Luxaflex® Nederland Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Luxaflex gordijnen zien er gewoon top uit, de service was goed. Maar je moet wel even wachten...4 maanden na aanbetaling was de installatie. Dat zou toch sneller moeten kunnen! Daarnaast was er 1 gord... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze monteur heeft uiteindelijk alle klachten verholpen. We zijn al ruim drie jaar bezig met het woning inrichting bedrijf en nu blijkt dat wij een verkeerde oplader erbij hadden gekregen en deze de a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 jaar geleden een allure plissé hordeur laten plaatsen. Kostte bijna €1000 maar stond prachtig en hadden er veel plezier van ,totdat er plots een wervelwindje opstak en de gehele hordeur in de kamer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De monteur heeft alles keurig nagekeken en de storing verholpen. Dit alles na uitvoerig met mij de problemen door te lopen en telkens opnieuw te kijken waarom er toch problemen bleven ontstaan. Met... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gardinenlieferant und -hersteller
  2. Fensterbaubetrieb
  3. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Luxaflex® Nederland is leverancier van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Verkoop, advies, meten en montage vindt plaats via ons dealernetwerk. Er vindt geen directe verkoop aan consumenten plaats.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

926 Bewertungen

Alle Bewertungen

311 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top opgelost

Afspraak eerst per mail. 15 ervoor nog per telefoon. Op tijd. Vriendelijk. Vakmanschap!

24. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van de afspraak tot het vakmanschap! ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deskundige Monteur had oorzaak snel…

Deskundige Monteur had oorzaak snel gevonden, ophang draden en motor vernieuwd.

20. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat onze monteur de oorzaak snel heeft gevonden en de problemen vakkundig heeft opgelost. We waarderen uw positieve feedback enorm. ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle problemen zijn netjes opgelost

Alle problemen zijn netjes opgelost. Monteur heeft adequaat werk opgeleverd, was vriendelijk en behulpzaam. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat alles volgens de voorschriften van Luxaflex is uitgevoerd.

12. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat alle problemen netjes zijn opgelost en dat onze monteur vakkundig en vriendelijk was. Veel plezier van uw producten. ^DQ

Prima!

Monteur van Luxaflex had binnen 10 minuten gefixt wat 2 andere monteurs van het bedrijf, waar ik mijn duettes op maat had besteld, niet konden. Blij dat ik 4 maanden nadat ik de bestelling heb geplaatst, eindelijke werkende duettes heb.

18. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat onze monteur de Duette® shades zo snel en vakkundig heeft kunnen installeren! We zijn blij dat u nu eindelijk kunt genieten van uw aankoop, jammer dat de dealer het niet heeft kunnen oplossen voor u. ^DQ

Prachtige raamdecoratie

We hebben bij Luxaflex elektrische raamdecoratie gekocht. Zes weken gewacht, toen ze kwamen was er eentje kapot. Voor een monteur moet je dan heel veel geduld hebben voordat ze langs komen. Dat is gebeurt na een x aantal weken, maar het probleem is nu opgelost. Qua materiaal en uitstraling is het een perfect product van Luxaflex, wij zijn er heel blij mee. We zouden het ondanks de problemen toch zo weer aanschaffen

13. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de elektrische raamdecoratie van Luxaflex! We waarderen het enorm dat u, ondanks het wachten op de monteur, toch zo tevreden bent met de kwaliteit en uitstraling van onze producten. We zijn blij dat het probleem nu is opgelost. ^DQ

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet wat ik verwachte bij een gerenommeerd merk

In minimaal drie van de tien screens zat een storende weeffout. Eén screen is al drie keer vervangen. Er is twee keer een monteur van Luxaflex bij geweest maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Het probleem is dat dit screen zich niet afrol. Het blijft steken in de screen rolhouder en loopt vast.

11. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zijn erg blij met onze elektrische…

Zijn erg blij met onze elektrische duettes. Waren wat kleine problemen, maar die zijn heel prettig opgelost.

10. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de elektrische duettes! We zijn blij dat de kleine problemen naar tevredenheid zijn opgelost. ^RdH

Waardeloos product en service

Waardeloos product en service. We hebben jaloezieën. Rek uit het product, gaat niet meer omhoog. In garantie periode . Service dienst verkoper erbij, kon dat zelf niet opspannen. In overleg naar fabriek ivm vakantie, zou sneller gaan. Vandaag weer terug en nog niet opgelost. Luxaflex wil zelf langskomen, gaat weer 6-8 weken duren. Vragen we ons toch af of er wel wat is gedaan toen ze zijn opgestuurd. Koop je een nieuw duur product dat niet werkt en waar we al maanden ellende mee hebben. Slecht product en service!

12. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

We vinden het erg vervelend om te horen dat de jaloezieën niet naar behoren functioneren en dat de afhandeling van de garantie zo lang duurt. We begrijpen de frustratie volledig nu het probleem nog steeds niet is opgelost. We willen hier graag intern naar kijken maar dan hebben we meer informatie nodig. Wilt u dit mailen naar onlinemarketing@luxaflex.nl In deze mail graag vermelden, waar is het product gekocht, onder welk ordernummer of naam. Dan gaan wij er mee aan de slag ^DQ

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Probleem goed opgelos

De monteur heeft het probleem prima verholpen, het duurde vanwege de vakantieperiode wel wat lang voordat hij kwam.

7. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Fijn om te horen dat onze monteur het probleem goed heeft opgelost! We begrijpen dat de wachttijd door de vakantieperiode langer was dan gewenst. Bedankt voor uw begrip en de mooie beoordeling. ^RdH

Fijne monteur

Fijne monteur. Deskundig, helder, vriendelijk, snel.

7. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteur! We waarderen uw complimenten over zijn deskundigheid, helderheid, vriendelijkheid en snelheid enorm. Bedankt voor deze mooie feedback! ^RdH

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet erg duurzaam.

In de 10 jaar dat we de duetes hebben is het volgende opgevallen. De duetes breder dan
1 meter gaan snel kapot. Het ophaalmechanisme kan het gewicht van de duettes niet aan. Reparaties zijn erg prijzig via de dealer. Na 10 jaar zijn er geen onderdelen meer te krijgen. Niet erg duurzaam. Dus nu maar weer een markies en gordijnen.🤨

6. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

We waarderen uw openhartige feedback over de duurzaamheid van onze Duette® shades. Het spijt ons te horen dat het ophaalmechanisme problemen heeft veroorzaakt. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken om onze producten en service te verbeteren. Wilt u ons een mail sturen met meer details? Waar gekocht, wanneer gekocht en onder welke naam. Eventueel een foto van het defect. Wij hebben namelijk zeker nog onderdelen en misschien dat we u toch kunnen helpen. De mail mag naar onlinemarketing@luxaflex.nl ^DQ

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Luxaflex duettes

5 jaar geleden duettes gekocht als ik dit van te voren had geweten had ik dit nooit gedaan gevraagd toen er bij ons gekeken werd of dit zou lukken ivm de grote van de ramen en verduisterend nee dit kon wel nou het loopt voor geen meter touwtjes gaan elke keer in de knoop duettes zakken niet goed naar beneden of hangen scheef. . Monteur tussendoor nog geweest opgestuurd maar niets heeft geholpen.De garantie is wel voorbij en heb geen zin om er nog kosten aan te maken ga op zoek naar wat anders dit heeft mij veel geld gekost en dan verwacht je van het merk luxaflex wel beter

6. August 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wij vinden het oprecht jammer te horen dat uw Duette® shades niet naar behoren functioneren en dat de problemen, ondanks een eerdere monteursbezoek, aanhouden. Wij begrijpen uw frustratie volledig, vooral gezien de investering die u heeft gedaan en de verwachtingen die u had. Het spijt ons dat de kwaliteit niet aan deze verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is voor ons van groot belang, omdat wij continu streven naar verbetering van onze producten en service. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. ^DQ

Value for money

De medewerker "Pieter" verstaat zijn vak en weet de klant op een degelijke en voortreffelijke persoonlijke wijze te helpen en uit te leggen wat te doen. Geleide-draden spannen het werkt zoals het bedoelt is. Luxaflex is dan weliswaar niet de goedkoopste maar kwaliteit gaat voor alles!!

31. Juli 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat fijn om te horen dat onze medewerker u zo uitstekend heeft geholpen en dat de uitleg duidelijk was. We waarderen uw complimenten over de kwaliteit van onze producten en service enorm. Bedankt voor uw positieve feedback! ^RdH

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie rolgordijnen… maar helaas

Hele mooie (dure) grote rolgordijnen gekocht inclusief motoren.
Echter, ze zien er na een paar maand niet meer uit. Enorme vouwen. Ik durf aan de visite niet te melden dat het echte Luxaflex rolgordijnen zijn.

Een klacht ingediend. Na 5 week nog helemaal niets gehoord. Ook de winkelier niet.

Één grote teleurstelling. Afwachten maar.

4. Juli 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Goedemorgen, wat vervelend om te horen. Wij willen graag uw klacht serieus nemen maar dan hebben wij meer informatie nodig om u verder te kunnen helpen. Wilt u ons meer details mailen naar onlinemarketing@luxaflex.nl In deze mail graag vermelden waar de producten zijn gekocht, onder welk ordernummer/naam en eventuele verdere informatie. Dan gaan wij kijken wat we intern voor u kunnen doen ^DQ

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel service geeft Luxaflex en zijn dealer niet

In 2024 een Allure plus plise hordeur gekocht voor ongeveer 1000 euro. Nu is door een harde wind de deur eruit geblazen. Er zijn 1 of 2 schakels van ketting kapot. Mi was er verder geen schade.

De dealer van Luxaflex is niet ter plekke geweest en heeft alleen op basis van foto’s zijn oordeel gegeven.

Luxaflex doet niet aan reparatie of het leveren van nieuwe cassettes.
Hierdoor ben je verplicht een nieuwe deur van incl plaatsing 1065 euro te kopen. Hierop krijg je dan wel een coulance korting van 160 euro.

De montagekosten zijn 65 euro wat mi veel te veel is voor een klusje van 2 minuten.
Voor de demontage wilde men 20 euro hebben, wat helemaal niet nodig was aangezien de wind alles al gedemonteerd had. Voor de millieu bijdrage en afvalverwijdering 30 euro. Er was een kleinstukje karton wat we gewoon in de container konden stoppen.

Uiteindelijk zijn, na protest,deze kosten terug gebracht naar 50 euro, wat nog in geen enkele verhouding staat tot de geleverde prestatie.

Mijn buurman, waar hetzelfde gebeurde, had een deur van een ander merk, maar wel met dezelfde constructie, kon hem laten repareren voor 300 euro en was zo voor bijna 700 euro minder klaar bij een andere dealer.

Slechte service van Luxaflex door niet te repareren of vervangende onderdelen te leveren.
Zonde dat er veel goed materiaal in de afvalbak dreigde te belanden.

Wij hebben de gehele kapotte deur maar op marktplaats gezet voor de liefhebber. Na verloop van tijd heeft iemand zich gemeld en hij zal de deur proberen te repareren.

Wij hebben een rotgevoel bij deze afhandeling, na protest zijn er wel wat kosten verlaagd, maar dit kan bij ons het gevoel niet wegnemen dat we weinig service van Luxaflex hebben gekregen en te veel betaald hebben.

Een nieuwe aankoop zal bij het merk van de buurman zijn.

In de reactie geeft Luxaflex nu aan dat het wel gerepareerd kan worden. In de gesprekken met de dealer en Luxaflex hebben zij dat ontkend. Dus wie is hier onbetrouwbaar?

30. Juli 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Beste, het klopt niet dat wij dit niet kunnen repareren. Schakels kunnen vervangen worden. Jammer dat dit niet juist is opgepakt door uw Luxaflex® dealer. Het spijt ons dit te horen. Gaas kan nooit vervangen worden (indien dat ook kapot was) ^DQ

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr