Fantastisk kundeservice. Vi oplevede lidt problemer med vores Lumulu søvntræner, som vi ellers har været meget glad for. De svarede henover weekenden og fik løst problemet på fornemmeste vis. Vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Jeg skrev, som en træt og frustreret mor, til Lumulu i håbet om, de ville lave en konkurrence, så man kunne vinde deres fantastiske opfindelse. Kort tid efter svarede Niklas på min besked... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
MEGET hurtig levering. Urets design er så sødt! Det rødlige/varme lys lampen får, når Lumulu “sover” er godt tænkt og meget behageligt. MEN jeg undrer mig over at de anviste dage i bunden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lumulu er et danskudviklet søvnprodukt, skabt til at hjælpe børn med at forstå forskellen på nat og dag, og give hele familien en roligere nat. Med blødt lys, venligt ansigt og rolige lyde guider Lumulu dit barn trygt gennem natten. Vi designer med omtanke, tester med børn i fokus og prioriterer certificeret kvalitet. Vores mission er at skabe produkter, der gør hverdagen lidt lettere for børnefamilier, og nætterne lidt mere fredelige. lumulu.dk 🇩🇰 Dansk design 🌙 Søvnfremmende funktioner 🧸 Børnevenligt og sikkert
30 dages tilfredshedsgaranti
Møsvråvej 30, 6051, Almind, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk kundeservice.
Virkelig en god oplevelse og anbefaling herfra.

Antwort von Lumulu
Super lækkert produkt og velegnet til børnefamilien! Vi har købt en enkelt og den fungerer rigtig godt til sengetid

Antwort von Lumulu
Efter at sovet væk fra mit eget soveværelse i 1 år sover jeg nu igen alene sammen med min kone. Vi har prøvet alt med vores piger på hhv. 7 år og 5 år og intet har virket før vi fik Lumulu. Vi har endda prøvet andre "søvn trænere" i form af en anden figur som eksempelvis en snegel men det var personificeringen af Lumulu der fik det til at virke for os - i sær for vores mindste på 5 år.
Lumulu burde i min optik være en fast del af alle børns værelser når de skal lære at sove på eget værelse.
Af hjertet tak fra en far der nu også sover på eget værelse :o)

Antwort von Lumulu
Kort tid efter svarede Niklas på min besked med den største forståelse, hjertevarme og personlighed.
Min søn er begyndt ikke at sove tungt, har svært ved at falde i søvn og vågner klokken 5. Dette har vi forsøgt at finde mange forskellige løsninger på.
Min søn blev lykkelig, da han fik Lumulu i armene. Den er venlig at se på, lyset er rart og han synes den var fantastisk at falde i søvn til.
Han står op kl 06:15, og løsningen med, at han kan vende sig rundt og sove videre, hvis han kl 05 kan se Lumulu stadig sover, er genialt!
Nu sover vi længe og er udhvilede :-)
Tusind tak! Anbefaler til alle i samme situation 🧡

Bedste køb længe! 😍🥳
Vores dreng på 4 år, har altid vågnet enormt tidligt, altså mellem klokken 4:30 og 05:30…. Efter vi har fået Lumulu og den er sat til klokken 06:00, står han ikke op før, ja lige nu kan han nogle dage sove til klokken 06:30!! 😳

Antwort von Lumulu
Super godt produkt og enormt hurtig levering! Børnene og jeg elsker den allerede.

Antwort von Lumulu
Bestilling og levering er gået super. Er lidt skuffet over at den skal lade min. hver anden dag. Så meget strøm tænker jeg ikke et vækkeur bruger.

Antwort von Lumulu
Virkelig et fedt produkt! 🙌🏼 Vi bruger den til vores datter på to et halvt år, og vi har brugt den i en uges tid nu. Hun synes den er mega spændende, og forstår allerede at det er puttetid når øjnene lukkes, og at vi først står op igen, når den åbner øjnene. Det er så fedt. Den er alle pengene værd.
Derudover var køb og levering super smooth og hurtig. Kan kun anbefales herfra 😊

Antwort von Lumulu
Jeg er SÅ tilfreds med Lumulu natlampen! Den er utrolig brugervenlig, har et flot og roligt design og en meget nem og overskuelig brugsanvisning. Lyset er behageligt og perfekt som natlampe. Derudover er deres kundeservice virkelig hurtig, hjælpsom og professionel. Man kan mærke, at der er tænkt over både kvalitet og kundeoplevelse. Kan varmt anbefales! 🌙✨

Antwort von Lumulu
Min søn er så glad for lumulu. Han har helt styr på hvornår han skal i seng og hvornår det er tidlig morgen og han skal prøve og sove lidt mere :)

MEGET hurtig levering.
Urets design er så sødt!
MEN jeg undrer mig over at de anviste dage i bunden af urets display ikke er med danske forkortelser? I stedet står der: MON TUE WED osv.
Jeg savner også at udvalget af lyde, som kan afspilles var mere forskellige. Her er størstedelen noget med vand; bølger, regn, dryp osv. En lille, blid melodi/instrumental sang ville være skønt.
Fint produkt alt i alt og hurtig levering, men med plads til videreudvikling - synes jeg 😊

Antwort von Lumulu
Min datter (4 år) er blevet meget glad for sin nye Lumulu og finder stor tryghed i at sove med den. Hun er begyndt at gå meget op i om det er morgen og falder selv i søvn igen, hvis hun ser, den lyser orange.

Antwort von Lumulu
Har købt Lumulu for 2. gang som gave, og den er som 1. gang, faldet i virkelig god jord og hjulpet de forældre som har fået den 👏🏼😍

Antwort von Lumulu
Vi fik Lumulu i dåbsgave til vores søn som nu er 4,5 mdr. Den fungere helt genialt som ammelampe. Det varme og behagelige lys gør, at man kan se uden at baby vågner helt op. Nem at bruge med et dab på toppen og bare nuttet at se på! Udover det fungere det også rigtig godt med white noise, der gør at vores søn sover længere og ikke er lydfølsom, når de store leger.
Udover at produktet fungere helt genialt, oplever man også professionel og personlig kundeservice. Jeg kan kun anbefale dette produkt (og gør det) til alle.

Antwort von Lumulu
Lever fuldstændig op til forventningerne og ungerne er vilde med den 🥰

Antwort von Lumulu
Den er fin med lyset. Men synes det er mærkeligt at man ikke kan skrue ned for lyden på de lyde der er, det er meget højt. Det er også ærgeligt at man ikke kan vælge en melodi, mange af lydende er tissetrængende. Jeg er lidt skuffet over produktet, den er jo ikke billig

Antwort von Lumulu
Meget fin og blød lampe som viser forskel på dag og nat. Meget fin.

Antwort von Lumulu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.