No boardingpass, no online check-in.... terrible, unprofessional and an ABSOLUTE DISASTER! Jeg har brugt Kiwi to gange, og begge gange har det været meget uprofessionelt. Lige nu er der 12 timer ti... Mehr ansehen
KIWI
I had excellent experience here at Kiwi .com.Barbara is quite helpful .She hepls me a lot for correcting my mistake.The price is very affordable aswell.Surely i recomend this to family & friends.
Synes, det er ærgerligt, at I med jeres containere til opsamling af tøj har valgt at støtte Amdi Pedersens pension i luksus på den mexikanske vestkyst, samt at ansatte, fattige afrikanske arbejdere o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Servicen er ok, helhedsindtrykket af vores lokale butik er lidt under middel, og der ser nogenlunde pænt ud, dog er der mange huller og mangler en del varer samt at blive trimmet. Alt i alt en midde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
I forbindelse med lukningen af KIWI i Danmark vil en række af butikkerne blive konverteret til enten MENY eller SPAR. Vi henviser til http://www.dagrofa.dk/ for yderligere informationer.
Dänemark
- www.kiwi.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk god kundeservice
I denne uge (uge 36) har Kiwi Tullamore dew på tilbud til 109,- kr.
Jeg var forbi kiwi i Karlslunde for at købe 3 fl. igår. (Mandag d. 1/9.)
Der var de udsolgt, men fik at vide, at de ville få flere hjem idag om formiddagen.
Jeg tog så til Kiwi igen idag (bor selv i Greve.), for at finde ud af, at de, mod forventning, ikke kunne få dem leveret fra leverandøren.
Istedet forslog de, at jeg kunne købe 3 fl. i superbest, for derefter at betale differencen til mig.
Det gjorde jeg så og fik differencen udbetalt.
Det er det, jeg kalder kundeservice udover det sædvanlige.
Rigtig godt gået, Kiwi.
Med dato varer, er oplevelsen ligedes positivt idet, jeg har købte en 700 gr røget skinke for en flad 20'er, med sidste salgsdag d. 3/9-2014.
Så alt i alt, en meget positiv og god behanling...
Jeg vil klart anbefale KIWI til min omgangskreds / venner.
Dårlig oplevelse
Mangler konstant varer, alt roder, ALDRIG de varer, der er på tilbud. Eneste positivt er rabat på øko-varer, men da udvalget som regel er lille, får det mig ikke til handle her. Alt i alt en dårlig oplevelse
Gammel brød..
Så åbner man en ny butik.. Brødet kan holde sig to dage.. Så kommer manden med nyt brød og vil til at fylde op.. Så spørger jeg om det brød han kommer med er mere frisk.. Får at vide det er det samme som er på hylden.. Flot ny butik med gammel brød.. De åbnede butikken lørdag den 8/8-2014 også er brødet allerede gammel dagen efter.. De kunne lige så godt have kaldt sig for Aldi som også lige har åbnet en ny butik som sælger brød på sidste salgsdag.. Fuld pris så kan man vel også forlange at det er frisk.. Så må man da give % på hvor gammel eller hvor længe varen kan holde sig.. Så på sidste salgsdag burde varen kun koste 10% af prisen..
Ja det er stadig brød der kun kan holde sig til i dag og to dage frem.. Jeg er sikke på at vis varen var frisk ville der komme flere kunder.. Skal man betale fuld pris skal varen også værre helt frisk.. Og en af jeres folk løber i numsen på en af de unge piger.. I arbejds tiden.. Ja så er det måske klart at der ikke er friske vare,, De vil heller lege far mor børn i stedet for at passe arbejdet.. Sidste salgs dato på brød i dag.. Og det prøver de på at sælge.. det er total uhørt..
Jeg ringede til kundeservice og fortalte at brødet var på sidste salgsdag i sidste uge.. Og hun ville lade beskeden gå videre.. Jeg spørger så bare lige hvorhen for det er da næsten blevet værre.. En helt ny butik med vare på sidste salgs dato.. Den går bare ikke.. Det tyder jo bare på at de vil snyde folk..
Man kan undre sig over at de ikke svare på kritik.. Men intet svar er jo også et svar.. Så ved man jo godt hvad de siger til dette.. De er da total ligeglad med Deres kunder meninger.. De vil kun have dine penge så kan alt andet være ligemeget.. Mon det er en venstre-politiks-butik snyder hvor de kan..
Dårlig service
Der mangler KONSTAT varer på hylderne og personalet ligner nogen der "har fri om 5 minutter" og bare skal have tiden til at gå. Finder jævnligt gamle varer på pålægshylderne. Sikkerhed? Findes ikke i Kiwi Minimarked Fredensborg. Paller bliver kørt med af de ansatte, uden sikkerhedsfodtøj, selvom der er lovgivet om dette. Der er Een person i butikken der vander blomster, og er vedkommende der ikke, bliver der ikke vandet, for det er da for meget at forlange af de andre ansatte. Uhygiejniske gulve næsten hver dag.
For dårligt
I dag har jeg været i 2 kiwi butikker i Næstved. den første ved ringstedgade var der helt vildt mange mælkeprodukter som kun holdte 1-2 dage (dog sat ned) men måtte desværre gå derfra da jeg som en person ikke kan spise en yoghurt på en dag.
nogle af de tilbud jeg gik ned efter var udsolgt som altid.
Den anden kiwi jeg tager ned til fordi jeg havde glemt nogle ting var den på fodbygårdsvej. der havde de så heldigvis ting med lang holdbarhedsdato. men efter jeg kommer ud af butikken opdager jeg at det ene tilbudsvare jeg har købt er slået ind til normalpris og den vare der var nedsat pga. holdbarhed har jeg også betalt for, så nu står man med valget om man gider stå i kø endnu engang eller om man vil overleve de penge som man har mistet.
Det er vær ENESTE gang jeg køber vare i kiwi som er på tilbud eller nedsat, at de scanner dem ind til normal pris.
Udsolgt første dag eller...
Normalt er jeg faktisk ok tilfreds med Kiwi (derfor ikke kun en stjerne), men jeg syntes det er elendigt, at man ikke engang har de varer, som man reklamerer for i sin tilbudsavis - på tilbuddens første dag! Havde det været sidste dag i tilbudsperioden, kunne jeg forstå det - men på førstedagen? Håbløst...
Desværre ofte for gamle varer
Servicen er ok, helhedsindtrykket af vores lokale butik er lidt under middel, og der ser nogenlunde pænt ud, dog er der mange huller og mangler en del varer samt at blive trimmet. Alt i alt en middelgod forretning.
Det værste er dog, at der altid uden undtagelse er for gamle varer imellem ferskvarerne i hhv. pålæg, kød eller mejer. Det er simpelthen for sløset, og når man gør opmærksom på problemet, bliver man mødt med en ligeglad attitude og indstilling.
Dog trækker gode tilbud og altid korte køer butikken op på to stjerner.
for gamle varer
jeg er nu kommet i kiwi siden de åbnede i (7323 Give) og ret hurtigt efter kunne jeg finde for gamle varer over alt det er især pålæg men også fersk kød. deres grøntsager er også slatne og af virkelig dårlig kvalitet bare en agurk med råd i enden ,ikke bare en men alle sammen og gør jeg opmærksom på problemet sker der ikke noget.
Ekstrem dårlig
Var oppe for at aflevere mine flasker i Nr. Bjert Kiwi da jeg får besked på i ikke tager flasker retur pga. manglende flaske automat. Jeg gør dem så opmærksom på at de kunne da tage dem manuelt. Men nej nej det gider de da ikke. Jeg gør dem så opmærksom på loven omkring salg af flasker og endelig tog de sig sammen. Må sige at jeg aldrig fået så dårlig service før og personlaet er fyldt med dårlige undskyldninger. Udover det så er priserne ofte forkerte, samt butikken roder altid.
Kundeservice er lige nul!
Butikken i Kolding er nok den ringeste butik jeg nogensinde har handlet i! Deres medarbejdere er ubehøvlet eller har travlt med at skrive på sin mobil ved kassen. Desuden finder vi tit, faktisk hver gang (ca 3 gang ugentligt) for gamle varer, dette er kun nogle af de få ting som vi oplever. Alt dette er meldt til både deres Kundeservice afdeling, distrikt chef og endda direktør men intet er sket. "Dette er ikke den opfattelse jeg har af butikken i Kolding" er svaret fra Kiwi. Jeg kan se at dette er generelt svar fra Kiwi's kunder. Jeg kan kun give Kiwi 1 stjerne, det er simpelthen for dårligt af jer Kiwi!
Fordærvet mad
Jeg købte en makrel, som viste sig at være fordærvet, dvs. kødet hang slet ikke sammen og var nærmest som tandpasta, jeg havde fattet mistanke, inden jeg åbnede den, men da jeg gik tilbage til butikken i Ejby (Lille Skensved), ville ikke tage den tilbage, selvom det kun var en time efter, jeg havde købt den. De tager åbenbart ikke kølevarer retur.
Derudover ser jeg meget ofte varer der er for gamle i butikken og tit er tilbudsvarerne der ikke, og selvom personalet siger det bliver leveret, kommer det nogle gange slet ikke. Så tror skam jeg har været der for sidste gang.
Kød er ik det som der står
Vi har købt hakket "oksekød" derfra 2 gange. Og det var bestemt IKKE oksekød. Den ene gang var det hestekød, tro mig det kan smages, 2 gang var det lam, fy for satan det ku også smages. Så til alle jer. Nu ved i det
Er så træt af at komme ned efter tilbud der aldrig har været der!!
Kiwi er nok noget af den mest uprofessionelle dagligvare kæde jeg nogensinde er stødt på.
Tror jeg nu 3 uger i træk er kommet derned, flere dage i træk i løbet af deres tilbuds uge og så er tilbudende der ikke, og har heller aldrig været der.
Ved ikke om det er en måde at få kunder i deres butikker på, eller om de virkelig bare ikke kan finde ud af logistikken i at bestille nok varer hjem når der kører et godt tilbud.
Under al kritik!!
Stram op Kiwi!
Stadig en god oplevelse til gode
Jeg har indtil videre kun oplevet beskidte butikker, udsolgte varer, ligeglade medarbejdere og dårlig grøntsager
Kiwi i Ringkøbing kan ikke holde på deres ansatte, hvorfor mon?
For at starte med det positive. Butikken er centralt placeret i byen med en god kundekreds, og deres varer er ikke til at klage over. Delvist velorganiseret og mange gode tilbud. Kan tit spare flere hundrede kroner ved at handle i Kiwi, som bestemt kan leve op til kravende, og føles bestemt ikke som et "mini marked".
Denne butiks problem ligger ved administrationen. Den såkaldte butiks chef skræmmer de unge ansatte væk. Vedkommende skræmmer de ansatte væk med konstante bemærkninger om chefens hårde arbejde, og der ikke er tid til ordenlig oplæring af de nye ansatte. De skal klare sig selv, og der kræves uhyret store forventninger af dem fra dag ét. Desuden, kan jeg forstå, at der kun kommer, hvad jeg vil kalde for, flabede og ubehøvlet kommetarer ud af vedkommende. Det er ikke acceptabelt efter min mening, og bestemt ikke et sted jeg vil anbefale unge arbejdssøgende at søge fritids arbejde.
KIwi - Gl. Aalborgevej i Viborg: Gammel mælk og Skyr over sidste holdbarhedsdato
Går lørdag aften d. 26 ned efter mælk. Mælken som står der er fra d. 17, men finder en anden slags mælk. Jeg køber desuden 2 Skyr og opdager ved hjemkomsten at salgsdatoen er overskreden. Det sender jeg mail om.
Næste dag er jeg dernede igen, altså søndag. Den Skyr som jeg købte dagen før med gammel salgsdato, den står der stadig, faktisk står der masser af dem. Finder så en ung mand og gør ham opmærksom på det (går ud fra at de nu er fjernet). Så er det jeg tænker, hvor mange andre varer incl frugt og grønt - har de ikke styr på.
Min kommentar til mælken vil være, at man ikke skal sælge så gammel mælk, selvom der stadig er et par dage at løbe på - og bedre bliver det ikke af at der er tale om Arla 24 timer mælk - fra producent til kunde, det giver jo slet ikke mening). Rigtig dårlig mund til mund reklame.
rigtig god butik
Butikken i Thisted er rigtig god. Ren og ryddet op, samt rigtig god service.
ikke billig på kød og elendig billig sodavand i lystrup ved århus
god kvalitet men ikke en lav pris butik over hovedet og den mest elendige bacon jeg har set til dato fuck den er ring
Bjerringbro Kiwi!! butikken vi ka´ li´
Kiwipersonalet er altid smilende, meget behjælpelige og altid imødekommende.
Imødekommende næsten ja, for det er bare så ærgerligt, når de nye danske grønsager specielt agurker og tomater kommer - ja, så mangler de på Kiwi´s hylder. Meget tit og ofte finder vi gamle og triste grønsager, der bestemt ikke klæder en ellers flot og ren butik. Vi har osse lidt for tit oplevet grønne kartofler, der ligger og "soler" sig.
Desværre har vi måttet konstatere, at vore (synes vi selv rimelige) ønsker ikke bliver hørt. Hjemme hos os drikker vi meget dansk vand, som ofte er udsolgt. Vi har påpeget det over for personalet, som giver beskeden videre hver gang, men det hjælper bare ikke. Vi er derfor nødt til at købe vandet et andet sted, og det er da lidt for dumt - ikke sandt?
Men de ansatte er som sagt altid søde, og forretningen er meget indbydende at besøge med bl.a. den dejlige glade grønne farve.
Fusker systematisk med priser på tilbudsvare!
Har handlet en del i deres forretning i Ejby(Lille Skenved). Jeg køber en del af deres nedsatte vare og tilbudsvare og i den fobindelse har jeg oplevet felj på 90 % af mine kvitteringer. Personalets begrundelse, er at de ikke selv kan rette priserne i systemet og der derfor vil forkomme felj, desuden er personalet instrueret i at spørge kunden, om de vil have en kvittering, istedet for automatisk at give kunder deres kvittering. Jeg kan godt forstå at der kan opstår felj med priser og kvitteringer, men hvis der er 90 % ved 20 handler, så er der tale om systematisk fusk og de burde politimeldes, hvis dette ikke snart kommer under kontrol.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.