Jeg har et tilgodehavende hos Energidrift efter skift til nyt el-selskab. Måtte selv rykke efter en slutopgørelse efter de 6 uger var gået, men blev dog lovet d. 22/1, at pengene var sat til udbet... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Hej Vil gerne sige at den service og venlighed og sødme, jeg har fået hos Edison, har gjort mig meget glad og posetiv. Det har været en stor oplevelse og jeg vil fremhæve Cecilie, som et fantastisk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Når man høre om alle dem der bliver snydt af elselskaber for tiden er Edison efter navneskiftet et friskt pust. Hurtigt of precist svar fra Mia i kundeservice også selvom det var penge vi skulle have... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er et elselskab som levere grøn strøm til hele Danmark. Vi har eksisteret siden år 2020. Vi bruger ikke en masse penge på markedsføring, men har valgt at bruge disse penge på at nedsætte vores priser på strøm, det er derfor vi år efter år, altid er at finde blandt de billigste elselskaber og ikke på TV, Radio eller andre reklamer. Vi forstår at det kan være svært at forstå strøm og sin elregning, derfor gør vi alt hvad vi kan, for at sidde klar ved telefonerne og på mail, for at hjælpe vores kunder med at forstå deres elregning.
Kontaktinformationen
Kirke værløsevej 24 1b, 1. sal, , 3500, Værløse, Dänemark
- kundeservice@edisonel.dk
- edisonel.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Betaler ikke tilgodehavende tilbage
Jeg har et tilgodehavende hos Energidrift efter skift til nyt el-selskab. Måtte selv rykke efter en slutopgørelse efter de 6 uger var gået, men blev dog lovet d. 22/1, at pengene var sat til udbetaling.
Godt en måned senere har jeg stadig ikke modtaget tilgodehavende. Har rykket efter en forklaring flere gange men Energidrift ignorerer mig.
Useriøs måde at drive firma på. Kan ikke anbefales. Der skal være styr på grundlæggende processer som udbetaling af tilgodehavender.
Edison EL ApS Er blevet anmeldt af tilsynet ☢️‼️
Forsyningstilsynet politianmelder flere elhandelsvirksomheder
Tilsynet har politianmeldt elhandelsvirksomheden Nordisk Energi for bedrag og to andre elhandelsvirksomheder på grund af manglende opfyldelse af påbud.
Det situation står Edison EL ApS og Dansk Strøm ApS også i, som følge af manglende opfyldelse af påbud om at leve op til reglerne om slutafretning og tilbagebetaling af tilgodehavender til elkunder, der har skiftet elhandelsvirksomhed.
Påbuddene til de to virksomheder blev udstedt i 2023 på baggrund af resultaterne fra en undersøgelse af i alt ti elhandelsvirksomheder, hvor halvdelen enten modtog påtaler eller påbud for manglende efterlevelse af reglerne.
utroligt godt kundeservice og hjælpsom…
utroligt godt kundeservice og hjælpsom pige derinde har fået den bedste kundeservice fra start til slut kan klart anbefales herfra
1ste klasse'sKundeservice
1ste klasse'sKundeservice.
Det er helt klart anbefalet herfra, og helt
Klart den Bedste i den her branche vil jeg tro, Super god oplevelse for mig!
Hej.
Hej.
Fuldstændig latterlig el selskab.
Har været kunde, hos dem. Under 1 måned. Så får man. En regning på 5600. Når den normalt. Ligger 1000.
Det sgu da ik normalt.
Øv.
Jacob Ejsing

Antwort von Edison EL
Noget der betyder alt for mig
Noget der betyder alt for mig, når jeg snakker med folk, især firmaer, det er at de er venlige, nemme at snakke med, at det er varme mennesker at snakke med. Jeg talte med Molli igår vedr genåbning på en ny adresse, aldrig nogensinde har jeg snakket med en så venlig kvinde, som Molli. Idag snakkede jeg med Frederik, der var lige så venlig at snakke med. Disse 2 mennesker gør deres arbejde så godt. De er alt, hvad jeg har brug for ved et elselskab. Jeg er så glad for mit el skift. Håber de får en gigantisk jule bonus❤️

Antwort von Edison EL
Jeg hjalp min far med at få åbnet for…
Jeg hjalp min far med at få åbnet for hans el da han havde lavet kludder i sin netbank. Molly hjalp os med en service jeg ALDRIG har oplevet før eller som jeg som forbruger kan forvente fra et el selskab. Min allerstørste anbefaling herfra

Grøn, grønnere, GRØNNEST
Grøn 100% og så er det et selskab med nærvær,med rigtige mennesker både for og bag.

God service
Jeg har lige fået service af Emil, og han var forstående og informerede mig rigtig godt! Vi fik løst problemerne, og jeg er egentlig bare glad

Jeg har skiftet fra Edison
Jeg har skiftet fra Edison, da de opkræver aconto og desuden tager sig godt betalt for at levere strøm. Burde have cirka 450 kr. til gode, men vupti hiver de et 750 kr. gebyr inklusive moms op af hatten. Dette gebyr fremgår ikke af deres prisblad. Så undgå dette firma.

Antwort von Edison EL
I er stadig lige så useriøse som i…kjer
I er stadig lige så useriøse som i altid har været! Man får ikke sit tilgodehavende tilbage. Desuden har jeg betalt 4000 kr for 1009 kWh, underligt når gennemsnits prisen aldrig har været over 4 kr kWh i den periode, jeg har bedet om en udspecificeret regning men det kan jeg ikke få, så nu vil jeg politianmelde Edison el for bedrageri , får svenden ned tarif

Antwort von Edison EL
De kræver dobbelt så meget i el og når…
De kræver dobbelt så meget i el og når man har sagt op skal man vente 2 mdr for at få sin penge tilbage. Det værste kommunikation og service

Antwort von Edison EL
Paspå det er dårligt og uhyggelig…
Paspå det er dårligt og uhyggelig firmaer, det er dobbbelt så dyrt, det giver aldrig besked og sender bare kvittering , ender med store kaos

Antwort von Edison EL
Mega god service og Cecilie er mega…
Mega god service og Cecilie er mega flink og snakke med

Antwort von Edison EL
Very convenient and easy onboarding and…
Very convenient and easy onboarding and the same applies for exit (as I was leaving the country).
Mange tak Cecile !

Dejlig kundeservice
Dejlig kundeservice, hvor Cecilie var særdeles hjælpsom

Antwort von Edison EL
Super hurtig og venlig betjening af…
Super hurtig og venlig betjening af Caroline - tak for det!

Antwort von Edison EL
Cecilie var venlig at fjerne…
Cecilie var venlig at fjerne rykkergebyr som følge af en mindre misforståelse fra min side jeg takker
👍

Reelt, men meget opportunistisk
Edison EL er et reelt selskab, men desværre et der arbejder meget opportunistisk. Navneskiftet fra Den Glade Eltavle var måske bare et forsøg på at komme uden om de gamle dårlige anmeldelser. Skjulte gebyrer, priser, vilkår og bestemmelser der gemmer sig dybt, dybt inde i hjemmesiden, rykkere på fakturaer der aldrig er blevet sendt med betalingsfrist på 2 dage, afsendt i weekenden og en kundeservice der ikke er til at komme i kontakt med.
I forbindelse med skift af leverandør var det selvfølgelig også et skjult administrationsgebyr på 300+ kr. Kan ikke huske om undskyldningen var at det var dem eller det andet selskab der skulle gøre noget, men undskyldninger er det i hvert fald nok af. Jeg betalte den bare og priste mig lykkelig over aldrig at skulle bekymre mig om uventede ekstraudgifter mere.
Men så fik jeg i dag en rykker for en faktura for el i 2022/2023, på trods af at jeg ikke har været kunde siden maj og allerede har afviklet en slutopgørelse i juni. En faktura jeg i øvrigt aldrig har modtaget i første omgang.
Mange elleverandører lever delvist på "går den så går den"-metoder, men her er det lige grovt nok. Jeg troede jeg var god til at læse det med småt, men det betyder ikke noget når Edison bare kan opfinde nye undskyldninger for gebyrer og regninger.

Hej Cecilie
Hej
Vil gerne sige at den service og venlighed og sødme, jeg har fået hos Edison, har gjort mig meget glad og posetiv. Det har været en stor oplevelse og jeg vil fremhæve Cecilie, som et fantastisk sødt og imødekommende menneske, der udfører sit job med expertise og professionalisme.
Jeg er meget taknemmelig over hvor godt jeg er blevet behandlet af Cecilie og Edison
Vh. Steen Larsen .

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.