Morten var utrolig behagelig og meget meget hjælpsom med at sørge for at vi fik de rigtige lampeskærme. Meget professionel og kompetent. Kan absolut anbefale dette firma. Vi er ovenud glade for vor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bestilte en loftlampe torsdag ved 14-tiden. Et par timer senere fik vi en mail: vores lampe ville være fremme ved vores dør fredag. Da vi stod op fredag morgen lå pakken uden for vores hoveddør.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet hos Luxer flere gange. Flot overskuelig hjemmeside, lækre varer og god kundeservice. Har et par gange været i tvivl om nogle lamper og er altid blevet mødt af kompetente medarbejdere, d... Mehr ansehen
www.Luxer.dk er en dansk webshop med salg af moderne lamper og LED belysning til private og erhverv.
Landevejen 12, 4520, Svinninge, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Luxer har rigtig god smag med lamper i høj kvalitet og flot design. Har købt flere lamper her allerede, og får altid topklasse service.

Antwort von Luxer.dk
Enkelt og nem hjemmeside og 1-2 dages levetid og er vild med mit køb!
KAN VARMT ANBEFALE Luxer.dk!!!

Antwort von Luxer.dk
It couldn’t have been better. My lamp is perfect for my needs, the price was fair and the delivery speedy.

Antwort von Luxer.dk
Hurtig levering, fantastisk grundig god indpakning af mine to lamper. Tak 🤗

Antwort von Luxer.dk
Meget tilfreds med at handle hos Luxer. Super service mindet, gode produkter til gode priser.. Alt godt herfra..

Antwort von Luxer.dk
Jeg havde bestilt 2 lamper hos Luxer. Jeg havde imidlertid udfyldt bestillingen forkert, hvilket gav problemer med GLS`s levering og efterfølgende tilbagesendelse. Trods manglende levering blev pengene trukket. Formodentlig pga GLS. Da jeg kontaktede Luxer v Morten blev forløbet udredt og jeg fik pengene retur uden ekstra omkostninger. Tak for god behandling.

Antwort von Luxer.dk
Hold nu op et hurtigt firma. Bestilte en fjerlampe en dag og næste dag kunne den hentes i pakkeshoppen. Det er godt nok det hurtigste jeg har prøvet. God stil og fed lampe.

Sikke en god service.
Når jeg skal handle et nyt sted online, ringer jeg altid til deres service telefon for at høre om det er et nummer hvor man kan komme i kontakt med nogen.
I det her tilfældet, prøvede jeg en lørdag aften og til min overraskelse blev det svaret, jeg havde forventet en telefonsvarer :-)
Jeg bestilte 3 lamper lørdag aften og kunne hente den tirsdag.
Nemt hurtigt og super fine lamper :-)

Antwort von Luxer.dk
alt var som det skulle være, hurtig og god betjening.

Antwort von Luxer.dk
Fin service, varen kom hurtigt efter bestilling. Pakket forsvarligt ind, god kvalitet. Var ikke lige opmærksom på at det var samle selv lamper..

Antwort von Luxer.dk
Vi kan kun give Luxer.dk vores bedste anbefaling! Hurtig ekspedition og levering af en vare, som vi er meget glade for! Det kan ikke gøres bedre!

Antwort von Luxer.dk
Hurtig levering og lækkert produkt.

Antwort von Luxer.dk
Fuldt ud tilfreds. Købte den fineste pendel på Luxer og modtog allerede pakken dagen efter🤩

Antwort von Luxer.dk
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.

Antwort von Luxer.dk
Jeg er helt tilfreds med mit køb hos Luxor. Lamperne levede fuldstændigt op til mine forventninger. Modtog lamperne 3 dage efter bestilling. Ja kan varmt anbefale både familie og venner at handle der, god oplevelse. Anne-Marie.

Antwort von Luxer.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.