Luxaflex gordijnen zien er gewoon top uit, de service was goed. Maar je moet wel even wachten...4 maanden na aanbetaling was de installatie. Dat zou toch sneller moeten kunnen! Daarnaast was er 1 gord... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze monteur heeft uiteindelijk alle klachten verholpen. We zijn al ruim drie jaar bezig met het woning inrichting bedrijf en nu blijkt dat wij een verkeerde oplader erbij hadden gekregen en deze de a... Mehr ansehen
De monteur heeft alles keurig nagekeken en de storing verholpen. Dit alles na uitvoerig met mij de problemen door te lopen en telkens opnieuw te kijken waarom er toch problemen bleven ontstaan. Met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Luxaflex® Nederland is leverancier van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Verkoop, advies, meten en montage vindt plaats via ons dealernetwerk. Er vindt geen directe verkoop aan consumenten plaats.
Blaak 555, 3011GB, Rotterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Luxaflex® Nederland
2 jaar geleden een allure plissé hordeur laten plaatsen. Kostte bijna €1000 maar stond prachtig en hadden er veel plezier van ,totdat er plots een wervelwindje opstak en de gehele hordeur in de kamer lag. De schakels van de ketting waren stuk . Direct naar onze leverancier voor reparatie . Immers schade viel mee ,alles verder nog in tact . Tot onze verbijstering werd ons verteld dat luxaflex niet repareerde maar wij moesten een geheel nieuwe hordeur kopen . Kosten €1200 . Dit heeft ons besloten nimmer iets van het merk Luxaflex te kopen.
Jullie hebben mij erg goed geholpen, ik kan nu zelf de baaterijen opladen.

Antwort von Luxaflex® Nederland
De medewerkster was zeer deskundig, geduldig en heeft het probleem helemaal verholpen. Ook de instellingen daarna weer in orde gemaakt en advies gegeven hoe verder te handelen.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Na levering bleek 1 van de 6 plissé gordijnen niet de juiste ondergrens te hebben gekregen. De Hunter Douglas monteur heeft dit snel opgelost en heeft me een korte cursus handige instellingen gegeven. Wat een geweldige service! 👍

Antwort von Luxaflex® Nederland
Na 5 jaar begint de lijmlaag van onze Duettes los te laten, totdat ze uiteindelijk helemaal loslaten op de lijmlaag. De stof is verder nog prima. Dit was voor de 2e keer, in 2019 heb ik ook na 6 jaar de Duettes op eigen kosten moeten vervangen.
Luxaflex compenseert niet en is wonderbaarlijk genoeg niet geïnteresseerd in het defect. Je zou toch verwachten van een topmerk dat ze het product willen verbeteren? Ja , het hangt in de badkamer en op het zuiden ( maar met screens!), maar geef dan aan dat de Duettes daar niet geschikt voor zijn.
Geen oplossing, geen compensatie, een terugkerend probleem, geen interesse en service: 1 ster.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Helaas alleen maar slechte ervaringen met de producten van Luxaflex. Deze waslijst groeit nog steeds. Het begon met afleveren van verkeerde producten, daarna afleveren van verkeerde onderdelen. Luxaflex die niet netjes opvouwde bij het sluiten van de raambekleding, ophangsystemen die niet goed functioneren, onderdelen van deze systemen die kapot gaan etc. Ondanks de goede service van de monteur hebben we nog steeds problemen met Luxaflex producten. Spijt van onze aankoop. Je betaalt de hoofdprijs en krijgt gewoon slechte kwaliteit.
Waarschijnlijk komt dit omdat de productielijn verplaatst is naar Oost-Europa, maar daar zou de klant geen hinder van moeten ondervinden. Het zijn fijn zijn als Luxaflex klanten financieel gaat compenseren die aanhoudend slecht ervaringen hebben met hun producten. Ik ben benieuwd of dat gaat gebeuren.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Prima zonnewering en een aanwinst voor het huis
het lijkt wel of we in een nieuwe woning zijn terecht gekomen , boven verwachting goed en vakkundig gemonteerd.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Reparatie heeft niet geholpen . Het is alleen maar erger geworden. Nu gaan diverse gordijnen niet open of dicht. Back up heeft niet geholpen. Jullie zijn nu drie geweest maar het is nog steeds niet opgelost. Mijn nr is 0621216859.
Probleem was vrij snel duidelijk en werd goede oplossing aangeboden.

Antwort von Luxaflex® Nederland
De reparatie thuis is prima uitgevoerd.
Alleen jammer dat de eerder reparatie in de fabriek niet goed was uitgevoerd waardoor een reparatie noodzakelijk werd.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Na drie jaar gebruik van meerdere Luxaflex-producten ben ik helaas zeer teleurgesteld. We hebben bewust gekozen voor Luxaflex en daar ook premium prijzen voor betaald, maar de kwaliteit en betrouwbaarheid vallen in de praktijk flink tegen.
In huis hebben we meerdere elektrische Duette Shades en een elektrisch knikarmscherm. Helaas hebben we met meerdere producten terugkerende problemen gehad. Zo waren er verbindingsproblemen, lieten knopjes spontaan los en hebben de elektrische Duette Shades al meerdere keren een servicemonteur nodig gehad omdat ze na korte tijd niet meer functioneerden. Eerst zou de batterij de oorzaak zijn, daarna de oplader, maar het probleem is tot op de dag van vandaag niet definitief opgelost.
Ook het knikarmscherm heeft meerdere keren problemen veroorzaakt. Vorig jaar sloot het scherm niet goed, waardoor het doek door weersinvloeden beschadigd raakte. Nu rolt het scherm opnieuw niet correct op, met opnieuw weerschade aan het doek als gevolg. Dat is onacceptabel voor een product in deze prijsklasse.
Naast de technische problemen kost het oplossen ervan telkens veel tijd en energie. Inmiddels heb ik via twee officiële Luxaflex-dealers opnieuw een serviceaanvraag lopen, zowel voor een elektrische Duette Shade als voor het zonnescherm. Ondanks dat wacht ik inmiddels al weken op een reactie van Luxaflex.
Mijn ervaring is dat de prijs en de kwaliteit helaas niet met elkaar in verhouding staan. Voor producten in dit premiumsegment had ik een aanzienlijk hogere betrouwbaarheid én een betere service verwacht.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.