Luxaflex gordijnen zien er gewoon top uit, de service was goed. Maar je moet wel even wachten...4 maanden na aanbetaling was de installatie. Dat zou toch sneller moeten kunnen! Daarnaast was er 1 gord... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze monteur heeft uiteindelijk alle klachten verholpen. We zijn al ruim drie jaar bezig met het woning inrichting bedrijf en nu blijkt dat wij een verkeerde oplader erbij hadden gekregen en deze de a... Mehr ansehen
2 jaar geleden een allure plissé hordeur laten plaatsen. Kostte bijna €1000 maar stond prachtig en hadden er veel plezier van ,totdat er plots een wervelwindje opstak en de gehele hordeur in de kamer... Mehr ansehen
De monteur heeft alles keurig nagekeken en de storing verholpen. Dit alles na uitvoerig met mij de problemen door te lopen en telkens opnieuw te kijken waarom er toch problemen bleven ontstaan. Met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Luxaflex® Nederland is leverancier van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Verkoop, advies, meten en montage vindt plaats via ons dealernetwerk. Er vindt geen directe verkoop aan consumenten plaats.
Blaak 555, 3011GB, Rotterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Duetten aangeschaft binnen 1 jaar ladders Via leverancier vervangen. Nu weer binnen 1 jaar kapot magneetje en is er een van de duetten hand handvatjes gebroken.
Normaal huishoudelijk gebruik Zou niet mogen bij zo’n duur product

Antwort von Luxaflex® Nederland
De oplossing was snel gevonden en het was voor haar voor het eerst dat ze dit probleem zag.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Er kan altijd iets niet goed gaan maar de service monteur van jullie heeft het prima opgelost.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Dame kwam keurig op afgesproken, was heel vriendelijk, maar bovenal zeer competent.
Probleem was dan ook binnen een half uur opgelost. Vervolgens nog een aantal handige gebruikstips gekregen

Antwort von Luxaflex® Nederland
Duettes zijn een mooi product van Luxaflex. Helaas waren 3 van de 12 geleverde producten defect bij plaatsing. De servicemonteurs van luxaflex (Hunter Douglas) zijn goed en hebben allerlei kleine dingetjes die ook niet goed waren hersteld. Het duurt nu erg lang voordat de 3 defect geleverde producten worden gemaakt. Het verbaasd ons dat zo’n duur en kwalitatief hoogwaardig product defect geleverd wordt (kwaliteitscontrole?)

Antwort von Luxaflex® Nederland
Gordijn bij aanschaf motor werkte niet goed met gateway. Maand gewacht op reparatie en toen bleek dat we weer een week moesten wachten omdat de monteur niet de juiste motor bij zich had. Telefonische bereikbaar kan beter en sneller.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Duidelijk verhaal gekregen van de monteur wat er aan scheelt 👍

Antwort von Luxaflex® Nederland
1 van de PowerView motoren werkte niet bij installatie van het systeem. We hebben 5 weken moeten wachten op een monteur van Luxaflex terwijl het systeem nog niet opgeleverd was. Lijkt me wel dat er een eind controle voor de werking van het systeem mag plaatsvinden voordat het geplaatst wordt bij de klant. Ook de wachttijd voor een monteur is veel te lang.
P.s na het resetten van de motor was het probleem verholpen.

Antwort von Luxaflex® Nederland
De monteur heeft het vlot en vakkundig hersteld (8 nieuwe touwtjes).

Antwort von Luxaflex® Nederland
Luxaflex vinden wij een goed bedrijf.
We hadden een goede en aardige monteur.
Hij heeft heel goed werk geleverd, en ging niet eerder weg tot het probleem was verholpen.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Monteur langs geweest ivm problemen met een van de vier Duettes. Hij is kundig en professioneel bezig geweest. Na een week weer hetzelfde probleem. Zal toch een productie fout zijn. Inmiddels al weer contact gehad met onze woninginrichting en die hebben alweer contact gehad met Luxaflex.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Liefst had ik een 5 gegeven. Maar wel veel ellende gehad met het aansturen van onze 2 electronische luxaflexen. De monteur is 5x bij ons geweest. Na het plaatsen van een aansturingskastje doen ze het geweldig! Respect voor het geduld van Luxaflex maar vooral voor onze monteur Mike. De topper!

Antwort von Luxaflex® Nederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.