Man kan på ingen måde beskylde LeBock for at have kundepleje i højsæde. Bestilte en vare d. 5/9 - 24 og har pr. dags dato 20/9 - 24 intet hørt. Har derfor annulleret bestillingen og forventer ikke a... Mehr ansehen
amatør firma Har bestilt noget sko d 19- 07-24 hos LeBock Status ordre er modtaget D. 29 -07-24 skriver en mail angående at jeg vil anullere mit ordre og beder bekræftelse om anullerin... Mehr ansehen
Hvis man kunne minus stjerner havde de fået det. Bestilte nogle sko d 04.02.2024, har endnu ikke modtaget dem. Trods flere opringninger til telefonen i åbningstiden, flere mails. -intet svar... Mehr ansehen
Har bestilt kokkesko fra shoes for crews d. 9/5 og de er stadig ikke dukket op. Det er godt nok en sløv betjening har aldrig oplevet noget lignende, det er hurtigere at få sendt ting fra den anden si... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LeBOCK Fodtøj tilbyder sko, støvler, sandaler og tøj til fritid, outdoor m.m. LeBOCK Fodtøj er en af Danmarks førende virksomheder inden for CE EN certificeret arbejdsfodtøj til professionelle i en række brancher, herunder sikkerhed, politi/militær, sundhedssektor og restauration. Vi er specialster inden for fodtøj og leverer dag-til-dag. Find os på Facebook.com/LeBOCK.dk.
L. Frandsensvej 2, 5600, Faaborg, Dänemark
- LeBOCK@LeBOCK.dk
- www.lebock.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
god levering samt god stil
det kom til tiden og der var ingen problemmer

Anbefalelsesværdig
Det er en suveræn virksomhed. Imødekommende og meget hjælpsom i alle situationer. Første gang jeg giver 5 stjerner, men de er velfortjente.
Gode produkter, super service
Vi har flere gange handlet med LeBock og altid uden problemer. Kvaliteten er i orden, leveringen er i orden og kundeservicen er i top. Vi kan varmt anbefale dem.
Hurtig og enkel levering , samt lave priser
ikke noget at sætte en finger på!
Super kvalitet og lave priser.
Ingen problemer og super hurtig levering!
Hurtig, præsis og god kvalitet
købte et par støvler hos LeBOCK, de er bare forfede god pasform, og generelt en god støvle at gå i.
og med den hurtige levering er jeg helt igennem tilfreds, og vil helt klart anbefale LeBOCK!
Fantastisk
Nemt, hurtigt og uden problemer. + sko/støvlen er fantastisk, jeg har ikke haft bedre støvle før 👍
Som ønsket
Hurtig levering, perfekt størelse og pasform. Alt som det skal være.
De bedste skridsikre, stilfulde kokkesko jeg kan købe mig til fornuftige penge.
Med næsten 25 års kokkeerfaring finder jeg LeBocks udvalg og især modellen Falcon Herresko SHOES FOR CREWS. jeg er nu på mit andet par. Da mit arbejde slider meget på skoen holder skoene ca 2 år. Men for 500 kr er det en fantastisk pris. Kunne jeg give 5 plus en stjerne så LeBock kunne komme på topkarakter ville jeg uden at blinke give dem det. God sevice og tryghed lige fra hjemmeside til levering. Anbefaler på det varmeste LeBock til kollegaer og til dig !
Rigtig gode sko
God service og hurtig levering. Rigtig gode sko.
overskueligt-hurtig levering-ærlighed omkring produkt
Hej en rigtig god ide at vælge fodtøj fra LeBock,har allerede snakket fodtøj på arbejde.
Gode sikkerhedssko
Da mine sikkerhedssko smadret mine fødder så jeg næsten ikke kunne gå, måtte jeg finde nogle andre. Da jeg i forvejen har Jolly Støvler måtte jeg se om LeBock ikke også havde nogle sikkerhedssko. I har bare så mange at vælge i mellem at man har svært ved at vælge, mit valg faldt på jeres FlexRunner en rigtig fed sko og behaglig at have på og mine fødder er ikke ømme og ødelagt. Jeres indlæg sål i dem mangler noget under forfoden. Jeg har det lidt med at lænen mig frem ad på fødderne når jeg står stille for ikke at stå forlænge på hælen som kan gør man besvimer og det kan mærkes at der ikke er ekstra trædepude der. Men det skal ikke trække ned i jeres stjerner da jeres sko efter 2 dags brug gjord mine fødder mere behaglige.

Super støvler
Det er mit 3 par støvler jeg har købt ved LeBock, altid været tilfreds med dem. SUPER STØVLER
Fuld tilfredshed
Lynhurtig levering, havde varen dagen efter bestilling.
Rigtig komfortable sko!
Perfekt
Super service, lyn hurdig levering og rigtig gode produkter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.