Lyca Mobile SE Bewertungen 1’188

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

* det går inte att skicka mms * ca 1/4 del av de sms man sänt kommer inte fram * telefonen funkar inte ibland, varken att ringa med eller ta emot samtal * mail till kundtjänst kommer inte fram *... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dearest Dua! I wanted to send a heartfelt thank you for your help with my Lycamobile bundle issue. You were an absolute lifesaver! Your patience, expertise, and genuine care made all the differe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta mobilbolag någonsin. Köpte kontantkort och det gick inte registrera sedan stod man i 1 timmes kö till kundtjänst. Dom sa välj re register och jag gjorde men blev blockad. Ringde igen och nu sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta företag är ett skämt. De gav mig en rad felaktig information varje gång jag ringde och avbröt mitt paket eftersom de misslyckades med att använda det för betalning en gång när min bank hade prob... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektronik & Technologie

Vom Unternehmen geschrieben

Lycamobile är en hög kvalitet prisvärda kontantkort SIM som du kan njuta av en fantastisk utlandssamtal och hålla kontakten med dina nära och kära runt om i världen, oavsett om de är i Afrika, Amerika, Asien, Australien och Europa.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag kontaktar er igen eftersom mitt problem fortfarande inte har lösts trots att det nu har gått två veckor sedan jag köpte ett internetpaket på 120 GB för 340 kronor till mitt Lycamobile-nummer 0727899824.

Paketet syns i Lycamobile-appen och där står tydligt att 120 GB finns tillgängligt, men internet fungerar fortfarande inte alls på SIM-kortet. Jag har därför fortfarande inte kunnat använda den tjänst som jag har betalat för.

Jag vill också påpeka att paketet endast gäller i 1 månad och att halva giltighetstiden redan har gått utan att jag kunnat använda internetet överhuvudtaget.

Jag har testat SIM-kortet i flera andra nya mobiltelefoner men problemet kvarstår. Därför är jag 100 % säker på att problemet ligger hos Lycamobiles nät eller aktivering och inte hos mina telefoner eller SIM-kort.

Jag förstår inte varför ni fortfarande inte har aktiverat internetpaketet eller löst problemet trots mina tidigare meddelanden.

Om ni inte kan aktivera paketet på nummer 0727899824, ber jag er att istället aktivera internetpaketet på mitt andra Lycamobile-nummer 0761526561. Båda SIM-korten är registrerade i mitt namn.

Om detta inte är möjligt kräver jag att ni återbetalar de 340 kronor som jag har betalat till mitt bankkonto och tar tillbaka det oanvända internetpaketet på 120 GB.
Jag bifogar återigen faktura och betalningsbekräftelse så att ni kan kontrollera ärendet ordentligt och lösa problemet så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar
Ali Benvidi

15. Mai 2026

Thanks for the best support Bilal

Thanks for the best support Bilal

13. Mai 2026

Dear Hamza,

We are happy to hear that you had a great support experience. Thank you for your positive feedback; we appreciate it.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra team, men en extremt oprofessionell medarbetare

Jag vill dela en mycket besvikande upplevelse med en specifik kundtjänstmedarbetare hos Lyca Mobile Sverige.
Allt började med att jag köpte ett National-abonnemang för 238 kr. Efter att SIM-kortet aktiverades fanns det tyvärr varken någon aktiv plan eller saldo på kontot. Jag kontaktade kundservice flera gånger och de flesta medarbetare jag pratade med var hjälpsamma, tålmodiga och professionella. Efter deras rekommendation köpte jag till och med ett nytt SIM-kort för att flytta abonnemanget, men tyvärr fungerade det fortfarande inte.
När jag sedan ringde in igen möttes jag av en extremt oprofessionell och otrevlig person. Trots att jag noggrant förklarade ärendet, påstod han direkt att jag aldrig hade köpt någon plan. När jag försökte ge honom mitt ordernummer och ärendenummer blev jag avbruten flera gånger.
Istället för att hjälpa till sa han bara att jag måste vänta 7 arbetsdagar på svar via e-post. När jag uttryckte min frustration över situationen fick jag höra att jag “inte borde prata så”, varefter han avslutade samtalet genom att helt enkelt lägga på luren i örat på mig.
Som tur var kunde en annan, mycket kompetent kundtjänstmedarbetare senare lösa problemet åt mig. Därför riktar sig min kritik inte mot hela kundservice-teamet, utan specifikt mot detta oacceptabla och otrevliga bemötande från en enskild individ.
Jag hoppas verkligen att Lyca Mobile tar detta på allvar och ser över sin interna utbildning, så att ingen annan kund behöver uppleva samma sak.

12. Mai 2026

Kära Jin,

Vi beklagar att du har problem med att ditt SIM-kort aktiveras men att du inte får abonnemanget. I så fall, kan du hjälpa oss med ditt Lyca Mobile-nummer, din registrerade e-postadress och ditt referensnummer. Denna information hjälper oss att lösa ditt problem snabbare.

Du kan också mejla oss när som helst på trustpilotreview@lycamobile.com. Vi finns här för att hjälpa dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duaa has very good work and she is kind…

Duaa has very good work and she is kind with customers thanks Duaa and Lyca mobile

12. Mai 2026

Dear Hossainll

We're happy to hear that you had a positive experience! We appreciate your kind words and are thankful for your feedback regarding our work and service.

Tillsammans mot Lycamobile/Together against Lycamobile

ANMÄL LYCAMOBILE till Konsumentverket, Telekområdgivarna och Post-och Telestyrelsen. Om många anmäler kan myndigheter inleda tillsyn och förbjuda deras verksamhet i Sverige. Det går snabbt och lätt att göra på myndigheternas hemsidor.

There is a Facebook group "Together against Lycamobile". Join it and together we'll help each other to struggle against Lyca!

REPORT LYCAMOBILE to The Swedish Consumer Agency and Swedish Post and Telecom Authority (PTS). If many report they can start supervision and ban their operations in Sweden. It's very easy to do on their's webbsites.

I ÖVER ETT ÅR och utan framgång har jag försökt att lösa mina problem med Lycamobile. Problemen är de samma som många andra skriver om här: bedrägligt beteende i form av att utlovade tjänster fungerar inte men tas betalt för, går inte att ringa, feldebiteringar, pengar dras olovligen från kontot, för det mesta icke existerande men i de få tillfällen när man kommer fram oförskämt, hånfull och inkompetent låtsaskundtjänst som knappast kan svenska.

Så vid det här laget vet jag alla deras ursäkter, knep, tricks och sätt att luras. Jag förstår precis deras affärskoncept och strategi. Luttrad som jag är ler jag sorgset och tycker synd om alla ovetande stackare som skriver av sin frustration på Trustpilot och Google och naivt och godtroget väntar på svar och hjälp från en låtsaskundtjänst eftersom jag vet att de inte kommer att få vare sig svar eller hjälp.

Det man behöver förstå innan man utsätter sig för Lycamobile är att det inte finns ngt gratis och om något verkar för bra för att vara sant, så är det förmodligen det. Yes, Lyca lockar med låga priser men de kompenserar dessa låga priser med feldebiteringar, påtvingade abonnemang och olovliga avdrag från konton som de aldrig betalar tillbaka. Det är deras affärskoncept.

Kundtjänst är på låtsas. Lyca ger sken av att denna finns men den fungerar inte i praktiken. Alla ljuger och luras, från chefer till medarbetare, låtsas att ta emot klagomål, skapa ärenden, felanmäla MEN allt detta är på låtsas. Ingen någonsin tittar på dessa ärenden. De medvetet vilseleder kunder till mejladresser där de i förväg vet att ingen kommer svara. Det är deras strategi.

På Trustpilot och Google är det en AI-bot som svarar, inte en människa, för att ge sken av en fungerande kundtjänst.

Man kan undra varför ett sådant bedrägligt företag tillåts existera i Sverige. Det är för att myndigheterna inte har fått upp ögonen för deras verksamhet eftersom att de flesta som lämnar omdömen på omdömessajter inte anmäler Lyca till myndigheter.

Därför är det viktigt att ni ANMÄLER TILL KONSUMENTVERKET, TELEKOMRÅDGIVARNA OCH POST- OCH TELESTYRELSEN på myndigheternas hemsidor. Det är lätt och snabbt gjort, inga konstigheter alls.

Gå med i Facebookgruppen "TILLSAMMANS MOT LYCAMOBILE", så kan vi hjälpas åt med råd, stöd, hjälp till varandra och gemensamma åtgärder mot Lyca.

Till sist: Hör du, Lycas AI-bot som låtsas vara kundtjänst, du kan strunta i att svara här, jag vill inte ha dit svar på detta inlägg. Förstår du det? Men jag är säker på att den inte förstår det och kommer att svara med ngn ursäktande rappakalja och ber mig ringa eller mejla dit där ingen svarar. Vilket bekräftar dumheten och att allt är bara ett spel för gallerier.

4. Mai 2026

Bästa kund,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår den frustration som denna situation har orsakat.

Vi tar sådana problem på största allvar, särskilt gällande servicekvalitet, fakturering och kundsupport. Detta är inte den upplevelse vi strävar efter att ge, och vi ber uppriktigt om ursäkt för de besvär som detta har orsakat.

Vi vill gärna granska ditt ärende i detalj och arbeta för att lösa dina problem. Vänligen dela ditt Lyca Mobile-nummer, registrerade e-postadress och eventuella referensnummer (om tillgängliga) via privat meddelande så att vi kan undersöka saken vidare och hjälpa dig därefter.

Var säker på att vi är fast beslutna att åtgärda ditt problem och tillhandahålla en lösning så snart som möjligt. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duaa did a lot for us thanks a lot very…

Duaa did a lot for us thanks a lot very good service Lyca mobile

4. Mai 2026

Dear Ahmed,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience with us. We’re delighted to hear that Duaa was able to resolve your issue quickly and that you’re happy with our service.

We work hard to offer great value and reliable service, and feedback like yours motivates the whole team to keep improving. We really appreciate you choosing Lyca Mobile UK and look forward to keeping you connected.

LYCAMOBIL 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

LYCAMOBIL 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
LYCAMOBIL ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
LYCAMOBIL 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

REKOMMENDERAR INTE😡😡😡😡😡
REKOMMENDERAR INTE😡😡😡😡😡

20. März 2026

Bästa Ade,

Vi beklagar att du har problem med vår tjänst. Kan du ge mer information om problemet? Vänligen dela även ditt Lyca Mobile-nummer, din registrerade e-postadress och eventuella referensnummer du kan ha. Denna information hjälper oss att lösa ditt problem snabbare.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni har tagit pengar från mitt konto och…

Ni har tagit pengar från mitt konto och jag fick ingen saldo.

29. April 2026

Bästa Engy,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplevde det och förstår att du är orolig över att beloppet drogs utan att vi fick tillbaka det återstående beloppet.

Detta är inte den servicenivå vi strävar efter att erbjuda, och vi ber uppriktigt om ursäkt för besväret.

Tack för att du delar med dig av relevant information. Vi kan vara säker på att vi granskar ditt ärende och kommer att arbeta för att lösa det så snart som möjligt.

Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Bilal

Bilal, is always helpful . Not only this time , I have lot of good experience with him. He is the best for sure .

30. April 2026

Dear Thilina,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience with us. We’re delighted to hear that Bilal was able to resolve your issue quickly and that you’re happy with our service.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag valde detta abonnemang eftersom de…billiga

Jag valde detta abonnemang eftersom de erbjöd ett väldigt attraktivt paket: 100 GB och fria samtal för 99 kr, med villkoret att automatisk förnyelse är aktiverad. Efter en del mejlväxling och kontakt med kundtjänst lyckades jag även porta mitt nummer från min tidigare operatör till Lyca Mobile.

Inledningsvis fungerade allt bra. Jag var nöjd både med samtalskvaliteten och mobilnätets hastighet (jag bor i Göteborg). Jag aktiverade dessutom automatisk förnyelse och fick ett SMS som bekräftade betalningen och att prisplanen skulle förnyas automatiskt, vilket tydligt visar att allt var korrekt inställt från min sida.

Problemen började denna månad, då jag plötsligt inte kunde ringa några samtal alls, trots att internet till en början fungerade. Kort därefter slutade även internet fungera. När jag öppnade Lyca Mobile-appen visades dessutom mitt gamla nummer (före porteringen), och det stod att jag inte hade någon aktiv prisplan.

Jag kontaktade kundtjänst via telefon och följde deras instruktioner (logga ut och in igen), men problemet kvarstod. Ärendet registrerades, men jag fick ingen bekräftelse. Nu har det gått över 52 timmar utan lösning, och jag kan fortfarande inte ringa. Det enda företaget har gjort är att ge mig 5 GB extra data, vilket inte löser kärnproblemet.

Jag har varit i kontakt med supporten flera gånger, men får varje gång beskedet att jag måste vänta. De har även antytt att problemet kan bero på att det saknats pengar på kontot, vilket inte stämmer. Jag har upprepade gånger erbjudit att visa bankutdrag som bevisar att det funnits tillräckligt med pengar hela tiden.

Jag tycker detta är ett mycket dåligt sätt att hantera ett kundärende. Jag har följt alla instruktioner och ändå blivit utan fungerande tjänst i flera dagar. Bemötandet får mig dessutom att känna som att felet ligger hos mig, vilket är både frustrerande och oprofessionellt.

För Lyca Mobile: detta gäller ärende 111801421.

Bästa Nenad Pejic,

Vi noterar din feedback och förstår situationen, särskilt eftersom tjänsten slutade fungera trots att prenumerationen var aktiv och betalningen bekräftad.

Baserat på din beskrivning verkar problemet vara relaterat till portering av brist på aktiv tariffplan, och att både samtal och data slutar fungera trots att supportinstruktioner följts och tillräckligt saldo har. Detta är inte den upplevelse som förväntas.

Ditt ärende kräver en grundlig kontroll av porteringsstatus, konto-/tariffplantilldelning och nätverksaktivering för att identifiera orsaken och återställa tjänsten korrekt.

Vi kommer att undersöka och återkomma till dig så snart som möjligt.
För ytterligare hjälp, vänligen svara på trustpilotreview@lycamobile.com

Lyca Mobile Trust Pilot Team

Duaa helped me alot

Duaa helped me alot , thanks lyca mobile

Dear pardesi dil,

We're happy to hear that Duaa was helpful! Thank you for your positive feedback; we appreciate it a lot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duaa made me feel very comfortable and…

Duaa made me feel very comfortable and attended to my issue attentively. I’m so happy it’s been resolved

Dear Peter,

⚠️ WARNING

⚠️ WARNING: Stay Away from Lyca Mobile Norway – A Company Built on Lies and Incompetence!
I am writing this to warn everyone: Never get Lyca Mobile. If you want a carrier that actually works, respects its customers, and keeps its promises, Lyca Mobile is the last place you should go.
1. Paid Services That Do Not Work
Despite having their XXL package and topping up my balance with extra credit specifically to call businesses in Sweden, the service is completely blocked. They take your money, but they do not deliver. They have placed a restriction on my card even though I have paid and have the legal right according to the contract to make these calls. This is nothing short of a scam.
2. A Customer Service That Lies to Your Face
For three consecutive days, I have been in contact with them regarding an urgent matter.
• Day 1: They promised the technical team would call me back. No one called.
• Day 2: They repeated the same lie. "We will solve it today." Still no contact. They completely ignored the fact that I was in an emergency situation.
• Day 3: After sitting in phone queues for a total of six hours, I finally reached a supervisor. He admitted that the customer service agents had been lying – they hadn't even escalated the case to the technicians!
3. Scandalous Treatment and Zero Professionalism
When I confronted the supervisor about the lies and the mishandling of my case, do you know what he did? He hung up on me. This is the "leadership" at Lyca Mobile. They are rude, aggressive, and completely lack basic social skills. They talk down to their customers and show zero willingness to compensate for their own massive failures.
4. Pure Manipulation
On a Friday, they told me it would take "24 hours" to get a response. When I asked if they were even open on Saturday, they said no. They are literally trying to trick me again by promising a resolution within a timeframe when they aren't even working.
Conclusion: Choose Another Operator!
Lyca Mobile Norway is not a serious company. They have no customer care, no technical competence, and no morals. They take your money and leave you stranded when you need them most.
Do yourself a favor: Throw away your Lyca SIM card and choose a provider that actually treats you like a human being and not just a target to be cheated out of money.

Dear A N,

We are sorry to hear about your experience. We completely understand how frustrating this must have been for you. This is not the experience we want for our customers, and we truly want to make it right.

Could you kindly share your Lycamobile number, email address, and any reference number you received from customer service via our private channel One of our team members will personally reach out to you and resolve this as quickly as possible.

You can also email us anytime at trustpilotreview@lycamobile.com. We are here to help!

Dearest Dua!

Dearest Dua!

I wanted to send a heartfelt thank you for your help with my Lycamobile bundle issue. You were an absolute lifesaver! Your patience, expertise, and genuine care made all the difference. I truly appreciate your outstanding customer service and how you went above and beyond to resolve everything. You're a star!❤️⭐️

With sincere gratitude,
Ghalla

Dear Ghallia,

We are so happy to hear that the assistance provided was helpful and resolved your Lycamobile bundle issue. We appreciate your kind words and are glad that you had a positive experience. Thank you for your feedback!

LycaMobile Trustpilot Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good service with Duaa thanks lyca…

Good service with Duaa thanks lyca mobile

Dear Chand,

We are happy to hear that you had a good experience with our service. We appreciate your positive feedback and thank you for taking the time to share.

Varning för lycamobile

* det går inte att skicka mms
* ca 1/4 del av de sms man sänt kommer inte fram
* telefonen funkar inte ibland, varken att ringa med eller ta emot samtal
* mail till kundtjänst kommer inte fram
* "omöjligt" att flytta med gammalt nummer
Kundtjänsten är vänlig och trevlig även om de inte kan hjälpa till

14. April 2026

Kära Agneta,

Vi beklagar att du har problem med att ringa och ta emot samtal, samt att skicka meddelanden.

För att kunna hjälpa dig ytterligare, kan du ange ditt LycaMobile-nummer, din registrerade e-postadress och eventuella tidigare supportreferensnummer. Denna information hjälper oss att undersöka och lösa ditt problem snabbare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duaa is very good employee and lyca…

Duaa is very good employee and lyca mobile best service

23. April 2026

Dear Bawa,

We are happy to hear that you had a positive experience. Thank you for taking the time to share your feedback with us; we appreciate it.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

السلام عليكم مرحبا بكم وبالعاملين في…

السلام عليكم مرحبا بكم وبالعاملين في شركه لايكا انما اليوم كان استقبال جيد رائع جدا وقد خدمتني بالموضوع وسهلت لاموري الموظفه الخلوقه اللي هي اسمها دعاء كل الشكر لالكم وللشركه وللا عاملين عليها

23. April 2026

عزيزي أحمد،

نُقدّر لك تخصيص الوقت لمشاركة تجربتك الإيجابية؛ ويسعدنا للغاية سماع أنها كانت رائعة حتى الآن.

مع خالص التحية،
فريق LycaMobile على Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilal is amazing thanks for the great…

Bilal is amazing thanks for the great customer service

22. April 2026

Dear ihsan Ullah,

We are happy to hear that you had a great customer service experience. Thank you for sharing your positive feedback with us!

Best Regards,
Lyca Mobile Trust Pilot Team

Visited Kista Stockholm office

Visited Kista Stockholm office, Bilal activated 120 GB bundle thanks for the great customer support

21. April 2026

Dear Rafanat,

Lyca Mobile Trustpilot Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr