen havde parkerings sensor men det har jeg efterfølgende fundet ud af den så ikke har. Samtidig med fik jeg at vide der var lavet service på den. Allerede her efter 5000 km skriver den at den vil have service.
Den kommer så på værksted nu for egen regning og får lavet service og parkerings sensor.

Når det så er sagt vil jeg sige jeg havde en rigtig go og hyggelig snak med sælger.
Fik rigelig med kaffe.
Alt papir arbejde var klaret da jeg kom så kunne skrive under og tage bilen med nye nr plader på med, med det samme.
Fik en fair pris for min gamle bil jeg gav i bytte. Og et sæt sommer hjul til min nye bil med i prisen plus en ok forsikring da jeg lånte penge til bilen.

Havde bilen ik bedt om service og havde den haft de p sensor som der stod i salgsopstillingen så havde jeg givet fuld hus her.

Ville jeg handle bil hos dem igen....?
Ja det ville jeg nok hvis priserne på ny bil og bytte bil var fornuftige som de var i første handel.

6. Mai 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig en bil her!

Jeg vil fraråde alle, at købe deres bil her. Vi fik en rigtig dårlig behandling, og skulle aldrig have gennemført handlen. De holder ikke deres del af aftalen, og hvis man nævner det, går de bogstavelig talt amok. Købelovens regler om reklamation gør de alt for ikke at overholde. Hold jer langt væk fra denne virksomhed.

9. November 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr