Lytzencars Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindssygt god service, Rune var meget imødekommende og efterså mine behov ❤️ Mødte ind om lørdagen for at jeg kunne få min bil på min fridag 🙏 Kan virkelig kun anbefale Lytzen cars 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hadde kikket etter ny bil en stund, og da vi endelig fant den vi var ute etter ønsket vi en rask handel. Vi kom søndag, mandag var handelen på plass. De gjorde en stor innsats så vi fikk bilen med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlede bil tilbage i februar måned og fik en virkelig god behandling. 4 måneder senere begyndte bilen dog at larme lidt pga af et nedslidt "kødben". Det blev skiftet u/b og de skiftede også lige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Lytzen Cars for en meget behagelig og tryg bilhandel! Sælgerne Dennis Og Rune var venlige og professionelle og helt nede på jorden. Ingen smart sælgersnak - bare god og ærlig kommunikation.... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service ud over det sædvanlige!

Efter en ubehagelig oplevelse ved en anden sælger (Autotorvet) fandt vi drømmebilen ved Lytzen Cars. De sørgede for at bilen var klargjort super flot, så den nærmest lignede en helt ny bil. Simon tog sig rigtig god tid til at gennemgå bilen sammen med os, også mens den var på liften. Ud over at yde en super god service på det punkt, hjalp de os med at rette op på de unoder som den anden sælger havde lavet, og sørgede desuden for at det blev en rigtig god handel med god tid til at svare på spørgsmål fra vores side.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og vi kan helt klart anbefale at købe bil her!

14. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået skiftet min svinghjul…

Jeg har lige fået skiftet mit svinghjul på garantien.
Det har været en super god oplevelse. Kom til værkstedet om eftermiddagen, dagen efter gik Rune i gang med reparationen, så idag kunne jeg så hente bilen igen. 2 dage, hvor de stillede en lånebil til rådighed. Den service fået ikke bedre, så I kan trygt købe en bil ved Lutzen Cars. et Super firma, der også tager lærlinge og praktikanter. Så vælg dem 👍

11. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god dialog og god service

Super god dialog og god service. Professionelle folk der laver et godt stykke arbejde. Jeg har handlet bil hos den ene Rune og brugt værkstedet hos den anden Rune. Begge dele har fungeret godt.

25. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har for nyligt købt bil ved Lytzen…

Har for nyligt købt bil ved Lytzen Cars, og kan kun sige at servicen har været helt i top. Det gælder både salg og værksted. Fem stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mvh. Christine og Morten

16. September 2020

Super service!

Har lige netop købt bil hos Lytzen cars, og kan kun sige, jeg er fuldt ud tilfreds!
Ekstremt god behandling fra både Rune og Simon, imødekommende og ærlige hele vejen igennem.
Ikke blot købet af bilen men også den gensidige respekt og tiltro de viser en.

13. Juli 2020

Fantastisk bilforhandler!

Fantastisk bilforhandler, intet mindre! Professionel, behagelige og enormt dygtige. Vi er så glade for at have byttet biler, købt bil mm. Deroppe. Ikke en finger at sætte på noget. Vi vil bruge Rune og hans dygtige medarbejdere fremover.

3. Juli 2020

Bilkøb ved Lytzen Cars, Hjørring

Jeg har for nyligt handlet en anden Audi A6 Avant s-Line 3,0 TDI Quattro ved Rune fra Lytzen Cars i Hjørring. De tog min gamle A6 i bytte og gav en god pris på den. Jeg er ovenud tilfreds med den service jeg har fået både før, under og efter handlen. Jeg fandt nogle små ting på bilen efter jeg var kørt fra forhandleren i bilen. Derefter sendte jeg billeder og snakkede med dem og der var ingen problemer i det. De tog bilen ind og lavede det hele og gav mig en gratis lånebil. Det handlede ganske enkelt om en forglemmelse fra klargørings afdelingen og vi er jo alle kun mennesker. Jeg vil klart køre til Lytzen Cars igen næste gang jeg skal handle bil. De får min varmeste anbefaling.

20. Mai 2020

Bandit

Min gamle far købte sidste sommer en ford c-max fra 2011 til 62000 kr. Der blev sagt at bilen var velholdt, og der lige var blevet skiftet tandrem og vandpumpe. jeg kunne ikke forstå at han ikke havde fået en slutseddel på bilen.Jeg forsøgte flere gange i løbet af efteråret at få en slutseddel til min far uden held. Desværre sprang den såkaldte nye tandrem i november. Jeg kontaktede Lytzen cars (Rune Mariegaard) men fik at vide bilen var solgt som cvr og derfor uden garanti. Min far er pensionist og derfor ikke momsregistret og da jeg sagde det blev jeg mere eller mindre smidt ud af forretningen. Min far står 10 måneder efter en handel med Lytzen cars stadig uden slutseddel og en reparation der kostede 44500 kr. Vi kan på ingen måde anbefale at købe bil ved Lytzen cars (Rune Mariegaard) Hjørrings ny bykonge og bandit.

17. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svar til Lytzen Cars v/Rune Mariegaard.

Svar til Lytzen Cars v/Rune Mariegaard.

Gældende fakta er:
1. Mercedes med registreringsnummer BM 71285 kan findes på Tjekbil.dk, hvor det fremgår at bilen er solgt og er omregistreret til nyt registreringsnummer den 29. april 2020. Alle kan gå ind og tjekke dette.
2. Bilen er efter salg, blevet annonceret som solgt på Lytzen Cars hjemmeside.
3. Finn Jensen, Support & PAYproff ved Autoproff har ikke kunnet bekræfte at den pågældende bil er på aktion i dag den 14/5.
4. Går man eksempelvis ind på www. Wegenerbiler.dk, så vil man kunne se at det kan lade sig gøre at opnå 100% grønne stjerner fra kundeanmeldelserne, ved at gøre det rigtige. Desværre er der nogen der samler på dårlige kundeanmeldelser.
Resten taler vist for sig selv.

14. Mai 2020

Kære John
Som jeg skrev i et svar til dig igår, er det IKKE muligt at sælge denne bil til dig, da du er privat person.
Jeg kan godt se at forståelsen for dette er meget lille, men vi sælger ikke engrosbiler til privat personer om så det koster en dårlig anmeldelse .

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er utrolig dårlig stil

Det er utrolig dårlig stil, at sælge denne VW Passat stc. 1.9 TDI fra 2006 hvorefter i så sviner Thomas til, og derefter vil i ikke tage jeres del af ansvaret.

Jeg kender til købeloven og iht. den er sælger altså JER, ansvarlig for evt. fejl og mangler ved købet.

Thomas har skrevet til mig, at I siger at bilen er solgt engros, hvilket jeg ikke forstår.

Jeg vil derfor gerne se jeres dokumention for salget af bilen.

Mvh. Martin

29. Februar 2020

Hej Martin
Jeg har ikke kendskab til bilen. og vi sviner bestemt ikke noget til.Er du ikke venlig og ring til mig på 28124010 med det samme, så vi kan få det klarlagt.

Lytzen Cars

Svindel og bedrag

Svindel, fusk og bedrag en rigtig bandit hold jer langt væk
Lover og lover men holder intet en rigtig sælger med stort S !

6. Februar 2020

Hej Jesper
Her svar på dine 3 anmeldelser.
Din kæreste kom ind til os midt i december for at sælge en Mitsubishi. Vi overfører beløbet på hendes konto med det samme, desværre viser det sig, at bilen er i dårligere stand end forventet (ikke kritik at sælger ansvaret er vores). Vi vælger derfor at sælge den videre engros til en anden forhandler med det samme. En forhandler som vi har solgt mange biler til. Han spørger om han selv må omregistrere bilen i løbet af få dage, da han har en mulig køber til bilen. Jeg giver ham derfor lov til at gøre det.
Så kommer du ind i butikken i sidste uge og oplyser at bilen stadig er registreret til din kæreste.
Jeg kontakter forhandleren med det samme og vi afmelder bilen.
Der er gået en måned over tiden, hvor den skulle været afmeldt.
Vi laver en opgørelse på ejerafgift på 55 kr. og 427 kr. i forsikring, efter dit ønske, hvorefter de bliver udbetalt med det samme. Jeg håber ikke, at du føler dig snydt og bedraget på nogen måde og ikke har mødt en sælger med stort s.
Som jeg også fortalte dig er fejlen og ansvaret udelukkende vores og det beklager vi meget.
Vi har lavet om på vores procedure, så denne fejl ikke kan ske igen.

Lytzen Cars

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den værste bil handel nogensinde

Den værste bil handel nogensinde. Købte i november måned 18 en Passat cc til 200.000kr ved Rune, efter to måneder finder jeg ud af bilen bruger olie (meget) jeg tager kontakt til Rune og han fortæller at det må den gerne og 1.8tsi motoren er kendt for at bruge olie. Jeg må simpelthen bare tjekke olie tit og efterfylde. Nu står jeg så med en bil som har kostet mig 200.000 og skal have skiftet motoren fordi plejllejer er gået i stykker og det har skadet krumtappen. Dette koster 60.000kr så det har uden tvivl været mit livs værste og dårligste handel. Har haft kontakt med FDM som har kontaktet Rune, han benægter alt og jeg har aldrig sagt til han at bilen havde et olie problem. Dette kan jeg jo ikke bevise fordi at jeg har ringet, og ikke skrevet en besked. Men det jo klart når stort set alt kontakt har været på telefonen når man ikke rigtig fik svar på beskeder.

12. Dezember 2019

God, professionel oplevelse - Kan klart anbefale

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med et køb af en Citroën C4 Grand Picasso hos Lytzen Cars i Hjørring.

Vi tog der op fra Silkeborg, da vi havde kig på en anden C4. Men efter at have prøvet begge, slog vi os fast på den nyere af de to. Havde en kort forhandling med ejeren, som havde en super professionel og konstruktiv tilgang til det. Deres koncept er tilsyneladende at de ikke behøver avance på bilen de får i bytte, hvilket er enormt attraktivt for mig. + Jeg fik både vinterdæk og et bagerumdækken med.
Derudover gjorde de noget som jeg aldrig har oplevet hos en brugtbilforhandler. Det tilbød at aflevere og hente bilen hos FDM Brugtbilstest, samt fikse de P0 fejl som testen måtte vise.
Det tyder på, for mig, at forhandleren står inde for deres biler og jeg kører nu trygt rundt i en fin og lækker Citroën, som jeg ikke havde forventet at få med hjem på mit budget.

Vil klart anbefale Lytzen Cars til venner og familie og når den anden bil skal udskiftes, kører jeg gerne de 1½ time til Hjørring for at handle med Lytzen Cars igen.

Og en sidste ting; da de er en del af automester kæden, er det muligt at få udvidet de normale ½ års garanti til 1 år, samt benytte alle auto mester værksteder, hvilket er fantastisk når man bor længere væk.

22. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fed måde at tjene penge på, sælg en ødelagt bil og så tage penge at ordne den.

1 stjerne fordi mindre ikke kan gives.
Som de fleste har skrevet stod der intet om engro eller erhverv i annoncen på den bil vi købte.
Det er sgu en fed måde for dem selv at køre deres handel på, sælg en bil som lige akkurat kører i 1 måned og så dør. Men det værste er at vi får ringet til dem og de siger at de self skal ordne det for egen regning. Sælgeren går så helt amok når jeg nævner sandheden, og påstår at bilen var gået 110% igennem og var iorden da vi nævnte det, men det var sjovt efter som begge forhjul sad forkert på, lige siden vil købte den og hver gang vi skulle ud og have skiftet dem gratis som lovet kom de med undskyldninger om at de ikke havde tid. Da vi så endelig fik den ind på værkstedet havde de den frækhed at tage 800kr eller sådan noget for at sætte hjulene ordentligt på som skulle have været gjort fra deres side allerede inden salg.

HOLD JER LANGT VÆK FRA LYTZEN CARS I HJØRRING hvis I vil have noget ordentligt der virker. Magen til løgnagtige sælgere og svindel skal man sgu lede længe efter.

7. Juni 2019

Hej Jonathan.
Jeg er meget uforstående over din udmelding. Bilen du købte (en VW Touran fra 2006 kørt 402000 km ) var annonceret som KUN engros salg til cvr nr pga. bilens årg og meget høje km tal, derfor ydes der ikke garanti på denne slags biler, dvs. at bilen IKKE er klargjort eller gennem gået på nogen måde, hverken mekanisk eller kosmetisk. Præcis som du også er blevet oplyst om inden købet. Derfor er det heller ikke korrekt at du oplyser at bilen skulle være gået 110% igennem. Det frem gik i annoncen på bilbasen både som tekst og i billede form, så der på ingen måde er noget at tage fejl af. Da du købte bilen oplyste du også et cvr nr, hvor bilen blev solgt til. Det også fremgår tydeligt på slutsedlen, hvilken du selvfølgelig også selv har underskrevet. At der er tale om et erhvervskøb, til en anden virksomhed. Ordret står der solgt til cvr nr uden garanti og reklamationsret, der kan ikke fratrækkes moms af købssummen. Det kan umuligt være til at misforstå.
Jeg har svært ved at se begrundelsen for din kritik.

Verdens dårligste bilforhandler

En stjerne fordi man ikke kan give mindre.
Større samling fuskere skal man lede længe efter

3. Juni 2019

Hej Janni
Vi er kede af din anmeldelse, vi ved dog ikke klar over hvad kritikken omhandler.
Du er velkommen til at kontakte os, så er der helt sikkert en løsning på et evt. problem.
Rune Mariegaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr