LeBOCK Fodtøj Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan på ingen måde beskylde LeBock for at have kundepleje i højsæde. Bestilte en vare d. 5/9 - 24 og har pr. dags dato 20/9 - 24 intet hørt. Har derfor annulleret bestillingen og forventer ikke a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

amatør firma Har bestilt noget sko d 19- 07-24 hos LeBock Status ordre er modtaget D. 29 -07-24 skriver en mail angående at jeg vil anullere mit ordre og beder bekræftelse om anullerin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne minus stjerner havde de fået det. Bestilte nogle sko d 04.02.2024, har endnu ikke modtaget dem. Trods flere opringninger til telefonen i åbningstiden, flere mails. -intet svar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt kokkesko fra shoes for crews d. 9/5 og de er stadig ikke dukket op. Det er godt nok en sløv betjening har aldrig oplevet noget lignende, det er hurtigere at få sendt ting fra den anden si... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

LeBOCK Fodtøj tilbyder sko, støvler, sandaler og tøj til fritid, outdoor m.m. LeBOCK Fodtøj er en af Danmarks førende virksomheder inden for CE EN certificeret arbejdsfodtøj til professionelle i en række brancher, herunder sikkerhed, politi/militær, sundhedssektor og restauration. Vi er specialster inden for fodtøj og leverer dag-til-dag. Find os på Facebook.com/LeBOCK.dk.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte clogs til arbejdsbrug (sygehus) str. 37/38. Disse var alt for store, men heldigvis var jeg VIP medlem så indenfor 2 dage havde jeg modtaget returseddel, sendt varer retur og modtag nye clogs der passede. Ingen retur fragt eller ekstra omkostninger for mig. Super service og hurtig levering tak for det. Oxypas Eva clog super lette, lidt varme at have på, men igen "sure tæer" trods det, uden strømper. Skridsikker også under badning af patienter. Behagelig at have på, god "affjedring". Kan anbefales.

6. September 2015

Problemfrit køb

Købet er foretaget uden problemer, blev ringet op dagen efter bestilling og hørt om jeg kunne acceptere levering via brev og dermed spare penge på fragten.

28. August 2015

Fremragende service !

Købte er par lækre sko 23/3 i forrige uge gik de så istykker, efter blot 2 mails til Le Bock var der et par nye sko på vej til mig. Helt uden besvær og meget hjælpsomme ! Har anbefalet til alle jeg kender. Gode og behagelige sko til fornuftige priser og god service.

16. August 2015

perfekt

Bestilte fredag og varen kom allerede lørdag, hvor hurtigt kan man ønske sig det - alt i alt super perfekt.

10. August 2015

Lækker service

Sendte mine støvle retur på en lørdag, og skulle ha' et nyt par i en anden størrelse! Det gik super stærkt og fik allerede det nye par om tirsdagen! Go' service får man aldrig nok af!

23. Juni 2015

Sikkerhedsfodtøj

Jeg har købt og brugt deres sko og støvler i mange år og er super tilfreds med det det.
De er billige og meget holdbare og forsendelsen er også hurtige kun 2 dage fra bestilling.

23. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et spørgsmål og fik svar lyn hurtigt. Og fik ligeledes varen meget hurtigt. Dejligt for jeg skulle bruge varen om fredagen og jeg sendte ordren om onsdagen :)

4. Juni 2015

De gør en forskel

Det bedste udvalg indenfor sko og tøj - både til fritid, arbejde og sikkerhed. Herudover er der empati og social ansvarlighed i fokus - et dejligt sted og komme og jeg anbefaler dem varmt til alle.

Troværdi og hurtig levering

Det 3. Gang jeg bestiller arbejdsko hos lebock Som har en utrolig komfort at gå i og kan ca. Holde i 2 år til køkken gulv.
Hvis man bestiller i fornuftigt tid så har du levering næste dag :)

Antwort von LeBOCK Fodtøj

Hej Theis. Tak for din kommentar og for de 5 stjerner. Dejligt at høre at du er tilfreds med vores produkter og har købt hos os flere gange. Vi er altid klar til at betjene dig igen :-)

Perfekt og hurtig levering

Bestilte Tirsdag morgen, med besked om, at jeg skulle bruge skoene mandag. Modtog mail samme dag, at de ville bliver sendt hurtig, modtog skoen dagen efter, om onsdagen :)

Antwort von LeBOCK Fodtøj

Hej Lone. Tak for din kommentar og de 5 stjerner. Vi bestræber os altid på at kunne levere fra dag til dag. Men selvfølgelig kan der i travle perioder gå en ekstra dag. Men når en kunde i kommentaren skriver at det haster, gør vi vores bedste for at få pakken med samme dag :-)

Fantastisk kundeservice!

Jeg ledte efter nogle gode vandrestøvler, og havde i forvejen ingen viden om hvad man skulle lede efter.
Så jeg skrev til LeBock, og de svarer hver eneste hverdag, så det var fantastisk!!! Og gennem et lidt længere chat, nåede vi så frem til nogle støvler der ville være helt perfekte til mit formål.
Og det var de!

Så har kun gode ting at sige om LeBock, de har sgu styr på deres ting!

9. Mai 2015

Antwort von LeBOCK Fodtøj

Hej Alexander. Hos LeBOCK er det vigtigt at vores kunder er tilfredse med de produkter de køber. Derfor tager vi gerne en dialog hvor vi råder og vejleder efter bedste evne. Vi kender jo vores produkter og har også meget feed back fra brugere som kommer med deres kommentarer. Det gør os kun bedre når vi er i dialog med brugerne - både i forhold til at vejlede andre kunder og i forhold til fremtidig udvikling.
Tak for de 5 stjerner og for dine kommentarer. Håber du er glad for dine støvler :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr